piektdiena, 2011. gada 12. augusts

Izcelsmes vieta un kosmiskie vecāki

Vēstījums saņemts caur Sabīnu Sangitar - 20.06.2011.
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
OMAR TA SATT (Laipni lūgts), dārgais gaismas darbiniek!
 
Tava esence, kuru tu sevī nes, būdams augstā gaisma uz zemes, ir nostiprināta Visumā vienā no enerģētiskajiem laukiem. Garīgā pasaule šo enerģētisko lauku dēvē par izcelsmes vietu. Šajā enerģētiskajā laukā ir ietverts viss, visa tava pilnīgā matrica, kā arī tava sūtība, kuras dēļ arī tika radīts šis enerģētiskais lauks.
 
Kaut kad no šī enerģētiskā lauka atdalījās viena daļiņa, lai inkarnētos un izietu izziņas ceļu visdažādākajos veidos. Tas arī ir dievišķais kodols, kuru tu nes sevī. Tas tāds ir vienīgais un tas nosaka tavu personību, tavas rakstura iezīmes/kvalitātes un tavu dievišķību.
Šī izcelsmes vieta, no kuras tu esi cēlies, tika Visumā tavu kosmisko vecāku radīta.
 
Tavi kosmiskie vecāki sevī nes īpašus atribūtus, kurus viņi tevis radīšanas procesā nodot tālāk tev. Tas izskatās apmēram tāpat, kā tas ir ar taviem Zemes vecākiem, no kuriem tu esi mantojis noteiktus gēnus. Un tieši tāpat tu saņem no saviem kosmiskajiem vecākiem – kaut kādas savas īpašības un sevis daļiņas.
 
Šis vēstījums ir jauns vairākās nozīmēs. Tomēr informācija par to, ka katram cilvēkam ir kosmiskie vecāki, aizvien vairāk un vairāk izplatās cilvēku starpā.
Tāpat ir būtiski zināt, ka savas piedzimšanas vietā sevis kopradīšanā tu saņem vārdu, tavu seno vārdu (исконное имя). Šim vārdam nav nekā kopīga ar tavas Dvēseles vārdu. Veicot 48-ņus soļus, pastāvīgi tiek runāts par to, cik svarīgi ir izmantot seno vārdu, tāpēc, ka tas sevī ietver vibrācijas, kuras atšifrē tavu DNS un ļauj tev apzināties savu Dievišķo „Es”.
 
36 Augstākie Gaismas Padomnieki sniedz vēstījumu par to, ka, pateicoties palielinošamies Lēdijas Gaijas vibrācijām, kosmiskie vecāki spēs aizvien vairāk iedarboties uz tevi un, ka izjust savu kosmisko vecāku atribūtus lielākā mērā spēs, pirmkārt, gaismas pionieri.
Man bieži jautā, kāpēc kosmiskās būtības nes sevī dažādus atribūtus. Pie tā es gribētu īsumā pakavēties.
 
Katrai būtībai Visumā ir sava sūtība/nozīme un katra atrodas savās vibrācijās. Tā kā visas būtības, kuras apvieno mīlestība, nodarbojas ar kopīgu darbību, veidojas zināma vienotība, pie kuras arī tu piederi.
 
Tev tāpat arī būtu jāzina, ka starp patieso īstenību un dualitātes pasauli pastāv atšķirība. Tā, var būt, ka vienas un tās pašas īpašības īstenībā un dualitātē var izskatīties dažādi/atšķirīgi. Taču, jo vairāk tu atradīsies īstenībā, jo labāk tu spēsi sajust, bet pēc tam arī realizēt savu kosmisko vecāku atribūtus dualitātes pasaulē.
 
Daudz ANA (gaismas) un TAN ATARA (dzīves prieka) tev lasot novēl saņemt Sabīna Sangitar.
 
EL ŠADAI
 
El Šadai – tas ir dievišķais lauks, kurš atrodas vistuvāk Dievišķajam Avotam.
 
Cilvēki, kuri tika radīti El Šadai, ir uzskatāmi par ļoti augstām gaismas būtnēm. Dažkārt tieši viņiem aizmirstības priekškars ir visblīvākais. Tāpēc daudziem cilvēkiem, kas nākuši no El Šadai, iesākumā ir grūti atvērt sevī garīgo enerģiju. Parasti viņiem ir spilgti izpausts saprāts un viņiem ir grūti ļauties savām jūtām. Taču, tiklīdz viņi atrod ceļu uz tām, viņos parādās varens spēks un viņi bez jebkādām šaubām dodas pa savu ceļu.
 
