piektdiena, 2011. gada 19. augusts

Erceņģelis Rafaēls 16.augusts/2011



Channeler: 
Es esmu erceņģelis Rafaēls un eņģeļu valstības vārdā nāku šodien pie jums, lai vestu jūs tālāk uz priekšu šajā dziļajā emocionālajā attīrīšanās un tīrīšanās laikā, kāds patlaban norisinās uz visas jūsu pasaules. Daudzi cilvēki šobrīd ieiet savās sirdīs un tieši tur jūs atradīsiet tās lietas, kas jums vairs nekalpo un ir nevajadzīgas. Ziniet, mīļie, visa šī attīrīšanās procesa laikā es atrodos tikai elpas vilciena attālumā no JUMS. Daudzi šobrīd iet dziedināšanas ceļu, bet tiem neatliek laika dziedināt SEVI pašu. Bet tas ir ļoti svarīgi- sākt dziedināt to, kas JUMS vairs nav vajadzīgs, jo tad varat ‘nest’ sevī daudz vairāk mīlestības un gaismas, lai spētu dziedināt citus.

Es atrodos līdzās un vēroju visus pasaules dziedniekus, ziniet, ja esat dziednieks, tad noteikti esat savienots ar mani, jo es leju savu mīlestību un enerģiju cauri visiem tiem, kuri dziedina. Ziniet arī to- ja ejat gaismasdarbinieka ceļu, arī tad jūs atrodaties manā sirdī, mīļie. Mēs esam tāpēc, lai spēcinātu un atbalstītu visu cilvēku enerģijas visā pasaulē, kuri šajā laikā jau ir modušies, lai tā MĪLESTĪBA kas IR varētu iet caur atmodā esošo sirdīm un apņemtu tos, kuri vēl guļ. Daudzas reizes esam teikuši- ne visiem cilvēkiem šajā dzīves laikā un pieredzes gūšanas periodā ir jāatmostas; un tas ir vitāli svarīgi tieši tiem cilvēkiem šajā dzīves laikā, kad tie, cauri šai dzīvei, iet aizmigušā stāvoklī, saņemt mīlestību un līdzjūtību (iecietību).

Mīļie es strādāju ar zaļo krāsu, saskatiet un redziet tās atspoguļojumu visā dabā, jo visa daba ir MĪLESTĪBA. Ziniet to, ka mana krāsa sadarbojas ar jūsu sirdīm, jo jūsu sirdīs jūs radāt savu dzīves pieredzi. Ziniet arī to, ka nekas nav tāds ko nevarētu izdziedināt un nav tādas dziedināšanas, kas būtu par sīku vai par lielu, ko nevarētu jums palīdzēt eņģeļu valstības. Mēs visu laiku esam ar jums, ejot jums soli solī blakus. Mani varat atrast sevī iekšā, es esmu tā enerģija, kas apņem un ietin jūs šajos lielās dziedināšanas laikos un es ļoti cieši strādāju kopā ar erceņģeli Mihaēlu. Erceņģelis Mihaēls aizsargā jūsu enerģijas, bet es strādāju, lai atbrīvotu un dziedinātu jūsu enerģijas ar MĪLESTĪBU kas IR.

Katram eņģelim eņģeļu valstībā ir savs īpašs mērķis un nozīme, un jūsu sargeņģelis nav izņēmums, un ziniet, ja arī NEIZJŪTIET savu sargeņģeli, tas vienalga atrodas pie jums no pašas dzimšanas un turpinās atrasties kopā ar jums līdz veiksiet pāreju no fiziskā uz enerģiju. Vērīgi ieklausieties, lai sadzirdētu savu sargeņģeli, jo tas jums čukst, tikai lai sadzirdētu viņa vārdus, jābūt mierīgam un rāmam. Ja esat pārņemti ar savu prātu (ja prāts jūs novērš), tad nav iespējams dzirdēt sava sargeņģeļa čukstus. Visi sargeņģeli kontaktējas ar citām eņģeļu būtnēm, pat ja jums nav nekādu zināšanu vai nojautu- ar kādu eņģeļi konkrētā situācija kontaktēties- jūsu sargeņģelis jau ir izveidojis savienojumu ar to, kurš jums tajā brīdī ir vajadzīgs. Mēs ļoti labi zinām, ka cilvēka dzīves pieredzes gūšana šad un tad ir grūta un dažkārt pat ļoti „izaicinoša”, tieši tāpēc mēs esam gatavi palīdzēt jebkurā laikā.

Daudz cilvēki nespēj mūs SAJUST, jo dziļi savā būtībā ir aizslēguši savas emocijas. Mīļie, ceļš uz PATIESĪBU ved cauri sirdij. Necentieties sirdī savākt un uzkrāt cilvēkus, vietas un notikumus, jo sirds nav šo lietu glabātāja, sirds nav radīta šo lietu uzkrāšanai, tā ir veidota, lai ļautu MĪLESTĪBAI kas IR brīvi plūst cauri jūsu BŪTĪBAI.

Daudzi cilvēki, kad mostas, tad sāk ieiet sirdī, bet tad pēkšņi ātri atkal no tās iziet, jo bailes par to, ko tur ierauga liek tiem aiziet atpakaļ uz prātu un pēc tam atkal uz ilūziju. Mīļie, nav nekā no kā būtu jābaidās, jo JŪS esat radījuši šo dzīves pieredzi un JŪS esat atstājuši drošus enkurus, kas jums ir jāierauga cauri haosam un vētrām; jūs tos saskatāt tajā brīdī, kad sākat radīt no sirds.

