piektdiena, 2011. gada 19. augusts

Kryon – Viss par 2011. ... un pat vairāk

Šī smalkā saskarsme notika 2011.gada 11.jūnijā Sedonā, Arizonas štatā
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
[Lai palīdzētu lasītājam, šī smalkā saskarsme tika [Lī Kerola un Kryon] pārstrādāta tās labākas izpratnes nolūkā. Bieži notiek tā, ka enerģijas, kas ir klātesošas dzīvajā smalkajā saskarsmē un kas nodrošina īpašu komunikācijas veidu, vēlāk nenonāk drukātās lappusēs. Tad nu gūstiet prieku no šī papildinātā vēstījuma, kas tika sniegts 2011.gada ikgadējā Gaismas Konferencē Sedonā, Arizonas štatā]
 
Sveicināti, dārgie, Es Esmu Kryon no Magnētiskā dienesta.
 
Šeit ir klātesoša galvenā grupa un daudzas senas dvēseles. Ne visi, kas sēž šajās vietās, ir senas dvēseles, taču lielākā daļa ir tādas. Senas dvēseles atribūts – ir Cilvēciska Būtne, kas ieradusies uz Zemi atkal un atkal dažādos iemiesojumos, kurus jūs nosauktu par inkarnācijām. Un katrs šeit krēslā sēdošais, iekšēji sevī to zina. Tāpēc, ka jūs ziniet, kā lietas notiek. Jūs iekšēji jūtat, kas tas ir – gudra Cilvēciska Būtne.
 
Tāpēc mēs vēlreiz piesaucam to, ko mēs dēvējam par „iedzimtu”. Iedzimts šūnu saprātīgums, kāds ir jūsos, kuru jūs bieži nepamanāt, taču kurš pazīst jūs. Iedzimts ir tas, kam jūs uzticaties, kad izlemjat darīt tādas lietas, kā ķermeniskā orientēšana un kinezioloģija [Lietišķā kinezioloģija(LK) – strukturālo, ķīmisko un mentālo veselības aspektu novērtēšanas sistēma, izmantojot muskuļu testēšanu un citas standarta diagnostikas metodes]. Iedzimts ir tas, kas dzīvo DNS laukā un kas ir saprātīgi. Iedzimts ir tas, kas runā ar tevi un tas saka: „Tu jau iepriekš esi šeit bijis”. Tā, ka, ja tu vēlies izpētīt pats sevi tieši tagad, un pajautāsi: „Vai tad es esmu bijis šeit iepriekš? Vai tas patiešām tā ir?” - iedzimtais sniegs tev atbildi ķermeņa trīsu veidā un sniegs tev apstiprinājumu, un sniegs tev neviltojamu sajūtu prieku. Šis apliecinājums nāk no iekšienes un tas saka: „Jā, tu esi daļa no lielāka plāna, par kuru tu nezini, kad esi šeit. Tu palīdzēji sagatavot uz planētas augsni notikumam, par kuru cilvēces apziņa varēja tikai sapņot daudzus gadu tūkstošus, un , lūk, - tu esi šeit.”
 
Ierodoties šurp, jūs atrodieties apmācību vietā. Jūs esiet vietā, kura grib uzzināt vairāk par enerģiju, kas nāk; jūs sēžat vietā, kas īpaši paredzēta apmācībai [skolas teātris]. Viens runā ar daudziem. Daudzi runā ar vienu un tas Garam pasaka daudz par to, kas ir šeit un kāpēc. Ļoti nedaudzi ir atnākuši šurp izklaides pēc. Mēs zinām, ka daži šeit ir to dēļ, kuri ir viņiem līdzās. Mēs pazītam šamaņus auditorijā. Mēs zinām, ka šeit ir senās dvēseles, lemūrieši – kāds no Tibetas, kāds no Indijas.
 
Es šeit redzu gudrību un, lūk, ko nozīmē šī tikšanās šodien ... barošana ar gudrību, senās dvēseles. Lai barotu ar gudrību, senā dvēsele, es nevaru tev piedāvāt barību un es nevaru tev piedāvāt kaut ko vienkāršu. Un tāpēc mēs ņemsim sarežģīto un - vai nav tiesa - tas ir tieši tas, pēc kā jūs esiet atnākuši? Mēs šodien runāsim par sistēmām un ne-sistēmām. Mēs runāsim par lietu nozīmi un mēs gatavojamies jums atgādināt par senu stāstu. Tas būs visai ezotēriski [Kryon smaids].
 
Vēl par Numeroloģiju
 
Sāksim ar papildinājumu mācībai, par kuru runāts grāmatā, kas saucas „Divpadsmit” [Kryon 12.grāmata „DNS 12 kārtas”]. Mēs gribētu papildināt informāciju, kas tur jau ir, mutiskā veidā, un tas tiks atšifrēts, tā, ka jūs uzzināsiet vairāk par uz planētas esošo enerģiju, kurā jūs patreiz atrodieties. Apspriedīsim numeroloģiju. Es zinu, kas ir šeit. Es zinu pētniekus, kuri ir šeit klātesoši, un es netaisos šodien pateikt neko tādu, kas kādu no jums satrauktu. Tiem, kas ir izpētījuši senās numeroloģiskās sistēmas, ir skaidrs, cik tas ir sarežģīti. Jūs ziniet, ka to nevar iemācīt no skatuves 20 minūšu laikā un es netaisos to darīt. Tā vietā, mēs gatavojamies izskatīt procesu un gatavojamies to piemērot 2011.gadam. Vai skaitlī ir vēstījums? Iespējams, ka ir. Tad – sāksim ar numeroloģiju.
 
Numeroloģija – tā ir enerģētikas izpēte skaitļos. Tagad daudzi cilvēki to nesaprot, jo viņi nejūt nekādu enerģētiku, kas būtu saistīta ar skaitļiem. To vajag izpētīt un saprast. Tas ir jūsu dzīves atribūts – ne obligāti trīsdimensionāls. Tāpat, kā garīgas lietas iziet ārpus 3D rāmjiem, tāpat arī numeroloģijas dziļākā būtība. Jums ir jādomā ārpus jūsu dimensijas robežām un jāuzticas tam, kas ir skaitļa enerģētika.
 
Un, lūk, paziņojums, kuru es gatavojos sniegt. Numeroloģija nav sistēma. Ja jūs paraudzīsieties uz skaitļiem fizikā un, apgūstot fiziku, jūs sapratīsiet, ka fizika nav sistēma. Drīzāk - tā ir karte. Tā ir karte no formulām tam, kā Radītājs ir noteicis pasauli kustībā. Tā ir karte, kas atrodas jūsu priekšā un, saprotot to, jūs variet izmantot sistēmu, izmantojot karti, lai aizsūtītu raķešu kuģi uz Marsu. Tādejādi, sistēma var nogādāt jūs uz Marsa, izmantojot fizikas karti. Kad jūs sākat domāt šādā veidā, jūs saprotiet, ka numeroloģija ir ezotēriskās enerģijas karte, kas ļauj jums izstrādāt sistēmu tās pielietošanai. Tātad, tā ir karte, kuru jūs gribiet saprast, lai šī karte palīdzētu novirzīt jūsu dzīvi tā, lai atvieglotu to uz planētas, kur jūs dzīvojat.
 
Karte, kā jau jebkura karte neliek jums iet uz vienu vai otru pusi. Tā vienkārši atrodas jūsu priekšā un tā eksistē.
 
Jūsu brīvā izvēle ir mēraukla tam, cik daudz jūs studējat/pētāt karti, taču, jo vairāk jūs to pētāt, jo vairāk tā palīdz jums saprast jūsu dzīvi. No šī vienkāršā skatupunkta mēs arī paraudzīsimies tālāk uz 2011.gada numeroloģiskajiem aspektiem.
 
Mēs balstīsimies uz visvienkāršāko sākotnējo formu, uz seno numeroloģijas formu. Izskatīsim skaitļa 2011 vienciparu skaitļus, bet pēc tam saskaitīsim tos kopā ar citiem vienciparu skaitļiem un apskatīsim ar tiem saistīto enerģētiku. Bet, lūk, atzinums tiem, kuri studē numeroloģiju vai tikai sāk tajā iedziļināties: jūs nevariet vienkārši ignorēt viencipara skaitļus. Jūs tiecaties uzreiz tos saskaitīt kopā, iegūt rezultātu un pielikt visus spēkus šī rezultāta [summārā skaitļa] izpētei. Tas darbojas, taču tas neder, jo aprēķināšanas procesā jūs izmetāt skaitļus ar viņu enerģētiku, kas sniedz risinājumu. Tāpēc mums vispirms ir jāpaskatās uz divnieku, nulli, vieninieku, vieninieku [2-0-1-1].
 
Pagaidām neskaitiet tos kopā. Tā vietā uz mirkli paraudzīsimies uz tiem. Ja šiem cipariem piemīt enerģētika un jūs ar to esiet pazīstami, tad, ko tie nozīmē? Paraudzīsimies kartē. Auditorijā ir tādi, kas varētu teikt: „Patiesībā tas nav visai precīzi. Redziet šie cipari nav bijuši nejauši. Tie ir daļa no numeroloģiskās secības”. Nē, tā tas nav. Tie var būt daļa no secības un vienalga - būt ar nozīmi. Patiesībā, ja tie ir secīgi [tādi, kā cipari gadskaitlī], tad varam paraudzīties nākotnē un uzzināt kaut ko tādu, ko jūs citādi neuzzinātu, par to, kas notiks. Tātad, gada cipari – ieplānota secība, un tas nav nekas negaidīts.
 
Divnieks, nulle, vieninieks, vieninieks. Pagaidām neskaitiet tos kopā. Kad jūs to izdarīsiet, jūs uzzināsiet, kāds būs šis gads kopumā un daži no jums jau ir to izdarījuši. Taču pagaidām paliksim pie cipariem. Divnieks, nulle, vieninieks, vieninieks. Numeroloģiski divnieks pārstāv to, ko jūs nosauktu par dualitāti, bet mēs dēvējam par polaritāti. Polaritāte – tā ir tā enerģija, kas rodas starp to, kas ir dievišķs un to, kas ir lineārs – tā enerģija, kas ir cilvēka dzīve un tas, kas cilvēkā iekšā ir dievišķs. Kāds to sauc par kauju, kāds to sauc par enerģiju kombināciju, kāds to sauc par precēšanos, bet kāds to dēvē par prieku. Vai jūs to zināt? Nepiešķiriet negatīvu aspektu dualitātei jeb polaritātei. Kā būtu, ja jūs prastu līdzsvarot dualitāti? Kā būtu, ja jūs pilnībā izlīdzinātos ar polaritāti starp dievišķo un cilvēcisko? Kā būtu, ja jūs to iemīlētu? Kā būtu, ja jūs saprastu tās nozīmi, vai tad paliktu negatīvs? Nē. Kā būtu tad, ja nu tā ģenerē prieku tavā dzīvē katru reizi, kad tu atmosties, tavas acis atveras un tu saki: „cik lieliski. Es esmu šiet uz Zemes ar Dieva būtību manī, es esmu šeit, lai iesētu miera sēklas uz planētas. Es nevaru vien sagaidīt to dienu. Nāc taču!” Es zinu, ka tagad ne visiem no jums tas ir tā. Bet kā būtu, ja tas tā būtu? Vai tad eksistētu negatīvi momenti? Nē. Tā ir tikai polaritāte. Vienkārši, tieši to arī pārstāv divnieks – polaritāti starp dievišķo un ne-dievišķo.
 
Tagad parunāsim par šīs polaritātes pārveidošanu. Kas notiek, kad iekšā ne-dievišķajā notiek dievišķā realizēšanās? Tad tas kļūst dievišķs! Kas notiek ar polaritāti, kad vairs nav polu? Vai jūs jelkad esiet par to domājuši? Vai tad tas kļūst par vieninieku? Joks. [kryon humors]. Lūk, tā. Numeroloģijā ir vieta arī jokiem.
 
