svētdiena, 2011. gada 21. augusts

Stīvs Roters: Jaunais dzīves ritms

Ritma Metode
Jaunais Dzīves Ritms
 
GRUPA caur Stīvu Roteru
Vēstījums ierakstīts video: 30.07.2011
http://www.youtube.com/watch?v=OUWxgzDMps8&feature=player_embedded
Šis vēstījums ir ticis atkārtoti caurskatīts un rediģēts GRUPAS vadībā, lai panāktu lielāku skaidrību rakstiskajā formātā, un publicēts:
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule

Atgādinājumi no Mājām
No Stīva:
Enerģija bija ļoti augsta šai telpā šodien, un tā vai citādi katrs sajuta, ka notiks kas īpašs. Nojautas attaisnojās, kad es sāku čenelingu, un bija vairāki svarīgi momenti, kurus GRUPA atklāja šinī vēstījumā. Galvenā fokusēšanās bija uz to, ka mēs izmainām savu vibrāciju paternu. Viņi to salīdzināja ar Zemes vibrāciju paternu, kas ir izmainījies divreiz nesenajā vēsturē. Zemes rotācijas izmaiņas vispirms notika sakarā ar zemestrīci Čīlē, un pēc tam tāpat sakarā ar Japānas zemestrīci, tādejādi – mūsu planēta griežas līdzīgi „vilciņam”. Zeme patiesībā ir savērpusi jaunu vibrāciju VISUMAM šīs paātrinātās griešanās dēļ, par cik tā rada jauno realitāti.
Pāriešana uz jauno vibrāciju paternu – tas ir kaut kas tāds, par ko mēs visi vēlamies uzzināt, jo katrs no mums piedzīvos to kaut kādā brīdī tuvākajā nākotnē. Mūsu personīgās pasaules izies caur ritma paterna izmaiņām. Šinī vēstījumā GRUPA saka to, ka mūsu diennakts ritms, mūsu ikdienas cikls, kas iespaido visus pārējos ciklus – sāk izmainīties. Tas ir kas vairāk, nekā tikai mūsu dienas un nakts savādāka izjūta, par cik tas iesniedzas mūsu dzīvēs ļoti dziļi. GRUPA mums atgādina par miega triādi – kad mēs guļam trīs stundas, esam nomodā divas, un tad atkal guļam trīs stundas. Viņi tāpat paskaidroja, ka daudziem no mums atgadīsies dīvaini sapņi miegā, un ka tā rezultātā parādīsies jaunas iespējas. Čiekurveida dziedzeris un nesenās izmaiņas tajā ir tam par iemeslu.
Šķiet, ka tas ir tikai sabalansētības jautājums.
Ar ciešiem apskāvieniem –
Stīvs
 
Sveicieni no Mājām
 
Ir izmainījies jūsu vibrāciju statuss, dārgie. Mēs jau iepriekš tikām teikuši un pamanījuši, ka Cilvēce pakāpusies uz jaunu līmeni, un tad strādājusi ļoti cītīgi, lai aklimatizētos šinī līmeni – vienīgi tādēļ, lai panāktu komforta sajūtu uz kādu laiku, un izdarītu NĀKAMO soli. Mēs redzējām pūliņus, problēmas, emocijas, kam daudzi no jums gāja cauri, par cik jūs aklimatizējāties šinīs jaunajās enerģijās. Mēs vēlētos padalīties ar jums – kas būtu sagaidāms, it īpaši šī gada atlikušajā daļā – par cik nāk daudz enerģijas, lai izmainītos tagad.
 
Kad jūs paņemiet kārtīgu virvi, izveidojiet no tās pātagu, un šķeļat ar to gaisu – tā rada Vilni, kas savukārt rada vēl lielāku Vilni, kas iziet Visumā. Ir gan kāpumi, gan kritumi šim Vilnim, bet tas ir NEPIECIEŠAMS, lai ieviestu jauno enerģiju. Ilgu laiku jūs sajutāties pazaudējušies šeit, uz Zemes. Kad jūs ierodaties šeit no Mājām – jūs nevarat atcerēties – kas jūs esat, jo šķiet, ka viss ir jums atņemts. Jums vajag sākt raudzīties pēc tā – kas jūs patiesībā esat, nevis uz to – par ko jūs izliekaties. Gandrīz katram cilvēkam uz šīs planētas piemīt savs personīgs integritātes/viengabalainības/veseluma līmenis, kas tiek uzturēts šinī Spēlē. Dažkārt jūs pievēršaties pārāk stipri savai integritātei, jo jūs visu laiku cenšaties būt par to pašu personu, kas jūs bijāt iepriekš. Mēs jums sakām, dārgie, ka tas aptur un bloķē jūsu izmaiņas, jo tas neļauj jums iziet ārpus normām, vai arī būt elastīgiem un plūstošiem.
 
