trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Ilarions 10.-17. aprīlis/2011

Mīļie!
 
Pēdējo pāris nedēļu laikā esam ievērojuši jūsu ilgi nestās nastas ‘atvieglošanos’. Jūs sākat uztvert savus uzdevumus kā lielu piedzīvojumu un atverat sevi jaunas pieredzes un dzīves skatījuma gūšanai, tā rodot labākus un mierīgākus neizsīkstošo problēmu un pārbaudījumu risinājumus. Dzīves būtība daļēji ir spējā ik brīdi mainīties; lielākā cilvēces daļa ir stingri nostiprinājusies savās dzīves vietās un tas nozīmē, ka jūs jūsu apvidū var uzskatīt par augstāko enerģiju noenkurotājiem, par augstāko enerģiju iezemētājiem Zemē.
 
Tādā veidā līdz kādai noteiktai pakāpei tiek stabilizēti darbībā esošie spēki un tā ir jūsu Gaisma, kas rada pārmaiņas, Gaisma pieaug spēkā un mirdzumā. Mēs redzam to, kā jūs ar sevi strādājat tajās jomās, kas vēl jāattīra un jāatbrīvo no jūsu Būtības iekšienes un jums varbūt šķiet, ka šim procesam nav gala. Ziniet, lielākais jūsu skaits jau ir attīrījis attīrāmo un esat pietuvinājuši sev Gaismas Ķermeni; tagad atlicis turpināt attīrīšanās procesu un to pabeigt. Ierobežojot mentālā un emocionālā ķermeņa problēmas, pamazām sāk attīrīties arī fiziskais ķermenis un tad atbrīvojas daudzi toksīni un sārņi, jo pēkšņi (tā kā citi ķermeņi un telpas tiek attīrītas), ir pieejams vairāk enerģijas; šis process, kaut arī ir nepatīkams, bet ir neizbēgams.
 
Jūsu Gaismas darbs reāli attīra Zemes atmosfēru. Tām vietām un cilvēkiem, kurus joprojām ietekmē un skar Zemes radītās pārmaiņas, tiek raidīti īpaši Mīlestības viļņi, tāpēc paturiet to prātā uz priekšdienām, viss notiek visu iesaistīto augstākajam labumam, ieskaitot Zemi un tās valstības. Un tādā veidā jūs paveicat to darbu- kādēļ vispār nācāt iemiesojumā uz Zemes- un pavisam drīz noslēgsies laiks, kad nevarējāt saprast savas misijas būtību. Jūs pilnīgi noteikti sāksiet saprast, ka darāt to, kas jums ir jādara. Tas ir Mīlestības darbs, neapsīkstoša un nelokāma koncentrēšanās un vēlme tuvināt uz šīs planētas jauno Zelta Laikmetu. Paturot šīs lietas prātā un sirdī, jūs RADĀT pozitīvas pārmaiņas. Haoss nozīmē tikai vienu- spēlē iesaistās lielāks Gaismas daudzums un rada pārmaiņu iespējas katra cilvēka apziņā.
 
Šis darbs neder vārguļiem, šis darbs, saglabājot fokusu, prasa drosmi un konstantu atdevi un nodošanos, šis darbs prasa Apzināšanos par to, ka VEICAT izmaiņas. Tas prasa neatlaidīgu ticību pat tad, kad šķiet, ka darbs nenes gaidītos augļus un rezultāts it kā netuvojas. Tas prasa strādīgumu un ticību par to, ka nelokāmība, apņēmība un mērķis, viss ir Dievišķā Kārtībā un valda Gaisma... un, mīļie, tā tas arī ir, tā tas ir! Esiet stipri, katru dienu cilvēkiem un Zemei, tai vajadzīgajās vietās izstarojiet Gaismu. Jūs esat varens enerģētisks spēks un varat radīt pārmaiņas visiem un visam uz šīs planētas. Lai jūsu paruna būtu ” lai notiek ne mana, bet Dieva griba, lai tā notiek caur mani”.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante