sestdiena, 2011. gada 28. maijs

Mums jārīkojas tagad

Mums jārīkojas tagad- katram un ikvienam
13 May 2011 - 5:49am |  lightascension
Sandija Stīvensone:
Vēstījums visiem Gaismas Spēkiem uz Zemes
Mēs, cilvēki, te nācām ar mērķi palīdzēt Zemei pacelties. Plāns bija palīdzēt tai attīrīt visus Zemes ķermeņus (fizisko, emocionālo, mentālo un garīgo) no blīvajām enerģijām, ļaujot brīvi ieiet jaunajā evolūcijā- 5.dimensijā.
Mūsu mērķis bija arī palīdzēt apgaismot cilvēci, iedrošinot to savienoties ar dievišķo mīlestības plūsmu, attīrīt cilvēces enerģijas, lai cilvēki varētu pievienoties Zemes debesbraukšanā.
Kopš Atlantīdas laikiem miljoniem gaismas būtnes ir strādājušas, lietojot mīlestību, viedumu un GAISMU, lai tikai sasniegtu šos mērķus. Mēs esam sasnieguši savus svarīgākos un lielākos mērķus. Zeme tagad paceļas, šobrīd notiek pēdējā emocionālā, mentālā un garīgā ķermeņa attīrīšanās. Viņas debesbraukšana turpināsies vēl 18 mēnešus. Un miljardiem cilvēku tagad iziet savu personīgo debesbraukšanu, jo tie ir tuvāk savienoti ar avotu un vairāk atrodas savā sirdī, dzīvo no sirds.
Mēs zinām, augstākajā patiesībā neeksistē laiks. Bet 3.dimensijā laiks vienmēr ir bijis daļa no debesbraukšanas plāna. Tika noteikts liktenīgais laiks, lai pamostos Gaismasdarbinieki un atcerētos- kas tie ir, lai apgūtu meistarību, pabeigtu savu darbu un attīrītu sevi no jebkādām blīvajām enerģijām un varētu veikt savu personīgo debesbraukšanu.
Arī Zeme ir noteikusi kādu specifisku laiku savas attīrīšanās veikšanai. Šajā laika periodā viņas smalkie ķermeņi (emocionālais, mentālais un garīgais) ir pietiekoši attīrījušies. Bet tās fiziskais ķermenis attīrīts tikai daļēji. Tagad viņai ātri jāattīra savs fiziskais ķermenis, lai iekļautos laika robežās vai rāmjos.
Tagad parunāsim par Zemes realitāti. Vienlaikus eksistē daudzas paralēlās realitātes. Tā viena, kas tiek izspēlēta patlaban un ko mēs redzam tagad momentā ir tā, kurai tiek dots vislielākais enerģijas ieguldījums. Tas attiecas arī uz mūsu pašu dzīvi. Mēs varam mainīt esošo realitāti, ja piešķiram jeb dodam enerģijai citu scenāriju.
Patlaban:
  1. Zeme paceļas, bet atstās savu fizisko ķermeni. Piezīme: fiziskajai Zemei ir pašai savs dzīves spēks un tā var turpināt eksistenci trešās dimensijas formā.
  2. Zeme ir sākusi lietot ūdeni, lai attīrītu blīvās enerģijas. Tā paredzējusi fiziskajai Zemei dot pēc iespējas sākotnēji neskartu tīru stāvokli un tādā veidā sniegtu maksimālu palīdzību brīdī, kad tā uzsāk pati savu ceļojumu pretim debesbraukšanai. Šai darbībai ir daudzi sazarojumi.
Zemes sākotnējais, oriģinālais attīrīšanās Plāns bija attīrīšanās ar Gaismu. Bet patlaban Zeme uzsākusi attīrīšanās procesu caur ūdeni (tagad redzam kāds tas ir). Ja mēs vēlamies tai palīdzēt attīrīties, tad mums jādara viss tas, kas ļautu Zemei atjaunot oriģinālo attīrīšanās Plānu ar Gaismu, ja vien Zeme tā vēlētos darīt arī pašlaik. Piezīme: mūsu rīcība palīdzētu Zemei pārvarēt to nemitīgo spēku iejaukšanos, kas vairo bailes un grauj Gaismas projektus. Ja mēs būtu pietiekoši lielā skaitā, lai savu enerģiju veltītu Zemes nākotnei, tad mums būtu izredzes mainīt šo realitāti, ja tas atbilstu Augstākajai Dievišķajai Kārtībai.
Tas nozīmētu:-
  1. Zeme turpinās savu debesbraukšanu, bet tajā varētu iesaistīties un iekļauties arī tās fiziskais ķermenis, ja vien to varētu ātri attīrīt ar Gaismu.
