piektdiena, 2011. gada 19. augusts

Ājurvēdisko masāžu apmācība



Dārgie lasītāji, semināra dalībnieki un draugi!


TamāraĀjurvēdisko masāzu apmācība

 
Čampi    SĀKAS 6.(13) septembri, 15:00. Marijas 11, otrdienās,  6.nodarbības.
-ir galvas un ķermeņa augšdaļas masāza ar dabīgajām aromātiskajām eļļām. Čampi masāza ir lielisks antidepresants, līdzsvaro un sakārto došas, uzlabo koncentrācijas spējas, atmiņu un prāta spējas, ieteicams intensīva garīgā darba veicējiem, izvada toksīnus, uzlabo gremošanas sistēmas darbību.
 
Sambahana SĀKAS 11.septembri 13:30,  MARIJAS 11, svētdienas, 9 nodarbības.
-ir visa ķermeņa masāza ar siltu eļļu relaksācijai un ķermeņa piesātināšanai ar enerģiju. Sambahana padziļina zināšanas par enerģētiskajiem (marma) punktiem un stimulē reproduktīvās un gremošanas sistēmu darbību, izvada toksīnus, stimulē sirds un asinsvadu sistēmas darbību, uzlabo asinsriti un stiprina nervu sistēmu, uzlabo atmiņu.
 
Meru Danda Čikitsa SĀKAS  10.septembri,  11:00  PALIDZIBAS 6, sestdienas, 5 nodarbības.
-tulkojumā no sanskrita nozīmē „Pasaules ass” un tās pamatprincips ir visa organisma veselības ciešā saikne ar mugurkaula kvalitāti. Meru Danda čikitsa pastiprina limfas gaitu, izvada no mugurkaula rajona sāļus un toksīnus un pacienta „Pasaules ass” jeb mugurkauls atbrīvojas no hroniskiem saspringumiem un noguruma, kas ilgtermiņā ļauj šīs procedūras rezultātu izbaudīt kā pieaugošu dzīves enerģiju.
 
Marma Čikitsa 25.septembrī, 16:00, Marijas 11 ir īpaša enerģētiski aktīvo punktu (marma) stimulēšanas sistēma. Marma Čikitsa attīsta intuīciju, uzlabo sirdsdarbību, atbrīvo krūšu kurvi no sasprindzinājuma, aktivizē aknu, liesas, nieru darbību, uzlabo imūno sistēmu, uzlabo gremošanas sistēmas darbību, palīdz verbāli izteikt emocijas.
 
Taizemes pēdu masāza 21.augusta un 4.septem.13:30, MARIJAS11  
-procedūra 1 stundas ilgumā, stimulē bioloģiski aktīvos punktus ar koka nūjiņām, refleksoterapija.
Tiek izsniegta ,,Holistiskas medicīnas un naturopātijas asociācijas” apliecība/sertifikāts  licencētas programmas ietvaros.
 
Informācija un reģistrācija: Tamāra Rimša Tel. 29493710
 
Apmācības veic: Tamāra Rimša  
 
Sekmīgi apgūstot kursu, audzēkņi sņem arī starptautisku sertifikātu, kas ļauj audzēkņiem uzsākt ājurvēdiskās masāzas praksi