otrdiena, 2011. gada 30. augusts

Kvarca kristāli- 4.daļa

Kvarca kristāli- 4.daļa- Vai tīrīt akmeņus?

Channeler: 

Jautājums: Kristālu tīrīšana. Vai tie ir jātīra?

Padome: Ja iemetat kristālu dubļu peļķē, tad noskalojiet to ar ūdeni.
(Smiekli)

Padome: To mēs teicām ne tikai humora pēc, lai gan cerējām, ka vismaz pasmaidīsit.
Neeksistē tāda lieta kā dārgakmeņu vai akmeņu attīrīšana. Pēc dabas tie ir tīri; tie ir neitrāli; tie ir tīri. Viss atkarīgs no tā, ko cilvēks ar to grasās darīt, kāds ir cilvēka motīvs un nodoms; tikai cilvēka prātā akmens var būt negatīvs vai netīrs, reālai tīrībai ir jānāk no cilvēka, tad akmens sniegs cilvēkam savu tīrību. Jūsu rīcībā esošie dārgakmeņi nav negatīvi; tie nav arī pozitīvi. Tiem ir specifisks mērķis, un, ja lietosit akmeņus atbilstoši to īpašībām, tad būsiet tikai ieguvēji. Ja centīsieties tiem uzspiest vai uzlikt svešu iedarbību, tad apmānīsiet paši sevi. Sapratāt?
Netērējiet savas enerģijas, tīrot vai dzēšot akmens pamatīpašības. Jūs to nevarat izdarīt, jo tā ir akmens būtība.

Jautājums: Grāmatās teikts, ka, darot vienu lietu, jābūt vienam kristālam, bet citam mērķim- citam. Vai ir iespējams lietot vienu kristālu dažādiem mērķiem?

Padome: Jā. Tas gan nebūs pārāk izdevīgi komerciālajai pasaules daļai, ja jums būs viens kristāls, kas kalpos visam. Un arī katram akmenim ir savas specifiskās īpašības. Bet, kā jau teicām, ja būtu jāizvēlas tikai viens akmens vai dārgakmens, tad izvēlieties kvarca kristālu.
Atcerieties, cilvēki cenšas visu pēc iespējas komercializēt. Un vieds cilvēks redz cauri maldināšanai. Neļaujiet sevi mānīt ar visu to, ko izlasāt vai izdzirdat. Lietojiet veselo saprātu. Skatieties uz šo lietu tā: akmens ir akmens. Nav svarīgi, ko ar to darāt, tas vienalga ir un paliek akmens. Nav svarīgas tā īpašības, tas vienalga ir akmens. Un ja tā raksturīgās īpašības sola labu veselību vai veselības uzturēšanu, tad tā arī būs. Ja jums ir akmens, kas piedāvā vai tam piemīt atveseļojošas īpašības, vai arī tas vairo labu veselību un jums ir vēl viens, kas vairo ne tikai labu veselību, bet uzlabo arī prāta darbību, vai tad tie nav vienoti savā darbībā? Ja gribat būt ļoti konkrēts, tad izvēlieties akmeni, kas veicina prāta darbību un labu veselību; tad saņemsiet abus. Ja izvēlēsieties akmeni, kura īpašības ir- dot labu veselību, tad, lai pie tās arī nonāktu, jums ir jābūt labam prātam un labai prāta darbībai. Cik garš, tik plats. Tieši tāpēc mēs ieteicām kvarca kristālu, jo tas ir visuniversālākais no visiem. Tas palīdz fiziski; tas palīdz garīgi; tas palīdz emocionāli. Ja jums ir palīdzība šajos trijos veidos, kas vēl vajadzīgs? Ja jums vajadzīga garīga veida palīdzība, tad kristāls parūpēsies arī par tiem diviem citiem veidiem. Ja tas līdz garīgajā un emocionālajā ziņā, tad ziniet, ka līdzēs arī fiziskajā jomā un tā uzlabosies. Lai palīdzētu fiziski, pirms tam ir jāuzlabojas emocionālajam stāvoklim, bet vēl pirms tam- garīgajam. Redzat, tie ir savstarpēji savienoti.
Nākošnedēļ Padome sniegs informāciju par kvarca kristāla tehniskajiem aspektiem. Salīdzināsim kristālu enerģētisko lauku ar citu dzīvo būtņu laukiem.


Please note: Our first e-book has been published http://www.smashwords.com/books/view/83976
For more on William LePar and The Council please visit http://www.williamlepar.com/

Tulkoja Māra Brante