Cilvēku kolektīvs nekādā veidā nespēj viņus ietekmēt. Viņu gudrība un varenums ir labi sajūtami.
 
 
Metatrons
 
Par Meleka Metatrona atribūtiem ir uzskatāmas gudrība, zināšanas, drosme, varenība un spēks. Meleks Metatrons ir Dieva „acs”, visuma dievišķais Princips.
Caur Meleku Metatronu savu izpausmi saņem dievišķā klātbūtne un dzīvu darošā Dieva gaisma.
 
Būtnes, kuras rada Meleks Metarons, visu inkarnāciju laikā ir bijuši skolotāji un vadītāji.
Dualitātes pasaulē šie ļaudis bieži uzskata, ka viņi maz ko spēj saskatīt un izjust. Dažkārt ceļu uz to viņiem aizšķērso labi attīstītais saprāts un dažiem no viņiem ir grūti ļaut izpausties viņu jūtām.
 
Taču, kad šie cilvēki paplašinās un atmostas, tad nekas nespēj tos noturēt. Bieži tie ir ļoti nelokāmi, viņiem piemīt milzīgas zināšanas un neparastas izziņas spējas.
 
Šakti
 
Par Šakti atribūtiem ir uzskatāms maigums, gādība, griba un nodoms.
 
Šakti sevī iemieso sievišķo spēku. Viņa ir uzskatāma par mātišķo atbalstošo aizsargātības principu, bezrūpīgu līdzsvarītību un iekšējo līdzsvaru. Pateicoties mīlestībai, viņa ļauj iepazīt gara dziedināšanu. Šakti vienlaicīgi ir gan mīlestības, gan spēka piepildīta.
Būtnes, kuras rada Šakti, arī daudzu savu inkarnāciju laikā ir bijušas skolotāji un vadītāji.
 
Dualitātes pasaulē šie cilvēki bieži uzskata, ka viņi maz spēj ieraudzīt un sajust. Dažkārt ceļu uz to viņiem aizšķērso labi attīstītais saprāts un dažiem no viņiem ir grūti ļaut izpausties viņu jūtām.
Taču, kad šie cilvēki paplašinās un atmostas, tad nekas nespēj tos noturēt. Bieži tie ir ļoti nelokāmi, viņiem piemīt milzīgas zināšanas un neparastas izziņas spējas.
 
ŠEKINA
 
Šekina kā izcelsmes lauks pārstāv sievišķo, tīro un spožo Dievišķo lauku. Es ilgi nespēju saprast, kāpēc tik daudzi vīrieši ir cēlušies no šī sievišķā izcelsmes lauka. Lai to saprastu, ir jāizpēta šī lauka rašanās vēsture.
 
Kad Lucifers atdalījās no dievišķās MerKaBa un, kad pār 387 planētām nāca kosmiskā krusa un norāva tās dziļumos, tad dziļumā aizgāja liela daļa mūsu planētas vīrišķās enerģijas. Lai atjaunotu līdzsvaru, bija vajadzīgs ļoti daudz sievišķās enerģijas. Daudz agrākajos laikmetos situācija bija vēl sliktāka nekā tagad. Zelta laikmetā parādījās daudz vīriešu-kareivju, cīnītāju par gaismu, kuri cīnījās gaismas vārdā. Pateicoties Šekinas pirmatnējām vibrācijām, tika saņemts daudz sievišķās enerģijas, kuru viņi atnesa sev līdzi uz Zemi. Tāpēc daudzi vīrieši, kuriem ir Šekinas izcelsme, jūtas iekšēji sašķelti. No vienas puses – viņi jūt sevi kareivju enerģijas. No otras puses – šie vīrieši ir ļoti jūtīgi un ievainojami.
 
Es, Sabina Sangitar, vēlos paust jums savu visdziļāko cieņu, tāpēc, ka es zinu, cik smagi daudziem no jums izturēt šo iekšējo sašķeltību. Jūs tik daudz esiet darījuši Zemes labā un joprojām turpiniet to darīt.
 
Marija
 
Par Marijas atribūtiem ir uzskatāma līdzcietības enerģija, tīrība, drosme un prasme pieņemt sevi tādu, kāds tu esi, aizsargātība, pacietība, maigums.
 
Marija – tā ir gādības un mīlestības enerģija. Viņa – ir dāvināšanas eņģelis. Daudzi eņģeļi steidzas izpeldēties viņas enerģijā. Viņa pieņem dvēseles pēc tam, kad tās iziet inkarnāciju, un ietin tās mīlestībā. Viņa atbrīvo tevi no nastām, ja tu uzskati, ka tev tās ir jānes.
 