Tātad mums ir divnieka polaritāte. Tālāk seko nulle. Kāds varētu sacīt: „Nu, nulli mēs izlaižam tāpēc, ka tai nav nozīmes”. Tā nav taisnība. Tai varbūt arī nav nozīmes, kas izrēķināma trīs dimensijās tāpēc, kā tā nav viens no deviņiem. Taču tas nebūt nav aizpildītājs (Но это отнюдь не заполнитель). Nullei ir būtiska nozīme ar to, ka tai nav nozīmes, un tā arī ir nozīme, ja jūs padomāsiet par to! Tas ir ļoti svarīgi. Dažkārt tā [nulle] vienkārši atdala ciparus citu no cita tā, lai jūs varētu labāk saskatīt karti, bet dažkārt – tā [nulle] spēlē pat vēl svarīgāku lomu. Tā tiek izmantota aprēķinos kā desmitrkārtējs reizinātājs. Un, kā tad tagad, šis - ir nekas jeb tas tomēr kaut ko „dara”? Saprotiet, ko es ar to domāju? Ja jūs uz to paraudzītos kvantiski, tā patiešām iemirdzētos. Taču pagaidām to nedara. Tā ir citas smalkās saskarsmes tēma. [Kryon smaids]
 
Tālāk mums ir vieninieks. Ahā, taču līdzās ir vēl viens vieninieks. Vienkārši numeroloģijas noteikumi saka, ka šādā situācijā, tas netiek izskatīts kā vieninieks. Izskatīts tiek uzreiz skaitlis 11. Vienpadsmit ir pirmais no meistaru-skaitļu sērijas: 11, 22, 33, 44. Tikai trīs no deviņiem meistaru-skaitļiem tiek noteikti cilvēcei. Pagaidām netiek izskatīti 44, 55, 66 ,77, utt. Un atkal – vai zināt kāpēc? Tāpēc, ka jūsu tur vēl nav! Jums nav apziņas, lai saprastu, ko tie nozīmē. Garīgums, varenība, fizika, kas saistīti ar šiem skaitļiem, pārsniedz to dimensionalitāti, kurā jūs šobrīd atrodieties.
 
Es izteikšu pareģojumu: nākamās paaudzes laikā tie, kuri pēta numeroloģiju, tie, kuri pārzin sistēmu, tie, kuri zina, kas tuvojas, saņems skaistu risinājumu priekš 44. Un tad jūs uzzināsiet, ka jūs maināties tā, kā mēs jums jau teicām, maināties garīgumā un līdzcietībā.
 
Un tā – mums ir divnieks, nulle un 11. Kas tad ir 11? Apgaismība! [Illumination – apgaismojums, apgaismība, atklāsme, izglītošana, pagaismošana – tulk.piez.] Tas ir arī Kryon skaitlis. Tieši šo skaitli jūs pastāvīgi redzat savos pulksteņos, vai ne? Un tas nav nejauši, dārgie. Daudzi no jums redz 11:11 sinhroni – nu jau vairāk kā 17 gadus. Tas ir pārmaiņu/pārbīdes simbols. Tas ir sinhronitātes simbols, kas senajai dvēselei saka: „Tu esi ieradusies vietā, par kuru tu zināji, ka tev šeit jābūt. Skaties, - tā ir šeit. Skaties, tā ir šeit.” Tā nav kļūda, ka jūs redziet 11:11. Atļaujiet man izmantot mirkli, lai pateiktu, ka būs nepareizi, ja jūs paskatīsieties uz pulksteni 11:10 un gaidīsiet, blenžot uz to kādu laiku. [smiekli zālē]. 11:11 ir jāparādās pašam par sevi, kad jūs to negaidāt, atkal un atkal, un atkal, pārsniedzot nejaušību iespējamību.
 
Ahā, 11 .... apgaismība. Tagad saskaitīsim tos kopā. Nē, pagaidām vēl nesakaitiet tos kopā. Kas mums ir? Ko tas nozīmē? Labi, viena nozīme, ko mēs jums dosim, tā ir „polaritātes izgaismošana” [illumination of polarity – izgaismošana, polaritātes izpaušana – tulk.piez.] Vai esiet par to domājuši? Tas ir kaut kas par šo gadu? Dualitātes un polaritātes izgaismošana! Ja kaut ko izgaismo, tas nozīmē, ka uz to novirza gaismu. Iespējams gaisma tiek virzīta uz to, kas ir atradies tumsā, uz kaut ko, kas sniedz jums informāciju, kādas jums līdz šim nav bijis? Un tagad, kad jūs saskaitāt ciparus kopā, ko mē pagaidām neesam izdarījuši, tam patiešām nav jēgas, tomēr – tas sniedz priekšstatu par skaitli, kādu jūs gandrīz jau esiet saskaitījuši. Mēs atgriezīsimies pie šī priekšstata uz mirkli.
 
Ko jūs iegūstat, saskaitot kopā 2-0-1-1? Sanāk četrinieks. Četrinieks – tas ir Gaijas gads! Tāpēc, ka četrinieks – tā ir „struktūra”, kā arī zeme [Gaijas enerģija]. Vai jūs esiet pamanījuši, kas notiek uz planētas šajā gadā? Mēs pat nerunājam tik daudz par laika apstākļiem. Mēs runājam par ļoti daudz ko. Mēs runājam par vulkānu izvirdumiem; mēs runājam par lietām, par kurām pat pati Gaija teica, kad stāvēja un izteiksmīgi runāja Lielajā Kanjonā. Viņa teica: „Mēs vēl neesam beiguši. Gaidiet pārmaiņas. Gaidiet jaunu zemes garozas pārbīdīšanos. Gaidiet izmaiņas laika apstākļos.” Gaija zina. Un, starp citu, tajā pat laikā Gaija būtu varējusi jums pateikt to pašu, ko par ko saku arī es: Nebaidieties no pārmaiņām. Tās nāk pēc grafika un tās ir mērķtiecīgas. Es teicu to agrākos vēstījumos un sniedzu jums vairākas prognozes par dažām jūsu lielākajām zemestrīcēm, tā, ka tās jūs nešokēja. [runa ir par prognozi, kuru Kryon sniedz 2008.gadā Čīlē]. Šīs parādības ir ļoti paredzamas tāpēc, ka, kad poli nedaudz pakūst, tie pārdala ūdeni uz plānās zemes garozas. Tas zemes garozu pārbīda virzienos, kuros tā nav pārbīdījusies eoniem gadu un, tā rezultātā, tiek izraisītas zemestrīces un vulkānu izvirdumi. Tas nav pasaules gals, tas vienkārši ir ūdens cikls un mans partneris to skaidros rīt. [ semināra laikā notika Lī (Kerola) lekcijas].
 
