svētdiena, 2011. gada 21. augusts

Kvarca kristāli- 3.daļa

piektdiena, 19.augusts/2011

Kvarca kristāli- 3.daļa- Kā izvēlēties savu kristālu, kristālu iedarbība un lietošana.

Padome stāsta par to, kā izvēlēties savu personīgo kvarca kristālu. Padomes pārstāvji stāsta arī par šī akmens enerģētisko lauku un to, kā atšķiras tīri un dzidri akmeņi no tādiem, kuriem ir kādi defekti.
Jautājums: Vai ir kādi īpaši ieteikumi sava kristāla izvēlei un piemeklēšanai?
Padome: Jā. Pieskarieties tam un sekojiet savām izjūtām. Tas ir vislabākais veids. Ja jūtat, pieskaroties akmenim, ka tas jums var ko dot, tad tas apstiprina tikai to, ka tā arī ir. Vai jautājums atbildēts?
Jautātājs: Jā, paldies.
Padome: Ļoti iespējams, jums nāksies paņemt rokās dučiem dažādu kvarca kristālu un neko nesajust, bet tam ikvienam vienalga ir savs enerģētiskais lauks, ko tas izstaro, un tikai tāpēc, ka jūs to nesajūtat, tas nenozīmē, ka tāda nav vai tas neeksistē. Izmērs, iespējams ir noteicošais faktors. Pats par sevi saprotams, ka lielāks un dzidrāks akmens būs arī spēcīgāks. Ja runājam par mazākiem, tad neraizējieties par to dzidrumu, bet gan vairāk pievērsiet uzmanību tam, ko jūs no tā sajūtat. Dzidrs akmens koncentrē savu enerģiju nedaudz šaurākā iedarbībā vai arī kādā noteiktā virzienā. Dūmakainiem kristāliem vai kristāliem ar plaisām, kas tiek uzskatītas par defektiem, ir tāda pati ietekme vai iedarbība kā tāda pat izmēra un smaguma dzidriem akmeņiem. Atšķirība ir apstāklī, ka akmeņiem ar piejaukumiem, iesprēgājumiem vai plaisām to iekšienē, to enerģētiskais lauks nav tiešs. Tā izplatība ir vairāk vispārēja. Individuālam pielietojumam šāds vispārējs starojums ir pilnīgi labs un lietojams. Ja jūsu nodoms ir izmatot kvarca kristālu kādam noteiktam mērķim, tad labāk būtu izmantot dzidru un tīru akmeni. Vai jautājums atbildēts?
Jautātājs: Jā, un seko šāds jautājums. Vai ir svarīgi iegādāties kristālu ar divpusējiem galiem, kas ļautu enerģijai ieplūst un izplūst?

Padome: Nē, nē. Enerģija tajā ir un pati kristāla daba arī. Kristāls visu laiku pastiprina enerģiju un tā nepārtraukti plūst cauri kristālam. Kristālam nav ieejas vai izejas punkta, kaut arī- kā mēs jau teicām, dzidram kristālam piemīt šaurāks enerģijas lauks. Tātad, dzidra kristāla lauks ir ovāls, bet dūmakaina, ar plaisājumiem- apļveida. Sapratāt atšķirību?
Enerģijai neeksistē tādas kā ieejas vai izejas. Tā plūst cauri visam kristālam. Zinu, ka tikko sacītais neatbilst daudzu cilvēku teiktajam, bet tā ir viņu darīšana (problēma).


Nākošajā nedēļā, ceturtajā daļā, Padome stāstīs par kvarca kristālu tīrīšanu. Vai viens kristāls der visam?

For more on William LePar and The Council please visit www.WilliamLePar.com

Tulkoja Māra Brante