piektdiena, 2011. gada 19. augusts

Kryon čenelings 02.07.2011.

Sērkociņa Turētāja Atribūti
Dzīvais KRYON čenelings caur Lī Kerolu 02.07.2011 ierakstīts Sakramento, Kalifornijā:
Šo vēstījumu Lī kopā ar Krajonu ir atkārtoti caurskatījis un rediģējis, lai panāktu lielāku skaidrību rakstiskajā formātā, un tas ir publicēts:http://www.kryon.com/k_channel11_sacrame…
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...

Sveicināti, dārgie, Es Esmu KRYON no Magnētiskā Dienesta. Grupa senu Dvēseļu sēž manā priekšā kā parasti. Katrai no tām ir savi garīgi atribūti, tāpat kā tie ir Zemei. Šeit ir dualitāte, kuras klātbūtne ir atbilstoša, un tas burtiskā veidā ir izteikts gadaskaitlī 2011, kurā jūs atrodaties.
Kad jūs aplūkojat skaitli 2011, kā mēs bijām jau iepriekš runājuši, jūs iegūstat skaitļu 2 un 11 enerģiju. Skaitlis 2 reprezentē jūsu dualitāti, bet 11 ir apgaismojums. Varētu teikt, ka 2011 ir ”dualitātes apgaismojums”. Kad jūs sasummējat šos ciparus kopā, jūs iegūstat 4, kas raksturo Gaiju. Tādejādi – šis ir lielu Mācību gads. Mācības tiek izietas tiklab grupās, kā arī individuāli.
 
Viss iemesls Mācībām ir tas, lai attīstītos LĪDZCIETĪBA. Kad Zeme kļūst līdzcietīgāka vispār jebkādā veidā – planētas garīgās vibrācijas faktiski pieaug, un tāds arī ir mērķis. Tāpat arī senajām Dvēselēm šinī telpā ir šāds mērķis, un tādēļ viņas vispār ir šeit. Tā nav tikai eksistēšana, tā nav tikai problēmu risināšana tad, kad viņi ir šeit. Un tas ir tas, par ko es gatavojos runāt.
Potenciāli
Es turpināšu runāt tādās metaforās, ko mēs esam jau devuši iepriekš ļoti bieži, bet tam ir īpaša nozīme, ka mēs to dodam atkal un atkal. Es došu nosaukumu šim vēstījumam, ko bieži mēs nedarām. Parasti es ļauju savam partnerim izvēlēties to vēlāk. Šoreiz es gatavojos pats to dot. Tas ir – „SĒRKOCIŅA TURĒTĀJA ATRIBŪTI”. Sērkociņa Turētāji ir tie – kas sēž manā priekšā patlaban, un lasa šo vēstījumu.
Ir divas interešu sfēras, ar kurām jūs šeit esat nākuši [uz planētu]. Ir divi jautājumu loki, kurus jūs vēlaties noskaidrot, par cik jūs sēžat šajos krēslos. Pirmais jautājumu loks ir par jums pašiem, kā tam arī ir jābūt. Jūs vaicājat – „Kā lai es tieku no A uz B, lai varētu labāk atbilst tam, kā dēļ esmu šeit? Kā lai es ilgāk nodzīvoju?” Jūs varētu pavaicāt – „Kā lai es novēršu drāmu savā dzīvē? Kā lai es dziedinos?” Otrā daļa ir„Ko es varu darīt planētas labā?” Šie jautājumi patiesībā nenāk pa pāriem. Pirmais jautājums izriet no otrā senajām Dvēselēm, kuras grib zināt – kādā veidā viņas varētu palikt vēl ilgāk šeit, lai paveiktu to darbu, kura dēļ viņas ir šeit. Ja jūs nointervētu visus šeit sēdošos, jūs dabūtu atšķirīgas atbildes uz to – ko viņi šeit dara. Bet viņi nebūtu šeit, ja nebūtu uzdevuši otro jautājumu.
Un tā – mēs taisāmies būt diezgan vispārīgi, un tomēr pilnīgi konkrēti. Mēs grasāmies dot jums koncepciju, par kuru jūs nebijāt domājuši, ka tas ir tas iemesls, kādēļ jūs esat šeit, senās Dvēseles. Tieši tagad, it sevišķi tagad – iemesls, kādēļ jūs esat šeit, ir NEST GAISMU TUMŠĀS VIETĀS. Jums nevajag šeit lasīt sprediķus, vai censties pievērst kādu citu Cilvēcisku Būtni tam, kam jūs ticat, jo šis nav pārliecības jautājums. Šis ir planētas vibrāciju jautājums. Un tās var izmainīt vienīgi Apziņa, kura ir Tīra. Nav nozīmes – kam jūs ticat. Šis ir BŪŠANAS, nevis darīšanas jautājums. Tā ir BŪŠANA par Gaismu, un kad jūs ejat visapkārt starodami – jūs izmainat to, kas ir tumšs.
Jūs varētu teikt, ka ienesat jaunu enerģiju tur, kur vecā enerģija mēdza uzturēties, un izmainat visu sev apkārt. Tas ir viss jūsu mērķis. Tagad mēs būsim konkrētāki pēc mirkļa. Mēs ejam no Lielā uz Mazo, un vispirms lai ir šī metafora, pirms es sākšu apmācību. Turklāt, dārgie, kas esat šai telpā, un it īpaši tie, kas lasa šīs rindiņas tieši tagad – Es redzu Jūs.
Viens no Dieva atribūtiem ir tas, ka te nav laika. Ja jūs klausāties šobrīd šo ierakstu, vai arī lasāt kaut kad šo vēstījumu – tas ir TAGAD. Tieši tāds – laiks ir priekš manis. Tas nav tikai priekš tām Dvēselēm, kuras sēž manā priekšā, priekš tām senajām Dvēselēm, kuras sastopas ar mani šeit, esot trīsdimensionālā vietā un lineārā laika nogrieznī. Priekš viņām ir svarīgi dzīvi nodzīvot dzīvi (trīsdimensionāli) sapresētā veidā. Bet ne man. Par cik potenciāls tam, ka jūsu acis lasīs šo – bija man jau zināms, kā kaut kas tāds, ko jūs varētu izdarīt. Es zinu, ka jūs esat ŠEIT. Es zinu, ka jūs klausāties vai lasāt. To varētu būt grūti jums saprast, jūs varētu jautāt – „Ja jau Dievs nevar paredzēt nākotni, tad Krajon, kā tu vari zināt, ka es lasīšu vai klausīšos?” Atbilde ir vienkārša – es to zināju, jo potenciāls tam, ka jūs to izdarīsiet, bija ļoti liels.
