pirmdiena, 2011. gada 22. augusts

Veiksmes Rats: Pagrieziena Punkts

Lorena Gorgo 2011.gada 14.augusts
 
http://ianlisakov.ucoz.com/publ/perevody/loren_gorgo/koleso_fortuny_povorotnyj_punkt/6-1-0-50
http://consciousco-creationalcoaching.blogspot.com/2011/08/wheel-of-fortune-turning-point.html
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Gaismas Nesējiem
 
„Jūs pašlaik izdzīvojat pāreju uz garīgi-galaktisko pieaugušo dzīvi, izejot ārpus ceļojuma posma, ko mēs dēvējam par iemiesošanās fāzi. Šī fāze ir tuvu savam nobeigumam un pastāv ļoti daudz kas, ar ko mums vajadzēs dalīties ar jums tuvāko nedēļu laikā ....
Jums tagad ir jāapzinās, ka esat brigāde, uz kuras balstīsies visas evolucionārās izmaiņas. Jūs – tie, ar kuriem mēs tagad runājam, esiet patiesie gaismas nesēji, jo jūs ienesāt gaismu tur, kur tā nebija bijusi, katrā nostūrī, ikvienā cilvēka dzīves aspektā un - ikviena nozare, ikviena tauta, ikviena kultūra mainās jūsu klusā triumfa rezultātā. Tieši, pateicoties ikvienam no jums, jaunā paradigma spēcīgi nostiprinās un, pateicoties jums - sazemētāji un režģa darbinieki, spēkā sāk pieņemties jauns cilvēciskās apziņas laikmets” – Plejāžu Septiņas Māsas
 
Atkalapvienošanās pabeigšana
 
Saskaņā ar Plejādiešu teikto, mūsu aizmigušās DNS (tradicionālajā zinātnē pazīstamas kā - „atkritumu” DNS), kas satur 12 divkāršās spirāles un 24 attiecīgo pāru paātrināšanās kodus (12 magnētiskos/sievišķos un 12 elektriskos/vīrišķos) atkalapvienošanās pabeigšana sākas ar 11:11 – universālo portālu, kuru viņi dēvē par „portālu dzīvei pilnībā 5-tās dimensijas apziņā”. Tā ir silikāta matricas jeb dievišķā plāna, kurš satur sākotnējā garīgi-cilvēciskā prototipa 12 DNS pavedienu koda oriģinālo struktūru, aktivācija pilnībā.
 
No tā, ko es sapratu, šis nobeigums tāpat arī nozīmē sākumu fiziskajam ceļojumam vienotībā tiem, kuri jau ir aktivējuši šos kodus sevī – to daļu, kur mēs patiesībā kļūstam par jaunās cilvēces dzīviem piemēriem.
 
„Tagad mēs to sakām ar lielu piesardzību, jo saprotam, ka jūs esiet noguruši, ka jūs krītat no kājām spriedzes dēļ un izjūtat nepieciešamību pēc atpūtas pēc visa veiktā darba, taču mēs apliecinām jums, ka atveseļošanās, kuru jūs sajutīsiet pēc pilnīgas kundalini sistēmas, aktivētā svētā šablona, pieslēgšanas, aizvietos jebkuru noguruma sajūtu, ko jūs izjūtat” – Septiņas Māsas
 
Nākamajos vēstījumos mēs par to saņemsim vairāk informācijas, taču tagad mēs tiekam aicināti turpināt uzturēt sevi atlikušajās iemiesošanās procesa dienās un ļaut mūsu fiziskajai daļai izlīdzināties ar mūsu pārējām daļām - saskaņā ar pilnīgo sevis pašas grafiku.
 
Vai pareģojums piepildās?
 
Drīzumā notiks apbrīnojams kosmisks notikums, kas vēstīs par jaunas fāzes iesākšanos. To, protams, nesapratīs daudzi, taču tas tiks uzskatīts par signālu fāzes realizēšanas sākumam no to, kuru acis spēj redzēt, - atmodināto iedzimto tautu kultūru pārstāvju un pašiedarbinošamies pārvaldes sistēmu - puses. [self-run systems of governance – nav saprotams, ko Lorena šeit ar to ir domājusi – tulk.piez.]
 