Tādejādi 2011.gads ir struktūru gads un Gaijas gads. Jūs varētu teikt: „Jā-jā, mēs to zinājām”. Tāpēc atgriezīsimies atpakaļ pie smalkām lietām un tā ir – dualitātes izgaismošana. Kā mums vajadzētu to izmantot vislabākajā veidā? Lūk, viens no viseksotiskākajiem. Ja jūs esiet nodomājuši numeroloģiski pielietot kaut ko savā dzīvē, jums ir jāparaugās uz to, kā tas ir attiecināms tieši uz jums, bet nevis vispār, nevis uz jūsu kaimiņu. Jūs esiet nodomājusi gribēt to piemērot attiecībā uz sevi. Jūs šeit atrodieties, lai pie kaut kā strādātu, vai ne? Mērķis ir katram šajā krēslā [runa ir par ikvienu Cilvēku, sēdošu ikvienā vietā]. Vai jūs šeit esiet tikai tāpēc, lai uzzinātu kaut ko vairāk? Vai jūs esiet šeit, lai atrastu prieku jūsu dzīvē? Vai jūs esiet šeit, lai sevi dziedinātu? Vai esiet piedzīvojuši vilšanos, no kuras vēlaties atbrīvoties? Vai jūs gribētu saņemt kaut ko, kas jums nekad iepriekš nav bijis, - kā mieru un prieku? Jums ir teikuši, ka tas ir pieejams. Katram no jums ir atšķirīgs mērķis, atrodoties šajā krēslā.
 
Un tagad es gribu jums kaut ko parādīt. Es gribu parādīt jums attiecības. Jūs atnākat ar problēmu un mēs atnākam mīlestības ieskauti. Mēs piedāvājam risinājumus. Un tomēr, mēs netaisāmies labot visu, kas jums ir sakrājies. Mēs gatavojamies jums parādīt karti un to, kā jūs variet izlabot jebkādu nemieru un raizes – lai kādas tās arī nebūtu. Tad, ko gan jums darīt? Iespējams šodien jūs varēsiet sākt ar enerģiju izpēti, kuras ir piesaistījusi numeroloģija. Kā jūs gatavojieties tās ielaist sevī? Vai jūs gatavojieties vizualizēt virvi, kas velk kaut ko ezotērisku, kaut ko, ko jūs ne pārāk saprotat? Un pievilka –ko? Jums tas ir jāizdara ar jūsu DNS palīdzību!
 
„Nu, lūk, jau atkal” – daži teiks. „Atkal Kryon runā par bioloģiju. Kryon, kāpēc tu nerunā par garīgām lietām? Es gribu uzzināt par saviem eņģeļiem. Es gribu uzzināt par saviem gidiem/pavadoņiem. Es gribu uzzināt par ezotēriskām lietām. Taču tu atkal taisies runāt par bioloģiju... par molekulu”. Viss ir pareizi. Parunāsim par molekulu, bet parunāsim par to tādā veidā, ka tas iespējams jūs pārsteigs. Jo tajā ir viss, par ko jūs jautājat! Paskatīsimies vēlreiz uz pirmo reizi Vēsturē, kad DNS lauka spožums tika ieraudzīts un pierakstīts. Es esmu minējis šo piemēru daudzas reizes. Es izdarīšu to īsi, taču es pateikšu jums, kur ir šī paziņojuma nozīme. Es tagad izstāstīšu jums tēlaini un jūs ieraudzīsiet to, ko es gribu, lai jūs ieraugāt.
 
Vēsturē atzīmētā/minētā DNS kvantu lauka atklāsme
 
Senais pravietis Elija šodien tiek uzskatīts par pravieti visās galvenajās reliģijās. Tiem, kuri piekopj hinduismu, islāmu un kristietību, visos jūsu Rakstos, ir lielais pravietis Elija ... viens no praviešu pirmtēviem, gudrs un visu godāts.
 
Elija paveica to, ko neviena cilvēciska būtne nekad nebija darījusi. Viņš gribēja pacelties – dzīvam esot, un viņš gribēja, lai tas tiktu pierakstīts, tā, lai visi varētu uzzināt, kā tas notika. Citiem vārdiem sakot, viņš gribēja, lai tas tiktu aprakstīts, pierakstīts un kāda ieraudzīts, kam to bija paredzēts ieraudzīt. Un viņš to izdarīja. Elija izvēlējās savu skolnieku Elisu, lai viņš redzētu un pierakstītu to, ko ieraudzīs. Es esmu minējis šo stāstu ļoti daudzas reizes, taču tas ir tik diženi katru reizi, kad tas tiek sniegts!
 
Tad Elisa gribēja kaut ko saņemt pretīm. Viņš ar Eliju noslēdza vienošanos. „Meistar, es izdarīšu visu, ko tu gribi. Ja tu patiešām mani atstāsi, es ļoti skumšu pēc tevis! Taču, lūdzu, vai tu varētu nodot man savu mantiju?” Tagad iespējams tas nav pārāk labi saprotams, tāpēc es taisos jums izskaidrot, ko tas nozīmē, un es vēlos, lai jūs ieraudzītu kaut ko, tik ļoti apsteidzošu/pārsteidzošu (опережающее), ka par to nav ticis runāts līdz pat šai dienai. Mūsu priekšā ir divi garīgi cilvēki. Viens gatavojas pacelties un pamest/atstāt planētu. Otrs lūdz savākt visu gudrību, kāda jebkad ir bijusi aizejošajam, un nodot to palicējam. Vai jūs zināt, kā tas parasti notiek? Viņiem abiem būtu bijis jāmirst! Tas pēc abpusējas vienošanās notiek priekškara otrā pusē, un viens atgriežas ar otra gudrību. Taču – ne tajā reizē.
 
