sestdiena, 2011. gada 27. augusts

Sokrāta tautskola rīko Z.Kārkliņa lekcijas

Labdien,
Sokrata tautskola priecājas paplašināt piedāvāto semināru klāstu ar sertificēta dziednieka, pirtnieka un reiki meistara Ziedoņa Kārkliņa lekcijām.
16. septembris plkst. 18.00-21.00. „Ogas ne tikai pārtikā, bet arī dziedniecībā"
Tradicionāli ogas mūsu priekšstatos saistās ar patīkamu vēderprieku un kā vitamīnu avots. Kā dziednieciskas uzskatām upenes, avenes, bet to, ka jebkura oga var mūs dziedināt, mēs vienkārši nepadomājam. Seminārā mēģināsim uzzināt, kā katra mūsu odziņa spēj palīdzēt mūsu veselībai.
Pieteikties šeit...
23. septembris plkst. 18.00-21.00. „Dārzeņi kā dziedniecisks līdzeklis"
Zinām, ka dārzeņi ir veselīgs uzturs. Bet, vai zinām, kādos gadījumos noteikti būtu jāēd kāposts, burkāns, kartupelis utt.? Un kādos gadījumos mēs tos nedrīkstam lietot. Ar dārzeņu palīdzību varam atteikties no stipri iedarbīgo ķīmisko zāļu lietošanas.
Pieteikties šeit...
30. septembris plkst. 18.00-21.00. „Pirts svētnīca miesai, dvēselei un garam"
Ja nebūtu pirts un melno rutku, dakteri braukātu zelta karietēs. /Latviešu paruna/

Kopš latviešu tauta ir pastāvējusi, tā ir pērusies pirtī. Latvietim ar pirti saistās visi ievērojamākie viņa dzīves notikumi. Parastā ikdienā pirts mums saistās ar veselības uzturēšanu, atgūšanu un labu relaksāciju. Seminārā parunāsim par galvenajiem priekšnoteikumiem veselīgai pirts procedūrai, lai cilvēks labi justos un gribētu atkal atgriezties tajā.
Pieteikties šeit...

7. oktobris plkst. 18.00-21.00. „Seno Baltu zīmju spēks"
Mūsu senči savā sadzīvē izmantoja tik daudz dažādu zīmju nevis tādēļ, ka tas ir skaisti, bet gan tādēļ, ka tās ar savu spēku palīdzēja padarīt dzīvi labāku. Bija zīmes, ko nēsāja apģērbā, ko zīmēja uz darbarīkiem, cirta māju pakšos. Kāpēc? Mēģināsim pacelt mazliet zīmju noslēpumu plīvuru.
Pieteikties šeit...

21. oktobris plkst. 18.00-21.00.  „Kas ir REIKI"
Iepazīsimies ar cilvēka enerģētiskās un garīgās attīstības un dabiskās dziedināšanas sistēmu REIKI. Tā pie mums ir atnākusi no Japānas. Ar to nodarbojas ļoti daudzi cilvēki visā plašajā pasaulē. Nopietna pievēršanās šai sistēmai ļoti izmaina cilvēka dzīvi. Tā piemērota jebkuram, kurš ir gatavs regulāri ar to nodarboties.
Pieteikties šeit....
 
Lektors: sertificēts dziednieks, pirtnieks un reiki meistars Ziedonis Kārkliņš
Lekciju norises vieta: Elizabetes ielā 2-204, Rīgā, Zygon Baltic Consulting telpās. Ja būs daudz pieteikumu, norises vietu mainīsim uz plašākām telpām.
Samaksa par dalību lekcijā: Ja nāk tikai uz atsevišķām nodarbībām, tad cena nodarbībai ir LVL 15,- (ieskaitot PVN). Ja pretendents piesakās uz visām nodarbībām un maksā par visu lekciju ciklu kopā, tad atlaide ir LVL 15 jeb viena nodarbība par brīvu.
Ja uzskatāt, ka  lekcija būtu interesanta un noderīga arī citiem Jūsu draugiem, paziņām, kolēģiem vai radiniekiem, tad, lūdzu, informējiet viņus par šo iespēju.
Par citiem Sokrata tautskolas semināriem š.g. septembrī-decembrī
Turpinās šādi lekciju cikli:
·               Valda Svirska vadītais lekciju cikls „Ieskats cilvēces garīgo meklējumu vēsturē”. Pēdējā lekcija otrdien, 30. augustā plkst. 18.00.
·               Zandas Erbss vadītais lekciju cikls „Teosofija – ceļš uz Vienotību”. Pēdējā lekcija ceturtdien, 1. septembrī, plkst. 18.00.
·               Zandas Erbss vadītais lekciju cikls „Teosofija – cilvēka harmonizācijas ceļš. Pēdējā lekcija šodien, 2. septembrī, plkst. 18.00.
Ar cieņu,
Sokrata tautskola
67039606; 26133531info@sokratatautskola.lv
www.sokratatautskola.lv