Mēs tāpat vēlamies skaidri darīt zināmu, ka šis notikums nav saistīts ar katastrofisko scenāriju, kuru tik daudzi pareģo, bet drīzāk ar to, kuri „pārvalda” pasauli, atmiņām, iespaidiem un tā fakta apzināšanos, ka eksistē kas DAUDZ VAIRĀK par to, kas ir acīmredzams” – Septiņas Māsas
 
Es dzirdu, ka notikums un, iespējams, vēl daži atklājumi aiz šīs pasaules robežām jau tuvojas. Taču tas, jo īpaši, ir tiešā veidā saistīts ar DNS atkalapvienošanas pabeigšanu un jaunas cilvēciskās sistēmas „palaišanu”. Es pieņemu, ka šis notikums ir cieši saistīts ar plaši pazīstamo (un sensacionālo) „komētu”, kura mums tuvojas nākamajā mēnesī, taču interesanti, ka, kad es par to jautāju Plejādiešiem, viņi sacīja, ka:
„Komēta, par kuru ir runa, patiesībā nav komēta, bet gan debesu ķermenis, kurš kalpo par mājām ļoti attīstītai civilizācijai. Eksistē arī tas, kas tiek dēvēts par „iznīcinošo komētu”, taču mēs jums apliecinām, ka tas nav tas, ko vairākums ir iedomājies/iztēlojies. Šī komēta ir pareģotais „miera vēstnesis” un tās tuvošanās radīs izmaiņas un satricinājumus, taču ne tādā veidā, kas iznīcinātu Zemi”.
 
Interesanti vēl ir tas, ka bez tā, ka neviens īsti nezina, kā tas viss izvērsīsies, vēl februārī es saņēmu vēstījumu no ercenģeļu grupas, kuri nepārprotami runāja par 12-tās planētas atgriešanos, kuru viņi sauc par „Nibiru” (vēl viens iemesls sensācijai, tāpēc, lūdzu, atturieties no panikas) un par to, kā tieši tas ietekmēs mūsu 12-mit dimensionālo apziņu. Viņi teica, ka: „tuvākajā laikā parādīsies vairāk apzinātības attiecībā uz sekām planētas Nibiru klātbūtnei Saules sistēmā un tie, kuri ir pilnībā aktivējuši un atkalapvienojuši savu 12-dimensionālo cilvēciski-galaktisko ģenētiku, atbilstoši saskaņosies ar šī debesu ķermeņa enerģijām un būtnēm”.
 
Viņi arī teica, ka: „šī vēl pagaidām oficiāli neatklātā planēta lielā mērā ir atbildīga par cilvēces apziņas jaunā kursa noteikšanu un padarīs iespējamu dimensijas izpaušanos 12-dimensionāla uztveres lauka formā, kuru viņi min kā lauku saprāta un ķermeņa saiknei. Tāpat kā visas planētas, šī „jaunā” planēta savā ceļā uz mūsu izpratni ir uzskatāma par makrokosmisku izpausmi mūsu mikrokosmiskajai pieredzei uz Zemes – par 12-dimensionālu kosmisku ietekmi, kas nepieciešama gara pilnīgai integrēšanai fiziskajā formā”.
 
Un, no viņu perspektīvas raugoties, tas viss sasaistās caur tā izpratni, ka:
„Mūsu Visumā pastāv 12 fundamentālas garīgas enerģijas, kuras meklē fizisku izpausmi. Šī izpausme (planetārajā enerģijā vai mūsu dzīvē) tiek īstenota caur 12 Zodiaka zīmēm, 12 astroloģiskajām mājām un 12 planētām. Un tāpat arī, kā katrai no astroloģiskajām mājām ir pašai sava pārvaldošā planēta, nozīme un ar to saistītā Zodiaka zīme, tāpat arī katrai no mūsu čakrām ir sava pārvaldošā planēta, nozīme un sava Zodiaka zīme. Šīs 12 kosmiskās/debesu enerģijas, eksistences dzīvības spēki, izpaužas cilvēka ķermenī caur 12 čakrām, kas ir saistītas ar 12 jaunā cilvēciskā šablona jeb sākotnējā cilvēciski-dievišķā plāna aktivētās DNS pavedieniem, un katrs no mūsu DNS 12 pavedieniem korelē ar vienu no divpadsmit daudzdimensionālās apziņas jeb uztveres lauka apziņas aspektiem.”
 
