ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Sananda “Pārpilnības un labklājības radīšana” februāris/2011

Caur Rev. Mišeli Kotantu
Mīļie!
Kad reiz esat sasnieguši visu ko vēlējāties pieredzēt trešās dimensijas ārēs, tad saskarsities ar to, ka piektās dimensijas, mīlestībā, priekā, mierā, harmonijā un pārpilnībā pārmaiņas notiek ļoti ātri. Tāds brīdis pienāks pilnīgi visiem. Tas atkarīgs no jūsu paveiktā garīgā darba apjoma, no jūsu nodošanās šim darbam, neatlaidības un pašatdeves, atbrīvojot visu veco un nokalpojušo, kas neatbilst jūsu augstākajam labumam. Atbrīvojot, atbrīvojot un atbrīvojot pēkšņi vairs nepaliks vietas negatīvajam jūsu laukā. Tad būsiet sasnieguši plato un svaru kausi nosvērušies plūsmas, līdzsvara un harmonijas pusē, un jūs ieiesiet savas svētās sirds mīlestības Dzīves Upes plūsmā. Jūsu domās vairs nebūs vietas netīrībai, jūs būsiet līdzsvarots, savu domu un emociju pārvaldītājs, stingri un nelokāmi atvairot jebkādas negatīvās domas un emocijas. Jūs būsiet pilnveidojies meistarībā un pilnīgi kontrolēsiet notiekošo.
Lūdzu, saprotiet, jums jāsāk ar saviem iekšējiem plāniem, lai kaut ko iegūtu, lai nokļūtu līdz līdzsvaram, harmonijai, meistarībai, pārpilnībai un sasniegtu to, ko vēlaties savam augstākajam labumam. Jums tādam vispirms ir Jābūt. Jums šīs pārmaiņas ir jādomā savās domās, jāredz ar iekšējo redzi, jāsajūt ar lielām, visu pārņemošām varenām sajūtām. Jums ļoti jātic savai domu formai, jums jāzina, ka meistarība un pārpilnība ir Dieva piešķirtās tiesības. Jums šī patiesība un ticība jāglabā sevī un nekad nedrīkstat to apšaubīt. Dzīvojot sevī ar kādu konkrētu domu formu, ko kopradāt ar Kosmosu, Visumu, Dievu, ar laiku redzēsiet, ka, pateicoties Pievilkšanās Likuma darbībai, jums tiek piesaistītas aizvien jaunas domas un tās vēl tikai pieaug intensitātē. Kad domājat, redzat, jūtat savu radīto manifestācijā, jums nekavējoties tūlīt pat jāatbrīvo domas, kas nekalpo jūsu augstākajam labumam un tās, ko radāt no sava prāta. Kad parādās prāta domu forma, tā tūlīt pat jāaizstāj ar radošu domu formu. Ticiet, uzticieties un ziniet, ka jūsu radītais īstenosies un manifestēsies un jūs sasniegsiet panākumus, kļūdami par savas realitātes radītājiem.
Mīļie, daudzkārt jau sacīts, ka esat savas realitātes veidotāji, rakstnieki, aktieri un vadītāji. Jūs to radāt. Visums pārkārto sevi, lai pielāgotos jūsu realitātes attēlam. Ja jūsu realitātes ainava ir trūkums un ierobežojumi, tad to arī pieredzēsiet. Ja apzināti izvēlaties radīt visu to, kas nāk no pārpilnības, mīlestības un prieka, miera un harmonijas (tas viss ir jūsu dievišķās tiesības), tad to arī piedzīvosiet. Redziet to, jūtiet to un tas atnāks pie jums. Esiet tīri savos nodomos un tikmēr palieciet pie konkrētās domu formas līdz tā manifestējas. Tas ir tik vienkārši, mīļie. Esiet neatlaidīgi, aizrautīgi un sīksti (gara spēkā), ticiet un uzticieties. Jums katram dotas visas dāvanas un īpašības, lai radītu un dzīvotu beznosacījumu mīlestībā, skaistumā un labklājībā. Tas viss ir jūsu. Pieprasiet tagad. Piesauciet mūs no augstākajām pasaulēm būt kopā ar jums, lai spēcinātu un iedrošinātu, mēs būsim jums blakus.
Atcerieties, jūs esat Dievs, un Dievam zināma tikai bezgalīga labklājība, bezgalīga un neizsīkstoša pārpilnība. Nav trūkuma, nav ierobežojumu. Nav deficīta. Tas viss ir tikai cilvēka prātā. Nepretojieties, necīnieties, atdodiet to Dievam. Atdodiet savas nastas Dievam, eņģeļiem un gaismas skolotājiem. Mēs esat te, lai palīdzētu jūsu meistarības augšanā. Mēs esam te, lai palīdzētu jums sasniegt līdzsvaru, beznosacījuma mīlestību un jūsu zemes dzīves meistarību. Dzīvojiet šeit aizrautīgi, lielā priekā. Mīliet zemes dzīvi, tā ir visskaistākā dāvana, lolojama un godājama ar katru jūsu būtības daļiņu. Mēs lūdzam jūs dzīvot mēreni un savaldīgi, meklēt visās lietās līdzsvaru, pat tad, kad ar prieku un degsmi radāt.
Nepastāv nekādi ierobežojumi vai limiti. Kosmosam nav robežu; tas pulsē Dieva sirdspukstos, visa radītā sirds ritmā. Jūs esat tas pulss, tas starojums, bezgalīgās labklājības plūsma. Ierobežojumus rada tikai un vienīgi cilvēka prāts. Jums nav limitu, jūs esat mūžīgi, jūs varat būt un esat pilnīgi viss, kas vien vēlaties būt. Jūs esat viss radītais. Atveriet kosmiskās durvis un nolasiet jūsu sirds teikto, mīļie. Tas ir kas daudz vairāk par to, ko varat iedomāties, tas tikai gaidīt gaida jūsu ierašanos. Atcerieties, ka jums jārada tikai jūsu augstākajam labumam un visa radītā augstākajam labumam un jums jārada mīlestībā, priekā, paliekot savas svētās sirds mīlestībā. Tad redzēsiet, ka radot un īstenojot savas vēlmes, uz jums un cauri jums brīvi plūst dievišķās dimanta daļiņas. Saprotiet, jūs esat Dievs un šī plūsma, šis bezgalīgais labklājības starojums vienmēr un laiku laikos tiek izteikts caur jūsu Dievu Es. Ļaujiet sev to pieredzēt. Ļaujiet sev to saņemt. Atveriet sevi, katru savas būtības šķautni un aspektu, lai ļautos un saņemtu šo bezgalīgo labklājības plūsmu.
Mīliet sevi, dārgie, izbaudiet mīlestību, prieku, pārpilnību, mieru, harmoniju- tas viss ir jūsu, ja vien lūdzat.
Es esmu te, lai palīdzētu jums radīt un piepildīt jūsu lielākās vēlmes jūsu un visu augstākajam labumam. Esmu kopā ar jums jūsu svētās sirds Dzīves Upes plūsmā.
Es esmu Sananda
You may copy and share, with Love and Blessings.  Please copy the message in its entirety, giving credit to Sananda through Rev. Michelle Coutant, and provide a link to: www.transformingradiance.com.
Visit Michelle’s website at:  www.transformingradiance.com
Mana Mīlestība un Svētība,
Mišele

Tulkoja Māra Brante