Nekas jūsu pasaulē nevar būt perfekts, jo cilvēki nav perfekti, tā ir cilvēka dzīves pieredze, kas cenšas būt perfekta un tā ir dejošana ar ilūziju. Ikviens atrodaties te, lai gūtu pieredzi. Ziniet, ka katra pieredze ir izaugsmes iespēja un paplašināšanās. Jūsos nav atrodams pilnīgs nekas tāds, kas nebūtu izdziedināms, mīļie, uzticieties un ticiet, tad redzēsiet, izdziedināšana notiks tad, kad sāksiet sevi dziedināt un celt savas vibrācijas.

Visas eņģeļu būtnes ir gatavas palīdzēt VISĀM cilvēku būtnēm. Un cilvēkiem ir jāsaprot- tā ir PATIESĪBA. Daudzi cilvēki pārvietojas starp sirdi un prātu, nepaliekot nevienā no tiem, ja tāds ir jūsu gadījums, tad mēs lūdzam ieiet sevī un atrast to mieru un rāmumu, un tad vienkārši lūgtu savienoties ar mums un ieklausītos mūsu atbildē, jo mēs atbildam uz visiem lūgumiem.
Vērojiet to, kas notiek ap jums, kur redzat ciešanas, tur lejiet mīlestību un līdzjūtību (iecietību). Cilvēki tērē daudz laika, lai censtos kontrolēt notikumus un citus cilvēkus, bet tas nav jūsu darbs. Viss ir radīts harmonijā ar visu citu. Notiekošais nav pakļauts kāda cita kontrolei, kā tikai tā, kurš to pats vada un rada. Šajā brīdī uz pasaules ir daudz haosa un cilvēki cenšas kontrolēt šo haosu. Mēs ļoti lūdzam un iesakām- novērsieties no ilūzijas kontroles.

Zeme tīrās un attīrās, visas emocijas, kas paceļas dziedināšanai, dara to tāpēc, lai jūs varētu doties tālāk savas dzīves pieredzes gūšanā. Ja paceļas kāda emocija, tad „aplejiet” to un izlaidiet tai cauri mīlestību un līdzjūtību (iecietību). Pavērojiet šo emociju, SAJŪTIET šo emociju un apjautiet tajā esošo mācību. Mēs neliekam jums pieķerties emocijai, jo tāds nav uz augšu paceltās emocijas mērķis. Tās paceļas virspusē, lai tiktu apzinātas un attīrītas. Tas, kas jums vairs nekalpo un nav vajadzīgs, tam jātiek transmutētam atpakaļ MĪLESTĪBĀ kas IR; tad varēs paaugstināties jūsu vibrācijas un jūs varēsiet augt un paplašināt sevi. Visā cilvēka dzīvē ir kāda mācība, izejiet šo stundu un lejiet tai cauri mīlestību un līdzjūtību (iecietību), lai spētu to izdziedināt.

Nebija plānots, ka cilvēkiem būtu jāiziet dzīves mācības kā ievainotiem kareivjiem- tāda nodoma nekad nav bijis. Ziniet, mīļie, ja esat pabijuši emociju kaujās, tad esat ilūzijā, jo ilūzija māca- cilvēks viens ar otru sacenšas. Vienkārši ziniet un atcerieties to, ka esat lieli un neaptverami lieli; atcerieties to biežāk un pielietojiet dzīvē. Ikviens nesat sevī nevajadzīgas sāpes un mēs lūdzam atdot tās eņģeļu valstībai, lai tās varētu transmutēt.
Cilvēka dzīves pieredze ir tikai pieredze, bet ziniet, ka JŪS esat kas daudz vairāk nekā JŪS ārēji izskatāties. Cilvēkos ir milzīgi mīlestības apjomi un tieši mīlestība šajos laikos iznesīs jūs cauri haosam. Ziniet, ka viss tiek tīrīts un dziedināts tikai tāpēc, lai jūs varētu nonākt līdzsvarā un sasniegtu mieru un harmoniju. Jebkādas vētras vai haoss, kas sajūtams ap JUMS, ir sācies no JUMS, NO JŪSU IEŠIENES. Ziniet, ka ikviens spējat sasniegt mieru un harmoniju, bet tam ir jānāk no iekšienes.

Mēs zinām, ka daudzi cilvēki visā pasaulē runā par mieru un harmoniju, bet neredz šo savienību starp iekšējo un ārējo. Miers un harmonija ieņems savu vietu brīdī, kad katra cilvēku būtne sāks savienoties ar SEVI, ar sirdi, ar vietu sevī, kur mīt šīs īpašības, jo tās dzīvo katrā un ikvienā.

Es esmu erceņģelis Rafaēls un es leju mīlestību un līdzjūtību cauri jums un ap jums katrā solī, ko sperat. Eņģeļi ir gatavi ikvienam palīdzēt iziet jūsu dzīves ceļojumu. Sniedzieties pēc mums, savienojieties ar mums, ar saviem sargeņģeļiem, tad ieklausieties atbildēs, jo mēs vienmēr atbildam. MĒS ESAM VIENS.



Tulkoja Māra Brante