ceturtdiena, 2011. gada 4. augusts

Varš

Fragments no materiāla par Inuakiem (pirms kāda laika jau publicēts), kurā Dāvids stāsta par vara ietekmi uz cilvēkiem.

D: Fiziskajā līmenī pastiprinās manipulācijas ar pārtiku. Visvairāk uz Zemes lieto maizi, tāpēc miltos ir visvieglāk piejaukt visādas “vajadzīgas” vielas. Pēc tam sāksies potēšanas akcijas, pret tā saucamajām “jaunajām” slimībām. Par tiem, kuri runā patiesību smejas, viņiem uzliek sodus, atstādina no amatiem. Drukā grāmatas, uzņem filmas tikai ar vienu mērķi - pierādīt, ka ka kaut kāda hipotēze, kura patiesībā ir pareiza, ir pilnīgi meli. Pastāv daudz iespēju. Enerģētiskajā līmenī uz mums katru dienu iedarbojas kaitīga enerģija, kura bloķē mīlestības enerģētisko centru. To dara tāpēc, lai mēs nevarētu saņemt labvēlīgu enerģiju, kuru mums sūta Matrice.


A: Kā tas uz mums iedarbojas? Patstāvīgi?

D: Es šo iedarbību jūtu divas reizes dienā. Viena reize ir pusnaktī un otra ir pusdienlaikā.

A: Cik ilgi šī iedarbība notiek?

D: Apmēram pusstundu.

A: Vai tas ir globālā mērogā?

D: Tikai tik daudz cik es redzu, jo visiem tiek nosūtīta šī informācija šajās stundās. Tas ir, kad cilvēkiem ir pusdienlaiks vai pusnakts.

A: Kā tas notiek?

D: Ar speciālu aparātu palīdzību, kuri ir līdzīgi obeliskiem. Tie ir veidoti no granīta, tikai ir tukši iekšpusē. Līdz šai tukšajai telpai var nokļūt caur pazemes kanāliem. Tur ir ievietoti milzīgi kristāli, kuri satur noteikta veida programmu. Noteiktā laikā anunaki atnāk, pārbauda, izmaina vai palielina šo pārraižu jaudu.

A: Kur atrodas šie obeliski? Vai Zemes iekšienē?

D: Nē, tie ir ārpusē. Tos visi redz. Tādi ir Anglijā, Amerikā, Ēģiptē, Francijā, visur. Pavisam tie ir septiņi.

A: Vai mēs kaut ko varam izdarīt, lai pārtrauktu viņu translācijas?

D: Mēs tās nevaram nobloķēt. Mēs tikai varam paši sevi pasargāt.

A: Kā?

D: Pati labākā aizsardzība- varš.

A: Kā to izmantot?

D: Var patstāvīgi nēsāt vara amuletu. Tikai tam ir jābūt apaļam vai ovālam, nekādā gadījumā tas nedrīkst būt kvadrāts.

A: Un kas nav kārtībā ar kvadrātu?

D: Tas neder cilvēka enerģētiskajam laukam. Viss mūsu ķermenī ir noapaļots. Iedomājies, ka tu izdari mugurkaula, galvas, pirkstu, enerģētisko centru šķērsgriezumu, tur viss ir noapaļots. Tas ir mūžības simbols. Manai mammai ir kvadrātveida gredzens, kuru viņa dažkārt nēsā virs laulības gredzena. Un tas bieži izsauc galvas sāpes. Es viņai pateicu kāpēc tas notiek, bet viņa man netic. Es redzu kā tas iedarbojas uz enerģētiskajiem centriem. Es skaidri redzu, kā tie samazinās un viņu griezšanās ātrums arī izmainās…

A: Vai tas ir pietiekoši? Vienkārši kaut ko nēsāt no vara?

D: Jā. Tas ļoti palīdz. Ideāli būtu, ja tiktu aizsargāta istaba kurā mēs guļam.

A: Kā?

D: Gar istabas sienām novelkot vara stiepli vai vismaz gultai. Tikai galiem ir jābūt savienotiem. Tā mēs būsim aizsargāti. Nekas nevarēs iekļūt šajā laukā. Jo īpaši, ja uz Matricu tiek aizsūtīta aizsardzības ideja, kad tiek savienoti stieples gali. Un varš ir svēts metāls.

A: Kāpēc?

D: Tāpēc, ka tas rada lauku, kurš pēc sava spēka ir ļoti līdzīgs mīlestības vibrācijai.

A: Varbūt no šejienes nāk asociācija: planētas Venēra varš.

D: Varš pozitīvi ietekmē augu augšanu, ārstnieciski iedarbojas uz plaušām un nākotnē tiks atklāts, ka varš pozitīvi iedarbojas uz cilvēku DNS. Ja tu nēsāsi šo metālu, tad tas liks visam ķermenim rezonēt un atvērs mīlestības enerģētisko centru. Kā tikai šis enerģētiskais centrs būs atvērts, tā organisms varēs iedarbināt pašaizsardzības sistēmu no jebkuras negatīvo enerģiju iedarbības.

A: Kāpēc?

D: Tāpēc, ka dvēselei, kura to ir sasniegusi, ir tāds pats pulss kā Matricei. Dvēsele vibrē kopā ar to un tāpēc saņem Matrices aizsardzību un atbalstu. Tas nozīmē, ka cilvēks iet patiesības augšupejošo ceļu. Tas nozīmē, ka pieeja viņam vairs nav nobloķēta un nekas vairs nepiespiedīs viņu atteikties no šī ceļa. Tev ir jāsaprot, ka mēs atrodamies šeit un tagad, lai palīdzētu Zemei, lai piedalītos tās augšāmcelšanās procesā, lai sagaidītu pārmaiņas uz tās. Bet viņa, savukārt, atmaksās ar to, ka mēs būsim jaunās pasaules iedzīvotāji. Tas būs brīnišķīgi. Tas būs kaut kas cits. Tāpēc mums ir jāsaprot, ka mēs varam palīdzēt planētai. Pozitīvi domājot, vēloties, lai vecā kārtība beidzas un lai mēs varam ieiet jaunajā ērā. Mēs nedrīkstam vairāk atļaut citiem mūs ietekmēt, pieņemot viņu paskaidrojumus un bailes. Mums ir jāklausa sava dvēsele. Ja mēs jūtam, ka gribam pārmaiņas, tad to arī vajag vēlēties ar visu savu būtību, no visas dvēseles. Katru sekundi ir jādomā par brīvību, par pārmaiņām, par mīlestību. Mums domās vajag radīt ideālu pasauli un tajā dzīvot, piepildot to ar savām cerībām un vēlmēm, lai tas kļūtu par realitāti. Ir pienācis brīdis saprast, ka neviens nevar zagt mums mūsu dzīvi, likteni vai lemt mūsu vietā. Tāpēc es lūdzu, esiet kopā ar mums, ar tiem, kuri atnākuši pie jums dot šo informāciju. Es lūdzu jūsu palīdzību, lai mēs varētu palīdzēt jums.

A: Mēs pacentīsimies, kaut gan es nezinu vai izdosies.

D: Jums vienkārši to vajag vēlēties. Tas nav sarežģīti. Vajag tikai ideju par pārmaiņām nosūtīt uz Matricu. Viņa pārņems šo domformu- enerģiju, piepildīs un izpaudīs to. Tas arī viss. Pārējais atnāks pats par sevi.