Viņi palūkojās viens otram acīs, Elija pasmaidīja un teica: „Ir noticis. Tā [mantija] ir tava”. Vēsture liecina, ka pēc Elijas aiziešanas, Elisa devās veikt grandiozus un diženus darbus, dažus par varenākus nekā pats meistars Elija. Elisa pieņēma pravieša Elijas gudrību un mantiju, ievietoja to sevī, un tā kļuva viņa. Tagad, dārgais, pasaki man, par ko liecina šis process? Kāpēc jūs nespējat to izdarīt šodien? Labi, es jums pateikšu, tas nebija 3-dimensionāli. Es teikšu jums, ka tas bija viens no visezotēriskākajiem notikumiem, kāds jebkad ir noticis, taču diemžēl diezin vai kāds par to runā.
 
Kā gan jūs spētu nodot savu gudrību, paredzot to nodot konkrēti vēl kādam? O, tā ir citas smalkās saskarsmes/čenelinga tēma. Tas ir – kvantiski. Tas ir – skaisti. Tas ir – process. Un, starp citu, tajā ir kaut kas, kas ir saistīts ar 44! Iztēlojieties Cilvēku ar iespēju nodot gudrību, apejot nāvi! Pat šamaņi nespēja to izdarīt! O, viņi centās, taču nespēja. Lūk, kāpēc lielākās šamaniskās dvēseles, kādas ir dzīvojušas uz zemes, mirstot nodeva savas zināšanas. Tām ir jāatgriežas caur viņu Akaši ierakstiem. Iztēlojieties, kā tas būtu, ja jūs spētu nodot visu, ko esiet iemācījušies, kādam citam! Šī koncepcija diezin vai ir zināma kādam uz planētas. Tagad tikai tibetiešiem piemīt šīs zināšanas.
 
Meistara Elijas pacelšanās
 
Un izgāja Elija uz lauka kopā ar Elisu, kas tika aicināts vērot šo notikumu. Un, kā vēstīts Rakstos, jūs tos saucat par „Otro Ķēniņu Grāmatu” [viena no Vecās Derības grāmatām pareizticīgajiem kristiešiem pravieša Elijas augšāmcelšanās ir aprakstīta „Ceturtajā Ķēniņu Grāmatā” (4 Ķēn. 21:15) – tulk. piez.], notika sekojošais: Elija pārvērtās gaismas lodē! Elisa pierakstīja tik ātri, cik vien spēja. Elisa izjuta pārveidošanās iedarbību, pierakstot tik atri, cik spēja, vienlaicīgi būdams redzamā satriekts. Tā bija gaismas lode, neticami spoža, zaigojoša.
 
Un tagad es vēlos, lai jūs ieraudzītu to, kas nenotika un salīdzinātu to ar Rakstiem. Nebija nekādas gaismas, kas nonāca no debesīm, lai paņemtu Eliju! Vai jūs to saprotiet? Nekas nenolaidās no augšas. Visa enerģija, kuru toreiz ieraudzīja Elisa, tika cilvēciskas būtnes vārdā Elija ģenerēta. Viņš to paveica ar paša garīgumu, jo viņs vienā mirklī pārvērtās par Dieva daļiņu, kas viņš arī bija. Viņš nevarēja palikt tādā stāvoklī ļoti ilgi, jo citādi iztvaicētu visus ap sevi! Tas notika ļoti ātri un Elisa to redzēja.
 
Elisa nezināja precīzi, ko viņš toreiz redzēja, taču tas bija satriecoši. Gandrīz momentāli, kā to apraksta Elisa, radās trīs enerģiju veidi, kas nonāca, lai palīdzētu Elijam pacelties debesīs. Metafora bija tā, ka Elija aiztraucās ratos ar trim baltiem zirgiem. Garīgās parādības, kas iziet ārpus 3D robežām – tās vienmēr ir metaforas, dārgie. Tas ir vienīgais veids, kā vēstīt par tādām lietām, kuras jūs nespējat iztēloties. Taču es vēlos, lai jūs vērstos pie numeroloģijas. Runa ir par trijnieku – trijnieku-katalizātoru. Un tā ir visur garīgumā. Katrā reliģijā jūs atklāsiet to [trijnieku], kā Dievu pārstāvošās enerģijas. Noteikti ir kaut kas par trijnieku. Mēs pat tagad jums sakām, ka mēs izmantojam trešo valodu – tā ir metafora Dieva katalītiskai komunikācijai ar cilvēkiem. Komunikācija ar Elisu bija Elijas piedzīvotā pieredze. Elisa bija pārsteigts/apstulbis! Viņš nosauca par ratiem to, iekš kā brauca Elija. Ivritā viņš to nosauca par Mer-ka-ba, kas nozīmē „braukt”. Elija brauca sevis paša Dieva enerģijā.
 
Un tagad atļaujiet man izstāstīt jums, ko Elisa patiesībā redzēja. Viņš bija pirmais Cilvēks vēsturē, kura skatienam atklājās tas, kas tiek radīts katrā cilvēciskā būtnē, izplatoties apmēram astoņu metru attālumā. Tas saucās DNS kvantu/kvantiskais lauks [Merkaba]. Ja jūsos ir Dievs katrā atsevišķā jūsu DNS daļā un DNS sāk aktivēties, jums būs iespēja izdzīvot tādu pat pieredzi, kāda bija Elijam! Un tā atkal ir DNS. Tā nav tikai bioloģija, nav tikai molekula, bet tas ir visa, kas ir garīgs, nesējs ikvienā cilvēciskā būtnē.
 
Jūs Aklaši ieraksti atrodas tur. Viss, ko jūs jebkad esiet darījuši, atrodas tur. Visas jūsu dzīves mācību stundas ir tur. Jūsu garīgais kodols ir tur. Jūsu eņģeļa vārds ir tur. Par ārpuszemes enerģijas atrodas tur! Visas šīs lietas, kuras ir garīgi unikālas katrai atsevišķai cilvēciskai būtnei. Un, lūk, tagad mēs to esam uzstādījuši un mēs parādījām, ko gribējām parādīt jums par to, kas kvantiski atrodas ap katru cilvēcisku būtni, parunāsim par to.
 
