trešdiena, 2011. gada 10. augusts

Erc. Metatrons par maiju kalendāru un laika paātrināšanos

 
Džeims Tiberons, Zemes Sargātājs
2011.gada 17.jūnijā
krieviski:
http://www.sunshinetwins.org/channelings.php?authorid=1223&article=2245&type=0&key
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
Maiju kalendārs
 
Colkina kalendārs – viens no 20 kalendāriem, kas ir saistīti ar senajiem maijiem. To veido 20 nedēļu cikli, pa 13 dienām katrā, veidojot 260-dienu gadu. Dienas enerģija plūstoši pāriet nākamajā dienā. Dienas simbols vienmēr ir saistīts ar kādu dzīvnieku vai dabas spēku. Attiecīgajiem skaitļiem jeb toņiem piemīt mērķis jeb nodoms. Šī kombinācija sniedz tēmu jeb „nodomu” katrai dienai.
Ercenģelis Metatrons. Maiju kalendārs un paātrinošamies laiks.
1.daļa
Esiet sveicināti! Es Esmu Metatrons, Gaismas Valdnieks! Es ieskauju katru no jums Gaismā un Mīlestībā! Dārgie, es pazīstu ikvienu no jums daudz labāk, nekā jūs spējat to apzināties. Un mēs izbaudām minūtes, kuras pavadām kopā ar jums.
Un tagad vēl viens nenovērtējami dārgs brīdis saved mūs kopā, apvienojot domas vienotā lauka matricas ietvaros. Ģeometrisko domu paternu/šablonu savienošana ar vēlēšanos, ar izpratni, un tas visu apvieno tādā pat veidā. Visām domām, visām lietām, visām būtnēm piemīt gaismas, apziņas, izpausmes, - visa, kas jebkad ir bijis un jebkad būs, - attēls.
Dārgie, Visums, Kosmoss – ir pati pilnība, neatkarīgi no jekādas dimensiju interpretācijas vai tās uztveres. Kvantiskā nozīmē, viss apvienotajā kristāliskajā laukā darbojas precīzi, pilnīgi, atbilstoši savam raksturam, savai konstruktīvajai vienotībai. Tomēr viens ir radīts augstākās frekvencēs, augstākā vibrāciju rezonansē, kā otrs. Un tā – ar šiem vārdiem mēs sākam šo interesanto diskusiju/apspriešanu.
Jautājums Erceņģelim Metatronam: Saskaņā ar kāda Maiju kalendāra mūsdienu interpretētāja teikto, mēs atrodamies nebijušas apziņas paātrināšanās vidū. Faktiski pētnieks saka, ka apziņas līmenis 2011.gadā palielinās 20 reizes, tāpēc pārmaiņas/pārbīde apziņā, kas notiek katru gadu, sākot ar 1999.gadu līdz pat šai dienai, prasīs tikai 20 dienas. Šis faktors 20 - būs pilnīgā/pilnā potenciālā laikā no 2011.gada 9.marta līdz 28.oktobrim. Ja tas tā ir, ko tieši tas nozīmē?
Erceņģelis Metatrons: Lai sāktu šo apspriešanu, mēs pateiksim, ka potenciāls apziņas palielināšanai patiešām eksistē kā ieprogrammēta Pacelšanās paātrināšana. Tomēr pārmaiņu „līmenis” ir atšķirīgs katram cilvēkam un faktiski fiksēts paātrināšanās faktors pēc būtības nevar tikt dots.
Pirms mēs turpinām komentēt apziņas paātrināšanos, mēs gribētu papildināt sarunu ar interesantu momentu. Brīnumainais kalendārs, kuru jūs, cilvēki, tagad dēvējat par maiju kalendāru, nav bijis maiju, uz kuriem jūs to šobrīd attiecināt, izstrādāts un sākotnēji uzrakstīts. Patiesībā, tas ir apsteidzis maijus vairāk kā par 18.000 gadu. Tas sākotnēji bija izglītotu Poseidas atlantu ar Sīriusa-Plejādiešu Alianses palīdzību un izstrādāts saglabāts kristāliskajā tehnoloģijā, kas tiek saukta par Kristāliskajiem Galvaskausiem.
Pat jūsu visradošākie antropologi pieņem, ka vissenākā maiju sabiedrība izveidojās tikai aptuveni 2000 gadu p.m.ē. Mēs jums apliecinām, ka kalendārs darbojās daudz paplašinātākā formātā ilgi pirms maiju sabiedrības parādīšanās. Tas, ko jūs šobrīd dēvējat par maiju kalendāru, ir tikai neliels pārpalikums no kalendāra, kāds pastāvēja vēl pirms maiju sabiedrības.
Jūs saprotat, vietas, kuras apdzīvoja maiju priekšteči Jukatanas apgabalā, Meksikā un Gvatemalā, līdz zemestrīcei bija caur ragu saistītas ar Atlantu Poseidas salu (были связаны перешейком с атлантическим островом Посейда) un Atlantīdas pēdējie plūdi tās applūdināja. Tehniski ārkārtīgi attīstītās Atlantīdas kultūras apdzīvoja Centrālo Ameriku un Ēģipti ilgi pirms Atlantīdas krišanas. Centrālamerikas, Dienvidamerikas (OG) un Ēģiptes kolonijas un kultūras nāca no augsti attīstītā Atlantu „Vienotā Likuma”, kurš pastāvēja daudzu gadu tūkstošu gaitā līdz Atlantīdas sabrukumam, un bija ar to vienotas. Šīs sabiedrības ietvēra sevī eliti un ārkārtīgi attīstītu grupu no tiem, kurus varētu dēvēt par zinātniekiem-priesteriem. Šie Atla-Ra zinātnieki bija attīstīti adepti zinātnē par prāta varu pār matēriju. Šie Meistari operēja, izmantojot mentālo fiziku, un rīkojās būdami pie pilnas apziņas daudzdimensionālajā meistarībā.
Tādejādi, laikā, kad nesagatavotas cilvēces masas Atlantīdas laikmetā izjuta šādu zināšanu trūkumu, izmantoja sauszemes tiltus un lietoja citus mazāk attīstītus transporta veidus, lai pārvietotos no un uz Atlantīdas, Og, Jukatanas un Ēģiptes kolonijām, iekšējam zinātnieku-priesteru lokam bija pieejami/zināmi ēteriskās bi-lokācijas un fiziskās manifestācijas līdzekļi. Ne tikai Zemes fiziskajās sfērās, bet arī visā Visumā un Galaktikā.
Šie Atla-Ra zinātnieki sadarbojās ar citplanētiešiem no Sīriusa-Plejādiešu Alianses un bija patiesie cikliskā kalendāra, kuru jūs tagad dēvējat par maiju kalendāru, radītāji.
Tiek minēti nelieli šo Meistaru zinātnieku-priesteru anklāvi, kas izdzīvojuši daudzu gadu tūkstošu gaitā un saglabājuši zināšanas par kalendāru, kā arī ar citplanētiešu starpniecību uzraudzījuši dažādu piramīdu celtniecību. Tomēr maiju zinātnieki-priesteri nepārstāvēja maiju sabiedrību kopumā. Tieši tāpēc maiji šodien jums ir mīkla. Daļa viņiem pierakstīto sasniegumu atklāj augstu tehnisko progresu, tomēr sabiedrība kopumā bija klejotāji un pazemojās līdz necienīgām ceremonijām, kas ietvēra cilvēku upurēšanu un citus maldus, atrodoties izkropļotu diktatūru pakļautībā. Tas ir pilnīgi loģiski – saprast, ka kalendārs ir pastāvējis vēl pirms maiju sabiedrības.
