sestdiena, 2011. gada 27. augusts

El Morijas vēstījums- latviski- 24.augusts/2011

Kā uzvesties pie Zemes kataklizmām

EL MORIJAS VĒSTĪJUMS

2011. gada 24. augusts
Mani dārgie cilvēki! Jums sākas neliela, pagaidām vēl neliela, spriedze sakarā ar Stihiju nopietnu darbību uz Zemes. Taču arī tas jau sāk izsaukt paniku. Nu ko, tas arī ir saprotams! Es runāju, pirmām kārtām, par Zemes parastiem cilvēkiem, vairumam no kuriem nav pat jausmas, uz kādu notikumu šķautnes atrodas planēta un viņi paši. Ko gan teikt par Gaismas Darbiniekiem? Viņi ir sagatavoti, kaut vai teorētiski, ka iestājas Zemes kataklizmas un citi notikumi, saistīti ar planētas un daļas cilvēku Augšupcelšanos. Jā, Es tagad veltu savu Sūtījumu Gaismas Darbiniekiem – mūsu balstam nopietnu pārbaudījumu dienās. Protams, kamēr spriedumi paliek spriedumu līmenī, tad viss liekas ievērojami vieglāk. Kad tricina vai izvirst, vai appludina citos planētas reģionos, tad viss viegli tiek izskaidrots. Kā gan jums visiem uzvesties, ja, konkrēti, jūsu reģionā sāksies nepatīkamas Zemes kataklizmu sekas? Priekš tā Es arī sāku ar jums šo sarunu.
Mani mīļie palīgi! Augšupcelšanās procesā būs vēl ne mazums grūtību, un jums vajag katram priekš sevis izlemt svarīgu jautājumu – kā un ko jūs darīsiet, ja kaut kas nopietns notiks jūsu valstī vai jūsu reģionā, vai reģionā, kurš robežojas ar jūsējo. Protams, jūs varat būt pārliecināti, ka apkārt būs panika. Kā to dzēst? Kā tādā kritiskā draudīgu notikumu brīdī pasargāt cilvēkus no nepareizām darbībām? Kā pašam reaģēt pareizi uz Zemes kataklizmām, ja tās tieši ir skārušas jūs? Jautājumu ir daudz, bet atbilžu vēl vairāk. Daudz jūs varat un ir jāvar izdarīt. Bet, kam tad jūs ne vienu gadu vien gatavojāt sevi šim? Tagad Es pateikšu pašu galveno, kas jums, Gaismas Darbiniekiem, ir jāievēro. Un tas ir pats galvenais – mierīgums, neatkarīgi no tā, lai kas notiktu personīgi ar jums vai jūsu ģimeni. Un šajā mierīgumā ir jābūt nevainojamam priekam, ka, nu beidzot, piepildās tas, kā dēļ jūs iemiesojāties un tik ilgi gaidījāt šo brīdi. Jā, skan tagad, kad sākas kataklizmas, nedaudz dīvaini, bet jūs taču gatavojāties tam vairākus gadus un vairojāt savas zināšanas un prasmes tieši šīm kritiskajām dienām. Piepildīšanās prieks un mierīgums dvēselē. No sākumā tieši tas, citādi jūs nespēsiet palīdzēt nevienam un pašai planētai arī nepalīdzēsiet. Nekādas grūtsirdības un nekāda izmisuma jums nav jābūt, neskatoties uz visiem tiem nemierīgumiem, kuri būs ap jums. Un tagad otrais – jums jāvērš visi jums esošie, pēdējos gados sakrātie līdzekļi, metodes, lūgšanas, afirmācijas, dažāda veida vadības apstākļu stabilizācijai trauksmainajā reģionā. Izveidojiet no savām grupām aktīvus palīgus Gejai, un, tātad, arī visai Pasaulei. Padariet savas tikšanās, nodarbības, kopējus pasākumus vērstus uz Stihiju darba stabilizāciju, ja tas notiek jūsu reģionā vai kaut kur uz planētas. Tāpēc ka jums tagad ir jāpalīdz viens otram. Trešais, un ne mazāk svarīgais, ir tas, lai jūs varētu operatīvi ziņot, kamēr strādā komunikācijas līdzekļi, par notiekošo jūsu reģionos. Tas atļaus jums apvienot savus spēkus un palīdzību cits citam. Apvienojoties, jūs iegūsiet pastiprinājumu vadībā. Un, ziniet, ka visas Stihijas jūs dzird! Sūtiet tām Mīlestību un Prieku! Tās taču izpilda evolūcijas uzdevumu planētas attīrīšanā un pārveidošanā! Nebariet tās! Tās būs jums labvēlīgas, kad izdzirdēs sapratni un sajutīs jūsu līdzdalību planētas atjaunošanā!
Planētas cilvēki! Tagad es saucu visus cilvēkus, kaut arī neceru būt absolūti visu sadzirdēts, taču ceru būt Mūsu līdzstrādnieku – Gaismas Darbinieku sadzirdēts. Planētas cilvēki! Mans Sauciens nāk no Manas Sirds dziļumiem – piespiediet sevi un saprotiet, ka viss var beigties pietiekami harmoniski, ja jūs sēsiet mazāk baiļu un vairāk ieliksiet sapratni visā notiekošajā uz planētas. Tas nav atceļams! Palīdziet viens otram! Aizklaudzinieties līdz varas struktūrām ar lūgumu pārvietot cilvēkus no bīstamajiem rajoniem. Veiciet atbilstošas vadības uz to, lai neizbēgamās kataklizmas ritētu pēc iespējas harmoniski un maigi. Viss ir jūsu rokās! Priekš tā Mēs arī audzinājām Gaismas Darbinieku Armiju, lai viņi pareizi uzvestos mūsdienu Pasaulē un palīdzētu citiem pārvarēt šīs pagaidu grūtības. Nākotne ir tā vērta!
Mani Mīļie planētas Zeme cilvēki! Šodien jau kuro reizi Mēs izskaidrojam uz planētas notiekošos, neizbēgamos notikums. Vai būs cerība izvairīties no kataklizmām lielā mērogā? Mēs pastāvīgi pie tā strādājam, taču arī Mums vajag palīdzēt, tā kā aktīva cilvēku pozīcija šajā jautājumā spēlē ievērojamu lomu nepieciešamā rezultāta iegūšanā. No šejienes skaidri iezīmējas arī Gaismas Darbinieku darba kanva. Pārejiet pie aktīvā konkrētām darbībām, vadībām, aizejot no tīri teorētiskiem spriedumiem. Jūs jau esat pilni zināšanu, tad iedomājieties sevi tagad Jaunās Zemes jauno Radītāju vietā un palīdziet Tai un visiem cilvēkiem pārdzīvot šo Lielo Pāreju! Dodieties Ceļā, Mani dārgie! Tādu Ceļa gabalu jūs vēl neesat gājuši. Un man gribētos, lai Mūsu palīgi izietu to kopā ar Mums un izturētu šo skarbo pārbaudījumu ar godu!
Ar Mīlestību Prieku atnesošajiem jebkuros pārbaudījumos
El Morija
(Pieņēma Marina Šulca)
Materiāli var tikt brīvi izplatīti un publicēti bez saīsinājumiem un izmaņām.

Tulkoja Jānis Oppe