sestdiena, 2011. gada 27. augusts

PĀRTRAUCIET SODĪTIES PAR NĀKOTNI

Kādu nepilnu nedēļu gaisā virmo tēma... domā- ko runā, kontrolē katru savu vārdu un domu. Jo viss piepildās un īstenojas. Un ātrāk nekā līdz šim. Šodien manā epastā atnāk šāds materiāls... tas tikai liecina par to, ka visi esam saistīti, visi atrodamies vienā vienotā virknējumā, režģī, laukā- sauciet kā gribiet.


PĀRTRAUCIET SODĪTIES PAR NĀKOTNI

Saņemts no Džiliānas MakBetas-Lutānas
Mēs pareģojam nākotni ar tiem vārdiem, ko paši izrunājam. Mūsu vārdi ir pareģojumi, kas piepildās. Nesējiet negatīvas sēklas- pareģojiet tikai labu un ieceriet tikai labu. Ar negatīviem vārdiem un negatīvām apcerēm jūs varat atcelt vislabākos Visuma plānus. Jūsu vārdiem ir nāves un dzīves spēks. Jūs dabūsiet to, ko piesaucat. Jūsu vārdi dzīvē ienesīs tieši to, ko jūs sakāt.

Runājot, mēs dodam dzīvību tam, ko sakām, mēs iesējam sēklu. Un saņemsim tieši to, par ko runājam. Vārdi ir kā sēklas- tiem ir radošs spēks. Mēs šodien esam tādi kā esam, pateicoties reiz agrāk izteiktiem vārdiem. Visi mūsu vārdi kļūs par pareģojumiem, kas piepildās. Ieklausieties tajā, ko sakāt par sevi. Pat negatīvām domām nav jākļūst par negatīviem vārdiem. Brīdī, kad izrunājat vārdus, tie pieņem pavisam jaunu nozīmi un pilnīgi jaunu enerģiju. Ja jums nepatīk tas, kas notiek jūsu dzīvē, tad sāciet mainīt vārdus, ko izrunājat.

Labāk neteikt neko nekā teikt kaut ko negatīvu. Negatīvie vārdi atceļ Dieva plānu- jūs nosodāt (nolamājat) savu nākotni- jūs noniecināt savu dzīvi. Ar vārdiem jūs vai nu nosodāt savu dzīvi vai svētāt to. Runājiet ticības un paļāvības pilnus vārdus; runājiet par Dieva palīdzību jūsu gaismai, par gaismu jūsu sirdīs. Ar vārdiem mainiet atmosfēru visur, kur vien dodaties- piesauciet labo, sauciet gaismu, piesauciet mīlestību un lūdziet dievišķo palīdzību.

Nerunājiet par problēmām, runājiet par risinājumiem. Mēs neesam savu dzīvju reportieri, bet mēs esam savas dzīves paredzētāji. Mums jāpiesauc neredzamais tā it kā tas būtu redzams. Piesauciet to, ko vēlaties, runājiet par to ar paļāvību un ticību, piesauciet to ar gaismu. Mainiet savu pasauli, mainot izrunātos vārdus. Jūsu mēlei ir nāves un dzīves spēks. Vai ļaujat piedzimt vai arī jūs iznīcināt?

Sīkumi sarindojas ar katru izrunāto vārdu- un jūsu vārdi piepildās. Jūs radāt visu paši. Arī jau radīto ar vārdiem, jūs varat mainīt. Negatīvi reaģējot uz pēkšņām pārmaiņām un haosu, mēs aizkavējam visa radīšanas mērķi. Ja mēs pieņemama haosu kā iespēju garīgai pacelšanai, tad sāpes izzūd. Mēs paši vien nosakām to ātrumu, kādā izgaisīs nemiers un kņada. Vienā un tajā pašā laikā eksistē neskaitāmi daudz nākotņu. Mūsu rīcība nosaka to, kādā visumā mēs ieejam. Pareģot- tas ir redzēt nākotni mūsu tagadnes rīcībās un darbībās.

Tulkoja Māra Brante