ceturtdiena, 2011. gada 4. augusts

Galaktiskā Gaismas Federācija- Paua'Alowa; 3.augusts/2011

Channeler:
Pep St.Wolf


Vēstījums no Paua'Alowa


Pār cilvēci aust jauna rītausma un eksistē dažas lietas, kurām jums būtu jāpievērš uzmanība.


1) Jūsu pagātne nediktē nākotni, jo tā ir tikai atspulgs tam, kas reiz bijāt nevis, kas esat tagad. Jūs mūžam maināties, sēžot auto vadītāja krēslā, lai radītu tagadni un nākotni. No jums netiek prasīta nožēla un vainas apziņa, jo to, kas bijis, vairs nevarat mainīt. Ļaujiet iet un dzīvojiet no sirds- tas ir vitāli svarīgi jūsu dvēselei.


2) Dzīve turpinās bezgalībā, un pat fiziskā ķermeņa nāve neaizkavēs jūs sasniegt tik ilgi gaidīto pacelšanos. Pāreja no vienas realitātes uz citu ir tikai dvēseles pārbīde- pāreja no vienas dimensijas uz citu un patlaban jūsu vidū dzīvo miljoniem ‘nefizisku’ būtņu. Neviena no tām netiks aizkavēta vai apvaldīta, ja vien tāda nebūs to griba.


3) Atbildība ir īpaši svarīga. Tā kā tuvojas pacelšanās uzsākšanas fināla soļi, tad joprojām tā ir jūsu atbildība- iet gaismas ceļu. Tas prasa vairāk laika veltīt savienībai ar ‘visu kas ir’, vai nu tā būtu meditācija, lūgšanas, radošas nodarbes, atrašanās dabā vai kas tamlīdzīgs. Tas ir jūsu uzdevums- sagatavot savu iekšējo gaismu un vibrācijas, lai rezonētu ar tām, kurās gatavojaties ieiet. Gatavoties tagad nozīmē tikai vienu- kad pienāks laiks, tad jūsu ceļojums būs daudz gludāks.


4) Pievērsiet uzmanību un interesējieties tikai par sevi, par citiem jūs nevarat būt atbildīgi un jūs te neesat tāpēc, lai kādu izglābtu. Katram cilvēkam ir jāsaprot, ka palīdzēt Zemes realitātei var tikai tad, ja vispirms ir paceltas enerģijas sevī. Lai dzīvotu un rīkotos saskaņā ar mīlestību, vispirms ir jāmīl sevi. Lai palīdzētu dot pasaulei gaismu, vispirms gaismai jāstaro no cilvēka iekšienes. Ikviens te atrodas tāpēc, lai gūtu savu personīgo pieredzi un jums nav jāraizējas par citu progresu, jo tie attīstās un progresē saskaņā ar savu dvēseļu prasībām.


5) Padariet par savu nodomu strādāt tikai un vienīgi no sirds. Daudziem tas ir grūti, jo viņu bailes, nedrošība un ego bieži vien neļauj piekļūt sirds centram un ļaut visam aiziet. Nepievienojieties citu bailēm, nedrošībai un ego centrētajām enerģijām. Daudzi jūs centīsies novirzīt prom no sirds, prom no savienošanās un prom no ‘visa kas ir’. Tie kritizēs, argumentēs, ignorēs un pat apvainosies, nostājoties pret mīlestības vibrācijām un provocēs jūs, liekot jums vēlēties tiem atbildēt. Tas ir viens no ilūzijas vispotenciālakajiem aspektiem, jo ilūzija dara visu, lai nostūrētu jūs no ceļa; pret paša gribu liekot jums kritizēt citus un tā iekrist atpakaļ dualitātē. Strādāt tikai no mīlestības nozīmē darboties vienotībā un savienojumā, ļaujot visam citam aiziet.


6) Jūs esat spēcīga gaismas būtne, kas veidota no dievišķās bezgalīgās mīlestības un jūsu radošā potenciāla iespējas ir neaptveramas. Visu, kas jums ir vajadzīgs, meklējiet sevī, jo viss atrodas jūsu iekšienē.


Šos vārdus saku jums tīrā un dievišķā nodomā. Ļaujiet tiem ieiet jūsu sirdīs un pacelt tās problēmas, kurām jūs tik negribīgi neļaujiet aiziet. Pat vislielākais meistars vienalga ir students. Ticiet, jūsu rokās ir viedums, zināšanas un izaugsme. Mīlestība un svētība.


www.lightworkwers.com
http://gaismasdarbinieki.blogspot.com


tulkoja Māra Brante