ceturtdiena, 2011. gada 4. augusts

Galaktiskā Federācija 2.augusts/2011

Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju
2.augusts/2011


Sveicieni no Federācijas:


Patlaban notiek ļoti smalka Atklāšana un tā daudzsološi spēj aizvest līdz paziņojumam, kas būs nekļūdīgs katram uz jūsu planētas. Uzmanīgi vērojiet pazīmes, tās parādās no avota.


Vēlamies izstāstīt- kāds uz jūsu planētas veidojas Atklāšanas scenārijs. Pēc „Lielā Paziņojuma”, laika sprīdī, sākot no dažām dienām līdz vienai nedēļai, nekas vairāk oficiāli paziņots vai teikts netiks. Un tieši šajā laikā var parādīties vislielākās bailes un var izplatīties pārpratumi. Tieši šajā laikā jums tiek lūgts paveikt savu darba daļu, saglabājot līdzsvaru un mieru, iedvešot to, piemēram, tajos cilvēkos, kuri sāktu panikot. Šajā laikā oficiālie kanāli translēs druskas un informācijas krikumus, bet nekas īpaši būtisks netiks pateikts. Tomēr tas neatturēs mēdijus un citus spekulēt, izsakot minējumus, un tirgot bailes. Sākotnējais paziņojums skaidri un gaiši pateiks, ka nav paredzēts naidīgums, bet tie, kuri vēlēsies spekulēt ar bailēm, tie centīsies visiem spēkiem.


Pēc paziņojuma veikšanas jūsu pasaules līderi tiksies ar Federācijas pārstāvjiem. Mēs esam rūpīgi izvēlējušies pirmo grupu, kura atklāti kontaktēsies ar jums. Cerams, ka šī grupa izkliedēs lielāko baiļu daļu, kas cilvēkiem varētu rasties saistībā ar mūsu klātbūtni, mūsu motīviem un mūsu tehnoloģijām, kas attiecas uz jūsu drošību. Šī grupa tiks stādīta priekšā visos mēdijos un būs pieejama ikvienam un tiem varēs uzdot jautājumus. Nebūs aizliegto tēmu, nebūs nepateiktu noslēpumu, nebūs neizrunātu motīvu. Mēs vienkārši vēlamies, lai visiem būtu piekļuve tam, kas mēs patiesībā esam.


Tas ir pilnīgi skaidrs, ka Pirmā Kontakta grupa būs cilvēku izskatā, jo tādējādi radīs mazāko iespējamo emocionālo un mentālo efektu. Tikai vēlāk, kad lielākā cilvēku daļa būs apradusi ar mūsu izskatu un mērķiem šeit, tad parādīsies tie, kuri izskatās savādāk. Otrajai grupai mēs neesam noteikuši laika sprīdi, kad tā parādīsies un kontaktēsies ar jums. Mēs izvērtēsim jūsu reakciju par Pirmo Kontaktu un tad lemsim, kad labāk parādīties Otrajai grupai.


Visticamāk, ka pēc Pirmā Kontakta, notiks mūsu atklāta nosēšanās, lai jūs pakāpeniski daudz atvērtākā un neslēptākā veidā kļūtu par acu lieciniekiem mūsu kuģiem. Vispirms šādas nosēšanas notiks tālās vietās viena no otras, bet būs vajadzīga īpaša uzmanība, lai izvairītos no iluminātu centieniem tos notriekt. Pēc atklātās nosēšanās uz zemes, debesīs turpināsies aizvien vairāk atklātu un redzamu lidojumu un, atkarībā no jūsu reakcijas un prāta stāvokļa, mēs varbūt varēsim nosēdināt arī kādu lielāku kosmosa floti. Šāds lēmums tiks pieņemts tikai balstoties uz jūsu progresu, jo mēs ļoti labi zinām, ka Holivuda ir ieprogrammējusi jūsu prātus, kas asociē šādu izmēru kuģus tikai un vienīgi ar naidīgumu.


Kad būs pabeigti sākotnējie kontakti, tad mēs pavisam lēnām sāksim nākt ne vairs pie jūsu līderiem, bet pie masām, jo tie esat jūs, ar kuriem mēs visvairāk gribam kontaktēties. Un mēs to darīsim tur, kur jutīsim vislielāko pretimnākšanu, lai citi, vairāk šaubīgie un skeptiskie, no „droša” attāluma varētu vērot notiekošo. Mēs aicināsim jūs uzkāpt uz kuģiem un apskatīt mūsu tehnoloģijas, atbildēsim uz jautājumiem par jebkuru tēmu (nekas nav aizliegts) un tas viss kopumā mūsu abpusējā draudzībā ienesīs līksmību un prieku.


Tad sāks kārtoties jautājumi par jūsu līderiem, attiecīgajā vietā tiks nolikti plāni, kas jums jau radīti- gan ekonomiskie, likumīgie un sociālie; mūsu izskats tad jau būs kļuvis pierasts un mēs sāksim izplatīt patiesību par šiem laikiem, ko tie jums, kā cilvēku īpatņiem, nozīmē un arī par Debesbraukšanas (pacelšanās) procesu. Šis, būdams mūsu patiesais mērķis, veidosies pats par sevi kā mūsu kontakta dabīgas sekas.


Kādam šī informācija būs satriecoša, citiem priekpilna, vēl citiem nelabvēlīga. Šāda līmeņa patiesība dažus padarīs kataleptiskus (sastinguma stāvoklis), jo tie centīsies ‘sašķirot’ notiekošo. Patiesībā, mēs palīdzēsim katram, kuram būs vajadzīga palīdzība, lai pielāgotos vai nu garīgi, mentāli vai emocionāli. Mūsu palīdzība plaši un brīvi tiek sniegta ar Prieku un Mīlestību.


Mēs dodam šo informāciju tāpēc, lai jūs varētu attiecīgi sagatavoties. Kad pienāks laiks, tad notikumi attīstīsies ļoti ātri un mēs vēlamies, lai jūs pēc iespējas būtu jau sagatavoti. Kā kareivji jūs varat iepriekš sagatavoties visam, bet kad pienāk rīcības laiks, tad vienalga notikumi risinās citādāk. Mūsu brāļi un māsas, mēs esam gatavībā jūs vadīt, Mīlestībā un dziļā apbrīnā.


Esiet mierā.


Kanāls: Debesu Klejotājs


http://galacticchannelings.com/latviesu/wonderer02-08-11.html




Tulkoja Māra Brante