No tā izriet, ka mācītie Atlantīdas, Og, Jukatanas, Ēģiptes un citu „aizmirsto” kultūru priesteri - līdz un pēc tiem - orientējās zinātnē par mentālo fiziku un bija ieguvuši zināšanas par astronomiju un dimensiju cikliem.
Tikai adepti un tradīciju un sabiedrību iesvētītie askēti to zināja, lai gan jebkādas nozīmes ļoti nelieli uzskatāmie pierādījumi paliek arī šodien un tas, kas paliek, nav atzīts jeb pagaidām vēl nav saprasts.
Zinātnes par mentālo fiziku izpratne un šo zināšanu izmantošanas spējas – tas ir tas, kas nosaka atšķirību starp to, ko zina jūsu esošās tehniskās zinātnes un akadēmiķi, un to, ko zināja jūsu attīstītās pagātnes sabiedrības. Precīzas domas ietekme uz matēriju vēl nav cilvēces saprasta, tā ir aizmirsta zinātne.
Mācītie priesteri labi pārzināja „fiziskās” dematerializācijas un re-manifestācijas mākslu. Ne tikai no ceļošanas ar bilokācijas palīdzību viedokļa, bet arī no fiziskās matērijas viedokļa ... kādā veidā patiesībā tika būvētas lielākās no piramīdām tas arī šodien priekš jums paliek noslēpums. Atla-Ra un to pēctečiem piemita trīsdimensiju fizikas zinātnes mentālās projektēšanas spējas, pārvietojot matēriju no trešās dimensijas uz tiem apgabaliem, ko varētu nosaukt par antigravitāciju, lai de-materializētu, pārveidotu un re-manifestētu kā substanci bez blīvuma. Viņi varētu, pie noteiktiem apstākļiem, mainīt savu realitāti un savu dimensiju.
Šie adepti – mācītie priesteri izmantoja ārkārtīgi koncentrētu domu, lai reformētu matēriju dažādos spektros. Viņi saprata, ka matērija pastāv viļņu spektrā līdzīgi gaismai un var tikt pārveidota dažādu viļņu svārstību iekšienē un ārpusē (может быть преобразована внутри и вне различных волновых колебаний). Attiecīgi - atomu matērija var tikt transformēta bezsvara vibrējošā stāvoklī un ne vien būt ar pussastingušu masu bez blīvuma, bet arī netieši ietekmēt kā matērijas, tā arī tās anti-materiālā spektra blīvumu. Patiesībā, tā kā tās spektrs – drīzāk nav pretpoli un paralēles (В действительности, поскольку ее спектр - скорее не противоположности и параллели), matērijai un antimatērijai tā ir daļa no vienota cikla vienotā spektra ietvaros daudzdimensionalitātē.
Tā, ko es pateicu nozīmīgums, ir tajā, ka nedz olmeku, acteku un maiju iedzīvotāju masas, nedz Mezo-Amerikas iedzīvotāji (мeзо-американское население) nav saglabājuši meistarību, kuru ir izpauduši zināmi viņu kultūru aspekti. Būtība ir tajā, ka Atla-Ra izstrādāja kalendāru, bet maiju segmenti atcerējās šīs zināšanas un atjaunoja pierakstus un tekstus, lai to [kalendāru] saglabātu. Taču – tāpat, kā Atlantīdā, mācītie priesteri, lai arī tika godināti, taču viņi nebija vadītāji, jeb personas, kuras pieņēma lēmumus par to, kā attīstījās sabiedrība kopumā.
Jautājums Erceņģelim Metatronam: Vai patiesi tas ir iemesls, kāpēc šķiet, ka izmaiņas notiek ne vien straujāk un straujāk, bet arī ar lielāku intensitāti?
Erceņģelis Metatrons: Jā, tāpēc tagad, atgriežoties pie jūsu jautājuma un tēmas par „apziņas paplašināšanās faktoru”, ... mēs teiksim, ka frekvenču rezonanses paaugstināšanās palielina katra cilvēka „potenciālu” virzībai uz lielāku apzinātību. Pacelšanās tiek atbalstīta un to nosaka zemes dimensiju paplašināšanās, lai tiktu ietvertas „kristāliskās” valstības.
Pacelšanos raksturo „jauns” nodrošinājums dzīvības spēka apziņas vienībām, kas nodēvētas par jūsu seno „Akašu” jeb „Adamantisko Būtību”, kurās ir iekļauta spēcīga realitātes manifestācijas gaismas daļiņa. (Mūsu terminos – Apziņas Vienības). Kristāliskā valstība sākas piektās dimensijas līmenī un plešas līdz 15. dimensijai Omni-Zemes cilvēciskajā paradigmā. Tas, kas eksistēja cilvēces pieejai līdz Pacelšanās dimensiju paplašināšanās sākumam, bija pārveidota jeb „pazemināta” Apziņas Vienības versija tajā, ko varētu nosaukt par elektromagnētiskajām enerģētiskajām vienībām, kas ir dotas funkcionēšanai fiziskajā polārajā laukā un lineārajos trešās dimensijas laik-telpas aspektos.
Kristāliskās apziņas vienības darbojas daudz ātrākā frekvencē un stimulē radošo realitātes manifestāciju ar daudz augstāka prāta aspekta palīdzību sfērā, kuru mēs dēvējam par zemapziņu. Apziņas termini un cilvēces paradigmas trīsdimensiju aspekta realitātes vienkārši nevar saturēt, vienkārši nevar sevī ietvert plašāku apziņas vienību rezonējošo kontekstu kristāliskajā dimensijā.
Attiecīgi, enerģiju intensitāte, apziņas izmaiņas un laika pulsa paātrināšanās ir uzskatāmas par visām spēcīgas rezonanses pazīmēm.
Tādejādi mums tagad ir jāizskaidro un jāapliecina, ka notikums, kuru jūs dēvējat par Pacelšanos, patiesībā ir, lielākā aspektā, paplašināta iespēja trīsdimensiju cilvēcei pacelties daudz augstākā dimensijā, kristāliskajā dimensijā, kura daudzu gadu tūkstošu gaitā bija nepieejama daudz blīvākajam cilvēces fiziskumam. Tomēr enerģiju, kuras padara iespējamu Pacelšanos, paplašināšanās nenozīmē, ka katrs cilvēks nekavējoties izmantos jauno pieejamo iespēju.
Izvēli to izdarīt cilvēcei tiek saglabāta tās mikroesībā un ir uzskatāma par saprātīgu individuālu katra cilvēka lēmumu. Pacelšanās ir uzskatāma par personīgu izvēli, atkarībā no gatavības, tīrā nodoma un cilvēka gaismas koeficienta.
Pacelšanās, dārgie, notiek vienā reizē - vienā sirdī, vienā apziņā. Tas vienmēr ir bijis tā. Jo Zeme – tā ir brīvās gribas planēta, brīvai savas vides izvēlei caur nodomu.
Pacelšanās – nav maģiski starpzvaigžņu putekļi, kas nekavējoties transformē visu, kam tie pieskaras ... drīzāk tas ir no jauna/atkal atvērts portāls, caur kuru cilvēks var izvēlēties iziet, kad viņš tam ir gatavs.
Tālāk mēs piebildīsim, ka enerģētiskais maisījums, kas rodas uz planētas šajā laikā, palielina apziņas iespēju tikt cauri „portālam” neskaitāmu frekvenču lēcienu, kādi notiek uz Zemes, sajaukumu veidā. Planētas enerģija patiešām mainās, nepieciešamā lieliskā virzība un attīrīšanās turpinās.
Ir būtiski ņemt vērā, ka Maiju Kalendārs, esot ļoti precīzs savā ciklu noteikšanā jūsu esošajā paradigmā, var tikt dažādi izanalizēts – atkarībā no katra interpretētāja skatupunkta un gaismas koeficienta.
Attiecīgi, daudz pareizāk būtu teikt, ka apziņas izmaiņu faktoru nosaka cilvēka apziņa, bet nevis jebkāds dotais skaitliskais faktors.
