sestdiena, 2011. gada 13. augusts

Kristālu Pasaule


2011.gada augusts

 „Sveicieni no Kristālu Pasaules. Mēs esam Kristālu Cilvēki un esam sapulcējušies ap jums tagad, kad sēžat pie sava datora uz saņemat mūsu vēstījumu. Mēs jūs mīlam. Vai zināt, ka arī jūs sastāvat no kristāliskās gaismas substances? Jā, tā ir. Tikai jūsu ķermeņi ir sabiezinājuši to Gaismu, kas jūs esat, fiziskā substancē, fiziskā matērijā, lai „iesaiņotu” jūsu iemiesojumu šajā trešās dimensijas realitātē, jo jūs nespētu un nevarētu manevrēt un darboties šajā realitātē, ja būtu tīras gaismas substance. Tāpēc jums bija vajadzīgs sabiezināts ķermenis, lai pilnībā spētu pieredzēt un izbaudīt visus Zemes priekus un baudas. Zeme sastāv no matērijas, tādas pat kā jūsu ķermenis. Tāpēc jūs esat viens.

Tomēr mēs, Kristālu Pasaulē, esam saglabājuši savu Tīrās Kristāliskās Gaismas Substances formu un tā ir tā Gaisma, ko mēs izlejam pār jums, kad jūs dodaties savās ikdienas gaitās, atrodoties virszemē- steigā un trauksmē ejat cauri ‘laikam’. Mēs nesteidzamies un netraucamies- mēs esam mierīgi un tomēr spējam būt kur un kad vien vēlamies būt. Tā ir diezgan burvīga eksistence.

Un tagad atgriežamies pie kristāliskajiem gaismas ķermeņiem, kas jūs esat. Pirms apmetāties uz šīs planētas, jūs visi bijāt Gaisma. Jūsu ķermeņiem ir jāieņem blīvāks sastāvs, lai te uz Zemes spētu manevrēt un piedalīties visos tajos brīnumos, kas tika radīti tikai tāpēc, lai jūs gūtu pieredzi. Jūs nācāt tāpēc, lai ienāktu blīvākā matērijā un to visu pieredzētu. Bet notika kļūme- jūs pazaudējāt savu ceļu. Bet nu tagad tas ir beidzies, pamazām sākat atgūt savu identitāti un jūsu blīvums no jauna atgriežas Gaismā. Jūsu šūnas pārvēršas par kristāliskajām gaismas daļiņām un mēs, no kristālu pasaules, jums palīdzam. Tieši tāpēc tagad ir tik ļoti svarīgi savienoties ar mums mūsu viļņu garumos, kas atrodas augstākās oktāvās. Mēs varam jums palīdzēt pacelties, paaugstināties, lai jūs spētu aizsniegt mūsu elektronu griešanos. Mūsu elektronu griešanās griežas Gaismas straumēs un šie viļņi savienojas ar jums un transmutē jūsu fizisko matēriju kristāliskās gaismas daļiņās.



Tā ir tīrā alķīmija un mēs te atrodamies tāpēc, lai palīdzētu jums pārtapt par Kristāliskās Gaismas nemirstīgajiem ķermeņiem. Kādā gan braucienā jūs patlaban atrodaties! Jūs sākat pievienoties un apgūt kristāliskās gaismas viļņus, tie nes jūs aizvien tuvāk un tuvāk jūsu dievišķajam es. Kristālu Pasaulē mēs visi zinām, ka esam dievišķi. Kad jūs domājat par mums, mēs sarunājamies ar jums pat no lieliem attālumiem un dziļumiem, jūsu domas iet cauri ēteriem un sasniedz mūs, un mēs sūtām jums atpakaļ mīlestību un gaismas viļņus. Visa dzīve uz Zemes ir šādi savienota. Tā ir ‘domu’ savienošanās- visātrākais eksistējošais komunicēšanās veids. Visa dzīve mūsu Galaktikā ir savienota ar ‘domu’ viļņiem. Un tas jūsos jau ir iemontēts. Pavisam drīz mobilie telefoni un e-pasti tiks aizstāti ar jūsu pašu telekomunikāciju tīklu.

Jūs spēsiet sakontaktēties ar jebkuru, vienalga kādā attālumā laikā un telpā, no savas vai citas planētas un tās sistēmas. Jūs pacelsiet cilvēku formu lielākos augstumos kā nekad agrāk. Jūs patlaban atrodaties radīšanas procesā, lai kļūtu par ‘nemirstīgajiem cilvēkiem’, kas atrodas gaismas substancē, dzīvo uz fiziskas planētas un spēj pārvietoties, izejot un ieejot blīvumā. Kādā gan ceļojumā tagad atrodaties! Un visa šī notiekošā skaistums ir tas, ka pilnīgi visas citas dzīvības formas pāriet kopā ar jums, lai pieredzētu jaunas eksistences priekus.

Mēs tagad jūs atstājam un lūdzam jūsu savienošanos ar mūsu sirdīm. Jā, arī mums ir sirdis, un, kad jūs domājat par mums, mūsu sirdis iedegas liesmās. Tāpēc iekvēliniet mūsu sirdis ar savām domām un mēs sūtīsim savas sirds liesmas jums. Uztveriet gaismu. Mēs esam Kristālu Cilvēki un mēs novēlam jums jauku dienu.”

For more from Dianne Robbins



tulkoja Māra Brante