Es sēžu apmēram 100 Dvēseļu grupas priekšā. Un es zināju, kad viņi bija izdarījuši savu lēmumu ierasties. Es zināju potenciālu tam, ka viņi uzzinās par tikšanos. Es zināju pat tos, kas tikai vakar uzzināja. Es zināju, jo šo enerģiju potenciāls ir tas, kas atrodas Kvantu „zupā”, par kuru es tik bieži runāju. Var zināt nevis nākotni, bet POTENCIĀLUS. Tas ļāva mums sagatavot apkārtni, kas būtu labvēlīga tiem, kuri sēž šajos krēslos – senajām Dvēselēm, viņu dzīvēm, viņu Mācībām. Tas arī noteica čenelinga tēmu. Mēs gaidam uz jums, lai jūs nāktu un apsēstos mums priekšā, dārgie, pirms vēl mēs patiešām zināsim to, ko mēs gatavojamies teikt, un ko mēs gatavojamies darīt. Tā es jūs zinu, un es pateicos jums, ka esat šeit. Šis ir JŪSU LAIKS uz planētas.
Gaismas un Tumsas Metafora
Ļaujiet sākt mācībstundu. Šī metafora ir dota atkal un atkal. Iedomājieties telpu, pilnu ar personām, sauktām par Cilvēci, kura klejo apkārt pa tumsu. Tātad metafora šeit ir – garīgā tumsa. Cilvēki nezina – KAS viņi ir, un KĀDĒĻ viņi ir. Viņiem nav nekāda priekšstata par to, ka viņi ir daļa no Dieva radošās enerģijas. Viņi seko jebkam, kas tiek sludināts, jebkurām doktrīnām, kas viņiem tiek iemācītas, kamēr tie ir jauni. Viņi atrod Dievu visdažādākajos nostūros, kur vien var. Daži atklāj Dievu pamatīgi, bet citi nē. Daudzi pievēršas kustībām, un nekad nesaprot neko vairāk, kā šīs kustības.
Redzams, ka tumsā viņi uzgrūžas viens otram. Daži no viņiem uzgrūžas citiem, un kļūst nikni ..., un sākas karš. Tas ir tas, kas notiek tumsā, kad jūs nevarat redzēt, kas patiesībā notiek, izņemot to, ko jūs zinat paši par sevi. Tādēļ, ka viss vienmēr notiek neatkarīgi no jums, un vienmēr ir kā mistērija. Tādēļ izraisās Drāmas. Tādēļ ir slepenība un neuzticēšanās. Atrašanās tumsā izraisa karu. Atrašanās tumsā izraisa atšķirtību un naidu. Atrašanās tumsā izraisa bailes un nemieru.
Bet tagad, metaforas turpinājumā, atrodas viens šinī tumsā, kurš zina – KAS viņš ir. Varētu teikt, ka šīs personas simbols ir – SAVA SĒRKOCIŅA NESĒJS. Šī persona nes sevī spēju RADĪT GAISMU. Tik mazs, cik jau tas mēdz būt, šim cilvēkam ir SĒRKOCIŅŠ. Pavisam tumšā telpā – viens mazs sērkociņš izraisa interesi, jo tas rada pietiekami gaismas, lai katram būtu vismaz kaut kas redzams, jo viens Sērkociņa Nesējs šinī tumšajā telpā PATSTĀVĪGI ir iededzis gaismu. Kādēļ gan? Lai izpētītu savu garīgumu, savu pašapziņu, lai aizdedzot savu Sērkociņu varētu sevi ieraudzīt labāk.
Tādejādi viņš apgaismo sevi tā, ka var aizsniegt Augstākā ES roku, un atklāt – KAS īsti viņš ir. Tādēļ viņš aizdedz savu Sērkociņu. Un aizdedzot šo Sērkociņu, viņš apgaismo visu atlikušo telpu (pavisam miglaini). Piepeši cilvēki var ieraudzīt viens otru, un viņiem tas patīk! Viņi redz Ģimeni! Bailes sāk atkāpties. Saprotot, ka jums blakus ir sapratne un miermīlīgums. Tas mazina neuzticēšanos. Daži sāk meklēt – no kurienes šī gaisma nāk. Daudzi to nedara.
Sērkociņa Nesēja simbols līdzinās Bākai jūrā, kā mēs to jau bijām jums agrāk devuši. Šī Bāka stāv jūrā gluži viena. Viņa izstaro gaismu, ko citi ierauga, vai iespējams arī neierauga, lai noturētu virzienu uz drošu ostu ar savu paša izvēli, jo viņiem ir brīvas izvēles princips uz sava dzīves kuģa. Sērkociņa Nesējs notur uguni, kas apgaismo viņu pašu, tomēr tas ietekmē arī visu visapkārt pozitīvā veidā.
Sērkociņa Nesējs nesaka neko. Tie, kas atrodas viņam blakus, iespējams, pat nezina viņa vārdu. Viņi pat var nezināt, ka tieši viņš ir AIZDEDZIS Sērkociņu! Viss, ko viņi zina, ir tas, ka VIŅI TAGAD VAR REDZĒT !!! Daži no viņiem sāk meklēt Sērkociņu SEVĪ, un viņi pamazām sāk aizdegt paši SAVU Sērkociņu – un telpa kļūst daudz gaišāka. Jo gaišāka kļūst telpa – jo vairāk var pamanīt, un vairs nav noslēpumu. Un jo tālāk cilvēks var saredzēt aiz sevis un saviem tuviniekiem – jo vairāk nāk sapratnes, un vairāk nāk miera. Tādi ir Planētas atribūti, ko mēs redzam jau TAGAD.