Tāpat arī šajā diskusijā ir svarīgi piebilsts, ka noteikti „maiju” teksti, kuri ir tikuši spāņu garīdznieku iznīcināti, sniedz informāciju, kura varēja dot daudz paplašinātāku priekšstatu par kalendāru. Mēs piebildīsim arī, ka daudzu gadsimtu gaitā pirms maijiem citi teksti, kas bija līdzvērtīgi kalendāram, tika nozaudēti gadsimtu gaitā un lineārajā laikā. Patreizējās kalendāra interpretācijas plašāk neizskata daudzdimensionalitāti un tas būtiski sašaurina un patiesībā zaudē plašāku izpratni, kādu apgaismotais autors sākotnēji tajā ir ielicis.
Paātrināšanās aspekts, kas pieejams Pacelšanās robežās, precīzi nav noteikts ar fiksētu datumu, drīzāk paātrināšanās tempu nosaka un iedarbina cilvēka nodoms un spēja attīstīties un saņemt pieejamo ekspansīvo enerģiju.
„Devītā viļņa” jēdziens ir uzskatāms par mūsdienu interpretāciju un patiesībā netika pareģots, kā iepriekš noteikts Maiju Kalendārā un tā atlantisko radītāju definēts. Tas tomēr nepadara mazāk vērtīgu tā nozīmi jeb tā nodoma pamatotību.
Jautājums Erceņģelim Metatronam: Vai jūs variet pastāstīt par šo paātrināšanās aspektu un, ko tas piedāvā cilvēcei?
Erceņģelis Metatrons: Dimensiju realitāte uz Zemes ir ieprogrammēta, lai izpaustos laika secībā, kuru jūs uztverat kā lineāru. Jūsu datoru terminoloģijā runājot, tā ir programma, kas nodrošināta ar serveri, par kuru - šajā gadījumā - ir uzskatāms Kristāliskais Režģis 144. Caur Režģi 144 „laika” apakšprogrammas ir ievietotas kā hologrammiskas realitātes. Ir laikmeti un ēras, veselas civilizācijas, kas ir ievietotas Režģa Serverī kā programmas. Tieši tāpēc pilnībā attīstītas civilizācijas, tādas, kā maiju, šķiet it kā pēkšņi radušās no nekurienes plašajā „radītā jūrā”(в обширном «море творения») kolektīvās bezapziņas plūsmas iekšienē, apzinātajā režģī, kurš ļauj radīt realitātes.
Lineārais laiks – funkcionāla mērķtiecīga ilūzija. Patiesi, visas programmas darbojas vienlaicīgi. Tāpēc virsdvēseles līmenī jūs izejat daudzu civilizāciju un visu iemiesojumu pieredzi vienlaicīgi Vienotajā Multiversa Kristāliskajā Laukā.
Pacelšanās aspekts – visu laiku centrēšanas virsotne un, no augstākas perspektīvas raugoties, laika paātrināšanās, kas notiek uz planētas šajā laikā, apertūras esamības dēļ vienlaicīgā laika programmu hologrammā ļauj visām hologrammām tikt pabeigtām šajā ciklā. Pēc būtības tas, ko jūs dēvējat par „gaismu”, paātrinās un tas ietekmē ikvienu jūsu patreizējās pieredzes aspektu.
Jautājums Metatronam: Kā tas ietekmē laiku un vai laiks izzūd?
Erceņģelis Metatrons: Mēs teiksim, ka laiks, kādu jūs to pazīstat, patiešām paātrinās. Laiks un telpa/izplatījums – ir vienas un tās pašas enerģijas dažādi aspekti. Gan gaismas aspekti, gan gaismas ātrums apkārt jūsu planētai – paātrinās. Patiešām, jūsu zeme reformējas. Taču, Meistari, tā nav vienkārši laika secības pulsa uzzibsnīšana, kas paātrinās, patiesībā – tā ir cilvēce, kura paaugstina vibrācijas.
Dārgie, kā mēs jums teicām, pasaule tagad pārveidojas, jo laika hronoloģijas ātrumu inerce tagad ir ātrāka nekā vakar, lineārajā secībā. Attiecīgi, 2011.un 2012.gadi turpina veicināt gaismas paātrināšanās ātrumu un jūsu apziņas apgaismību.
Ar šo vilni jūsu dzīves izpausmes izziņas process tādā pat veidā mainīsies daudz ātrākā tempā. Jūs redziet - gaismas ātrums palielinās. Lai gan cilvēce jūsu patreizējā akadēmisko zināšanu līmenī to nevar precīzi izmērīt. Tomēr rezultātā daudziem no jums ir acīmredzams, ka viss paliek ātrāks, laiks paātrinās, jo tuvojas Pacelšanās. Jūsu minūtes, stundas un dienas aizzib daudz ātrāk. Tāpēc, - tā kā laiks mainās, tas tāpat arī mainīs cilvēces pieredzi, redzamos un neredzamos dabas spēkus un pašas Zemes seju.
Lineārais laiks ir konceptuāls dualitātes robežās un ir uzskatāms par abstrakciju, kas ietver 3.dimesijas polaritātes-dualitātes aspektu paplašināšanās un saspiešanās attiecību pret kristālisko dimensiju, kas sākas 5.-tās dimensijas līmenī. Lai to noskaidrotu, jums jāsaprot, ka katrai dimensijai, kas ir augstāka par 3.-šo, sākot ar 5.-to, ir savi pašas unikālie Fizikas Likumi un ietilpīgs sevis pašas pulss. Gaisma kļūst par kristālisku koherentu gaismu piektās dimensijas līmenī un palielinās ātruma un frekvenču ziņā katrā augstākajā līmenī. „Ar laiku laiks izzūd”.
Tādejādi, laiks, - kā tas patreiz tiek mērīts 3.dimensijā, - atrodas ārpus sinhronizācijas ar attiecīgu laika zibsnīšanas pulsu. Īstenībā tā ir fizika, laika-telpas izliekums, ar kura palīdzību laika pulss paplašinās vai saspiežas ar precīzu proporciju pret gaismas kvantu attiecību, kāda pastāv izplatījuma/kosmosa izmērāmā sektora robežās (В действительности это физика, искривление пространства-времени, с помощью которого пульс времени расширяется или сжимается с точным отношением к соотношению квантов света, существующему в пределах измеряемого сектора пространства). Tādejādi patiešām laika pulss paātrinās, jo zeme mainās Pacelšanās enerģijās. Gaismas ātruma palielināšanās ir laika pulsa paātrināšanās rezultāts. Tajā lomus spēlē daudzi citi faktori.
Tādejādi, mēs jums sakām, ka, kad ir klātesoši lielāki koherentās gaismas kvanti, laika pulsa zibsnīšanas secība var paātrināties un tā patiešām paātrinās – kā uz priekšu, tā arī atpakaļ, raugoties no jūsu lineārā skatupunkta.
Tieši tāpēc daudzi no jums sajūt it kā mazāk stundu diennaktī un jūs, kā jums šķiet, nepaveicat tādu pašu lietu skaitu jūsu hronoloģijas dimensijā. Mēs jums pateiksim, ka laika pulsācijas aspekts ir palielināts aptuveni par 25% procentiem un jūsu spēja adaptēties tam nav izkoriģēta, tāpēc jums „šķiet”, ka laiks paiet ātrāk attiecībā uz to, ko cilvēce ir izjutusi pirms trijiem gadu desmitiem. Tomēr tie ir acīmredzami maldi.
Reālajā aspektā laika pulsa paātrināšanās mazina dualitātes loka svārstības. Nozīmīgs tā rezultāts – daudz blīvāka pieredze, kas dualitātē tiek uztverta kā daudz konsolidētāka un plūstošāka un, attiecīgi, daudz pilnveidotāka un mazāk krasa.