Dualitātes pasaulē Marijas bērni atšķiras ar gādību, viņi dāvā cilvēkiem mierinājumu. Viņi aizkustinoši rūpējas/gādā par citiem, taču bieži tādejādi aizmirst paši par sevi. Viņiem ir ļoti grūti pateikt „nē” un norobežoties. Viņi visu uzņemas paši, lai atbrīvotu no nastas pārējos.
Kad viņi atmostas, tad apzinās, ka katram ir jāuzņemas sava atbildība pašam par sevi. Pateicoties tam, viņi iemācās norobežot sevi.
Parasti viņi darbojas kā dziednieki un viņi tiek ļoti mīlēti. Viņi ir labi un labvēlīgi/iejūtīgi klausītāji.
 
Šiva
 
Šiva ir saņēmis dieva statusu. Viņa atribūti ir: skaidrs nodoms, vīrišķība rīcībā, miers un augstsirdība.
Šiva transformē „Ego” un palīdz dvēselei pildīt tās misiju. Viņš nes izpratni par to, ka īstā/patiesā realitāte pastāv.
Dualitātes pasaulē tas var nozīmēt, ka Šivas bērni bieži nonāk pretrunās/cīnās paši ar sevi un citiem. Viņi bieži šaubās un ir ļoti stingri paši pret sevi.
Tiklīdz viņi paplašinās un izrādās esam ceļā uz atmošanos, viņi kļūst par cilvēkiem, kuri ar lielu atdevi un mīlestību cīnās par savu lietu. Viņiem piemīt pārsteidzoša pacietība un viņi nebaidās gandrīz ne no kā.
 
Tots
 
Par Tota atribūtiem ir uzskatāma gudrība, zināšanas, izturība un spēks.
Tots sevī nes apvienošanās atribūtu, viņš ir gaismas kareivis. Viņš ir piepildīts ar gudrību un mīlestību. Viņš seko līdzi likumsakarību ievērošanai uz visām planētām visā Visumā.
 
Tota bērni daudz šaubās un bieži ir neapmierināti ar sevi. Viņi ir piepildīti ar mīlestību, taču nezin ko ar to iesākt. Viņi rada atturīgu un aukstu cilvēku iespaidu.
Kad viņi atmostas, tad viņi lielākā mērā, kā citi cilvēki, saglabā skaidrību, kļūst mērķtiecīgi/motivēti un centīgi.
 
Sets
 
Par Seta atribūtiem ir uzskatāma enerģiju paaugstināšana, transformācija un kalpošana Lielajam Vienotajam. Sets Visumā pārstāv varenu un augstu enerģiju. Viņš – ir gaismas kareivis. Viņš bez kompromisiem cīnās pret visu tumšo. Gaismas būtnes pauž Setam savu vislielāko cieņu.
 
Sets palīdz atbrīvoties no kompromisiem un sajust savu spēku.
Seta bērniem neklājas viegli dualitātes pasaulē. Bieži viņi nezin, ko viņiem iesākt ar savu varenību, viņus bieži nesaprot. Jau būdami bērni, šīs dvēseles atšķiras ar dumpīgumu un bieži savā veidā cīnās par taisnību.
Pēc atmošanās šie ļaudis var gāzt kalnus. Viņi bez jebkādiem kompromisiem iestājas par taisnību, neviens un nekas nevar novirzīt viņus no ceļa.
Viņus atšķir spilgti izpausta taisnīguma izjūta un viņi ir gatavi atdot visu gaismas vārdā.
 
ELOHIMS
 
Elohima vibrācijas vada Visuma struktūras. Elohima vibrācijās var atrast žēlsirdības eņģeļus, kuri ar savu gaismu izsmidzina Visumā dziedinošu enerģiju. Cilvēki, kuri cēlušies no šīm vibrācijām atšķiras ar savu gribasspēku un atbildības sajūtu. Viņiem ir raksturīgs arī sekojošais: ja viņi ir pieņēmuši kādu lēmumu, tad viņi nelokāmi iet pa šo ceļu.
 
Noa
 
Par Noa atribūtiem ir uzskatāmi līdzsvarotība, izturētība un neitralitāte.
Noa un Luminas spējas nes sevī dziedniecisko enerģiju, kā arī spēju uzturēt gaismas enerģijas.
 
Dualitātes pasaulē šiem cilvēkiem ir nepieciešams zināms laiks, lai atrastu savu ceļu. Diemžēl viņi bieži šaubās par sevi.
Tomēr, jo vairāk viņi paplašinās un atmostas, jo vairāk viņi ir spējīgi sajust patiesību, bieži daudz lielākā mērā, nekā pārējie cilvēki.
 