Mēs esam paziņojuši jau daudzkārt, ka uz planētas nepieciešams mazāk par pusi no procenta to, kas ir AIZDEDZINĀJUŠI savu Sērkociņu – lai būtu miers uz Zemes. Tagad jūs zinat pamatojumu tam. Tas nozīmē, ka var būt arī tādi cilvēki uz planētas, kas nekad neaizdegs savu Sērkociņu, un kuri nekam tādam netic, kam ticat jūs, bet tomēr arī viņi IESAISĀS. Viņi iesaistās JŪSU gaismā.
Tas varētu būt grūti jums – aptvert, kā viens mazs Sērkociņš varētu būt NOZĪMĪGS. Bet tas tā ir. Arī tagad šinī telpā mani klausās, un lasa šīs rindas – Sērkociņu Turētāji. Kā es to zinu? Tādēļ, ka es PAZĪSTU jūs. Ak, Cilvēciskās Būtnes! Ir Kareivji šai telpā, ir stāsti, kas liktu stāvus sacelties jūsu matiem. Ir varonīga rīcība un prieks. Ir neticama nožēla. Šeit ir pateicība. Viss, ko vien jūs varētu iedomāties uz šīs planēts – ir tagad ŠEIT. Dažās no vislielākajām drāmām, kas jebkad piedzīvotas uz Zemes, jūs esat piedalījušies. Dažas no visvaronīgākajām akcijām, ko kāda Cilvēciska Būtne var priekš citiem izdarīt – jūs esat paveikuši. Tās ciešanas, kam nekad nebija jāatgadās uz šīs planētas – jūs esat piedzīvojuši. Dažas no vislielākajām svinībām, kādas vien planēta ir redzējusi – ir rīkotas par godu tieši jums.
Seno Dvēseļu Enerģijas Daudzveidība
Ir VĪRIEŠI šeit, kuri ir devuši dzīvību! Tas ir tādēļ, ka viņu dzimums atšķiras tagad no tā, kas bija toreiz. Ir SIEVIETES, kuras tika nēsājušas bruņas karalaukā, jo viņu dzimums bija cits, kad viņas to nēsāja. Senās Dvēseles var pārmainīties – vai zinājāt to? Te ir kaut kas, ko es tagad gribu jums pateikt, un es vēlos, lai jūs to uzklausat, jo tā ir koncepcija, par kuru jūs ne visai bieži aizdomājaties. Ļaudīm ir tieksme palikt noteiktās ģimeņu grupās ļoti ļoti ilgi daudzu inkarnāciju laikā. Viņi arī paliek vienā un tanī pašā kultūrā ļoti ļoti ilgu laiku tāpat. Ooo, jūs varat pārcelties citur, tiklīdz esat piedzimuši, taču jūs nevarat izmainīt savas asinis, vai ne? Jūs nevarat izmainīt to, no kurienes jūs nākat, neatkarīgi no tā – kurp jūs dodaties, vai ne? Jūs varat sēdēt uz krēsla šeit, Amerikā, taču nevar mainīties tas, kur jūs esat piedzimuši. Tādejādi – tas, ko es jums gatavojos teikt – ir ĀRPUS trīsdimensiju darbības lauka. Tas nozīmē, ka tas atrodas ārpus jūsu pierastās sapratnes par lietu kārtību, vai arī ārpus tā, kā jūs iedomājaties savus senčus, savus radiniekus, un savu izcelšanos vispār. Tā ir pavisam atšķirīga lietu kārtība. Tātad tagad mēs gatavojamies runāt par jūsu vecākiem, jūsu vecvecākiem, un viņu vecākiem. Mēs varētu atgriezties 100 gadus atpakaļ, vai vairāk.
Pārbīdes/Pārejas Laika Izvēle

Mans partneris stāstīja šodien par fraktālo laiku. Viņš deva jums piemērus tam, ka laiks faktiski met lokus, kam nav nekādas jēgas trīsdimensiju gadījumā, kā jūs saprotat. Taču tas ir veids, kā lietas notiek daudzdimensiju pasaulē [tā apzīmēšanai tiek lietots vārds KVANTS]. Jūsu pašu zinātne ir sākusi izprast, un pievienoties uzskatam, ka laiks ļoti labi var atkārtoties, un viņam var būt tas, ko sauc par FRAKTĀĻIEM, jeb par potenciālas ietekmes iepriekšparedzamiem cikliem, kas notiek regulārā kārtā, kad jūs šķērsojat laika loku. Šie potenciāli var tikt izskaitļoti, un tādejādi – viņi tur ir – pat bez tiem, kuri varētu dot ezotēriskus pareģojumus, kādi tika doti senatnes kalendāros. Šie kalendāri atspoguļo laika ciklus.
Mēs apspriedām ar jums, ka Maijiem ir bijusi sistēma viņu observatorijās, blakus tīrajai astronomijai. Kā daudzviet senās ciltis, viņi pielietoja savu intuīciju, lai izstrādātu sistēmu kalendāram, kurš bija ezotērisks [garīgs], izstudējot laika fraktālo dabu, un šie potenciālu pareģojumi tiek lietoti vēl tagad. Mēs teicām jums, ka jūs esat 36 gadu logā, kurš reprezentē Kosmisku Saulgriežu precesiju, ar šī loga centru, kas ir 2012. Mēs teicām, ka šis 36-gadīgais notikums ir tas, ko jūs saucat par Galaktisko enerģiju Izlīdzināšanos, un ko jūs saucat arī par Lielo Pāreju/ Lielo Pārbīdi. Ja tas tā ir, tad tas ir bijis iepriekšparedzams, un daudzi ir to paredzējuši. Bez tam, ja tas tā ir – tas nozīmē, ka tas ir ticis GAIDĪTS, un ka SAGAIDĪTĀ potenciāls TAGAD GULSTAS UZ JUMS.
