otrdiena, 2011. gada 30. augusts

Ilarions 28.augusts/2011

Oranžā gaismas stara Viedas Meistars Ilarions
28.augusts- 4.septembris/2011
 
Mīļie!
 
Pienākuši lielo transformāciju laiki. Šobrīd jūsu četri zemākie ķermeņi iziet neticamus alķīmiskos procesus un, cenšoties tikt galā ar šīm pārmaiņām, parādās arī emocionāli izvirdumi. Esiet pret sevi pacietīgi un arī saprotoši. Emocionālie izvirdumi pēc savas dabas ir pārejoši un atcerieties, ka tie pāries. Tas ir integrācijas process, vīrišķo un sievišķo enerģiju integrēšanās jūsu iekšienē; enerģijas ik pa brīdim mēdz uzliesmot un vēlāk jūs mulsināt un likt pārdomāt- kā es varēju tā rīkoties vai reaģēt, man šāda rīcība ne pavisam nav raksturīga.
 
Ikviens atrodaties savā iesvētību pakāpē; iniciācijas notiek iekšējos plānos, bet šo iesvētību pavadošie pārbaudījumi un testi atspoguļojas jūsu ikdienas notikumos. Tās ir daļa no jūsu garīgā ceļa un tiek sagaidīts, ka jūs turpināsiet savu ceļojumu pretim lielākai savu garīgo spēju un dāvanu atraisīšanai. Nepadodieties mazdūšībai, kad izejat kādu no pārbaudījumiem, un atcerieties piesaukt palīgā savus Debesbraukšanas (pacelšanās) eņģeļus. Emocionālajos ķermeņos notiks svārstības un labāk ir pamanīt šos procesus un darīt visu, lai atrastu mierīgu vidi un apstākļus, tā atgūstot sevī harmoniju.
 
Šis ir laiks turpināt iesākto, jo enerģijas bez apstājas turpina stumt uz priekšu un augšu. Labākais atribūts, ko paši sev varat piešķirt šajos pārmaiņu nemierīgajos laikos, ir iejūtības dāvana ne tikai pret citiem, bet arī pašiem pret sevi. Tā ir augstākās formas mīlestība un iejūtība pret saviem un citu pārbaudījumiem un izaicinājumiem, un visi tie aspekti, kas parādās no jūsu iekšienes un par kuriem neko nezinājāt, pieprasa stabilu un visaptverošu mīlestību, kas jūs arī esat. Praktizējiet un vispirms sāciet ar laipnības „aktiem” pret sevi, tad pret citiem.
 
Jo, patiesībā, ieejot sevī, rāmumā un mierā, satuvinoties ar savu Vareno Klātbūtni, šie pārbaudījumi atkritīs un atkal pieredzēsiet vieglākus laikus. Kad labāk iepazīsiet šos enerģētiskos ciklus un laikus, kad tie jūsos notiek, kā arī to, kā tie ārēji izpaužas, tad jūs būsiet gatavi ar savu jau uzkrāto palīdzības instrumentu komplektu, saglabāt līdzsvaru. Atcerieties, ka jums jāuzņem daudz laba, tīra ūdens, lai jūsu organisms būtu pietiekoši nodrošināts ar ūdeni, un ēdiet vairāk vitalitātes un dzīvības spēka piepildītu pārtiku, ko satur svaigi un dabīgi produkti.
 
Iepriekš teiktais palīdzēs jums daudz vieglāk savienoties ar vīzijām un nodomiem, kas paredzēti jums, jūsu mīļajiem un Pasaulei, kurā dzīvojat. Kad jūtat, ka atrodaties pārbaudījumos, tad dariet to, kas jums sniedz prieku un labpatiku, lai no jauna kļūtu piepildīti un atjaunoti. Vienmēr esiet labi pret sevi, tas labvēlīgi un svētīgi atbalsojas jūsos un visos ap jums. Kad vajag, pacelieties un kļūstiet vieglāki, vairojiet smieklus, jo dažkārt smiekli ir labākās zāles.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions
 
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 


Tulkoja Māra Brante