Citiem vārdiem sakot, man saka, ka šie pareģotie notikumi, lai kā arī tie izvērstos un, lai kā arī tiktu nosaukti, vēstī par kosmiskās apziņas sākumu, ieiešanu garīgās pilngadības/galaktiskās pilsonības laikā, kā planētai, tā arī visiem, kas ved planētu šajā virzienā, un visi „notikumi” notiks tieši 9-tā viļņa beigās un, noslēdzoties Maiju Kalendāram. (28/10/11)
 
Un arī – vienkārši, lai pavilktu jūs vēl mazliet tālāk, šim kosmiskajam notikumam, uz kuru viņi, iespējams, atsaucas, „būs ievērojama ietekme uz magnētisko režģi. Tik būtiska, ka tas var izraisīt polu maiņu, taču ne tādā veidā, kā tiek sagaidīts”. Man šķiet, ka tās nebūs vis elektromagnētisko lauku pārmaiņas, kā daži to sagaida, bet drīzāk – apziņas polaritātes pārmaiņas.
 
Atkal jau – neviens (un es tai skaitā) vairāk vai mazāk skaidri nestādās priekšā, kas un kā notiksies, un tā ir jautrākā daļa tajā visā. Uzdevums ir tāds, lai vienkārši paliktu par notiekošā vērotāju, vienlaicīgi saglabājot miera, pārsteiguma un godbijības sajūtu, jo aizvien vairāk cilvēku atmostas un iekļaujas globālajā rezonansē, kas nepieciešama jaunās pasaules darbam.
 
Globālās pārmaiņas
 
„ir pienācis lielo pārmaiņu laiks ārējā pasaulē”- Septiņas Māsas
 
Notiek tik daudz pārmaiņu – kā mūsos pašos, tā arī ap planētu, ka Neredzamie grib izmantot iespēju stiprināt mūs ar prieka un cerību vēstījumu šo padziļinošos dramatisko pārmaiņu laikā, kas notiek ap mums, un atgādināt mums, ka viss ir labi, neraugoties uz ārējām izpausmēm.
 
Vēstījums ir tāds pats, kā vienmēr – lai mēs visi redzētu izmaiņas tādas, kādas tās ir – kā pāreju no sadalītības, kas balstās uz sociālo domāšanu,   -    uz sabiedrību, kas balstās uz vienotības un mīlestības apziņu. Mums atgādina, ka tas ir vienīgais, kas mums ir jāsaprot saistībā ar sabrukumiem un satricinājumiem, kuri turpināsies ārējā pasaulē, ka detaļas – tie ir vienkārši šī pārmaiņu procesa simptomi un kodolā/pašā būtībā (в сердцевине) visas kustības/darbības ved pie mūsu kā kolektīvi, tā arī individuāli vēlamā rezultāta.
 
To sakot, viņi skaidri liek saprast, ka mums patiešām priekšā stāv liela pārveide, lielas pārmaiņas pasaulē, tādā, kādu mēs to zinām, un šīs izmaiņas radīs vislielāko labumu visiem, lai gan tie, kuri savās sirdīs nes bailes un savos prātos sadalītību, var to uztvert kā apdraudējumu. Lai kas arī notiktu, tiem no mums, kas ir centrēti uz patiesību, ar iekšējo zināšanu, ka viss notiek pilnīgi un tā, kā vajag, ir jāpaliek savā sirdī, tādejādi mazinot apkārtējo bailes ar savu nesatricināmo optimismu attiecībā uz globālo restrukturizāciju.
 
„Nepievērsiet uzmanību bailēm un protestiem un palieciet cieši iesakņoti savā sirds centrā, neitrāli attiecībā uz haosu un, saglabājot ticību galīgajam plānam. Tā vietā - pārslēdziet savu uzmanību uz palielinošos iekšējo optimisma izjūtu. Šādu sajūtu parādīšanās ir patiess indikators tam, kas ir aiz pagrieziena. Nevis tam, kas iespējams būs, bet tam, kas tiek sajusts, ka būs” – Septiņas Māsas
(Не того, что возможно будет, а того, что ощущается, что будет)
 
Nokļūšana savā vietā
 
Māsas tāpat arī vēlas pasvītrot, ka tie, kuri ir apzināti strādājuši pacelšanās labā, izprotot savu specifisko ieguldījumu, šo notikumu rezultātā sajutīs, ka ir „nostājušies savā vietā”. Ne obligāti viņu pašu dēļ, bet saistībā ar viņu laika grafiku. Ka eksistē liels spēles plāns un viss pilnīgi un dievišķi tiek virzīts uz gala rezultātu, lai radītu Debesis uz Zemes.
 
