ceturtdiena, 2011. gada 25. augusts

3/3- par obeliskiem

Lai kļūtu aptuveni skaidrs, KAS IR OBELISKI un ko tie PATIESĪBĀ SIMBOLIZĒ, tad izlasiet šo...


Mazliet par to, ko simbolizē obeliski
(Deivida Aika stāstījums)
 
Deivids Aiks, tiekoties ar kādu indiāņu Vecajo apjautājies par īpatnēju kaklarotu un saņēmis vēl interesantāku atbildi.
„Necklace of the Mysteries” (mistēriju kaklarota) priekšpusē attēlota cilvēku sieviete un vīrietis, kurš izskatās ļoti ne pēc cilvēka. Šim vīriņam ir vara penis erekcijas stāvoklī, kas agrāk bija veidots no zelta, līdz kāds to nozaga. Tas atspoguļo seno ēģiptiešu mītus par Ozīrisu, viņu pazemes dievu, kas bija arī Saules dieva Ra dēls. Mīti vēsta, ka „zaļādaino” Ozīrisu (Krišna, starp citu, bijis zilā krāsā, zilādains) nogalināja viņa sāncensis/ pretinieks Sets un viņa ķermeni pēc tam sadalīja 14 gabalos un izbārstīja pa visu Ēģipti. Izīda, Ozīrisa sieva, atrada 13 no 14 daļām, bet nevarēja atrast peni. Viņa to aizstāja ar peni, kas taisīts no zelta un laida pasaulē Horusu (angliski Horus), kurš ir Ēģiptiešu Jēzus versija.
Līdzīgs stāsts ir par Nimrodu „Babilonijas pirmo karali”, jo visi šie seno kultūru tēli un personāži apzīmē vienus un tos pašus „mītus” un „cilvēkus”- tikai ar citiem vārdiem.
Vēsture kļūst daudz vieglāka, kad mēs sākam šo saprast.
Zelta penis ir simbols, ar kuru apzīmē hibrīdu asins līniju (hybrid bloodline) un mūsdienās to attēlo ar obeliskiem, kurus tik ļoti iecienījuši brīvmūrnieki (Freemasons). Vara penis, kurš kādreiz bijis no zelta, uz „Necklace of the Mysteries” simbolizē krustošanos starp reptiļu rasi un cilvēkiem, lai izveidotu hibrīdu asins līniju.
Vīrišķā figūriņa uz šīs kaklarotas neizskatās pēc reptiļa, jo tajos laikos reptiļi cilvēkus brīdināja, lai tos nekad neattēlo viņu patiesajā izskatā. Tāpēc cilvēki tos attēloja nepārprotami ne kā cilvēkveidīgos, bet ne arī tādus, kādi tie bija.
 
Tulkoja Kārlis