Mēs sniedzām jums DNS kārtu apzīmējumus. Tie ir grāmatā. Jums ir to nosaukumu ivritā, tie visi – ir Dieva vārdi. Vai tas nav interesanti? Vai jūs saprotat, cik ļoti būtiska ir ikviena kārta? Nav nekā parasta tajās vai jūsos! Un tā - tagad, ja jūs gribētu izprast koncepciju par to, ko jūs priekš sevis darāt šajā gadā, ar kurām no šīm koceptuālajām DNS kārtām jūs strādātu? Mēs gatavojamies pateikt jums un mēs gatavojamies sniegt jums piemēru. Tas būs piemērs, kādu mēs patiešām vēlamies atzīmēt [noenkurot], tā, ka jūs to neaizmirsīsiet. Šī smalkā saskarsme/čenelings ir visbūtiskākā no visām, kādas mēs jebkad esam snieguši, un nebūt nav vienkārša. Jūs redzēsiet.
 
Ar kuru /kādu DNS kārtu strādāt šajā gadā?
 
Tagad ... tie, kuri jau ir pazīstami ar [DNS] kārtām, teiks: „Nu, tai droši vien ir jābūt ir jābūt 6.kārtai. Tas ir Augstākais Es. Tas visdrīzāk ir viņš. Pirmkārt – Augstākais Es ir komunikāciju portāls. Tas ir tas, kas aktivējas, kad mēs meditējam, tas ir saistošais kanāls. Kad mēs piesaucam iekšējo prieku, tas arī ir saistošais kanāls. Tas visdrīzāk ir viņš. Tas ir tas, ar ko mēs strādājam, vai nav tiesa?” Es teikšu – nē. Nē, tas nav viņš.
 
„Tad tā droši vien ir 10.kārta. Tā ir ļoti garīga [DNS] kārta. Tā ir saistīta pašu jūsu eksistences būtību, jūsu dievišķīgumu. Dievišķīgums – tas ir jūsu eksistences avots. Tā, ka visdrīzāk – tas ir viņš. Tas ir saistīts ar radošo avotu un ar to, kas nav Dievs, bet ir Radītājs, ar enerģiju atsevišķi no Dieva, kura ir uzskatāma par Visa, Kas Ir priekšstatu un ko ir radījis Visums”. Es teikšu – nē, tas arī nav viņš.
 
„Labi, iespējams tā ir 12.kārta”, jūs teiksiet. „12.kārtu ir ļoti grūti saprast tāpēc, ka tā tik vienkārši tiek definēta. Tā saucās – Visvarenais Dievs. Tam ir jābūt viņam”. Ļaujiet, es izstāstīšu, kas ir 12-tā kārta. Tā ir Dieva seja tevī! Visvarenais Dievs tevī – tas ir tas, ko cilvēki redz, kad tu esi līdzcietīgs, tas ir tas, ko cilvēki redz, kad esi mīlestībā. Tas ir tas, ko cilvēki redz, kad svini uzvaras un, kad esi priecīgs. Pati radīšanas labā griba – ir Visvarenais Dievs. Vai tad tas nav viņš? Nē, tas nav viņš.
 
Visas šīs kārtas ir svarīgas, tās visas ir svētas. Taču – nē, neviena no tām nav tas, ar ko jūs strādājat šajā gadā. Jums jau ir pateikts priekšā, jo uz to norāda gada vārds. Tas ir skaitlis 11. Un tas ir tas, kā dēļ mēs iekļūstam nelaimē, kad to nesaprotam. Un es gatavojos jums to izskaidrot.
 
Vienpadsmitā DNS kārta.
 
DNS 11-tā kārta tiek definēta kā dievišķā sievišķā gudrība. Lūk, brīdis, kad mēs zaudējam visus vīriešus [smiekli zālē] Tāpēc, ka atrodoties 3D, jūs patiesībā to nevēlaties, vai ne, vīrieši? Tas ir tāpēc, ka jūs domājat, ka sievišķīgās lietas – tie ir visādi nieki. Tu esi vīrietis un tev šķiet, ka šīs kārtas enerģija nav raksturīga tavam dzimumam [daļa vīriešu tā domā]. Tomēr tas ir ļoti 3Dimensionāli, un tas tā nav. Pirmkārt, jūs visi esiet bijuši gan viena, gan otra dzimuma. Jūs to ziniet, vai ne? Pēc kārtas. Mēs to esam apsprieduši daudzas reizes. Jums ir jāzina, ka tā ir daļa no sistēmas. Caur daudziem iemiesojumiem un inkarnācijām tiek izstrādāts tā, kas mēs esam tagad, līdzsvars. Bieži sievietei piemīt kareivja enerģija, vīrietim – piemīt maigas mātes enerģija. Tas ir jūsos visos. Ikviens no jums – ir enerģiju sajaukums, tāpēc es varu runāt par dievišķā sievišķā gudrību un es runāju par katru šajā telpā, jo Dievam nav dzimuma. Tāpēc es gatavojos definēt šo gudro, dievišķo enerģiju tā, lai jūs to saprastu.
 
Pirmkārt, kas tad ir dievišķā sievišķā gudrība? Kāda, pāris vārdos, ir šī gudrība? Kāda tā ir, tā, kurai ir tik milzīga nozīme šajā gadā? Parunāsim par tās funkciju, ko tā izpauž un par dievišķā sievišķā gudrību. Galvenais – ir līdzcietība. Tas ir atslēgas vārds un jūs par to jau esiet dzirdējuši, vai ne? Jūs pat esiet to dzirdējuši no Adamusa šajās brīvdienās [runa ir par agrāku Džefrija Hoppes čenelingu]. Jūs esiet to dzirdējuši no Gaijas, vai nav tiesa? [runa ir par iepriekšējo Peperas Ljuisas čenelingu]. Līdzcietība. Jūs varētu jautāt – kāda veida līdzcietība? Līdzcietība pret citiem cilvēkiem? Jā. Taču tas ir pat vairāk. Un es taisos jums izskaidrot to tādā koncepcijā, lai jūs saprastu.
 
Es taisos jums izskaidrot iemeslu, kāpēc līdzjūtība un gudrība ir saistītas ar sievišķo. Ir viens lieliks piemērs, kuru jums visiem būtu jāsaprot, pat vīriešiem šajā telpā, jo pat viņiem ir šī pieredze. Senā dvēsele, tu atrodies vīrieša ķermenī un tu ar to lepojies, taču tev jau ir bijusi dievišķā sievišķā gudrības pieredze un tu atcerēsies, kad es sākšu runāt par to. Runa ir par piedzimšanu.
 