Šīs dvēseles, kuras neredzamie sauc par „otro iesvētīto vilni”, - redzošie, Jaunās Zemes programmu veidotāji, kosmiskie korespondenti, Plāna arhitekti/celtnieki, muzikanti, mākslinieki un jaunās paradigmas dziednieki, - dažos gadījumos apvienos savus spēku ar gudrības glabātājiem, vecajiem, gaišreģiem, režģa aktivētājiem, utt. Viņi visi ir vajadzīgi, lai atnestu informāciju no neredzamajām sfērām planetārās pacelšanās pirmajā posmā. Lai sāktu īstenot ieviešanas fāzi Zemei, kuru mēs tiecamies radīt.
 
Tie, kuri jūt aicinājumu strādāt ar Jaunās Zemes projektu, tiks savesti kopā dvēseliskajās grupās jeb kūniņās, lai sāktu veidot kopienu organizāciju, kas nepieciešama, lai piedotu formu lielākam (Dievišķam) plānam. Mēs tiksim saskaņoti ar tiem, kuri atbalsta mūsu īpašo Jaunās Zemes redzējumu/plānu/ieguldījumu/aspektu, lai sāktu nākamo fāzi, kurā mēs apvienojamies ar mūsu garīgo kopienu, lai padalītos ar ārējo pasauli mūsu visaugstākajā redzējumā. Šis radītais būs izdaudzinātais Fēnikss, kurš atdzimst no intensīvas globālās attīrīšanās procesa pelniem.
 
Šī fāze visdrīzāk sāksies kaut kad ap saulgriežiem un savu maksimumu sasniegs saulstāvjos. Эта фаза начнется, скорее всего, где-то  в районе равноденствия и достигнет своего пика в солнцестояние. This phase will apparently begin around the equinox and will be brought into greater concentration at the solstice Tas tāpat arī būs laiks, kad daudzas dvēseles tiks savestas kopā partnerattiecībās, lai Jaunās Zemes aizbildnībā atkalapvienotos svētajā savienībā.
 
„Šīs savienības ir Dieva-Dievietes saplūšana, iekšējo dievišķo vīrišķās un sievišķās enerģiju svētās laulības izpausme. Daži no šiem pāriem ir maskējušies svētie dvīņi, neatšķirami zem sadalītības aizsega, taču šīs savstarpējās attiecības šajā laikā, kas tuvojas, atklās to patiesos mērķus. Esiet nelokāmi jūsu tieksmē pēc iekšējās pabeigtības, jo veltes, kuras jūs meklējat ārējā pasaulē, ir vienkārši jūsu iekšējās vienotības atspoguļojums” – Septiņas Māsas
 
Man saka, ka tie, kuri veidos šīs svētās savstarpējās attiecības, būs „jaunie Zemes glabātāji”, daudzi no kuriem atnesīs šurp jaunās varavīksnes dvēseles, kuras palīdzēs Zemes evolūcijas plāna ieviešanā. Citi būs aizgādņi un režģa kalpotāji, aizsargājot svētos portālus ar vienotības apziņas spēka lauku. Tie, kuri uzņemas šīs lomas, jau labi apzinās savas dvēseles plānu, lai arī pagaidām vēl vēlēšanās līmenī. Daži nākamie mēneši ievedīs šos plānus dzīvē.
 
Vēstījums „Nomaldījušamies”
Visbeidzot Neredzamie piemin, ka to dzīvēs, kuri atrodas atbilstībā pacelšanās laika līnijai, taču nav jaunās cilvēces skolotāji vai arī vēl nav pārliecināti par savu līdzdalību dievišķajā plānā, izvērsīsies ļoti daudzas lietas, kas aizvedīs viņus uz „apsolīto zemi”. Viņi šādas zvaigžņu dvēseles dēvē par „nomaldījušamies”, tāpēc, ka tās - kā daļu no savas dvēseles plāna - ir atstājuši aiz muguras ģimenes, kurās ir piedzimuši, meklējot savas garīgās ģimenes - kā daļu no sava patieso māju atrašanas „ceļa” savas sakrālās vietas iekšienē.
 
„Mēs sakām, ka tas nenozīmē, ka jūs vienkārši ieradīsieties paradīzē, bet, ka jūsu iekšējā vadība vedīs jūs uz tās [paradīzes] radīšanu tajās vietās, kurām jūs piederat nākamajā ceļojuma stadijā. Iespējams jūs vēl apzināti nesaprotat, ko tas nozīmē, taču mēs jums apliecinām, ka jūs atrodieties tieši tur, kur jums ir jābūt šajā un ikvienā brīdī” – Septiņas Māsas
 
Kad šī īpašā grupa sanāks kopā, viņi atcerēsies, ka jau izsenis pazīst cits citu, un sāks veidot būtisku atmodināto/mostošamies iedzīvotāju daļu, kura kopīgi strādās, kopīgi augs, atļaujot jebkādas iekšējās dziedināšanas, kas vēl ir vajadzīgas attīrīšanai. Šai grupai acīmredzot tieši tagad ir ārkārtīgi nepieciešams atbalsts un šis vēstījums ļaus jums uzzināt, ka drīzumā jūs atkalapvienosieties ar savu patieso ģimeni.
 