Ja viņi par kaut ko ir izšķīrušies, tas viņi parāda lielu neatlaidību/savaldību. Šie cilvēki bieži kļūst par dziedniekiem, kā arī par māksliniekiem vai mūziķiem.
 
Lumina
 
Par Luminas atribūtiem ir uzskatāma spēja nodot dziednieciskās enerģijas un paaugstināt enerģijas.
Lumina sevī nes lielu dziedniecisko spēku, tāpēc šie cilvēki jau daudzās inkarnācijās ir darbojušies kā dziednieki. Viņiem piemīt daudzas spējas un viņi ir ļoti patiesi.
 
Dualitātes pasaulē šiem cilvēkiem ir vajadzīgs zināms laiks, lai atpazītu savu ceļu. Diemžēl viņi bieži šaubās par sevi.
Tomēr, jo vairāk viņi paplašinās un atmostas, jo vairāk viņi spēj sajust patiesību, daudz lielākā mērā, nekā citi cilvēki.
Ja viņi par kaut ko ir izšķīrušies, tas viņi parāda lielu neatlaidību/savaldību. Šie cilvēki bieži kļūst par dziedniekiem, kā arī par māksliniekiem vai mūziķiem.
 
Metalina
 
Par Metalinas atribūtiem ir uzskatāmi sievišķība, cieņa, līdzjūtība un beznosacījumu mīlestība.
Metalinu radīja Meleks Metatrons. Viņa ir uzskatāma par ļoti augstas, brīnišķas, krāsainas gaismas nesēju. Viņa ir arī Radīšanas Eņģelis.
Dualitātes pasaulē Metalinas bērniem nav viegli izpaust savu sievišķību. Viņi bieži uzskata, ka valdošais viņos ir saprāts. Viņiem ir grūti mīlēt pašiem sevi.
 
Tikai pēc atmošanās viņi sāk sajust visaptverošu mīlestību, kļūst apburoši un mīlēti. Viņiem nav jātērē daudz vārdu.
Tomēr ar viņu klātbūtni ir pietiekami, lai radītu cilvēkos aizsargātības un mīlestības sajūtas. Viņi var būt labi skolotāji un vadīt grupu viņiem nesagādā nekādas problēmas.
 
Elohims Vista
 
Par Elohima Vistas atribūtiem ir uzskatāmi spēja būt par līderiem un zināšanu un gudrības nesējiem.
Elohims Vista ieņem Visumā īpašu stāvokli. Viņi ir daudzu vibrāciju vadītāji un zināšanu nesēji daudzos līmeņos.
 
Lielākā daļa eņģeļu pilda savu misiju vienā noteiktā līmenī, kuru viņi iemieso un izdzīvo. Elohims Vista ir radīšanas eņģelis un viņš spēj nodarboties ar radīšanu daudzos līmeņos. Viņam ir pieeja gandrīz visām planētām un viņš ir cieši saistīts ar Aštaru šeranu.
Dualitātes pasaulē Elohima Vistas bērni bieži atrodas apmulsuma stāvoklī, tāpēc, ka nes sevī tik daudz dažādu spēju. Bieži viņi ir pakļauti garastāvokļu maiņām un pārdzīvo pacelšanos un kritienus.
 
Pēc atmošanās viņi apzinās savu varenību un savas spējas. Viņi nes sevī daudz enerģijas un prot ar to apieties. Viņi zina par dažādu enerģiju no citām laika zonām nozīmību un palīdz atvērt dimensiju vārtus. Esot dziedniekiem, viņiem piemīt dāvanas piepildīt auru un Gaismas ķermeni ar vienmērīgām vibrācijām.
 
Žēlsirdības Eņģelis
 
Par Žēlsirdības Eņģeļa atribūtiem ir uzskatāmas žēlsirdības, glābšanas enerģijas, paplašināta šo enerģiju izpratne un žēlsirdības enerģijas manifestācija uz Zemes.
 
Žēlsirdības Eņģelis ir augstā gaisma, kas spēj pārvarēt laiku un izplatījumu un momentāli iedarboties ar savu enerģiju palīdzību. Žēlsirdības Eņģelis ir daudzu enerģiju un krāsu nesējs. Šīs vibrācijas nes Zemei vislielākās dāvanas.
Dualitātes pasaulē Žēlsirdības Eņģeļa bērni bieži izceļas ar nepacietību. Viņiem mēdz būt grūti meditēt.
 
Pēc atmošanās šiem cilvēkiem izdodas pilnā mērā izpaust savas spējas. Viņi ir dziļdomīgi un gandrīz neko nepakļauj vērtējumam.
 
   
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?&f_tid=3309279