Mātes un Bērna Metafora
 
Nav nekā, kas līdzinātos tam – bērna piedzimšanai. Šī pieredze ieguļas apziņā ikvienai cilvēciskai būtnei, kura ir iesaistīta šajā notikumā. Kad dziedošie eņģeļi sastājas ap gultiņu un jūs dzirdat pirmo bērna kliedzienu, kas tas ir par prieku! Un, ja jums ir palaimējies būt tādā situācijā, kad jūs šo bērniņu liekat bērnu pie mātes krūts un iespējams uz mirkli pamanāt bērniņa skatienu. Tas - ir pirmais acu kontakts. Uz planētas nav nekā, kas spētu tam līdzināties!
 
Lūk, par to es gribu runāt tieši tagad. Cik stipri tu mīli šo bērnu, māmiņ? Kā tu to novērtētu skalā no 1 līdz 100? Mātes šajā telpā saka: „ar simtdivdesmit”. Nav nekā, kas spētu tam līdzināties. Dzīvības radīšana – varens un satriecošs akts. Visi jūsu paterni ir pārstāvēti bērnā. Visas vajadzīgās lietas, kas ir pārgājuša pie viņa un bērniņš ir pilnība. Ezotēriski – tieši šo bērniņu jūs arī gaidījās. Ezotēriski – tas pat var būt kāds no jūsu aizgājušajiem radiniekiem. Lūk, kā tas darbojas. Jūs to zināt, vai ne? Ezotēriski – bērniņš ir izvēlējies jūs. Ezotēriski – jūs esiet izvēlējušies bērniņu.
 
Tādejādi šis – ir maģisks brīdis un, ja jūs saprotat, cik skaists un garīgs ir šis darbs, tas ir - pat vairāk maģisks. Taču pat, ja jūs pilnībā neesiet informēti par to, tik un tā – tas ir maģisks brīdis. Tāpēc šo dinamisko un daudzdimensionālo mīlestību starp bērnu un māti nav iespējams aprakstīt. Tā ir universāla un tā ir sastopama visur pasaulē.
 
Tagad mēs gatavojamies jums sniegt iedomāts situācijas piemēru. Kamēr mēs redzam šo mīlestību, es došu jums metaforu apdomāšanai/saprašanai. Es gribu dot jums gudras, dievišķas mātes līdzcietības piemēru. Tā nav vienkārši līdzcietība, kas tiek pausta citām cilvēciskām būtnēm uz planētas, tā ir līdzcietība, kas tiek pausta Dievam. Tā ir līdzcietība, kas tiek pausta dualitātes attiecībām, tam, kas ir dievišķs cilvēkā. (Это не просто сострадание другим человеческим существам на планете, это — сострадание Богу. Это сострадание к отношению дуальности, тому, что является божественным в человеке). Tas ir mīlestības pavediens starp māti un bērnu, līdzcietīgas mīlestības. Tā ir arī saikne starp jums un Dievu, saistošais pavediens starp mums. Tā ir metafora. Kad jūs nolemjat, ka Dievs ir jūsu dzīvē un jūsu ķermenī, sāk kļūt skaidrāks arī pārējais.
 
Tad, lūk, izspēlēsim šo iedomāto situāciju. Iztēlosimies, ka šajā maģiskajā brīdī pēkšņi bērniņš kļūst nenovecojošs un saprātīgs. Pēkšņi – bērns sāk uzdot jautājumus! Un šajā brīdī bērns ir gatavs jums pajautāt to, kas jūs esiet un ko jūs gribat. Tagad izskaidrosim, par ko ir šī metafora, tāpēc, ka tas, ko bērns gatavojas uzzināt no mātes, ir tas, ko es gribu izstāstīt ikvienam šajā zālē, - par jums un Dievu. Tā, ka ieklausieties šajā apmaiņā starp māti un bērnu, tā pārstāv gudrību un dievišķo sievišķo.
 
Bērns jautā mātei: „Mammu, kāda būs mana dzīve ar tevi? Kas tu patiesībā esi? Ko tu taisies darīt?”
 
Aizdomājieties uz mirkli, kāda būs jūsu atbilde. Un atļaujiet jums jautāt, vai tā būs tāda?
Māte raugās uz jaunpiedzimušo bērnu pie savas krūts un saka: „Pirmais, ko es taisos darīt, ir turēt sevi noslēpumā no tevis/noslēpt sevi no tevis. Tev nāksies daudz un neatlaidīgi strādāt, lai uzzinātu, cik ļoti stipri es tevi mīlu. Es būsu spiesta to noslēpt tā patālāk, grūti sasniedzamās vietās, un tev nāksies meklēt un meklēt, lai to atrastu. Tā būs tumsā, pieejama tikai citiem cilvēkiem, bet ne tev. Būs daudz noslēpumu un tu nekad nespēsi mani atrast.”
 
Vai to tu taisies teikt savam bērnam, māt? Šādus vārdus? Jeb vai tu pateiksi pilnīgi pretējo?
 
„Es esmu šeit tevis dēļ. Es šeit esmu priekš tevis! Es esmu pilnībā atvērta tev un es taisos būt kopā ar tevi visu tavu dzīvi. Tev nekad nenāksies mani meklēt, jo es vienmēr būšu tev līdzās, tavā pusē, mīlot un aizsargājot tevi. Nebūs nekad nekādu noslēpumu tajā, kur es esmu ... nekādu noslēpumu! Un nebūs nekādas nozīmes tam, ko tu saki vai, ko domā pārējie, Es Esmu Šeit!”
 
[Pauze]
 
Tā – ir patiesība par to, ko jūs teiksiet šai īpašajai būtnei, kura tikko kā ir šeit ieradusies, jūsu lolojumam/asins lāsītei(вашей кровиночке), vai ne tā? Bērniņš nopūtīsies un ciešāk apskaus jūs. Tā – ir patiesība.
 
„Pastāsti man vairāk, māmiņ! Kas vēl?”
 