Jūs zināsiet, ka tā ir patiesībā, ja jūs nesen esiet pārbraukuši uz jaunu dzīvesvietu, pievienojušies kādai organizācijai – garīgai vai kādai citai, vai arī vienkārši atraduši jaunu dvēseļu grupu, lai sazinātos/komunicētu internetā. Jebkurā gadījumā, šīs jaunās saiknes atnesīs jums gandarījumu un iekšēji ātri izlīdzinās jūs ar jūsu dievišķā plāna un jūsu specifiskās apziņas grupas dvēseles kolektīvā plāna unikālo daļu.
 
Fortūnas/Veiksmes Rats
 
Lietas patiešām sāk paātrināties un daudzi centīgi gatavo savas dzīves startam nezināmā virzienā. Šī Merkūra atrašanās retrogrādā nebūtu varējusi atnākt labākā laikā, jo tā pastiprina mūsu sagatavotību, atvelkot mūs atpakaļ - kā kaķenes gumija, - izejot cauri daudzām vajadzīgām detaļām un aizķerot fināla/noslēdzošās - kaut arī perspektīvu mainošās - mūsu personīgās un radošās puzles daļas, pirms aizmest mūs uz priekšu pie aktīvas rīcības šajā rudenī.
 
Šis laiks kalpo ļoti nozīmīgam mērķim - visām nepabeigtajāmlietām/projektiem/savstarpējām attiecībām/situācijām, kuras mums ir jāpabeidz, un dažos gadījumos šī jaunā informācija nozīmē masīvu restrukturizāciju, lai izlīdzinātu mūsu redzējumu/personības/radīto ar tagad tik skaļi pukstošo planētas pulsu. Personīgajā līmenī viss, ar ko mēs vēl tieši neesam saskārušies, neesam godīgi izskatījuši vai esam nogrūduši kaut kur labi tālu, iznāks virspusē, lai taptu atrisināts. Vairumā gadījumu, tās ir sīkas lietas, kuras mēs neuzskatām par būtiskām, taču mēs ieraudzīsim, ka tagad VISAM ir nozīme.
 
Mūsu senās vēlmes sāks spraukties cauri ilūzijai, kurā mēs tik ilgi esam dzīvojuši. Bet tas nozīmē, ka daudzas lietas, kuras mēs gaidījām, priekš kurām strādājām, viegli nostāsies savās vietās. Mēs sāksim redzēt visus pavedienus mūsu ilgajā ceļojumā savītus kopā pilnīgi jaunas dzīves gobelēnā un rezultātā izpaudīsies no jauna iegūta pārliecība, tik dziļi iesakņojusies mūsu autentiskās personības pašā centrā. Mēs kļūstam pat vēl vairāk saskaņoti ar tā visa iekšējo savstarpējo saistību un mūsu jauno/patieso lomu atklāšanu un dievišķās esības šeit mērķi.
 
Gars rāda man Taro Vecākā arkāna kārti „Fortūnas/Veiksmes Rats” - kā indikatoru tam, ka mēs tuvojamies mūsu „liktenim”. Mēs sākam just dzīves tempa paātrināšanos, kad jaunas iespējas aizrauj mūs notikumu virknē, kas uztur/atbalsta mūsu jauno atkalapvienošanos ar rīcības pasauli.
 
Ir brīži, kad šī spēcīgā ātrā enerģijas riteņa/rata pārvietošana var tikt izjusta kā haotiska, nesazemēta un galvu reibinoša, taču tikai, ja mēs cenšamies turēties pie rezultāta kontrolēšanas. Un, ja mēs turēsimies pārāk cieši (kā mēs to protam), mēs riskējam sākt šo ciklu no jauna.
 
Šī brauciena mērķis ir uzkrāt pietiekami daudz impulsu, lai pamestu (karmisko/karmas) riteni ar absolūtu ticību tam, ka mēs piezemēsimies tieši tajā vietā, kurai piederam, pat – ja to negaidām.
 
Un mēs to paveiksim.
 
Uz tikšanos – nezināmajā!
 
Lorena