Kvantu Apspriede ar Saviem Vecākiem
Ļaujiet man jūs paņemt uz Aizkara OTRU pusi, kur nav nekāda laika. Atgādināšu, ka jūs vairs neesat lineārā trīsdimensionalitātē – manā Aizkara pusē. Mēs atrodamies daudzdimensionālā stāvoklī, kas bieži tiek saukts par kvantu stāvokli, lietojot vēl joprojām arī citu reālās fizikas metaforu, kas nozīmē – „aiz trīsdimensiju ierobežojumiem”. No Aizkara otras puses es vēlos jums pateikt par apspriedēm, kas ir notikušas, un kuras vēl joprojām notiek. Tādēļ, ka šeit nav laika, šeit ir tikai potenciāli. Kad ir tikai potenciāli – pat pagātne, nākotne un tagadne jums ir aizmiglota. Tā ir aizmiglota, jo jums ir trīsdimensiju filtrs. Nākotne nav zināma, taču zināmi ir potenciāli tam, ko jūs varētu izdarīt, un šo potenciālu spēks tiek ģenerēts CAUR JŪSU APZIŅU, un tas notiek šodien, vakar un rīt.
Nāciet man līdz uz apspriedi ar jūsu vecākiem un vecvecākiem, par cik arī viņi ir Dvēseles, gluži tāpat kā jūs. Tāpat kā jūs – arī viņi ir daļa no Dieva Radītāja. Pat arī tad, ja viņi uz Zemes nekad nav bijuši modušies, lai izpētītu savu radošo dabu, – Viņi šinī apspriedē NEATRODAS uz Zemes. Iesim uz šo apspriedi – uz turieni, kur viņi ir ARĪ TAGAD, TIEŠI TAGAD.
„Mirkli pagaidi, Kryon! Mani vecāki vēl ir dzīvi. Viņi nevar būt apspriedē otrpus Aizkaram.” Priekš mums viņi vēl joprojām ir šinī apspriedē, jo daļa no jūsu Dvēseles enerģijas atrodas otrpus Aizkara visu šo laiku, dārgie. Kā jūs domājiet, KAS ir jūsu Augstākais ES? Tā ir jūsu PERSONĪGĀS Eņģeliskās formas enerģija. Metafora, kuru mums patīk dot ir tāda, ka viena kāja atrodas laika Aizkara mūsu pusē, bet otra kāja atrodas šeit, 3D. Visas dualitātes problēmas un jūsu dzīves pārbaudījumi ir tikai priekš tam, lai jūs atvērtu durvis, ieraudzītu un sadotos rokās ar to, kas ir jūsu Augstākais ES. Jūsu Augstākais ES ir bijis tas pats VIENĪGAIS Augstākais ES – katru reizi, kad jūs esat bijuši uz Zemes, tas pats vienīgais, kas aizņēma jūsu dažādos cilvēciskos ķermeņus – jūsu daudzo inkarnāciju laikā. šī ir kopība pāri laikiem. Vai saredzat to tagad? Neatkarīgi no tā – cik dažādu dzīvju jums ir bijis pagātnē, neskatoties uz to – ko jūs esat izdarījis, neatkarīgi no tā – kur jūs esat bijis – tas pats Augstākais ES tur ir bijis. TAS IR JŪSU KODOLS. Un nu – vai sākat saprast – kādēļ jums varētu būt vēlēšanās – SAVIENOTIES ar to?
Sērkociņa Turētāja Piedzimšana
Nāciet uz šo apspriedi kopā ar mani, metaforiski, un VĒROJIET. Jūsu vecvecāki arī ir šeit. Viņi skatās uz visu ar Dieva acīm un prātu, kad viņi ir šeit, šinī apspriedē. Viņi ir ārpus 3D. Viņi ir tanī brīnišķīgajā vietā, kur Radītāja enerģija ir pārstāvēta – tālu aiz jūsu iztēles robežām. Kaut arī šeit nav nekādas individualitātes vai singularitātes starp Dieva daļiņām, un kaut arī šī apspriede ir daļa no kolektīvas kvantu grupas – potenciālu esence tam, kas viņi ir bijuši, un kas viņi būs – ir joprojām šeit pārstāvēta. Es neprasu, lai jūs to saprotat. Es tikai lūdzu, lai jūs ieraugat to kopā ar mani. Visas viņu pagājušās dzīves ir šeit kopā ar viņiem.
Un tagad – tanī, ko sauc par jūsu pagātni – es vēlos pastāstīt jums – ko viņi saka:
„Mēs dodamies uz šo planētu. Mēs gatavojamies tur būt daudz zemākās enerģijās, un mēs centīsimies izstarot tik daudz gaismas, cik vien varam, bet iespējams, ka tas nebūs daudz. Mēs nemaz nevarēsim pamosties,” viņi saka. „Jo vēl nav pienācis laiks,” viņi saka. „Taču mēs redzam Galaktiskās Izlīdzināšanās potenciāla aprises. Mēs redzam 36 gadu logu, kas nāk. Iespējams pat, ka mēs vairs nebūsim dzīvi,” viņi saka. Taču viņi plānoja nākt uz Planētu šā vai tā. Viņi ir senas Dvēseles, un viņiem bija kaut kas jāizdara: JĀIESĒJ SĒKLA.

„Tad kādēļ gan viņi nāca uz planētu – kad šeit vēl bij vecā enerģija?” – jūs varētu jautāt. Te ir atbilde: Viņi nāca uz Planētu – jūsu vectētiņi un vecmāmiņas, visi četri – jo tādejādi viņi varēja dot dzīvību jūsu tēvam un mātei. Un tagad – jūsu tēvs un māte arī ir apspriedē, un starp citu – tur esat arī jūs! Tur ir arī jūsu bērni. Vai saprotat to? Jūs visi esat viena kolektīva locekļi, un kāda daļa no jums nekad neatstāj šo vietu, pat ja jūs esat nonākuši tur, uz Zemes. Šinī kvantu apspriedē, šeit nav lineāra laika, tikai laika potenciāli. Ir grūti lineārai domāšanai to aptvert.