Zemes Jauno Vibrāciju Noskaņošanās
 
Mēs lūdzam, lai jūs tagad dziļi ievelkat elpu kopā ar mums. Ieelpojiet caur savu degunu, un izelpojiet caur savu muti. Tas ir tas, ko mēs saucam par Zemes Elpu, jo jūs ieelpojat Zemi caur savu fizisko Ķermeni, un pēc tam izelpojat to. Kad jūs darāt to kopā ar mums – jūs harmonizējaties ar mums. Vai ievērojāt, ka mēs tikko izmainījām mūsu sarunas tempu? Jūs tikāt izmainījuši savas uztveres tempu. Jūs tikāt izmainījuši savu personīgo takti un ritmu. Un tas notiek viscaur visā cilvēcē – daudz vairāk, nekā par to bijām zinājuši iepriekš. Kādu laiku atpakaļ mēs norādījām jums uz diviem ļoti svarīgiem satricinājumiem uz šīs Planētas. Viena no tām bija zemestrīce, kas notika Čīlē, un otra bija zemestrīce, kas notika Japānā. Tās abas izmainīja Zemes rotāciju un griešanās orbītu. Tas, lielākā mērogā, nozīmē – ka ir parādījies JAUNS VIBRĀCIJU PATERNS, kas aizsācies tikai nesen uz Zemes. Citiem vārdiem – Zeme tagad rada jaunu takti, jaunu ritmu viscaur visam, kas šeit atrodas, un atrod arī tam vietu jaunajās enerģijās tāpat. Kad jūs domājat par savu evolūciju – jūs varat palūkoties paši savā pagātnē – uz pēdējiem trim četriem gadiem, vairumam no jums – un jūs varat ieraudzīt milzīgas pārmaiņas un izaugsmi. Kad jūs raugāties uz Zemi – jūs lielākoties domājat, ka viņa ir tāda pati, kā vienmēr ir bijusi. Bet mēs jums sakām, ka viņa evolucionē tik pat strauji kā jūs, par cik – faktiski tā ir viena kopēja evolūcija, kas norisinās neiedomājamā ātrumā.
 
Šī Zemes jaunā ritma paterna dēļ cilvēki tagad spēj pārskatīt arī savus personīgos ritma paternus. Jā, mēs zinām, ka daudzi no jums domā, ka jums nav nekādas ritma izjūtas, un ka jūs nevarat pat noturēt takti, bet tas nav tas ritms, par ko mēs runājam. Mēs vēlamies iet ļoti dziļi jūsu cilvēciskās būtības IEKŠĒJOS līmeņos, un runāt par to, ko jūs saucat par diennakts ritmu (šis jēdziens jau šodien tika pieminēts vairakkārt šinī telpā).
 
