trešdiena, 2011. gada 17. augusts

Kvarca Kristāli- Meditācija un Dziedināšana- 2.daļa

sestdiena, 13.augusts/2011

Kvarca Kristāli- Meditācija un Dziedināšana- 2.daļa 

Kvarca kristāli- 2.daļa- te Viljama Lepāra garīgais avots- Padome- apskata kvarca kristālus un iesaka meditāciju. Tie nosauc arī labāko akmeni dziednieku.
Jautājums: Vai kvarca kristāliem ir kāds pozitīvs pielietojums meditācijā?
Padome: Tas vairāk līdzinās placebo efektam, lai gan šajā gadījumā tiek radīts radošāks vai pozitīvāks pamats, jo kvarca kristāls faktiski ir pastiprinātājs. Tas rada pats savu enerģētisko lauku, un, ja šo enerģijas lauku satuvina ar fizisko ķermeni un, tā kā domu procesi ir daļa no fiziskā ķermeņa, tad cilvēkiem kvarca kristāls var palielināt meditācijas potences vai spēcināt meditācijas iedarbību. Ļoti lielā mērā tas ir atkarīgs no individuālajām sajūtām un patiesajiem uzskatiem par kvarca kristāliem kā tādiem. Bet kvarca kristālu pazemināšana un ielikšana kādos noteiktos rāmjos, īpašībās un ierobežotos laukos nodara tiem netaisnību. Ja jūs saprotat to, ka pilnīgi visam ir savs vibrāciju lauks vai ātrums un to, ka šis lauks var tikt izmantots un darbojas kādos noteiktos apstākļos, ja vien vēlaties uzņemt sevī šī lauka iedarbību, tad sapratīsiet un novērtēsiet arī to, ka kvarca kristālam ir savs noteikts enerģētiskais lauks, kas pie noteiktiem apstākļiem un jūsu vēlmes- var sniegt savu iedarbību. Apjaušot to, ka kvarca kristāls ir unikālāks elements vai akmens vai arī to, kas esat jūs, šāds kristāls var darboties kā pastiprinātājs.
Ja meditācijas laikā jūsu domas kavējas pie ķermeņa atjaunošanas un dziedināšanas, tad kristāla novietošana ķermeņa tuvumā vai uz tā vai kā citādi to pielietojot, kristāls palīdzēs intensificēt meditāciju vai padarīs meditāciju daudz spēcīgāku vai potenciālāku. Saprotat?
Jautājums: Jā. Bet tas izraisa sekojošu jautājumu. Vai kvarca kristāli dziedināšanā ir spēcīgāki nekā citi akmeņi?
Padome: Kvarca kristāli ir visvairāk dodošie- produktīvākie no visiem akmeņiem. Tie ir īpaši ģeneratori, vai varētu teikt- tie rada tādu enerģiju lauku, kāds nav nevienam citam akmenim vai dārgakmenim. Ja jums būtu jāizvēlas tikai viens akmens, tad lai tas būtu kvarca kristāls. Ja varētu izvēlēties divus akmeņus, tad mēs ieteiktu kvarca kristālu un lazurītu.
Nākošnedēļ, trešajā daļā Padome stāstīs par to, kā izvēlēties savu personīgo kvarca kristālu. Mums pastāstīs arī par šī akmens enerģētisko lauku.

For more on William LePar and The Council please visit www.WilliamLePar.com




Tulkoja Māra Brante