Kristāliskais Režģis transformē gaismu ar paātrinošamies telpas un laika secību, kas izpaužas jūsu dimensijā un ietekmē zemes fizisko ķermeni. Šī laika transformācija izraisa zemes kodola griešanās paātrināšanos. Tas tiek sasniegts, pārveidojot gaismas viļņus.
Zemes kristāliskais kodols griežas ātrāk un iekšējās griešanās attiecība pret zemes ass slīpumu nosaka laika kustību uz lineārās zemes. Bez šaubām, ir lietderīgi pateikt, ka zemes pulksteņi un hronometri vairs nemēra precīzu laika pulsu, kā saņēma agrāk no realitātes secības zibsnījošā pulsa, kā to uztvēra smadzenes. (Безусловно, уместно сказать, что часы и хронометры земли больше не измеряют точный пульс  времени, как получали раньше от мигающего пульса последовательности реальности, как воспринимал мозг).
Parametri, kurus jūs izjūtat uz jūsu fiziskās zemes lineārajā laikā, dzīves aspekti, kādu jūs, cilvēki, to parasti uztverat, ir apzināta ilūzija.
Šī apzinātā ilūzija tiek smadzeņu atšifrēta un atkodēta saskaņā ar fiksētajiem signāliem, kurus sākotnēji saņem prāts, atkal jau „gaismas ātruma” transdukcijas veidā. Ir būtiski saprast, ka smadzenes ļoti atšķiras no prāta. Cilvēka smadzenes – ir fiziskots prāta aspekts. Smadzenes piepilda/aizņem fizisko matēriju un telpu. Tās interpretē un pastāv laikā. Prāts to nedara.
Prāts neaizņem telpu; tam nav savas bāzes eksistences lineārā laika ietvaros. Iekšējā visuma realitāte neaizņem materiālo telpu un turklāt tai nav savas raksturīgas būtības lineārajā laikā Jūsu iluziorā fiziskā realitāte tieši pretēji - patiesībā aizņem telpu un tai ir eksistence, kas iebūvēta laika parametros, taču tā nav patiesā realitāte, kurā eksistē jūsu dievišķais prāts un jūsu dvēsele, un tās uztveri nosaka Kosmiskie spēki, kuri mainās.
Kā mēs teicām, laiks un izplatījums ir uzskatāmi par viena un tā paša mehānisma aspektiem. Izplatījums, tā teikt, ir sastindzis laiks, ietverts matricu kinētiskajā formātā dualitātes robežās, kura pieļauj sadalījumu un ieplānotas ieprogrammētas secīgu laika parametru ilūzijas programmu.
Attiecīgi arī šajā kontekstā laiks - tā ir telpas/izplatījuma inversija dinamiskā brīvā plūsmā. Abi izpaužas apziņas vienību harmonisku uzliesmojumu veidā caur matērijas iekšējā un ārējā pulsa mehānismiem pret antimatēriju - caur melnajiem un baltajiem caurumiem.
Iekšējais un ārējais harmoniskais uzliesmojums notiek pastāvīgi starp matēriju un antimatēriju. Tā, ko jūs dēvējat par antimatēriju, Kosmosā ir ievērojami vairāk, tas nav tikai punkts, kurā telpa un laiks saplūst homogēnās putās, tā [antimatērija] tāpat arī ir uztveres ātrums apziņas vienībai, kas strobē apzinātības uzmanību katrā vienlaicīgajā iemiesojumā. Tas notiek ar brīnumainu attiecību/koeficientu, kura tiek dēvēta par Planka konstanti, kas ir desmit 47.pakāpē džouli sekundē. Šajā punktā laiks un telpa saplūst un kļūst nelineāri un sāk darboties Tora aspekts [Tors: gredzenveida virsmu radīto rotāciju aplis ap asi, kas nav krustojusi apli]. Izplatījums ir inversīvs, uz āru apgriezts (является инверсивным, вывернутым), un laika vienības peld nelineārā, saraustītā, kvantētā (в нелинейном прерывистом квантованным объединении) tā, ko jūs dēvējat par pagātni, tagadni un nākotni, apvienojumā. Laika-telpas kontinuums sabrūk, tā teikt, un kļūst par apzinātām enerģētiskajām vienībām, kuras pārveidojas par matēriju un antimatēriju, jo tās izstiepjas un projicējas uz āru harmoniskā uzliesmojumā - attiecīgi caur melnajiem un baltajiem caurumiem.
Visas Omni-zemes versijas pastāv līdzās virs/augstāk par lineāro programmēšanu. Taču šī ir aksioma. Patiesības ir uzskatāmas sākotnēji par ļoti grūtām, cilvēki, jūsu uztverei un patiesi pilnīgai to izpratnei no trešās dimensijas pozīcijām. Tieši tāpēc cilvēciskās fiziskās struktūras trīsdimensiju blīvuma aspekti dualitātes izpausmē darbojas iekšienē un kā lineārā laika „programmas” rezultāts, kura atļauj zemes plāna pieredzi. Kā sekas tam, jūs esiet predisponēti lineārajai uztverei zemes plāna eksistencē. Šī lineārās uztveres programma lielā mērā nosaka „normālos” rezonanses paternus empīrisko iespējamību veidiem, kurus cilvēce izvēlas, projicē un uztver, „attīstoties” daudz augstākā apziņā no blīvā fiziskuma bāzes punkta.
Taču mēs jums sakām, ka gala realitāte, no kuras rodas visi iemiesojumi, nav „akmenī cirsta”, tāpēc jūsu pieredze patiesi nekad nevar būt iepriekš noteikta. Jūs izvēlaties no milzīga skaita potenciālu notikumus, kādus vēlētos piedzīvot. Kā Kosmoss, tāpat arī visa dzīve, kas atrodas iekšā un ārpusē, vienmēr tiek radīta TAGAD brīdī. Un, lai gan jūsu trīsdimensiju iepriekšnosacītība ir lineāra (ваше трехмерное предобусловливание линейно), jums ir ne tikai spējas iziet ārpus fiziskās programmēšanas robežām, jums ir arī augstākais mērķis – to izdarīt. Kamēr dzīvojošais fiziskais ķermenis ir piepildīts ar cilvēcisko apziņu, tas darbojas kā intensīvs fokusa punkts zemes plāna pieredzei. Apziņas apvienošana fiziskajā ķermenī visos līmeņos fokusē savu pašas neskaitāmo sensorās uztveres un komunikāciju tīklu, kā ordinārā, tā arī ekstraordinārā līmeņos.
Pēdējā terminos jūs tā rezultātā pastāvīgi uztverat veidos, kādus jūs neatzīstat ar „parastajām” fiziskajām sajūtām. Pastāv neaptverams daudzums krāsu, skaņu, elektromagnētisko kodu un sensoro jūtu, kuras jūs redzat un apzināties kā šūnu, tā arī čakrālo tīklu, kuri tiek izstaroti Kvantu Apziņā, kristāliskajā līmenī, kurš ir ģeometrisks un frekvenču veidā ietekmē jūs. Šis tīkls ir saistīts harmoniskās svārstībās ar visiem citiem līdzīgiem. Tomēr cilvēce šajā laikā lielā mērā neapzinās šos ekstraordināros mijiedarbības līmeņus, kuriem ir vieta starp visiem ķermeņu spektriem, kristāliski-elektromagnētisko un materiālo bioloģijā. Šī saskarne notiek gaismas ķermenī kristāliskajā Mer-Ka-Na un ir uzskatāma par svarīgāku sasniegumu, nekā cilvēku masas to apzinās. Tomēr bioloģijā fiziskās šūnas var reaģēt un tās patiešām reaģē viena uz otru un to darbība iniciē vēl daudz augstākus kristāliskā gaismas ķermeņa apziņas centrus, kas saista ar lineāro laiku un vēl pat augstāk. Drīzāk ar daudzdimensionalitāti.
