trešdiena, 2011. gada 10. augusts

Montekjū 17.jūlijs/2011

Lai izprastu šo materiālu- iesaku izlasīt arī pārējos jūlijā dotos vēstījumus no Montī.


Mana mīļā Veronika, mana sirds ir pie Tevis un visiem tiem, kas ir pietiekami drosmīgi, lai no jauna aplūkotu visu to, ko jūs esat pieņēmuši par faktu, kā arī vēsturi, kas tikusi jums mācīta, u.t.t. Ir šokējoši pacelt plīvuri: atklāt īsto patiesību, kam jāskatās acīs. Cilvēcei jāvirzās uz priekšu- izvēles nav. Pienācis laiks mosties no kontrolētā hipnotiskā snauda. Pienācis laiks apšaubīt it visu. Es apsolīju, ka korumpētie tiks atmaskoti: tagad tu redzi kā tas notiek. Šis ir tikai sākums!
Fakts ir, ka Īrija, Romas katoļu baznīcas bastions sāk apšaubīt tās baznīcas motīvus, kas izvarojusi tās bērnus un tad nolēma aizsargāt izvarotājus un pedofilus. Tie sludināja mīlestību, bet nesodīti sagrāva tik daudzu nevainīgumu. Roma allaž atbalstījusi izvarotājus un pedofilus savā starpā.
Bet beidzot Īrijas valdība ir drosmīgi pavēstījusi, ka mēs jūs vairs nepacietīsim savā vidū. Tu to negaidīji, mana mīļā. Bija nepieciešams tikai nedaudz papētīt, lai atklātu šausmīgo patiesību.
Katoļu baznīca izmanto 2 juridiskas personas: Pirmā ir starptautiski pazīstamā Vatikāna pilsētvalsts ar pāvestu, kā valdības galvu. Otrā būs tev patiess šoks. Tā ir Augstākā juridiskā persona, kas stāv pāri visām citām juridiskām personām, kam pakļauti visi īpašumi un „radības” (dzīvās būtnes).
Padomā brīdi. Cik no jums apzinājās faktu, ka visi īpašumi un „radības” ir padotie?
Papētiet Laterāna līgumu, ko 1929.g. parakstīja Benito Musolini un pāvests Pijs XI.
Romas kults, kas kontrolē katoļu baznīcu, apgalvo ,ka pirmā persona, kas lietoja jēdzienu Svētais (jeb pāvesta) Krēsls, bija Svētais Pēteris. Bet tas nav iespējams, jo etimoloģiski vārds „sedes” (krēsls) parādījās tikai vairākus gadsimtus pēc tam, kad Sv. Pēterim izpildīja nāves sodu Jeruzalemes aplenkuma laikā 70.g.m.ē.
Viņi apgalvo arī, ka Sv. Pētera krēsls joprojām vēl pastāv. Patiesībā to bijuši tik daudz- tātad nav Krēsla à nav spēka no Krēsla. Sv. Pētera Krēsls pretendē uz nepārtrauktu pāvestu, kas fiziski tajā sēdējuši, secību. Kaut Romas katoļu baznīca atklāti atzinusi, ka Sv. Pētera Krēsls ir klajš viltojums, šis viltojums joprojām tiek publiski izstādīts, kā viena no cienījamākām relikvijām.
1250.g. Sv. Francis un Inokentijs IV oficiālas Romas kulta ceremonijas laikā iemeta pāvesta gredzenu jūrā. Tad viņi proklamēja Venēciju un Svēto Krēslu par nesaraujami vienotiem. Līdz ar to Pāvesta Krēsls bija pirmdzimtais, kā pirmais pilnīgi kristīgais kopējais saimnieciskais darījums starp Romas kultu, venēciešiem un Anglijas kroni.
Pāvests Bonifācijs pasludināja, ka „visi rādījumi (dzīvās būtnes) ir pakļauti pāvesta autoritātei”. 1302.g. viņš laida klajā pāvesta bullu Unun Sanctum, pavēstot „Mēs deklarējam, sakām, definējam un pasludinām, ka- lai glābtu katru cilvēcisko radību, tai ir jābūt pakļautai Romas pāvestam.” Pāvesta krēsls kā juridiska persona kļuva par katoļu baznīcas instrumentu, nodibinot vienu no ienesīgākajiem biznesiem Viduslaikos- starptautisko vergu tirdzniecību. Šī industrija, ko sākotnēji kontrolēja Portugāle un Spānija, bija iespējama tikai pateicoties pāvesta krēsla pretenzijām uz šīm unikālām īpašībām.