Iekšējie Ritmi tagad Pārbīdās
 
Šeit ir evolucionējošas daļas jūsu fiziskajā Ķermenī, kuras sāk attīstīties un piesaistīties daudz augstākiem jauno vibrāciju līmeņiem. Čiekurveida dziedzeris šobrīd ir tā daļa, kura izmainās visvairāk. Tā ir tā daļa, kura top KRISTĀLISKA pēc savas dabas, ļaujot jums piedzīvot savienošanos, kādu jūs nekad agrāk nevarējāt pat iedomāties. Čiekurveida dziedzeris tāpat ir atbildīgs par to, ko jūs saucat par diennakts ritmu. Diennakts ritms ir kas daudz vairāk, nekā tikai miega režīms. Kaut arī uz Zemes diennakts ritms tiek asociēts ar miega paradumiem – tas tāpat ietver sevī arī jūsu seksuālās tieksmes. Aha! Ar šo mēs pievērsām jūsu uzmanību. Tas ietver jūsu sajūtu par jūsu vietu Visumā, jūsu miega paternus, fizisko attīstību, un jūsu emocionālos paternus, kas parasti svārstās augšup un lejup. Jūsu PROBLĒMA ir – IZMAIŅAS. Kā rezultāts Zemes izmaiņām, bāzētām uz viņas ritma paternu – arī cilvēce harmonizēsies ar šo jauno ritma paternu. Tas daļēji ir iemesls tam, ka jūs izjūtat baismīgu tukšumu tieši tagad – itin kā tas būtu klusums pirms vētras. Daudzi no jums ir piedzīvojuši izmaiņas līdz ar jauno enerģiju ienākšanu tādejādi, ka jūs tiekat pār-pozicionēti savā jaunajā dzīvē tā – lai viņa pavērtos plaši priekš jums. Citi jūtas pavisam apjukuši, jo pat ar visu to, ka jūs likāt soli pie soļa – pēkšņi cerētais GALAPUNKTS, uz kuru jūs gājāt, TUR VAIRS NEATRODAS. Tas ir līdzīgi, it kā jūs būtu palaiduši garām pagriezienu par 90 grādiem, un jums tagad jālūkojas pēc tām daļiņām, kuras palīdzētu jums jūsu nodomu ievirzīt atkal atpakaļ savā ritmā un taktī.

Mēs jums teiksim, ka tas ir vieglāk, nekā jūs iedomājaties. Un tā – ļaujiet mums paskaidrot. Kad 10.10.10 enerģiju vilnis skāra šo planētu – JŪS bijāt tie, kas bija to RADĪJUŠI. Jūs bijāt tie, kas bija radījuši šo milzīgo vilni, ko daudzi cilvēki bija gaidījuši. Jūs radījāt IZMAIŅU Vilni. Tā pātaga uzšāvās ļoti, ļoti augstu, un jūs visi līksmojāt un dejojāt GAISMĀ – gatavi pārcelties uz to, bet jūs nebijāt sagatavojušies NĀKAMAJAM vēzienam, kas jūs nesīs lejup. Uz šo brīdi, cauri visai vēsturei, nekad vēl šeit nav redzēts tāds laiks uz planētas Zeme, kāds ir bijis vienīgi šo pēdējo astoņu mēnešu laikā, jo šī pātaga radīja jums iespēju – BŪT par RADĪTĀJIEM. Kas notiek, ja Dievs šaubās par SEVI? Kas notiek tad, ja Dievs APŠAUBA sevi? Viņš r a d a šaubas. Tas ir tas, kas notika uz šīs planētas pirms kāda laika. Tas ir tas cēlonis – kādēļ jūs redzat tik pārspīlētas reakcijas politikā, un piedzīvojat ekonomiskas grūtības visā pasaulē, par cik aizsākas HARMONIZĒŠANĀS ar planētas Zeme jauno ritmu.