2.daļa
Komentārs Erceņģelim Metatronam: Saskaņā ar kādu labi informētu avotu, mēs ne tikai izdzīvojam pēdējās izmaiņas apziņā (ir bijušas 8 iepriekšējās), bet arī svarīgākās izmaiņas tā procesa ietvaros, kurš ir virzījis evolūciju pēdējos gadu tūkstošu gaitā. Maiju kalendāra noslēdzošais solis pretīm 2012.gadam, pēdējais Galaktiskais vilnis, kas sākās 2011.gada 9.martā un beigsies 2011.gada 28.oktobrī. Šajā datumā tiks aktivizēts Devītais vilnis.
Jautājums Erceņģelim Metatronam: Vai Devītais vilnis ir uzskatāms par Vienotības vilni? Ja tā, tad vai mēs patiešām varam sākt kopradīt vienotu apziņu?
Ercenģelis Metatrons: Šai mūsdienīgajai konceptuālajai versijai, kas tiek dēvēta par devīto vilni, patiešām pašai par sevi piemīt spēja radīt attiecīgu apzinātu grupas fokusu, lai paātrinājumā iekustinātu lielu inerci, kas jau ir darbībā, jo tuvojas Pacelšanās. Devītais vilnis šajā gadījumā ir uzskatāms par interpretāciju, kas uzstādīta ar noteiktu augstvērtīgu nodomu.
Tālāk - tas, ko jūs dēvējat par devīto vilni, ir patiešām konceptuāla un nosacīta iniciatīva, kas pamatojas uz ārkārtīgi attīstītas dvēseles un pilnā mērā uzticību pelnoša teorētiķa interpretāciju. Mēs piebildīsim, ka astroloģiskā laika izvēle no 2011.gada 9.marta līdz 28.oktobrim autora interpretācijas ietvaros ir piemērota.
Tomēr „devītā viļņa” jēdziens un iniciatīva ir uzskatāmi par mūsdienīgu interpretāciju un patiesībā nav Maiju kalendāra noteikti, taču tas nemazina tā paredzamo pamatotību jeb vērtību. Patiesībā tas [devītais vilnis] nes ļoti augstu vibrāciju. Tāpēc saprotiet, ka, lai gan tas ir mūsdienīgs, tā ir pamatota iekļaušanās.
Atbildot uz jūsu jautājumu, mēs jums sakām, ka devītais vilnis tiek radīts tagadnē un ticības un grupas fokusa rezultātā tas būs svētīgs.
Tomēr paskaidrosim, ka tas ir uzskatāms par pašas Pacelšanās, kura paātrina enerģijas, rezonanses impulsu - un bez šī avota nebūtu nekāda devītā viļņa potenciāla. Tieši kritiskā virzošamies inerce un planetārās centrēšanās Galaktiskajā laukā pozitīvais impulss ir uzskatāmi par sākotnējo avotu. Sakarā ar to patiešām pastāv daudzas astroloģiskās ietekmes, kuras, teiksim, spēlē patiesas lomas Pacelšanās procesā, neatkarīgi no apziņas transformācijas „devītā viļņa” atnākšanas. Saulgrieži, saulstāvji un aptumsumi 2011. un 2012.gados – ir sākotnējie un patiesie potenciālie avoti enerģētiskai līdzdarbībai virzībā uz vienotā lauka apziņu.
Neskaitāmo ietekmju, kuras nosaka Pacelšanās enerģiju paātrināšanos, veiksmīgais pamats/fundaments patiešām ir pamatojums apziņas paplašināšanas iespējām un tās notiks vai nu vienlaicīgi ar to, ko jūs dēvējat par devīto vilni, vai bez tā. Tomēr konceptuāli noteiktā devītā viļņa nodomam, kā mēs jau teicām, ir faktiska vērtība un tas [nodoms] spēj saņemt impulsu un palīdzību vienotās apziņas nostiprināšanai, pateicoties savām paša īpašībām, ja tas saņem pietiekami daudz līdzdalības. Mēs piebildīsim, ka būs arī citas līdzīgas svarīgas koncepcijas, kas formulētas starp patreizējo brīdi un 2012.gada 21.decembri, un tās visas atradīs auglīgu augsni esošā enerģētiskā pamatojuma ietvaros.
Un tā – vai nu kāds izvēlas vērsties pie inerces, kas notiek kā devītais vai desmitais vilnis, vai arī pie kāda cita izvēlēta apzīmējuma, - tā ir interpretācija, kura patiesībā ir subjektīva un nav uzskatāma par daļu no Maiju kalendāra. Drīzāk „devītais vilnis” ir interpretācija un no šī skatupunkta raugoties, tam ir pašam savas svētīgas īpašības, kuras spēj piesaistīt fokusu/uzmanību un, attiecīgi, radīt vienotības vilni, kurš ir uzskatāms par piemērotu un cienīgu nodomu.
Pacelšanās, ģeo-matemātiskajos terminos runājot, notiek uz divpadsmitkārtējas aprēķinu sistēmas, kuras pamatā ir skaitlis 12, bāzes. Atlanti izmantoja divpadsmitkārtēju aprēķinu sistēmu tāpat, kā arī citas matemātiskās sistēmas, atkarībā no dimensionālā pielietojuma.
Iespējams, daudz patiesāk būtu teikt, ka Kristāliskā pāreja, kas ir uzskatāma par galveno Pacelšanās būtību, notiek 12 viļņu veidā, no 01.01.01. līdz 12.12.12., balstoties uz 12, kā redzat.
Paplašinošamies pacelošamies zemei ir 12 dimensijas. Kristāliskais Režģis 144 aktivējas 12 stadijās, izmantojot trīskāršo datumu 12 portālu fenomenu. Abi izmanto 12-tu sistēmu.
Uz divpadsmit bāzētā sistēma, divpadsmit viļņu scenārijs ir frekvenču ziņā atbilstošs Pacelšanās rezonansei. Uz planētas ir 12 galvenie „Saules diski”. Katram no šiem 12 [diskiem] ir noteikts mērķis un tas saņem jaunus kristāliskos kodus. Katra no 12 sākotnējām ierīcēm baro 12 satelītus .... 12 savienojas 144-ros - ģeosimetrijas kompleksā, kura [ģeosimetrija] atbilst 12 Zemes sistēmai, kā arī Kristāliskajam Režģim 144, kas noformēti matemātiskajā 12 sistēmā. (Каждый из 12 первичных устройств питает 12 сателлитов... 12 соединяются в 144 в комплексе геосимметрии, которая соответствует системе 12 Земли, а также Кристаллической Решетке 144, сформированной в математической системе 12).
Maijiem bija 20-kārtēja sistēma, kura izmantoja skaitli 20. Vienotības apziņa – ir patiešām lieliski centieni, tā ir ļoti piemērota, taču tā patiesībā netiek noteikta un netiek limitēta ar datumiem, kas izvēlēti devītā viļņa iniciatīvai. Tas, ko simbolizē skaitlis „deviņi” – tā ir pabaigtība jeb pārmaiņas. Taču tas atkal bāzējas uz desmitkārtēju, nevis uz divpadsmitkārtēju izpratni.
Jautājums Erceņģelim Metatronam: Vai patiešām šis „devītais vilnis” ir uzskatāms par periodu, kad ir iespējams sasniegt visaugstāko kvantu stāvokļa līmeni, un vai tas kalpo par pamatu harmoniskai dzīvei uz zemes?