Kad Spānija sponsorēja pāvesta jūras ekspedīciju Kristofera Kolona (Kolumba) vadībā, lai savās pretenzijās iekļautu arī jauno pasauli, pāvests Inokentijs VIII (1484. - 1492.) paplašināja Svētā Krēsla jēdzienu, tagad iekļaujot tajā veselus okeānus un visu zemi.
Pāvesta Inokentija VIII valdīšanas laikā mainījās inkvizīcijas un inkvizitoru loma, paplašinot viņu juridiskās un garīgās pilnvaras ķeceru likvidēšanā. Ap 1483.g. Toms de Torkemada tika iecelts Aragonas, Valensijas un Katalonijas ģenerālinkvizitora amatā. Viņa spīdzinātāji un speciālā milicija tika tad īpaši svētīti – nododot zvērestu, tie tika iecelti Romas kulta augstākā kārtā – SS jeb Sedes Sacrorum bruņinieku kārtā.
Mātes baznīcas vārdā Romas pāvesta juridiskais ordenis deva rīkojumu Romas katoļu baznīcas militāram ordenim Sedes Sacrorum neatlaidīgi cīnīties pret visiem ķeceriem svētajā inkvizīcijā: to skaitā veicot atentātus, spīdzināšanas un pretizlūkošanu, lai aizsargātu Svēto Romas katoļu baznīcu un kā galvenais - Svēto bruņinieku ordenis SS (Sedes Sacrorum jeb Pāvesta Krēsls) pārstāvētu Svētā Krēsla intereses.
Kā Romas katoļu baznīcas garīgam ordenim tam, SS, piešķīra ārpuskārtas Romas katoļu žēlastību, piedodot (atlaižot) visus nāves grēkus (tā piešķirot tiem ieeju debesīs), kas „diemžēl” jādara, lai pildītu pasaulīgos noteikumus. Citiem vārdiem, lielinkvizitora Tomasa de Torkemada karaspēki bija pirmais reliģiskais militārais dienests, kam pāvests piešķīra imunitāti pret elli, neskatoties uz spīdzināšanām, ļaunumu un terora aktiem.
Pēdējās Svētās inkvizīcijas atklātās sātaniskās rituālās upurēšanas notika 19.gs. sākumā. 20.gs. sākumā Svētai inkvizīcijai vēl bija piešķirti vairāki simti SS karavīru. Bet, kad 1929.g. nacionālsociālistiskā darba partijā (Vācijā) tika uzņemts Heinrihs Himlers, tika radīta jauna nacistu SS armija (Sedes Sacrorum bruņinieki), kas sasniedza dažus simtus tūkstošus, lai ar 1939.g. sāktu lielāko inkvizīciju, ko Romas kults jebkad uzņēmies, sadedzinot dzīvus vairāk nekā 18 miljonus nevainīgu cilvēku Krievijā un Polijā.
Vācu SS izformēja II Pasaules kara beigās un 1945.g. SS Romas vīstoklis tika nodots ASV SS (Secret Service- slepenam dienestam- Sedes Sacrorum). Savienotajās valstīs SS tika oficiāli radīta kā militāri/garīgs spēks. Lai gan tas pilnībā atrodas ASV prezidenta aizgādībā, patiesībā oficiālas aizsardzības aizsegā tas faktiski tur prezidentu kā ieslodzīto. Vēlos vēlreiz uzsvērt, ka nekas nav tā kā šķiet. Gaidāmā pāreja liek jums pārvērtēt savu vēsturi un visu, ko jūs pieņēmāt par patiesību. Šis ir sāpīgs process, bet tas noved pie atjaunotas savienošanās ar savu garīgumu un pie pasaules, kur gaida mīlestība, patiesība un cieņa pret visiem cilvēkiem.
Korumpētiem ir jāatkāpjas. Pienācis laiks pārmaiņām. Mēs padarām patiesībās atklāsmi vieglāku. Esiet drosmīgi un meklējiet to. No visiem pasaules nostūriem tiek radīta mīlestība. Tas veicina pāreju.
Ar mīlestību, mums izdosies un visi cilvēki būs brīvi. Tavs, Tevi apbrīnojošais Montī.


Tulkoja Līga M.