Paklausieties: jūsu vecvecāki un vecāki, un arī jūs vienojāties, kad jūsu senči teica: „Mēs gatavojamies iziet tam cauri, jo laika izvēle ir atbilstoša, lai mūsu bērni dzīvotu pārmaiņu laikā.” Viņi zina – kādi ir potenciāli, un viņi grib būt pilnīgi pārliecināti par to, ka tieši JŪS būsiet tas, kurš ieradīsies šinī laikā. Es varētu atgriezties arī vēl tālākā pagātnē, pirms jūsu vectētiņiem un vecmāmiņām.
Ja jau tiesa, ka Pārbīdes laiks ir jau iepriekšzināms, jo tas ir daļa no Gaijas, un tātad arī daļa no Zemes cikliem – tad tā ir sistēma, un tā nav nejauša. Tas nozīmē, ka notiek potenciālu plānošana tām Dvēselēm, kuras iemiesosies jūsu priekštečos, tāpat kā jūsos tagad, un jūsu bērnos – sarindojoties tieši tādā veidā, lai jūsu šūnu struktūrām būtu nepieciešamā izcelšanās, un tā būtu ierakstīta Akaši Hronikās. Vai esat kādreiz iedomājušies par to? Jūs varētu tagad sākt aptvert, ka jūs varbūt patiešām esat „pieredzējusi SPECIĀLA Dvēsele” – šeit, šinī ĪSTAJĀ brīdī.
Tagad ļaujiet man parunāt par jūsu vecākiem, kā mēs jau iepriekš to darījām. Viņi varētu teikt: „Mēs esam nolēmuši doties uz šo planētu, satikt viens otru, lai piedzimtu šī Dvēsele, šī senā Dvēsele, viena no iespējams pašām pieredzējušākajām Dvēselēm, pat senāka Dvēsele par mums pašiem. Mēs iespējams nekad nepamodīsimies. Bet tas ir mūsu veicamais smagais darbs – atnākt uz Planētu. Mēs nevarēsim saturēt daudz gaismas. Mēs varbūt pat kritizēsim tos, kas mums piedzims. Mēs varbūt pat izstumsim viņus no ģimenes. Mēs varbūt pat viņus apvainosim. Vecā enerģija var pilnībā apslēpt mūsu Dievišķo Nolūku, bet tas ir tas – kādēļ mēs nākam – lai mūsu bērni ir tie, kam ir viedums, un iespēja pamosties. Viņi būs Sērkociņa Turētāji.”
Tagad mēs apstāsimies, lai atgādinātu jums, ka nav nekā iepriekšnoteikta. Turklāt šī ir potenciālu plānošanas apspriede, nevis kontrakts. Tomēr Cilvēciskās Būtnes inkarnējas karmiskās grupās, tādēļ pievilcībai un sinhronitātei bieži vien ir liela loma, lai nenovēršami palielinātu iespēju, ka jūsu vecāki satiks viens otru, un paliks kopā, lai dotu jums dzīvību.
Sērkociņa Turētāji, kā jau runājām iepriekšējā metaforā, ir tie, kuri piedzimuši šinī laikā, kad iespējams metaforiski aizdegt Sērkociņu vecās enerģijas tumsā, un APGAISMOT planētu. Vai esat par to kādreiz domājuši? Jūsu vecāki ir nākuši kopā ar noteiktu nolūku. Oo, es zinu, jūs tūlīt teiksiet: „Pagaidi brītiņu, Kryon, tu nemaz nezini manus vecākus. Es nu gan nedomāju, ka viņos ir tāda apziņa.”  Varbūt ne šinī aizkara pusē, mani dārgie, bet vai jūs saprotat, ko es saku? Būdami apveltīti ar Dieva prātu, viņi nonāca pie lēmuma: „Mēs droši vien nepamodīsimies. Mēs neatcerēsimies to, ko plānojām šinī apspriedē, un pat uzskatīsim, ka tas nav iespējams. Vecā enerģija neļaus mums redzēt. Bet mums būs bērns, kas būs Sērkociņa Turētājs, ļoti sena Dvēsele, kas inkarnēsies uz šīs planētas. Tieši tādēļ mēs esam šeit.”
Tieši tādēļ jūsu vecvecāki ienāca, un viņu vecvecāki ienāca šeit tā, kā viņi to izdarīja. Izcelšanās ir šeit, lai jūs redzētu. Potenciāli ir šeit, lai redzētu, un jūs sēžat goda vietā tagad, klausoties čenelingu, vai lasot šīs rindas – tādēļ, ka tas viss darbojās KOPĪGI, un te nu jūs esat – Sērkociņa Turētājs.
Sērkociņa Turētāja Atribūti
Ļaujiet tagad parunāt par sērkociņa liesmu, kuru jūs turat, dārgie. Es runāju ar Sērkociņa Turētājiem, kas ir šeit, kas lasa. Itvisur, kur jūs radat gaismu, ikvienā situācijā caur jūsu pašu individuālu darbību – tā enerģija, ko jūs radāt – izmaina Gaijas enerģijas, kur vien jūs ejat. Tas izmaina visu to, kas ir KVANTISKS jums apkārt. Visa Zeme jūs pazīst. Kad jūs pamostaties – visa Zeme zina, ka jūs to izdarījāt. Gaija pazīst jūs. Kad jūs pastaigājaties gar kokiem mežā – viņi jūs zina. Dzīvnieki jūs zina. Dievs jūs zina. Es jūs zinu. TĀDĒĻ jūs esat nākuši. Tas ir tas, ko jūs varat sajust, kad esat nokļuvuši šeit. Tas ir tas, kādēļ jūs sēžat šajos krēslos, un kādēļ esat šodien atbraukuši.
Jūs varētu tagad iebilst: „Kas gan ir tik īpašs manī? Ko gan es esmu paveicis šinī dzīvē? Kādēļ man ir sajūta, ka man ir kaut kas jāizdara?” Nu pamosties taču, Sērkociņa Turētāj, jo tas ir Tavs Liktenis. No brīvas gribas Tu esi apgaismojis savu dzīvi, līdz pienācis brīdis, kad visi Tev apkārt ZINA – Kas Tu Esi, vai vismaz sajūt Tavu Gaismu.