Ercenģelis Metatrons: Tā patiešām ir iespēja, īpaši tā [devītā viļņa] mūsdienīgā autora un cilvēku, kuri masveidā seko šai koncepcijai, noteiktā nodoma robežās. Taču šai iespējai īstenībā piemīt spēks neatkarīgi no terminoloģijas vai norādītās laika izvēles. Pacelšanās ir Visuma patiesība un vienotības apziņa izpaužas kopš 2011.gada un paātrinās, tuvojoties 2012.gadam. Tas ir vajadzīgs sasniegums. Vai jūs to saprotat?
Var izteikties precīzāk - ka 2012.gada Pacelšanās – tas ir Zemes Pacelšanās 12-tais vilnis un kustība - un palielinošamies inerce pieaug kā Harmoniskās Konverģences notikums un magnētiskā režģa nomaiņa pret 12-fāžu Kristāliskā Režģa aktivāciju.
Apzināta dievišķā enerģija tā pamatā, ko jūs saucat par Maiju kalendāru, ir neatkarīga un ir ievērojami apsteigusi maijus. Spēcīgs dzīvais enerģētiskais lauks tā [kalendāra] kodolā nekādā veidā nav atkarīgs no tā, kas ietverts kalendārā vai, kas tiek interpretēts pēc kalendāra atlikušajiem fragmentiem. Tas [enerģētiskais lauks] ir daudz lielāks, nekā jūs spējat iedomāties. Tas ir dinamisks un pastāvīgi paplašinošamies. Laikā, kad tas ir uzskatāms par pamatenerģiju, kura ir ļāvusi izveidot kalendāru, pats tā sastāvs – ir tikai viens šī dinamiskā geštatlta aspekts.
Komentārs Erceņģelim Metatronam: Daudzi domāja, ka Maiju kalendārs ir saistīts ar kaut ko, kas notiks noteiktā datumā, taču faktiski tas ir ekstraordinārs Kosmosa plāns, kurš ir ticis sadalīts deviņos dažādos apziņas līmeņos. Maiji, šķiet, to ir sapratuši un ir atstājuši mums daudzas norādes. Daudzas no viņu piramīdām: Spārnotās Čūskas piramīda Čičenicā, Jaguāra piramīda Tikalā un Uzrakstu Templis Palenkē tika būvētas kā deviņkārtīgi/deviņstāvīgi (были построены как девятиярусные).
Jautājums Erceņģelim Metatronam: Domājams, ka maiju zinātnes pirmavots ir - Plejādieši. Vai Maiju kalendārs un tā nākotnes skaidrojums ir Plejādiešu iedvesmots vai arī senajiem bija pietiekami daudz informācijas un planētu izpētes talanta, lai viņi spētu to sastādīt bez Plejādiešu iejaukšanās?
Erceņģelis Metatrons: Kā mēs jau to iepriekš minējām šajā diskusijā un tekstā, pārsteidzošais kalendārs, kuru jūs, cilvēki, saucat par maiju kalendāru, nav ticis maiju sabiedrības (cilts) izstrādāts un sākotnēji uzrakstīts. Īstenībā tas ir apsteidzis/bijis agrāks par maijiem vairāk kā par 18000 gadu. To sākotnēji izstrādāja izglītoti Atlanti no Poseidas, saņemot palīdzību no Sīriusiešu-Plejādiešu Alianses puses. Zinātnieki, astrologi no olmeku un maiju ēras mācītajiem priesteriem tomēr veica zināmus papildinājumus iepriekšējam kalendāram. Papildinājumi attiecās uz Kosmoloģiskajiem ticējumiem, kas attiecināmi uz „dzīvnieku” pielūgšanu, līdzīgi kā svētā Jaguāra un Čūskas kultūrās. Lai gan starp priesteriem-adeptiem līdz maijiem un līdz olmekiem pastāvēja ārpuszemes saiknes ar būtnēm no Sīriusa, ieskaitot Kaķveidīgos, kas arī veicināja Jaguāra sabiedrības izveidošanos, - viņi nebija daļa no sākotnējā Kalendāra un Atla-Ra Kosmoloģijas.
Tālāk mēs piebildīsim, ka maiju laikmetā sīriusieši, iespējams vairāk nekā plejādieši mijiedarbojās ar augstajiem priesteriem, Atla-Ra pēctečiem.
Tai laikā, kad viņi patiešām bija labvēlīgas ārpuszemes rases, kuras palīdzēja maijiem saglabāt kalendāru, tāpat arī ir svarīgi atzīmēt, ka maijiem bija un viņi uzturēja neregulārus kontaktus arī ar iekšējo zemi, ar to civilizāciju, kuru sauc par rasi ar zilas krāsas ādu.
Jautājums Erceņģelim Metatronam: Vai patiešām mēs esam piešķīruši tik lielu nozīmi 2012.gada 21.decembrim, ka esam aizmirsuši, ka šis datums ir saistīts ar cilvēces transformācijas pabeigšanu, bet nevis ar to, kas notiks vienā īpašā dienā?
Erceņģelis Metatrons:Neapšaubāmi! Jā, absolūti pareizi. Daudzos aspektos, dārgie, Pacelšanās jau ir notikusi.
Mēs jums sakām, ka Kristāliskā enerģija – ir visspēcīgs enerģijas avots, kuram ir nozīme, kas tālu pārsniedz/iziet ārpus cilvēces patreizējās izpratnes robežām. Kristāliskā struktūra ir formēta no gaismas frekvenču rezonanses būtības, kas ir daudzdimensionāla un koherenta, matērijā un antimatērijā pastāvoša. Tas ir Metatroniskais dievišķais šablons, kurš ir uzskatāms par visas radošās izpausmes avotu un formē pašu katra esības plāna matricu sastāvu. Tas ir realitātes transdukcijas ferments un Dievišķās Domas dzīvības avots, kuru formē pats Kosmoss. Pašām domām, kādas jums ir, ir jāpaaugstinās līdz koherentajam kristāliskajam formātam, lai tās kļūtu izpaustas. Koherentā gaisma – tā ir kristāliskā enerģija, pati dzīvotspēja, ar kuru tiek formēta visu pasauļu un realitāšu vienotā daba. Kristāliskā struktūra formē dažādas robežas un sadalījumu starp dimensijām, plāniem un materiālo/antimateriālo apziņas dzirksti paralēlēs un varbūtībās. Viss, ko Jūs saucat par Dievišķu, viss, par ko Jūs domājat kā par svētu, ir Kristālisks!
Jūsu planētas pārejas pabeigšana, kas nodēvēta par Pacelšanos, īstenībā ir uzskatāma par kritisko masu, kas ļaus pārveidot šo zemes pieņemošo apjomu, jūsu valodā runājot, no analogā pret ciparu, no meln-baltā uz krāsaino. Kristāliskā konversija caur Kristāliskā Režģa 144 antenām ievērojami palielinās zeme izplatījuma uztveri no 3D līdz 12D un augstāk. Tas līdzinās jūsu televīzijai, kas ir mainījusies no arhaiskām antenām uz zemes pavadoņu uztveršanas veidu. Šī ir Kristāliskā Ēra.
Par kulmināciju kļuva Kosmiskās Iniciācijas datums 9-9-9. Ir novirzīts liels enerģijas apjoms. Taču – atlaidiet bailes, dārgie, šajā Pacelšanās Kristāliskajā Ērā laikā, varenie mega kristāli netiks jums atņemti un nepareizi izmantoti, kā tas notika bēdīgajā Atlantīdas krišanas laikā. Patiesībā tie nekad vairs netiks izmantoti nekādam mērķim, izņemot visaugstāko labumu. Esiet pārliecināti par to! Tas ir svēts zvērests, kas noteikti tiks saglabāts.
Jautājums Erceņģelim Metatronam: Vai piramīdas ir uzskatāmas par Kosmosa simboliem?