Jūs evolucionējiet ļoti, un tas ir daļa no tā, par ko mēs gribētu šeit parunāt. Čiekurveida dziedzeris sāk izmainīties un adaptēties lielākiem jauniem cikliem un ritmiem uz planētas Zeme. Tas ir tas, kas ievirza jūs harmonijā – tādā pat ceļā, kā tad, kad mēs dziļi ievilkām elpu vienubrīd iepriekš, un visu saharmonizējām. Jūs lietosiet ļoti vienkāršas tehnikas harmonizācijai, bet tagad jūs to PAMANĪSIET savā personīgajā dzīvē dažādos veidos. Daudzas no lietām, kuras bija izlikušās bezgala svarīgas priekš jums – iespējams, vairs nešķitīs tādas. Tādēļ mēs lūdzam, lai jūs tagad katru dienu paveraties no jauna savā dzīvē. Jūs pastāvīgi esat veikuši soli pa solim – ceļā, kuru jūs gājāt – LAI BŪTU PAR (kaut ko), bet tas nevar nākotnē atnest jums to prieku, kas rodas savienojot atsevišķās jūsu atšķirtās daļiņas kopā. Mēs jums dosim dažas ļoti vienkāršas lietas, un dažus instrumentus, lai palīdzētu jums, kad jūs iesiet tālāk uz priekšu.
Miega Triāde
Par cik jūs sākat to iziet – viena no lietām, ko jūs piedzīvosiet, ir – izmaiņas jūsu miega paradumos. Jau tas vien varētu būt par iemeslu, lai radītājs sāktu šaubīties par sevi, jo tas var izmainīt visus jūsu enerģētiskos laukus un jūsu fizioloģiju, ja jūs pietiekami neatjaunojat sevi miega laikā. Tomēr MIEGS uz jūsu planētas Zeme IZMAINĀS – tā vai tā. Jūs pārejat tagad uz miega triādi: trīs daļas – vienas vietā. Jūs bijāt pieraduši aizmigt naktī un pamosties no rīta – un tas bija diezgan vienkārši. Tagad jūs pamostaties nakts vidū. Daudzi no jums iedomājas, ka tie ir jūsu nervi, taču mēs jums sakām, ka tas ir jūsu evolūcijas process, kas sāk notikt ar katru cilvēku. Tas nav tā, ka tagad jums būtu jāceļas augšā un jāsāk kaut kas darīt, taču daudzreiz jūsu naktsmiers būs pārvērties par miega triādi, kur jūs iesākumā guļat trīs vai četras stundas, tad pavadāt nomodā pāris stundas, un tad guļat vēl atkal kādas trīs. Tas notiek ar daudziem cilvēkiem uz šīs planētas tagad, un par cik jaunais ritms samērojas ar jūsu fizioloģiju – mēs varam sākt darīt ko vairāk ar to. Šīs divas stundas, kad esat pamodušies nakts vidū – jūs atrodaties HIPER AKTĪVĀ JAUNRADES STĀVOKLĪ. IKVIENA DOMA, kas jums ienāk galvā šinī laikā – MANIFESTĒSIES JŪSU DZĪVĒ kaut kādā veidā. Ko jūs vispirms iedomājaties, kad nakts vidū nevarat aizmigt? Jūs nodomājat, „Ak, es būšu noguris no rīta.” Kad jūs pamostaties no rīta – jūs jūtaties iztukšots, un jūs domājat, ka tas ir šo divu negulēto stundu dēļ. Tā tas nav. Tas ir tādēļ – ka jūs PATEICĀT SEV, ka jūs būsiet rīt noguris. Mums ir jāpārvērtē sava fizioloģija, jo tā attīstās ļoti strauji. Jūsu savienojums ar planētu kļūst ciešāks un daudz intensīvāks, un tādēļ – saharmonizēšanās ar jaunajiem Zemes ritma paterniem kļūst kritiski svarīga katram, par cik mēs virzāmies tagad uz priekšu – uz vēl augstākām jauno vibrāciju enerģijām.
 
