svētdiena, 2011. gada 21. augusts

Pāvests brīdina par «viltus dieviem»

Būsiet ievērojuši, ka pēdējā laikā šajā blogā tiek ievietota informācija par Romas katoļu baznīcu. Apzināti. Kādā čenelingā bija teikts, ka Latvija uz priekšu tiks tad, kad modīsies Latgale, bet Latgale bija pakļauta katoļiem.

Bet, lai atbrīvotos un transformētos ir jāsaprot- kāpēc ir jāatbrīvojas un

                                                                           no kā ir jāatbrīvojas...

Tāpēc ir pienācis laiks afirmācijai:
Alkoholisms un katolicisms Latgalē ir transformēts par Gaismu un Mīlestību Visu Augstākajam Labumam.

Latgale ir pilnīgi tīra un brīva.

 

Pāvests brīdina par «viltus dieviem»

LETA
Sestdiena, 20. augusts (2011) 17:24    
Romas katoļu pāvests Benedikts XVI sestdien katoļu Pasaules Jaunatnes dienu norisē Madridē brīdināja ticīgos no «viltus dieviem».
«Neļaujiet iebiedēt sevi videi, kas izslēdz Dievu un kurā vara, bagātība un bauda bieži vien ir galvenais kritērijs, kas vada cilvēku dzīves,» uzrunā 6000 topošo priesteru pavēstīja pāvests. «Cilvēki varētu ignorēt jūs un citus, kas uzstāda augstākus mērķus vai atmasko viltus dievus, kuru priekšā daudzi klanās.»
Pirms tam sestdien pāvests Madridē pieņēma četru gados jaunu svētceļnieku grēksūdzes vienā no 200 pagaidu biktskrēsliem, kas izvietoti Madrides centrālajā parkā.
Sestdienas vakarā viņam paredzētas vakara lūgšanas aviobāzē ārpus Madrides, kur sapulcējušies simtiem tūkstoši svētceļnieku.
Pāvesta Benedikta XVI vizīte un vērienīgās Pasaules jaunatnes dienu svinības gan izraisījušas vietējo iedzīvotāju dusmas.
Kopš trešdienas Madrides ielās iziet tūkstošiem demonstrantu, kas protestē pret 50,5 miljonu eiro (35,49 miljonu latu) lielajiem izdevumiem, kurus prasīs Pasaules Jaunatnes dienu rīkošana.
Daži no protestētājiem apgalvo, ka patiesās pasākuma izmaksas, ierēķinot kārtības uzturēšanu, vēlāko vides sakopšanu un Jaunatnes dienu dalībniekiem piedāvātās atlaides, piemēram, sabiedriskajā transportā, pārsniegs 100 miljonus eiro.
Turpretī baznīca uzstāj, ka lielākā daļa izmaksu tikšot segta uz svētceļnieku rēķina, piebilstot, ka svētki nesīšot arī lielu papildu peļņu Spānijas tūrisma nozarei.
Tomēr daudzu acīs vērienīgais pasākums vienalga būs dzīres laikā, kad Spānijas ekonomika nonākusi smagās grūtībās un valdība spiesta īstenot sāpīgus taupības pasākumus, bet vispārējais bezdarba līmenis sasniedzis 20,89%, kamēr starp jauniešiem vecumā līdz 25 gadiem darbu nespēj atrast 45%.
http://www.apollo.lv/portal/news/articles/247420