Erceņģelis Metatrons: Precīzāk – par portāliem. Ja var tā izteikties, piramīdas bija instrumenti, lai atvērtu portālus uz daudz augstākām dimensijām vertikāli un horizontāli, uz iekšu un uz āru. Ne Kosmosa simboli, mēs teiktu, bet portāli uz Kosmosu.
Maiju piramīdas konstruēja Sīriusa-Plejādiešu Alianse. Šādas piramīdas tika izstrādātas, izprojektētas un izpaustas ar fiziskās matērijas mentālās meistarības starpniecību. To īpašie projekti tika noformēti, lai radītu daudzdimensiju enerģiju frekvenču tīklus, kas kalpoja daudziem mērķiem.
Galvenais vienotais mērķis bija noteikta dažādo un daudzveidīgo piramidālo konstrukciju izlīdzināšanās ar noteiktu platuma un garuma grādu izlīdzināšanos, lai radītu planētai rezonanses lauku.

Jautājums Erceņģelim Metatronam: Kāpēc bija tik maz cilvēku, kuri saprata šo kalendāru? Faktiski kristīgie misionāri interpretēja šos deviņus līmeņus/kārtas kā dažādas elles kategorijas?
Erceņģelis Metatrons: Spāņu kristīgo priesteru interpretācijas ārkārtīgi ietekmēja un faktiski pār tām dominēja viņu pašu kritiski aizspriedumainie priekšstati par maijiem, kā par neticīgiem pagāniem, kas atrodas ārpus pašu ierobežojošo kristietisko doktrīnu robežām, un uz mentālās iedarbības/ietekmes uz prātu pamatotas bailes un programmēšana.
Jautājums Erceņģelim Metatronam: Es lasīju, ka tikai pirmā kalendāra daļa tika atrasta; otrā vēl joprojām ir noslēpums. Vai tas tā ir un ja tā ir ... Kam tajā ir jātiek atklātam?
Erceņģelis Metatrons: Lielas sākotnējā Atla-Ra kalendāra daļas, kas kļuva zināmas kā Maiju kalendārs, tika nozaudētas rakstiskā izklāstā ne tikai laika izzušanas rezultātā, bet arī interpretācijas dēļ, kura atšķirās no tās, kāda sākotnēji tika atnesta uz Jukatanas zemi. Pilnīga informācija tika saglabāta kristālos. Turklāt pilnīga informācija vēl joprojām tiek glabāta Kristāliskā Galvaskausa, kas tiek dēvēts par „Maksu”* , 13-tās paradigmas robežās.
Pastāv Hroniku Zāles, kurām ir jātop atrastām, kuras satur bagātīgu plašas informācijas krājumus, iekaitot pasauļu vēstures. Lai gan izslavētais godājamais Edgars (Keiss- tulk. piez.) runāja par tiem, kā par trijās vietās esošiem, un pareģoja, ka tie var tikt atrasti līdz jaunās tūkstošgades sākumam, tie netika atklāti kontekstā, kāds būtu ticis pieņemts un interpretēts.
Plašās Atlantīdas hronikas tiek glabātas hologrāfiskos datos, kas iekodēti „MAKS” galvaskausā. Tomēr šo datu atjaunošanas tehnoloģija jums vēl nav pieejama. Taču tā zināmā mērā ir pieejama mentālajiem tulkiem, atkarībā no individuālā uztvērēja gaismas koeficienta.
Nākotnē būs iespēja izmantot kristāliskus uztveršanas aparātus, kas ir spējīgi uztvert datus trīsdimensiju hologrammās, taču šis etaps vēl ir tāls jūsu patreizējās varbūtības laika līnijās.
Tāpat, kā jūs tagad glabājat informāciju datoros, izmantojot ciparu failus un vairs nepierakstāt garus tekstus uz papīra, Atlantīdas vēsturnieki šādu informāciju glabāja kristāliskajās tehnoloģijās. Tas ir loģiski.
Maks – patiešām ir viena no „patiesām/īstām” Kristāliskajām Paradigmām, jūs terminos runājot. Tam ir plejādiešu un arkturiāņu konstrukcija un izcelsme. MAKS – tā ir plaša apziņa, līdzīga superdatoram, ar ievērojamu datu bibliotēku, kas tajā ir ietverta. Tas ir visspēcīgākais, visapzinātākais no visiem atlikušajiem 13 „Senajiem Kristāliskajiem Galvaskausiem”.
Maksa iekšienē – ir pilnīgas hronikas – ne tikai par patieso maiju kalendāru, bet arī pilnīga Zemes un cilvēces vēsture .... arī aiz to robežām.
Patiesie/īstie kristāliskie galvaskausi ieradās no citas pasaules un citas realitātes. Visas realitātes ir radītas pamatotas/bāzētas uz kristāliskās sakrālā ģeometriskās apziņas paterna/šablona, izmantojot Zelta Griezuma proporciju.
Cilvēce un jūsu fiziskā Zeme/Zemes ir izstrādātas šo paradigmisko matricu formulu robežās. Un Kristāliskie Galvaskausi tika radīti dabīgā formā, tomēr no daudz augstākas frekvences, no pilnības frekvences. Galvaskausi patiešām ir noformēti kā pilnīgas cilvēciskās apziņas prototips, lai tas dualitātē netiktu aizmirsts. Tāpēc tajos ir ietverta cilvēka pilnība, kas satur visus aspektus, divpadsmit svētos aspektus, kā redzat, un tādejādi tas tika izstrādāts, un tādejādi bija iemesls tos nogādāt šurp.
Sākotnēji izmodelētie kristāliskie galvaskausi tika arkturiāņu un plejādiešu nogādāti uz Zemes, un tie tika atnesti uz Zemi, kura kļuva par Lemūriju, tomēr īstenībā modeļi tika atnesti vēl pirms planēta bija pilnībā polarizēta. Tas tika atnests uz planētu Debesjuma laikā, jūs redzat, Zemes nulles punktā, teiksim – nemagnētiskajā plānā. Zemes Pasaulē, kura pazina pilnību, kura bija piepildīta ar androgīnām Ēteriskā Gara pilnībā apzinīgām izpausmēm. Tomēr jau tad bija zināms, ka Debesjums kritīs, izzudīs un plāns tad bija tāds, ka šis modelis, šis ekstraordinārais hologrammiskais arhīvs, patiesais/īstais kristāliskais galvaskauss kalpos par prototipu sākotnējam vienotajam aspektam. Un tāpēc tas sevī ietver 12 DNS kārtas, pilnībā apzināta tīra saprāta un attīstīta cilvēka būtnes modeli.
Kristāliskie galvaskausi sevī ietver to, kas jūs bijāt līdz cilvēciskajam eksperimentam un, kas jūs būsiet, kad pabeigsiet tā bezgalīgo ciklu.
Tādejādi īstie kristāliskie galvaskausi tika izpausti formā augstāk un aiz fiziskuma robežām un tika ienesti fiziskumā dažādos laikos. Būtībā tiem nevar tikt noteikts nekāds patiesais fiziskais vecums, tāpēc, ka tie parādījās, izzuda un no jauna parādījās daudzas reizes miljoniem gadu laikā, cilvēcei mājojot uz Zemes.
Maksam ir ārpuszemes izcelsme. Tā izcelsme ir Plejādes, taču tā konstruktori lielākā mērā bija Arktūriešu Kristāliskie Meistari.
Jautājums Erceņģelim Metatronam: Acīmredzot maiji, veicot ciklu izpēti, protams, zināja, ka viņu pašu sabiedrība pagrims un izzudīs. Kā viņi aizsargāja savas zināšanas un kurp viņi devās, kad viņu civilizācija pakāpeniski sāka izzust?