11-11-11
Mēs arī pateiksim jums, ka jūs esat gatavi jauna Viļņa palaišanai. Jā, 11.11.11 – ir APZINĀTAS enerģijas Vilnis, kas ir jūsu pašu veidots, lai radītu jaunu esības līmeni jums, kurā jūs pastāvētu kā PILNVAROTI cilvēki uz šīs planētas. Jūs to IZMĒĢINĀJĀT, Jūs tikāt atraduši mazus fragmentiņus no tā, un TAGAD – TAS GATAVOJAS PĀRVĒRSTIES PAR REALITĀTI. Mēs jums sakām, ka tas notiks tuvāko divu, trīs gadu laikā – bez kaut kādām problēmām katram atsevišķam cilvēkam, taču šeit ir arī tādi, kuri vēlas būt šī Viļņa priekšgalā, un palīdzēt šī Viļņa RADĪŠANĀ. Mēs gribam jums pateikt – kas jūs sagaida, un kas notiks.
 
Jūs tagad atrodaties tanī periodā, kad 10.10.10 pātagas vilnis ir atgriezies atpakaļ normālā līmenī. Tas daļēji ir par iemeslu tam, ka jūs sajūtat nedaudz nelāgu komfortu tieši tagad. Tas ir tāds komforta veids, kad jūs sajūtaties labi, bet jūs nezināt, vai varat tam uzticēties, jo jūs nevarat zināt – cik ilgi tas tā turpināsies. Tad nu tā, mēs varam jums pateikt, par cik tas tuvojas, ka var atgadīties kādas ļoti līdzīgas lietas ar ikvienu no jums. Pacentieties iedomāties to – it kā milzu Vilnis būtu pacēlies, un tieši tagad viņam pienācis bēgums. Tas ir tas, kad ūdens atkāpjas, un viss paliek kluss. Tas ir tas, kad viss kļūst draudīgi pelēcīgs no ārpuses, un jūs varat sajust elektrības smārdu gaisā, taču nekas vēl nenotiek. Tas ir ideāls laiks, lai atrastu savu jauno harmoniju, jo tad, kad Vilnis nāks un pacelsies – tad būs daudz grūtāk jums saharmonizēties ar kaut ko, kas acīmredzami pārveido jūs. Ik reizi, kad jūs ielūkojaties kādā sejā vai smaidā – tas ir kā spogulis, kurš atgriež JŪSU enerģiju jums atpakaļ. Ieskatieties šajos spoguļos. Sāciet apzināties – KUR jūs atrodaties, un KAS ir jūsu lielākie Sapņi. Šis ir laiks SAPŅOŠANAI. Jūs bijāt pieprasījuši pāreju uz savām pilnīgām PILNVARĀM, un te nu jūs ESAT – tieši tagad. Jūs atgriežaties tagad paši pie savām neapzinātajām Gara spējām – kā Debesu Būtne uz Zemes. Mēs jums teiksim, ka jūs tomēr īsti vēl tur neesat. Jūs vēl neesat tanī punktā, kur visa Cilvēce var izdarīt šo lēcienu. Taču jūs ar katru brīdi kļūstat tuvāki. Ar katru traģisku notikumu jūs tāpat varat saredzēt Siržu savienošanos, kas veicina jūsu harmonizēšanos, kas ļauj jums enerģētiski saharmonizēties ar visiem un visu uz planētas. Tas ir atnesis tādu Mīlestības un Uzticēšanās līmeni uz planētas Zeme – kāds nekad iepriekš šeit nav piedzīvots.
 
Diženas dienas stāv jūsu priekšā, dārgie. Jūs esat tās nopelnījuši, pieprasījuši, un vienmēr esat zinājuši, ka viņām ir jānāk. Un tagad – te nu tās ir. Jūs bijāt ne gluži gatavi tam veidam, kādā tās parādījās, taču tas bija efektīvi. Ir vēl daži nākamie Viļņi, bet mēs apgūsim tos pa vienam. Tā vietā, lai tiktu satriekti pēdējā brīdī – jūs faktiski varat ieiet pašā svarīgākajā no enerģijām, un noturēties šī viļņa mugurā.
 
Daudzi cilvēki iziet caur fiziskām izmaiņām, gluži tāpat kā caur emocionālajām izmaiņām. Jūs sākat ievērot, ka jaunie paterni parādās daudzās dažādās jomās. Un mēs tāpat jums varam pateikt, ka tur ir tikusi izdziedināta modalitāte, kura ir bijusi nobloķēta uz šīs planētas. Daudzi no tiem, kas ir rosinājuši virzību – nedara vairs to šinīs enerģijās. Jūs visi iedomājaties, ka cilvēces evolūcija un vibrāciju pacelšana ir tas, kas izsauc izmaiņas, bet mēs jums sakām, ka dažas no šīm izmaiņām tiek bloķētas apzināti no jūsu puses.
 
Liela daļa no informācijas, kura sākotnēji ir nākusi no Nikolaja Teslas – ir tikusi bloķēta – vienkāršāk par vienkāršu. Liela daļa no tā, ko viņš paveica pirms nāves – ir tikusi nobloķēta, un tā tagad atgriežas. Runa nav tikai par Teslas veikumu vien, te ir milzīgs evolucionāru tehnoloģiju klāsts, kas tagad tiek integrēts daudzu darbos uz šīs planētas, un kurš grasās izlauzties brīvībā. Jūs varēsiet redzēt, ka daudzas no jūsu lielākajām problēmām, tādas kā piesārņojums, tiks atrisinātas lielākoties ar tiem pašiem līdzekļiem, kas to visu ir izraisījuši. Daudzas no jūsu tehnoloģijām, kuras ir radījušas savu daļu no jūsu piesārņojuma – tāpat sāks to attīrīt, un nodrošinās jums vairāk kontroles pār jūsu planētu. Tas dos jums vairāk iespēju kļūt par Zemes aprūpētājiem. Ārkārtīgi ilgu laiku uz planētas Zemes jūs netikāt uzticējuši sev Zemes aizbildnību, un vaļveidīgie – vaļi un delfīni – kuri ir izpildījuši šo lomu tik ilgi – tagad atdod atpakaļ jums šo atbildību. Jums tas ir pa spēkam.
 
