svētdiena, 2011. gada 21. augusts

Zinātnieki: citplanētieši var iznīcināt cilvēci...

Cik tendenciozi :)))))))
Sākuši jau šito joku arī :)))))
(Te der atcerēties, ka zinātne arī ir reliģija caur kuru tiek veikta cilvēku kontrole un manipulēšana.)
 
Zinātnieki: citplanētieši var iznīcināt cilvēci Zemes glābšanai
Citplanētieši var iznīcināt cilvēci, lai glābtu ekoloģiju un pasargātu citas ārpuszemes civilizācijas. Tas ir viens no nākotnes attīstības scenārijiem, kas pēc amerikāņu zinātnieku domām var realizēties, ja turpināsies cilvēku patērējošais un bezatbildīgais dzīvesveids, piektdien vēsta laikraksts "The Guardian".
Hipotētisko notikumu attīstība izklāstīta ASV Astronautikas un kosmosa aģentūras (NASA) Planetoloģijas nodaļas darbinieka Šona Domogala - Goldmana un divu Pensilvānijas universitātes zinātnieku - Seta Būma un Džeikoba Hak - Misraba apcerējumā. Tiek norādīts, ka NASA oficiāli ar šo pasākumu nav saistīta.
Pētnieki iedalījuši potenciālos kontaktus trīs kategorijās: labdabīgos, neitrālos un kaitīgos. Visnegatīvākie varianti, kas minēti ziņojumā, daļēji aizgūti no pasaules fantastu darbiem.
Tiek pieļauts, ka citplanētieši tīši vai netīši mūs iznīcinās, pakļaus vai sagādās neārstējamas slimības. Sveša civilizācija var arī nejauši uzlaist cilvēcei naidīgu mākslīgo intelektu, vai veikt globālu eksperimentu, kas padarīs mūsu galaktikas daļu par neapdzīvojamu.
Zinātnieki apsver arī hipotēzi, ka atnācēji var veikt preventīvu uzbrukumu, izlemjot, ka planētai nodarītais kaitējums liecina par mūsu civilizācijas nekontrolējamu attīstību, kas kaitē citiem dzīvības veidiem.
Galaktiskos kaimiņus var saniknot Zemes atmosfēras iznīcināšana, ko rada industriālie izmeši, tāpēc cilvēcei ir jāpanāk to samazinājums, kamēr citplanētieši nav nosprieduši laikus apturēt destruktīvo procesu.
"Preventīvs trieciens ir vairāk iespējams mūsu ekspansijas agrākajās stadijās, jo vēlāk civilizāciju būs grūtāk iznīcināt," norāda zinātnieki.
Iespējami arī mazāk briesmīgi scenāriji, piemēram, saprāta brāļu atrašana Visumā vai sadarbība, kas palīdzētu uzveikt badu, nabadzību un slimības. Labdabīgs iespaids būtu arī citplanētiešu pārspēka uzveikšanai.
Neitrāli kontakti ir iespējami tajos gadījumos, kad konstruktīva sadarbība nav panākama, jo atnācēji ir pārāk atšķirīgi no mums, vai arī iestāšanās "Galaktikas klubā" būs saistīta ar pārāk lieliem birokrātiskiem šķēršļiem.
Zinātnieki iesaka  uzmanīties ar signālu sūtīšanu kosmosā. "Nedrīkst izplatīt informāciju par mūsu organismu uzbūvi. To var izmantot ieroču radīšanai.Visi kontakti ar citplanētiešiem ir jāaprobežo ar sarunām par matemātiku, kamēr mēs neuzzināsim ar kādu civilizāciju ir darīšana," iesaka ziņojuma autori.

http://forte.delfi.lv/zinatne/zinatnieki-citplanetiesi-var-iznicinat-cilveci-zemes-glabsanai.d?id=40192857
citplanētieši, NLO
 

NASA jaunā ziņojumā pēta: kā cilvēki tiksies ar citplanētiešiem

Citplanētieši varētu iznīcināt cilvēci, lai saglabātu Zemes ekoloģiju, kā arī - lai aizsargātu citas galaktikas civilizācijas. Šis ir viens no scenārijiem, ko pieļauj amerikāņu zinātnieki.
ASV Nacionālās Aeronautikas un kosmosa pārvaldes (NASA) un Pensilvānijas universitātes pētnieku kopīgi izstrādātajā ziņojumā pieļauts šāds variants gadījumā, ja tiktu nodibināts kontakts ar citplanētiešiem. Ziņojumu ar nosaukumu «Ko dos cilvēces kontakti ar citplanētiešiem – labumu vai ļaunumu?» atreferējis britu izdevums «The Guardian».
Ziņojumā pieļauti trīs iespējamie kontaktēšanās veidi: labvēlīgs, neitrāls un nelabvēlīgs.
Sliktākais variants, kāds pieļauts ziņojumā, daudz neatšķiras no jau daudzkārt mākslas filmās redzētajiem un grāmatās lasītajiem, norāda izdevums.
Zinātnieki neizslēdz visdažādākos uzbrukuma veidus, kas varētu notikt apzināti vai neapzināti. Ļaunākais, kas varētu notikt  - ja ārpuszemes dzīvība netīšām pret cilvēci vērsīsies ar nedraudzīgu mākslīgo intelektu, vai veiks fiziskus eksperimentus, kas padarīs mūsu galaktikas daļu neapdzīvojamu.
Izskatot iespēju, ka citplanētieši veiks preventīvus uzbrukumus, zinātnieki pieļauj, ka viņi varētu būt pārsteigti par cilvēku spēju planētai nodarīt tik milzīgu ekoloģisku ļaunumu. Viņi varētu nolemt, ka cilvēki nekontrolējami iznīcina Zemi.
Tāpat citplanētiešus varētu sadusmot Zemes atmosfēras iznīcināšana. Zinātnieki domā, ka šādā gadījumā citplanētieši varētu pieļaut, ka cilvēkus nepieciešams iznīcināt, kamēr nav nodarīts vēl lielāks ļaunums.
Ziņojuma autori uzskata, ka preventīvs uzbrukums ir vairāk iespējams.
Vēl, protams, ziņojumā apskatīti mazāk ļauni notikumu attīstības scenāriji – cilvēku kontakti ar ārpuszemes dzīvību būs labvēlīgi un palīdzēs uzvarēt nabadzību, badu un slimības.
Savukārt neitrālais variants pieļauj, ka kontaktēšanās ar citplanētiešiem neizdosies pārāk lielo fizisko atšķirību dēļ, vai kādu citu iemeslu dēļ.
Lai nu kā, zinātnieki iesaka uzmanīties, nosūtot signālus kosmosā.

http://www.apollo.lv/portal/news/articles/247340