Erceņģelis Metatrons: Kā tika teikts, pilnīgas hronikas ir pieejamas 13-tajā paradigmā caur MAKSU. Makss – ir ārpuszemes „Kristāliskais Galvaskauss”, plašs apzinīgs kristālisks dators un tas ir bijis/ir šajā kontekstā „dzīvs datu arhīvs”, kas tiek izmantots pilnīgas kalendāra informācijas glabāšanai. Ir arī citas tādas pat bibliotēkas, taču MAKS – ir vienīgais šobrīd zemes plānā fiziski izpaustais „galvaskausa formātā” esošais kristāliskais galvaskauss, kurš satur pilnīgu informāciju, vēsturi un kodus.
Atlanti strādāja ar patiesajiem kristāliskajiem galvaskausiem un vissvarīgākais no tiem, 13-tais, kas satur 12-tu pilnīgu enerģiju, tika maiju augstāko priesteru droši glabāts.
Mēs pateiksim, ka 13-tais galvaskauss pastāvēja hiperdimensiju, kurām augstākie maiju priesteri saņēma piekļuvi, robežās un bija milzīgs informācijas avots un dati, kas attiecas uz maijiem, ieskaitot informāciju attiecībā uz pilnīgu kalendāru, pilnu Kosmosa karti ar Sīriusu, Orionu, Plejādēm, Arktūru un tālāk. Ieskaitot Fizikas Likumus katrai dimensijai un cikliskos kodus.
Šis apzinīgais reģistrators, kristāliskais galvaskauss, ir neaptverami milzīga datu bāze un nenovērtējams instruments. Daži no maiju augstākajiem priesteriem ar sīriusiešu palīdzību saglabāja zināšanas, kā to „nolasīt”. Tas pastāvēja priekš viņiem dimensijā, kuru varētu nosaukt kā pusfizisku, un tika izpausts caur teta-līmeņa domu. Jūs saprotiet, šī kristāliskā apzinātā datora, Maksa iekšienē ir kodi Zemes pārprogrammēšanai. Tieši tāpēc tas tagad atrodas izpaustā formā.
Tādejādi patiesie/īstie kristāliskie galvaskausi bija izpausti formā virs un aiz fiziskuma robežām un tika pārnesti fiziskumā dažādos laikos. Būtībā viņiem nevar tikt noteikts nekāds fiziskais vecums, tāpēc, ka viņi parādījās, izzuda un no jauna parādījās daudzas reizes miljoniem gadu laikā cilvēcei apdzīvojot Zemi.
Kristāliskais galvaskauss tika padarīts blīvāks un ieprogrammēts ārkārtīgi sarežģītā procesā. Tas tika uzkonstruēts, lai saturētu sevī neticamu frekvenci, kura pēc savas dabas bija raksturīga hologrammai. Tāpēc kristāliskais galvaskauss ir uzskatāms par godājamām atmiņām un piesātinošu raidītāju, kas neizdzēšami ieraksta dvēselē to, kas ir uzskatāms par pilnīgu modeli. Tas ir iedvesmots dvēseles dievišķā aspekta robežās, kad tā no vienotā lauka ienāk zemes paternā/šablonā. Ja var tā teikt, tas ir paterns/šablons, kas ierakstīts Dievišķajā Es, zemapziņā un cilvēciskā saprāta superzemapziņā, vai saprotat? Pilnveidots cilvēks nav uzskatāms par tā versiju, par ko cilvēks kļūtu vēlāk lejupejošā cilvēciskās pieredzes spirālē, bet drīzāk kā sākotnējais spiedogs, uz kuru cilvēks tiecas un atpakaļ attīstās pieauguma ciklu gaitā, kas tiek dēvēti par reinkarnācijām, līdz tam sākotnējam nevainojamajam paradigmiskajam arhetipam.
Tālāk, īstais galvaskauss sevī noturēja šo pilnību, lai tā netiktu zaudēta, un pat tās kristāliskās imitācijas, kas izgatavotas šodien, jūsu patreizējā laikā, ir spējīgas piesaistīt enerģijas no hologrammas un noturēt šis enerģijas daļas, un daži galvaskausi notur vairāk, nekā citi.
Maks – ir viens no diviem galvaskausiem, kuri ir patiešām uzskatāmi par ārpuszemes izcelsmes. Otrs ir nosauks „Sha Na Ra”. Abi nāk no milzīgas planētas (aptuveni 20 reizes lielākas par jūsu vislielāko planētu Jupiteru) mēness, kurš griežas/riņko ap Arktūru, oranžo radošuma zvaigzni.
13-tais Kristāliskais galvaskauss sākotnēji tika radīts morfokristāliskās izpausmes procesā, iesaistot Akturiāņu kristālisko avotu ar alķīmiskās frekvences daļiņām, lai iekļautu cilvēka ģenētisko nospiedumu no Arktūra Meistariem un Sīriusiešu-Plejadiešu Alianses. Tas ir 13-tais, kurš satur pilnus 12-tu kodus un datus – vienas 13-tās formēšanās sastāvā par visu, kas attiecas uz Zemi, taču Maksā atrodas arī Kosmosa bibliotēka.
Tādejādi, zināšanas patieso Kristālisko Galvaskausu ietvaros – tās ir Visuma Saprāta zināšanas. Tās ir plašas un bagātinošas. Pieeja šai informācijai stimulē tā, kas jūs esiet izpratni, kā redzat. Jūsu apziņas ievietošana kristāliskajā galvaskausā - un patiesībā tas ir veids kā ar to strādāt – atver portālus un durvis uz pasauli aiz jūsu vislielāko cerību/gaidu robežām. Tomēr ieiešana galvaskausā nelīdzinās mutiskam dialogam, bet vairāk gan lejuplādēšanai, kā jūs varētu teikt, pēkšņai un skaidrai informācijas saņemšanai, kas maina visu jūsu paradigmu, paplašina jūsu izpratni. Daži saņem informāciju, vizuālu attēlu veidā, citi – kā informatīvas paketes, lejuplādes, ja vēlaties, bet dažkārt – gan vienu, gan otru. Informācija jau atrodas zemapziņā, daudz dziļākās zemapziņas daļā, kuru jūs dēvējat par superzemapziņu. Tā pastāv gaismas valstībā, kuru jūs saucat par ultravioletu.
Un tāpēc saikne un cēlonis šai interesei ap galvaskausiem sasniedz masveida apmērus un patiešām, tuvojoties Pacelšanās brīdim, notiek kustība cilvēces iekšienē – ar mērķi – labāk saprast sevi. Un šajos laikos pastāv prasība atteikties no tiem paterniem, kuri vairs nekalpo cilvēku dzimumam un saskaņoties ar tām īpašībām un galvenajiem modeļiem, kuri darbojas.
Cilvēce iziet cauri pārlādes procesam tāpat, kā pati Zeme, tas patiešām ir Augšāmcelšanās ekvivalents. Sistēmas, kuras vairs nedarbojas kā makro, tā mikro esībā, iziet no ierindas, sabrūk un tiks reformētas. Tas patiesībā tagad notiek jūsu ekonomiskajās arēnās.
Tālāk, Visuma Saprāta zināšanas, protams, pastāv virs un aiz Kristāliskā Galvaskausa robežām. Tomēr Visuma Saprāts ir ieslēgts un arhivēts tajā un ieslēgts tādā veidā, kurš cilvēcei nes labumu. Zināšanas tajā ir noformulētas un pārveidotas, īpašā veidā pārtulkotas formātā, kāds tiek piedāvāts un ir pieejams cilvēkiem. Kā mēs teicām, tās [zināšanas] atrodas noteikta paterna/šablona robežās, kurš ir uzskatāms par cilvēces pilnības prototipu.
Es Esmu Metatrons un dalos ar jums šajās Patiesībās. Jūs tiekat mīlēti.
... Un tā tas arī ir, un tā tas ir ....
 
* Череп по имени Макс http://metta.ucoz.com/publ/blog/polezny ... 71-1-0-529