Tagad ļaujiet man apjautāties par jūsu ģimeni. Es vēlētos parunāt par jūsu tuvākajiem, par jūsu asinsradiniekiem. Kā jūs uz viņiem skatāties? Ir daži, kas teiks: „Nu labāk viņus nepieminēt, jo viņi man ļoti nepatīk.” Tieši tādēļ drāma tavā dzīvē cirkulē visu laiku, dārgais. Jūs turpinat: „Es pielieku visas pūles, bet man viņi ļoti nepatīk. Bet es noteikti staroju, kad apmeklēju garīgas tikšanās. Es mīlu visus tur, ikvienu no viņiem.” [smiekli] Jā, bet ne jau par to bija runa. Viegli ir – būt kopā ar tādiem pašiem, kā Tu. Tas ir tādēļ, ka jums visiem ir SAVA Gaisma. Nē, es runāju tikai personīgi par jums, un par tumsu, kas jums apkārt. Es gribu zināt – kā jūs izturaties pret savu ģimeni.
Ļaujiet man pastāsīt – kā Sērkociņa Turētājs saredz ģimeni, tuvākos radiniekus. Viņš neskatās uz apvainojumiem. Viņš neskatās uz drāmu. Viņš skatās un SAREDZ – kas ir bijis izdarīts viņa labā. Viņš var pat pateikties Garam: „Mans tēvs, mana māte – es pateicos jums, ka devāt man dzīvību, lai es varētu izzināt Aizkara otru pusi, un izmainīt planētu. Es pateicos jums par to, ko jūs izdarījāt tanī plānošanas apspriedē. Neskatoties uz to, ka vārdi ir bijuši – kā cilpas, kā bultas, un apvainojumi ir biruši uz manas galvas – ES CIENU JŪS.”  Tā. Vai tas esat jūs?
Jūs iesaistaties attiecībās; jūs pieaugat; attiecības dažkārt izmainās; jūs turaties pie tām ilgu laiku; tās izmainās atkal. Tagad, pieņemsim, ka tās ir dramatiskas attiecības. Ievērojiet, ka te nav runa par radinieku; te ir runa par attiecībām pēc brīvas izvēles. Kā jūs domājat, vai tas varētu būt iespējams, ka šis cilvēks ir bijis klāt tanī plānošanas apspriedē? Tas kļūst nedaudz apgrūtinoši, domāt par to, vai ne? Tad kā jūs saredzat viņu šinīs attiecībās? Neskatoties uz to, kādi ir bijuši vārdi, neskatoties uz to, kāda ir bijusi rīcība, neskatoties uz to, kāda ir bijusi nodevība, neskatoties uz to, ka tas turpinās vēl tagad – Sērkociņa Turētājs raugās uz to un saka: Tā ir Dievišķa Būtne, kas radīta, lai dotu man mācības, un izgrūstu mani no ligzdas. Iespējams, ka šī mācība man dos tādu spērienu, lai manī rastos līdzcietība pret visu pārējo cilvēci. Paldies, Dievs, Tev par to.”  Tas ir tas, ko saka Sērkociņa Turētājs. Vai jūs tā varētu?
Sērkociņa Turētājam ir Dieva Gaisma, un jūs varētu teikt: „Nu jūs jau tikko aprakstījāt Māti Terēzi! Es nemaz neesmu drošs, ka varētu izdarīt jebko tādu. Tas ir par daudz prasīts, Kryon, jo jūs nemaz nezinat, kas ir noticis manā dzīvē ... kas ir noticis riņķī un apkārt man un manai ģimenei.”  Oo, jā, es to daru, jo redzat, es tur biju klāt. Un starp citu, tur bija arī visi iespējamie Eņģeļi, kuri vienmēr ir ap jums. Kādēļ jūs nesatvērāt roku, kuru viņi jums sniedza? Es zinu, kas ir šeit. Jūs vienmēr esat domājis visu paveikt viens, vai ne? Klausieties uzmanīgi, mans partneri, jo tas ir par jums arī. Jūs vienmēr gribat izdarīt visu viens pats – visa iespējamā palīdzība ir jums pie rokas, bet jūs arvien vēl gribat visu paveikt viens pats. Mēs zinam – kurš kuram ko ir darījis. Mēs bijām tur klāt – uz katra soļa.
Īsta Sērkociņa Turētāja atribūts ir Mīlestības izpausme. Viņam ir iecietība pret katru atsevišķu Cilvēcisku Būtni, ar kuru viņam nākas kontaktēties. Viņš pieņem, ka Mīlestība ir klāt ikvienā situācijā. Viņš rada Gaismu.
Es vēlos ar jums parunāt par tumsu un gaismu jau atkal. Ja jūs aizdedzat Gaismu – tumsa nevar jūs vairs skart. Kā gan var tumsa, kurai pašai nav vispār nekādas enerģijas – būt ap jums un jums kaitēt – kad jūs uzturat Gaismu? Tumsa, pēc definīcijas, ir Gaismas neesamība. Dažiem Gaismas Darbiniekiem ir dīvaina 3D koncepcija, kad viņi saka: „Es nevēlos tur iet, jo tumsa var man uzbrukt. Es ļoti uzmanīgi izvēlos, kurp iet. Es nevēlos atrasties šo cilvēku tuvumā, jo viņiem ir tumšas enerģijas.”  Kādēļ gan Tu neej tur un neiestaro savu Gaismu viņu dzīvēs, ak Drosminiek? Vai tad Tu ej tikai tur, kur ir jau CITA Gaisma? Vai tad ārsts iet uz darbu, lai tikai redzētu citus ārstus?