Māt, vai tu tad ieskatīsies acīs savam mazulim un teiksi: „Tad vēl, lai tev būtu labas attiecības ar mani, es gribu, lai tu drusku ciestu. Un tas nav viss, būs kādi izrādes atribūti ... daži tūkstoši pakāpienu, lai paceltos/tiktu uz augšu. Es taisos nogrūst tevi lejā dažas reizes, lai tu nejustos pārāk komfortabli, lai tu justos nožēlojams un, lai pazemotu tavu pašcieņu. Nu, un tad, ja tu nepareizi uzvedīsies, es tevi pametīšu.”
 
Vai tas ir tas, ko tu taisies teikt? Atbilde ir – NĒ! Un es gribu jums pateikt, ka arī Dievs jums to nesaka!
 
Paklausies manī, cilvēciskā būtne, - tam nav obligāti jābūt grūtam. Cilvēciskās būtnes ir uztiepušas Dievam cilvēku noteikumus. Viņi ir attēlojuši Dievu, kā cilvēcisku būtni un pat apgādājuši Dievu ar cilvēcisku bioloģisko dzimumu, pat likuši tam rīkot karus/kaujas debesīs! Viņi ir piešķīruši tik daudzas citas lietas un tas viss tikai tāpēc, lai cilvēciskotu Visuma Radītāju! Neuzķeraties uz to. Izmantojiet savu pašu garīgo loģiku. Tās nav mūsu savstarpējās attiecības, senā dvēsele, un nekad tādas nav bijušas.
 
Es vēlos, lai, aizejot no šīs vietas, tu zinātu, kas tu esi: bērns, kurš guļ pie Visvarenā Radītāja krūtīm, raugoties acīs Dievam.
 
Uzdosim nākamo jautājumu, taču šoreiz bez metaforas. Tātad – tas ir starp tevi un Dievu: „Dievs, ko tu gribi? Ko tu gribi no manis?”
 
„Es gribu, lai tu mīlētu mani visus savu dzīvi. Es zinu, būs grūti laiki un būs laiki, kad tu nesapratīsi, kas notiek. Es zinu, tu – esi bērns un tev būs augšanas slimības. Es zinu – būs laiki, kad tu atkāpsies no manis un – tu atgriezīsies. Bet es gribu, lai tu zinātu – es vienmēr esmu šeit. Un mana roka vienmēr ir izstiepta, lai palīdzētu tev iziet cauri tumsai. Tu vari mani piesaukt jebkurā laikā”.
 
Un tā, dārgais, ir mūsu attieksme pret tevi. Es pārstāvu to daļu priekškara otrā pusē, tos, kuri var teikt no šejienes senajai dvēselei atklāti un brīvi, un es saku: „Tā ir mūsu līdzcietības attieksme”. Un tas ir tas, par ko ir šis gads.
 
„Ko vēl, Dievs, ko vēl tu gribi?” Ko teiktu māte, paejot gadiem? Tāpat arī mēs. Bērns aug un māte saka: „Nu kāpēc tu neatnāc biežāk pusdienās?” Pat tad, kad bērnam jau ir sava paša dzīve un viņš jau visu ir sasniedzis, viņam pat ir sava paša ģimene, māte turpina viņu mīlēt un saka: „Kāpēc tu man kādreiz nepiezvani? Un tev pat nav jābūt jūdam! [Smiekli]
 
Lūk, ko es gribu dot jums tieši tagad. Tas ir tas, ko jūs sacīsiet savam bērnam, vai ne? Bērns ir mīlestība uz visu dzīvi. Kas var būt vienkāršāk? Kas var būt dziļāks un tīrāks? Kāpēc cilvēce ievieto Dievu kastītē, kam piešķirta cilvēciska forma, ar cilvēku atribūtiem, tādiem, kā dzimums, nosodījums, skaudība, atriebība un sods? Tas nav tas, kas mēs esam! Mēs – esam visa, kas ir, radītāji, ieskaitot to skaistumu, kāds ir cilvēciska būtne.
 
Šie negatīvie un šausminošie atribūti nekādā gadījumā nav tas, ko jūs teiktu savam bērnam, vai ne? Māmiņ? Tēti? Tāpat arī mēs! Lūk, šis vārds – līdzcietība. Tas atbilst skaitlim vienpadsmit 2011.gadā. Tas atbilst tam, kas izpauž 11-to DNS kārtu, un tas atbilst tai enerģijai, ar kuru jūs pašlaik strādājat. Lūk, kāpēc, kad jūs sajūtat mātes līdzcietību, gudrību, dievišķo sievišķo, tad jūsu polaritāte starp Dievu un Cilvēku vairs netiks dēvēta par dualitāti. Tad tā ir singularitāte, kad jūs un Dievs – esiet viens.
 
Dārgais, ikviens ieraudzīs to tavā sejā. Lūk, kad sāksies dziedināšana, pēc kuras jūs esiet nākuši. Bet pēc tam atrisinās problēmas. Un tad jūs jau sākat dēstīt miera sēklas uz Zemes.
 
Kāpēc tu nepieņem mūsu priekšlikumu? Kāpēc tu mums dažkārt nepiezvani? [smiekli] Varbūt šovakar? Vai tad tas tev ļoti kaitētu, ja tu pacelsi savas rokas pret debesīm un pateiksi: „es mīlu tevi, Dievs”? Neesi pārsteigts, ja sajutīsi mūsu roku savējā, ar vārdiem: „Šķiet, ka ir laiks, tu paaicināji”.
 
Lūk, kāds ir šī vakara vēstījums. Lūk, par ko ir šis gads.
 
Palieciet centrēti, kļūstiet līdzcietīgi. O, jā, būs uzmanību novērsoši brīži, senā dvēsele, tāpēc, ka mēs esam kaujā. Mēs tev teicām, ka tā būs. Un šī ir vecās un jaunās enerģijas kauja un tas nav nemaz tik patīkami. Dažiem no jums nāksies iziet caur to, ko jūs negaidījāt.Palieciet centrēti. Tas, kas ir jūsos, kas arī ir Dievs, satur jūsu sākotnējā avota enerģiju. Tur ir sēklas un vienmēr būs, tāpat, kā arī būs visa, kas ir, radītājs. Mīlestība ir mūžīga un tagad es par to runāju un daudzas senās dvēseles, kurām tas bija vajadzīgs, to dzirdēja.
 
Ļaujiet, lai sākas dziedināšana.
 
Un tā tas ir.
 
Kryon