  2. Zeme varētu samazināt un pierimt attīrīšanos ar ūdeni.
Visoptimālākais palīdzības un rīcības veids ir Piesaukumu un Rīkojumu lasīšana. Rīkojumu lasīšana ir ikviena inkarnācijā esoša Gaismasdarbinieka un Zemes Starseed Tiesības; lūdzot un pieprasot Gaismas Augstākajām Realitātēm darboties mūsu vārdā. Daudzos gadījumos Augstākās Pasaules nevar palīdzēt, jo darbojas „Visuma Neiejaukšanās likums”, kuram vajadzīgs planētas iedzīvotāju atbalsts un pilnvaras.
Ļoti bieži ir grūti būt konkrētiem savos lūgumos, saskatīt notikumu kopējo ainu, kā arī bieži vien esam emocionāli iesaistīti vai ieinteresēti kāda noteikta rezultāta sasniegšanā. Tāpēc vienmēr ir bijis atļauts, un ļoti bieži pat ieteicams, lūgt lai kādās īpašās situācijās vai notikumos notiek Augstākā Kārtība. Tad mums netraucē mūsu vēlmes vai mūsu iespējami nepilnīgās zināšanas par notiekošo. Pavisam viegli ir kļūt personīgi un emocionāli ieinteresētam „iznākumā”. Rīkojumu lasīšana ļauj notikt pašam labākajam un pareizākajam Zemei, pie tam Dievišķā Kārtībā. Lūdzu, izlasiet un novērtējiet, vai tas rezonē ar jums.
Svarīgi: rīkojumi jālasa TRĪS reizes (svētās trīsvienības spēks) un skaidri jāizrunā, jāformulē sava doma. Nav obligāti jālasa vienā intonācijā, vienā ātrumā, ar vienādām pauzēm un izrunu, bet MATEMĀTISKI tam jābūt formulētam vienā veidā. Patiesībā, pareizi izteikts rīkojums sāk strādāt jau pēc pirmās nolasīšanas reizes.
Kā lasīt:
Lūdzu, uztveriet šo soli pavisam nopietni. Ja neatrodaties īstajā vietā, tad Rīkojums var nesasniegt mērķi. Mums jābūt mierīgiem un rāmiem, jāsavienojas ar augstāko Gaismu, jāieiet mūsu evolūcijas augstākajā punktā. Tas nozīmē, jāieiet savā meistarībā un jāsaplūst ar mūsu Augstākās evolūcijas Es Esmu Klātbūtni.
First step:
“I demand that I am now fully aligned with my I Am Presence of my Highest evolution.”
Pirmais solis:
„Es pieprasu absolūtu savienojumu ar manu Augstākās evolūcijas Es Esmu Klātbūtni.”
Rīkojums (izrunāt 3 reizes):
“By Divine Decree, in the Name of God and under the Law of Grace, I ask the Highest Realms of Light, to act now on my behalf, in Highest Divine Order concerning the final cleansing and the full Ascension of Earth.”
„Ar Dievišķu Rīkojumu, Dieva Vārdā un Žēlastības likuma uzraudzībā, es lūdzu Augstākajām Gaismas Realitātēm rīkoties un darboties manā vārdā, Augstākās Dievišķās Kārtības vārdā visā, kas saistīts ar fināla attīrīšanos un Zemes pilnīgu un absolūtu Debesbraukšanu.”
Pēc 3reizējas atkārtošanas, vienu reizi pasakiet:
„Lai top. Sacīts- darīts.”

Noslēgums

With the Grace of God, may the decree reach the required mathematical number on Earth to bring into being the Highest Light Plan of God to take this beloved planet Earth to her new evolution in the 5th dimension in the manner she prefers for herself and all her life forms.
Ar Dieva Žēlastību, šis rīkojums sasniedz vajadzīgo- pieprasīto matemātisko skaitu uz Zemes, lai īstenotu Dieva augstāko Gaismas Plānu un nogādātu mūsu mīļo planētu Zeme tās jaunajā evolūcijā 5.dimensijā tādā veidā, kādā tā vēlas to pati vislabāk un veidā, kas ir visharmoniskākais visām tās dzīvības formām.
Mīlestībā un svētībā,
Sandija Stīvensone
Sandy Stevenson
9th May 2011 www.lightascension.com/welcome.html