Kā jūs izturaties pret savu ģimeni? Kad jūs aizejat uz darbu – kas notiek tur? Es jau dzirdu formulējumu: „Man ir pats sliktākais boss visā pasaulē. Viņš ir tas, kuru iepriecina iespēja sagādāt mums mocības, nodarbinot mūs ar uzdevumiem, kam vispār nav nekādas jēgas. Viņam nav nekādu simpātiju pret Jauno Ēru, jo viņš, izrādās, ir pavisam citādos uzskatos, un tādēļ viņš tikai smejas par to.”  Jūs domājat, ka mēs to nezinam, dārgie? Atcerieties, ka uzraugam ne vienmēr piemīt viedums būt par vadītāju. Bieži vien viņi ir egomaniaki. Jūs domājat, ka mēs to nezinam? Tādēļ jau viņi ir nonākuši tur, kur ir tagad. Tad – KĀ JŪS PRET VIŅIEM IZTURATIES? Vai VIŅI turpina spiest uz jūsu pogām? Vai VIŅI dara visu iespējamo, lai tikai aizkaitinātu jūs? Vai varbūt tieši JUMS PAŠAM ir kaut kas, kas vienmēr liek pazemot? Un tādēļ jūs nesat visu laiku šīs tumšās enerģijas uz darbu – Vai tomēr jūsu dēļ tur paliek gaišāks?
Es vēlos dot jums patiesību, Sērkociņa Turētāj. Ja jūs saturat Gaismu – nekāda tumsa vai tumšā enerģija NESPĒJ jums kaitēt. Jūs varat iet uz šo vietu, atvērt durvis, un veikt savu darbu. Un kad jūs tur esat – jūs sakiet: „Paldies Dievam, ka man ir darbs. Paldies, ka tas ir tagad šeit, jo lai kur es arī ietu – VISUR MAN IR NOZĪME.” Daži teiks, ka nav iespējams darbā būt NOZĪMĪGAM. Viņi atkal teiks: „Jūs nezinat manu darbu.” Oo, cik trīsdimensionāli no jums! Jūs nezinat, ka Gaisma, kuru jūs nesat – vairo toleranci, atzinību un mīlestību? Tā vairo spēju uzklausīt un ieklausīties ar līdzcietību. Tā izmaina Planētu. Daži no tiem, kas jums apkārt – var pat griezties pie jums ar savām raizēm un problēmām. Jūs varētu apsēsties un pajautāt sev: „Pārsteidzoši – kādēļ viņi nāk ar savām raizēm pie manis?” Iespējams, tas ir tādēļ, ka viņi intuitīvi redz jūsu Gaismu; iespējams, ka viņi redz jūsu toleranci; iespējams – jūs esat tas VIENĪGAIS, kurš var viņus uzklausīt, un šinī procesā – jūs dalaties ar Mīlestību. Šinī procesā, kad viņi ir jūsu tuvumā – jūs viņus Mīlat. Un iespējams, ka tā ir VIENĪGĀ Mīlestība, kuru viņi var saņemt šodien, šai nedēļā, šai mēnesī, vai pat visā šai gadā, dārgais Sērkociņa Turētāj.
Tas ir tas, ko jūs DARĀT. Kad viens cilvēks veltī laiku kādam citam. Uz Zemes tad IZMAINĀS viens cilvēks tanī brīdī, un tieši TĀDĒĻ JŪS ESAT ŠEIT. Tieši šo potenciālu saredzēja jūsu vecāki. Visur, kur vien jūs ejat, katrā situācijā, kurā jūs atrodaties – jums ir izdevība – IEDEGT SĒRKOCIŅU. Jo lielāka ir jūsu Gaisma, jo lielāka ir Planētas Gaisma. Un tagad – vai vēl joprojām jūs māc neziņa par to – KĀDĒĻ esat nākuši uz šo Planētu?
„Kryon, es neesmu dziednieks, es neesmu rakstnieks. Es neesmu arī čenelingu saņēmējs. Es tikai eju uz darbu, nāku mājās, izpildu pienākumus, klāju gultu, un eju atkal uz darbu. Kas tā par dzīvi ???”  Es jums pateikšu, dārgais – tā ir Sērkociņa Turētāja dzīve! Jūsu senči tika lūguši jums atnākt, tika lūguši jums – nākt šeit uz Planētu un Aizdegt Sērkociņu, iet uz darbu, izpildīt pienākumus, nākt atkal mājā, un klāt gultu. Tieši tādēļ jūs esat šeit! Es nevēlos, lai jūs pazeminat to – kaut uz brīdi, jo IT VISUR, KUR JŪS EJAT – KĻŪST DAUDZ GAIŠĀKS, PATEICOTIES JUMS.
Kā jūs izturaties pret bailēm un nemieru? Kas spiež uz jūsu pogām? Kas liek jums satraukties? Vai nebūtu īstais laiks tikt ar to galā? Kas notiek ar jūsu ķermeni, kādus pārbaudījumus jūs esat izgājuši pēdējā laikā? Es runāju ne tikai ar tiem, kas sēž manā priekšā. Es runāju arī ar savu Partneri. Visu laiku es ar viņu runāju. Viņš ir gluži tāds pats kā jūs. Viņu nodarbina daudzi no tiem pašiem jautājumiem, kuri nodarbina jūs, neskatoties uz to, ka viņš ir čenelers! Tātad es runāju ar visiem. Es Esmu Kryon. Es nekad neesmu bijis Cilvēciska Būtne. Es vienmēr pastāvīgi esmu bijis OTRĀ pusē. Es esmu atbildīgs, kā jūs varētu teikt, par informāciju, kura nokļūst pie jums caur jūsu Pavadoņiem, kas nāk caur jūsu Augstāko ES – Planētas enerģiju uzturēšanai. Man pat nebija atļauts šeit būt, kamēr nebija sākusies Pārbīde, jo PLANĒTAS ENERĢIJA tad vēl nebija samērojama – ar tās informācijas enerģiju, kuru es jums tagad sniedzu. Es palikšu šeit ilgus laikus, jo potenciāls šai enerģijai paliek, pieaug, un pastāv – pateicoties tieši jums, Sērkociņa Turētāji.
Kas jūs kaitina visvairāk? Kuras no pogām ir visvieglāk jums nospiežamas? Kad jūs skataties ziņas, kad redzat politiku, kad pamanat noteikta veida izturēšanos – vai tas jūs sadusmo? Iedomājieties to, kas visvairāk jūs sadusmo. Un tagad es gribu pajautāt – VAI VARAT TO VISU UZLŪKOT AR IECIETĪBU ??? Jā, tas tieši ir tas, ko apgūst Sērkociņa Turētājs.
