sestdiena, 2011. gada 13. augusts

Viedas Meistars Ilarions 7.augusts/2011

Mīļie!
Mēs redzam jūs- mūsu mīļos, paliekot patiesiem un pie izvēlētā kursa. Savā steigas pilnajā ikdienā jums vienalga ir laiks saglabāt Gaismu un frekvences un tas palīdz palikt iecentrētiem un līdzsvarā. No jūsu apziņas patlaban sāk aiziet pamatīgas dualitātes drāmas un jūs sākat no tām atbrīvoties. Pa laikam visi esat pieredzējuši skaidrības un saprotamības periodus, vienkārši zinot- nezinot kāpēc. Šādi brīži vairosies un jūs sāksiet pamanīt pareizu darbību un pareizo ceļu bez iepriekšēja apmulsuma un nesapratnes.

Augusta mēnesim ritot, aizvien pamanāmāka kļūs skaidrības īpašība; lietas vienkārši liksies sakarīgākas un jēdzīgākas un tāpēc ļaus pieņemt kādu noteiktu rīcības virzienu. Uzticieties šīm sajūtām, kas parādās jūsu iekšienē, tie ir jūsu Augstākie aspekti, kas izpaužas jūsos un cauri jums. Jūs esat nostājušies uz jauna piedzīvojumu ceļa- šis piedzīvojums ved tālāk aiz iepriekš uzstādītajiem ierobežojumiem, uz jūsu austāko centienu un ideālu zelta meklējumiem. Ticiet savām spējām, ļaujiet tām īstenoties un nekad nepārstājiet tiekties pēc zvaigznēm!

Patiesībā jūsu priekšā atrodas vesela jaunu brīnumainu iespēju pasaule, un vēl atvērsies tik daudzas iespējas, ka drīzāk būs grūti izdarīt izvēli, kur koncentrēt savu uzmanību- tas varētu būt mulsinoši. Izvēlieties to, kas sniedz vislielāko prieku un piepildījumu. To iemācoties, viss nonāks pats savās vietās un jūsu dzīvēs sāks manifestēties brīnumainas sinhronitātes. Ejot to ceļu, ko iesaka sirds, jūs piedzīvosiet iekšējo mieru un līdzsvaru; un tas, kas agrāk izsauca raizes un stresu, tagad tiks tikai piefiksēts, jo izies cauri jums un aizies prom no jums uz neatgriešanos.

Tā ir droša iekšējās Meistarības pazīme, tā patlaban ienāk jūsos un liecina par atrašanos jau aiz trešās dimensijas realitātes. Līdz šim stāvoklim jūs esat nonākuši, pateicoties savām pastāvīgajām un neatlaidīgajām ikdienas pūlēm un atdevei. Tas nav ceļojuma noslēgums, mīļie, tas ir jauns sākums, apgaismoto ceļš. Šis ceļš prasa jaunu fokusu un nodošanos, jo Zeme ir planēta, kur var evolucionēt dvēsele un tas tiek paveikts ar personīgām pūlēm, sapratni un vēlēšanos iziet pārbaudes un testus.

Jūsu pacietības spējas ir pieaugušas simtkārtīgi, jo turpinās jūsu PašMeistarības attīstība. Atcerieties to, ka izaugsme notiek spirālveida aktivitātē un tā periodiski kļūst saskatāma, lai jūs to spētu apzināt un tad attiecīgi pieņemtu piemērotu rīcību un varētu strādāt tandēmā ar šīm spirāliskajām aktivitātēm. Kad pienācis laiks atpūtai, tad tā arī dariet, esiet pateicībā un izbaudiet katru atpūtas brīdi. Sākot apzināt un strādāt ar šiem cikliem, turpināsiet savu attīstību.

Ejiet uz priekšu viegli un ātri, mīļie, un mācieties izmantot jūsu enerģijas tajās jomās, kas nes vislielāko labumu jums un tiem, kurus mīlat un par kuriem rūpējaties. Ļaujiet aiziet atkarībām un pieķeršanām, kas tik ilgi turējušas jūs savās dualitātes saitēs un pacelieties kā feniksi brīvībā un varenībā uz jaunu dzīves spēles līmeni. Mēs vienmēr esam ar jums, apbrīnojot un atbalstot.

Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions
 
©2011 Marlene Swetlishoff        Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 
Tulkoja Māra Brante