Pilnvaras = Izvēles Brīvība
Nav nekā iepriekšnoteikta tanī – kur jūs ejat, un tas ir tas, kur slēpjas problēma daudziem no jums. Jūs esat pieraduši meklēt/ raudzīties pēc ceļa, taču ceļš neuzradīsies, kamēr jūs savu kāju vispirms nebūsiet tur uzlikuši. Jūsu personīgās gaidas tagad rada jaunas izdevības priekš jums. Viss, ko mēs vēlamies – lai jūs SPĒLĒJAT. Ejiet tanī iekšā. Spēlējieties ar to. Harmonizējaties ar to. Noskaidrojiet veidu – kā jūs varat izpaust savu aizrautību caur to kaut kādā veidā. Jūs redzēsiet, kā nostājas pa vietām visi mazie fragmentiņi, kas bija likuši izjust jums saviļņojumu pagātnē. Jūs redzēsiet – kā durvis maģiski atveras, jo laiks ir pienācis.
 
Pat tad, ja Teslas darbi tiktu attīstīti tālāk no tās dienas, kad viņš tos apturēja – tas vienalga netiktu pieņemts sabiedrībā. Tie nav līderi, kuriem tehnoloģijās ir izšķiroša nozīme. IZŠĶIROŠA nozīme ir KATRAM NO JUMS. Un jūs to darāt katrs savā SIRDĪ. Jūs atklājat iespējas, un mums šeit nav jārāda jums ceļš, bet jāpalīdz jums atcerēties – Kas Jūs Esat – lai jūs IZMANTOTU šo iespēju – sagatavot milzīgu lēcienu savai dzīvei. Katru dienu jūs sastapsieties ar jaunām izdevībām harmonizēt savu dzīvi. Pieņemiet tās, un ziniet, ka jūsu ritmi izmainīsies reizē ar to.
 
Kā jau iepriekš tika minēts – kad notiek veco ķermeņa šablonu atlaišana – tam var būt pretējs iespaids uz jūsu ķermeņa masu iesākumā. Tā ir dabiska fizioloģiska reakcija uz jebkādu enerģijas pārbīdi. Tas pats attiecas arī uz miega ieradumiem, jo pat tad, ja jūs gulēsiet mazāk iesākumā – jūs tomēr varēsiet pamanīt pretēju efektu. Tas viss ir daļa no dabiskas attīstības, ko jūs izejat kā cilvēki. Pat pie tam, ka mēs esam runājuši par daudzām šīm lietām, ka tās notiks attālā nākotnē – tās notiek jau TAGAD. TAS NOTIEK. Visas tās lietas, par kurām mēs tikām runājuši pēdējos 15 gadus – sāk iniciēties TIEŠI TAGAD. Te paliek ļoti aizraujoši. Jūs esat iekustinājuši vairāk enerģijas, nekā jūs jebkad uzzināsiet.
 
Mēs zinām, ka daudziem no jums ir šaubas par sevi, nesaprotot, vai esat uz īstā ceļa. Ja vien mēs varētu kaut uz mirkli pavirzīt Aizkaru sāņus - mēs parādītu jums tās Diženās Būtnes, kas Esat Jūs. Jums nebūtu fiziskas formas – ja jūs nebūtu bijuši vieni no pašām visaugstāk vibrējošām Būtnēm, kam ļauts apdzīvot šo planētu. Tas nozīmē, ka jums ir pašas lielākās iespējas starp visām tām Būtnēm, kuras mēģina nokļūt uz planētu Zeme tieši tagad. Daudzi no jums vēlējās būt šeit tieši īstajā laikā, lai raudzītos – kā notiek BRĪNUMS. TAS NOTIEK. Tieši tagad tas notiek. Jums nav pat jāgaida 12-12-12. Atveriet šīs durvis, un noraugieties evolūcijā. Padariet to par SAVĒJO. RADIET to – SAVĀ veidā. Nosakiet SAVU ritmu – lai tas būtu komfortabls priekš jums. Nosakiet SAVU tempu, un ja kādubrīd jūs neapmierina šis temps vai ritms – UZDRĪKSTIETIES TO IZMAINĪT.
 