„Es neciešu karu.” jūs varat teikt, „Es darītu jebko, lai to izbeigtu. Es neciešu bēdas, ko tas izraisa, neciešu cietsirdību, ko tas nes. Šķiet, ka tas iemūžina pats sevi.”  Es neprasu, lai jūs mīlat karu. Es neprasu, lai jūs mīlat cilvēkus, kas to izraisa. Viņi arī ir Dieva daļiņas, gluži kā jūs. Vai jūs varat paraudzīties uz šīm lietām ar toleranci, un saredzēt tanī visā TO daļu, kurā ir ietverta Dieva Mīlestība? Ja jūs to varat – tad jūs iestarojat Gaismu viņi dzīvēs. Nav svarīgi, kur viņi atrodas, un viņi nekad neuzzinās – kas jūs esat. Tas ir līdzīgi, kā Bāka uz klints. Cik ir tādu kuģu, kuru kapteiņi būtu uzaicinājuši bākas uzraugu uz pusdienām? Atbilde ir – tikai daži no viņiem. Bet viņi visi taču meklē, raugās uz bāku, vai ne? Tā ir. Un Cilvēce meklē JŪS! Tas ir intuitīvi, un arī vistumšākā enerģija ZINA par Gaismu.
Sērkociņa Turētāji ir visur. Visur, kur vien mans partneris iet, tur ir auditorijas, kas pilnas ar Sērkociņa Turētājiem. Tieši tādēļ viņi tur ir. Viņi varbūt to nevar paskaidrot, bet viņiem ir IEKŠĒJA SAJŪTA. Tās visas ir senas Dvēseles, kuras sanāk kopā, lai iesaistītos notikumā, kas tiek saukts „SĒKLU Sēšana Mieram uz Zemes.” Kad šis 36 gadu logs [Galaktiskā Izlīdzināšanās] būs aizvērts – tās būs iesētas pārliecinoši un uz visiem laikiem. Potenciāls atraisīs sevi un izvērtīs sevi [līdzīgi fraktāļiem], un tanī būs vairāk „pārsteidzošu kāršu”, ko jūs varēsiet redzēt. „Pārsteidzoša kārts” – tas ir termins, ko mēs lietojam, lai aprakstītu norises, kuras ir negaidītas, un kuras pārmaina lietas uz Planētas. Tas bieži var izpausties kā negaidīts pavērsiens valstsiekārtā, vai kāda diktatora negaidīta krišana. „Pārsteidzošā kārts” ierosina scenāriju, kur Cilvēce sāk savienot lietas kopā, nevis cenšas tās atdalīt.
Tāds ir šis potenciāls, kuru mēs ieraudzījām pirms 22 gadiem, un tas ir tas potenciāls, kuru mēs turpinam redzēt līdz šim. Jūs joprojām esat uz ceļa. Nekas nav varējis to izmainīt, un jums vēl joprojām ir Izvēles Brīvība. Tas netiek dots, tas nav nākotnes pareģojums. Tas ir pats spēcīgākais potenciāls, kuru mēs redzam šinī daudzu potenciālu kvantu zupā, un mēs redzam to – vēl joprojām. Tā ir PAĻAUŠANĀS UZ SEVI, un šeit ir pierādījumi, kas manifestējas, un Sērkociņa Turētāji turpina aizdegt savas liesmas.
Kad mēs atklājām šo semināru šorīt ar nelielu čenelingu, mēs palūdzām tos, kas uzcēluši sienu starp sevi un mani caur neuzticēšanos sev un caur skepticismu – atļaut man ienākt uz kādu laiku. Tagad es dodu jums iespēju – atlikt šo sienu atpakaļ. Ja jūs esat atbraukuši šurp, un jūs nevēlaties nekādu dalību šai metaforiskajā sarunā, jo jūs tam neesat gatavi – tad jums ir jūsu drošības tīmeklis, kas nostāda šo sienu atpakaļ. Es zinu, un es saku jums – „atlieciet to atpakaļ”, jo jūs vēl neesat gatavi. Mēs negrasāmies ar spēku jūs kaut kā ietekmēt. Mēs negribam, lai jūs brauktu prom ar enerģiju, kuru jūs nevēlaties. Šīs vēstījums ir Sērkociņa Turētājiem, kuri jūt, ka tas priekš viņiem ir atbilstošs un savlaicīgs. Taču es pateikšu jums patiesību: Jūs nekad neaizmirsīsiet to, ko dzirdējāt šodien. Tas nav izdzēšams no cilvēka smadzenēm.
Tāpat arī Sērkociņi nevar tikt izdzēsti. Senās Dvēseles tos nes tik ilgi – kamēr tie ir nepieciešami. Jūsu bērni arī tos nesīs. Tāda ir Patiesība, un tas ir Skaists Plāns. Mazāk par pusi procenta no Cilvēces kopskaita ir nepieciešams tādu – kas Aizdegtu savu Sērkociņu – lai tas viss īstenotos, un tas pamazām notiek. Vēl pietrūkst daudzu no jums. Tad ļaujiet, lai jūsu Sērkociņš AIZDEGAS šinī dienā – vienalga, cik stipri. Kādreiz jūs sapratīsiet, ka priekš tam, lai jūsu Sērkociņš būtu PILNĪBĀ AIZDEGTS – jābūt daudziem Aizdegtiem Sērkociņiem daudzās vietās, ne tikai vienā. Tieši tādēļ ir ļoti daudz Gaismas Darbinieku pa visu Planētu. Jūs nekad viņus nesatiksiet, bet jūs visi pazīstat viens otru kvantu ceļā.

Tā. Tas bija šīs dienas vēstījums šodien priekš jums. Lasītājiem un klausītājiem – tas bija vētījums no Kryon. Tas vienmēr ir bijis, un vienmēr būs. Tas kļūst daudz kodolīgāks un skaidrāks, jo enerģija pieaug visām šīm lietām, kas tiek teiktas, pieminētas un mācītas.

Pateicībā, Es Esmu Kryon, kas veicis šo attālumu, lai satiktu Sērkociņa Turētājus, kuri – es vienmēr esmu zinājis – būs šeit. Un Tā Tas Ir.

KRYON