ceturtdiena, 2011. gada 26. maijs

Ilarions 17.aprīlis-24.aprīlis/2011

Mīļie!
 

Pienācis laiks ieiet nākamajā Debesbraukšanas* pakāpē. Pienācis laiks sevī ieslēgt Iekšējās Gaismas slēdzi. Visi esat Mirdzošas Būtnes un tagad starojat ar tādu mirdzumu, kas spīd cauri jūsu fiziskajam ķermenim un ir saskatāms tiem, kuriem ir acis, lai to redzētu. Ikdienā daudzi sāk pieredzēt mistiku un brīnišķīgu sinhronitāšu brīnumus, kā arī Avota svētības manifestācijas. Šis ir manifestāciju laiks visam tam, ko esat vēlējušies, tas tagad visbrīnumainākajos veidos ieplūst jūsu dzīvēs.
 
Padariet par ieradumus pierakstīt katru šo brīnumaino mirkli, katru brīnumu, vienalga- lielu vai mazu. Nedēļas beigās redzēsiet, cik patiesībā to bijis daudz, cik daudz dāvanas esat saņēmuši. Visapkārt dzīve zied un plaukst jaunās iespējās un potenciālā, Dabas pārpilnība priecīgi parāda jaunās dzīves brīnumu ciklu un jauno izaugsmi, lai svētītu jūs ar tās skaistumu un labestību. Mācieties būt lielākā saskaņā ar Dabas ritmiem un pateikties katru dienu par Tās svētībām. Jauna izaugsmes cikla sākumā izsakiet pateicību visam dzīvajam un notiekošajam, apziniet elementāļus, devas un dabas garus, tas piesaistīs jums šīs Būtnes un tad savos dārzeņu un ziedu dārzos pamanīsiet daudzas brīnumainas izmaiņas.
 
Paceliet galvu pret Sauli un apziniet tās dzīvību sniedzošo staru zeltaino gaismu un siltumu, godājiet Mēnesi par to, ka tas spīdina savus sudrabaini sievišķīgos starus pār jums nakts laikā. Ieklausieties un sāciet sadzirdēt rotaļīgās vēja enerģijas un gaisu, kad tie savā ceļā uz nezināmo noskūpsta jūsu pieri. Pārmaiņu ciklos uz Zemes pārdzimst jauna dzīve, viss vecais tiek padarīts par jaunu un uzsāk dzīvības deju. Elpojiet dziļi un izbaudiet gaisa saldumu, kad tas piepildot jūsu plaušas dodas lejup uz pamatčakru, uzturiet pēc iespējas ilgāk sevī šīs sajūtas piemīlību un tad enerģiski izelpojiet caur muti. Tas spēcina un uzmundrina ar jaunu enerģiju jūsu ķermeņa elementāli.
 
Mīļie, tuvojoties lielo pārmaiņu laikam uz Zemes, palieciet stingrā savienojumā caur sirds čakru ar savu iekšējo Būtību, jo jūsu sirds ir atslēga visam. Savienojiet savu emocionālo ķermeni ar mieru un mīlestību un palieliniet dabīgo Visuma plūsmu sevī. Paplašiniet apziņu un paceliet savu fizisko formu uz augstāku vibrāciju, kas savieno jūs ar labsajūtu, prieku un pārpilnību un apskaujiet Vienotības apziņu, kas ir arī veseluma apziņa. Atcerieties to lielumu un varenumu, kas esat, un izstarojiet mirdzumu caur savas dzīves ‘fotoobjektīvu’. Savienojiet sevi ar Visuma principiem un iemiesojiet apziņu katrā savas Būtības šūnā.
 
Jūs sastāvat no brīnišķīgām ‘sastāvdaļām’! Ļaujiet izbaudīt un spēlēties enerģijās, kas virpuļojot griežas un mutuļo jums apkārt, apzināti vērojiet visu, kas notiek ar un ap jums. Praktizējiet koncentrēties tagad brīdī un dzīvojiet pilnvērtīgu dzīvi. Padariet dzīvi par piedzīvojumu, Mīļie.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante

* Debesbraukšana ir jebkuras apziņas paplašināšanās un tās vibrāciju paātrināšanās paliekot fiziskajā ķermenī. (kustība augšup uz smalkākiem plāniem un dimensijām)