Sekss un Izlikšanās par Cilvēku
 
Jūs izplatāties kā būtnes, kas izliekas par Cilvēku. Šis fiziskais Ķermenis ļauj jums izdarīt tagad dažas neticamas lietas, kuras bija no jums nobloķētas līdz šim. Kad mēs pieminējām vārdu „bloks” – kādu laiku atpakaļ tas izraisīja zināmas bailes. Ļaujiet mums tās adresēt. JŪS bijāt tie, kas bija nobloķējuši informāciju uz šīs planētas – neviens cits. JŪS bijāt tie, kas IZLĒMA – CIK TĀLU jūs IESIET. JŪS bijāt tie, kas iekustināja pašas lielākās izmaiņas ikvienai planētai – kādas vien tik varētu notikt. Mēs vērojam jūs, par cik jūs liekat soli pie soļa – lai pārvērtības varētu notikt. Atrodiet savu kaisli. Atrodiet to daļiņu, to puzles gabaliņu, ko JŪS esat atnesuši no Mājām, un ko neviens cits nevar atnest. Neviens cits nevar IZPAUSTIES – TĀ – KĀ JŪS. Padariet to – par SAVU. Nepiemirstiet jautrību. Tā ir milzīga loma – IZLIKTIES par CILVĒKU.
 
Kā beidzamo mēs teiksim vēl ko. Par cik daudzi no ritmiem izmainās jūsu fiziskajā Ķermenī – jūs tāpat pamanīsiet, ka jūsu seksuālo tieksmju ritmiskums arī izmainās. Mēs esam daudz runājuši par seksuālo enerģiju, pat lasījuši lekciju kursu par to, par cik vairums no jums – baidās paši no savas seksuālās enerģijas. Planētas vēsturē dzimumnoslēpumi ir izraisījuši milzums problēmu. Tagad ir laiks izlauzt šai enerģijai ceļu, un lietot to brīnišķīgā veidā – pēc savas īstās nozīmes. Jūs pamanīsiet atšķirību savās fiziskajās seksuālajās tieksmēs. Ir daudzi, kas dažādu iemeslu dēļ ir „pārslēguši” slēdzi. Jūs varētu izmainīt to – atgriežoties atpakaļ pie sevis. Tā ir dabiska reakcija cilvēkiem – domāt par seksualitāti – kā par dzīvnieciskas dabas enerģiju. Mēs jums sakām, ka šis nav tas gadījums. Seksuālā enerģija ir Gaismas ieplūšana no Mājām – Būtnēm savienojoties ar Ķermeņiem. Par cik jūs veicat šo izaugsmi – jūsu personīgie seksuālie sakari paliks dabiskāki. Tā gluži vienkārši ir – Gara pastiprināta iepludināšanās jūsu Ķermenī. Tas ir seksuālās enerģijas pamats. Vērojiet šīs lietas. Spēlējieties ar tām. Atrodiet veidu – kā jūs varētu izmantot tās apzināti, nevis būt tām par upuri.
 
Ziniet, ka ikkatrs solis, kuru jūs sperat – ir kā jauns ceļš, un jūs tiekat vēroti no visa Visuma. Pat daudzas no tām rasēm, kuras bija sākotnēji nākušas šurp, lai palīdzētu jums saformēt šos fiziskos Ķermeņus – raugās uz jums tagad ar vislielāko sajūsmu un pārsteigumu. Jūs to paveicāt. Labi pastrādāts. Labi pastrādāts.
 
Ar vislielāko godu mēs lūdzam jūs, lai jūs izturaties viens pret otru ar vislielāko cieņu. Lolojiet viens otru pie katras izdevības, kas jums rodas. Atcerieties, ka šī ir skaista spēle, kurā jūs piedalāties, un spēlējiet labi kopā.
 
Espavo.
GRUPA