otrdiena, 2011. gada 2. augusts

Montekjū Kīns 31.jūlijā/2011

Vēstījums no Montekjū 31.jūlijā/2011

_______________________________________


Mana mīļā, Lielās Pārmaiņas jau notiek. Daži cilvēki spēj savienoties ar savu iekšējo gaismu. Tie lieto šo Mīlestību, lai savienotos ar Garu. Jums jāpalīdz tiem, kas vēlas ieklausīties un atklāti saskatīt to, kas reāli notiek. Bailes tiks lietotas ar mērķi- kontrolēt jūs. Neiekrītiet tajā. Ziniet, ka esat daļa no Jaunā Sākuma. Jūs esat kop-radītāji, kas izvēlēti, lai pieprasītu atpakaļ savu planētu un atgrieztu to Gaismai. Jūs instinktīvi zināsiet, kas jādara, lai palīdzētu tiem, kuri vēl atrodas uz ilūzijas āķa un tic, ka tā ir reāla. Tā kā jūsu apziņa paplašinās, jūs savienosieties ar augstākām frekvencēm. Jūsu Visuma sapratne un Zemes atkal savienošanās ar to, kļūs pavisam skaidra. Slimība kļūs par pagātnes daļu- par tālām atmiņām. Jūsu ķermeņi atgūsies no visiem cilvēku radītajiem uzbrukumiem no kuriem tie cietuši. Jūs pieredzēsiet dziedināšanas periodu, kad gan Zeme, gan Cilvēki atgūsies un turpinās iet tālāk gaismā. Valdīs gaisma un mīlestība. Tas nevienam no jums nebūs viegls laiks, jo pagātnes ēnas no paaudzes paaudzē centušās izjaukt Gara aicinājumu radīt un apvienot visu Radīto. Tāds ir mūsu solījums. Mēs gūsim panākumus. Patiesības balss netiks apklusināta.


Tagad saprotiet Īrijas premjera rīcības svarīgumu, kad viņš izteicās par bērnu izmantošanu Vatikānā. Tas bija pirmais solis, kas bija jāsper, lai pasaule uzzinātu, ka Vatikāns ir tas, kas kontrolē jūsu pasauli un katru tajā esošo cilvēku. Tie ir pierādījumi, kas turēti noslēpumā. Vatikāns sludināja mīlestību, bet kontrolēja caur bailēm. Tagad tie iziet rūpīgu pārbaudi. Gaismā nākošie fakti ir šokējoši un satriec tos, kuri ticējuši Vatikānam. Ir jāierauga patiesība pirms var spert tālākos soļus. Vatikāns ir lietussarga organizācija, kas kontrolē pilnīgi visu. Tā nespēs izdzīvot tad, kad parādīsies patiesība. Bezpalīdzīgu un nevainīgu bērnu apgānīšana nekad vairs pasaulē netiks pieciesta un noklusēta. Dienas kārtībā tagad ir jābūt Vatikānam un pienācis laiks atzīt, ka ir pieļauti un veikti tādi noziegumi pret cilvēci.


Mēs gatavojam portālus caur kuriem mēs atkal ieiesim jūsu pasaulē, lai vadītu jūs tālāk Gaismā. Jaunā realitāte mainīs to, kā jūs redzat visu uz planētas un arī visu cilvēka dzīvi, plus jūsu dzīvēs ienāks biedri no citām planētām, kuri būs laimīgi atkal savienoties ar jums un palīdzēt šajā lielajā Pārejā. Jūs „taisāt” vēsturi. Pierakstiet visu, kas notiek, lai nākamās paaudzes uzzinātu un saprastu- kam bija jānotiek- un tie spētu dzīvot mierā un mīlestībā.


Pamanīsiet, ka daži „pazūd”. Tie varētu tikt aizstāti ar Garu, kas tikai līdzināsies agrākajiem cilvēkiem. Daudzi tiks atklāti kā ļaunums: tas viss tiek uzskatīts par vajadzīgu. Esiet gatavi daudzām pārmaiņām un lūdziet, lai jūs vada tie, kuriem uzticaties.


Manai sievai patlaban ir grūti palikt nomodā un koncentrēties. Jau dažas nedēļas viņa ir nopietni slima. Viņa iziet spēcīgu ārstēšanās kursu un viņai vajadzīga atpūta, miers un atlabšana. Tā kā viņa strādā viena, tad saprotiet, ka nespēj atbildēt uz visiem e-pastiem. Mēs darām visu iespējamo, lai veicinātu viņas atlabšanu. Es palieku viņas uzticamais vīrs, Montī.




http://galacticchannelings.com/latviesu/montague31-07-11.html
http://www.montaguekeen.com/

Tulkoja Māra Brante