svētdiena, 2011. gada 21. augusts

Erceņģelis Zadkiēls par Violeto Liesmu

Erceņģelis Zadkiēls stāsta par Violeto Liesmu un vēl...

Channeler: 
17.augusts/2011
Dieva visskaistākie bērni, cik es esmu priecīgs un laimīgs, ka varu nākt un runāt ar jums caur šo labo dvēseli.
Mana un Tīrības (erc. Zadkiēla ‘otra puse’) izcelsme ir Violetā planēta, kas ir svētās violetās liesmas mājas. Šodien nāku tādēļ, lai pastāstītu par violeto liesmu.
Violetā liesma ir sakrāla liesma, tā transmutē negatīvo karmu, atmiņas par nepareizu rīcību, cēloņiem, rezultātiem un šīs dzīves vai kādas citas realitātes ierakstus un atmiņas. Šo svēto liesmu sauc arī par piedošanas liesmu. Iespējams, ka jums vieglāk uztvert un raudzīties uz šo liesmu šādā skatījumā, lai saprastu tās iedarbību un mērķi.
Kad meditējat ar violeto liesmu, tad lūdzat piedošanu paši sev un jūsu pagātnes kļūdām. Jūs vēlaties atbrīvoties no jebkādas negatīvās karmas atbalsīm. Tāds, mīļie, ir violetās liesmas pamata pielietojums. Kad klausāties citu problēmās un cenšaties tiem ar savu palīdzību sniegt padomus, tad bieži vien uzņemat sevī citu negativitātes. Citu cilvēku negativitātes var būt smagas, jo jums pašiem ir jātiek galā ar savām lietām un enerģijām. Tādēļ jūs varat atbrīvot visas negatīvās enerģijas, piesaucot violeto liesmu.
Apgūstot zināšanas par sevi (mācoties par sevi), jūs arī pamanīsiet to, kas rezonē ar jums un to, kas būtu jāmaina. Lietojiet šajā laikā violeto liesmu, ļaujiet tai palīdzēt transformēt to, kas jums sevī nepatīk, koncentrējoties uz liesmas enerģiju un ļaujot tai jūs vadīt un vest turp, kur jums tas ir vajadzīgs.
Es vēlētos, mīļie, lai jūs sevi redzētu tikpat skaidri kā es redzu jūs. Un šis redzējums nāks tad, kad bez nosacījumiem iemācīsieties mīlēt sevi un citus, un, kad atvērsiet savas sirdis, prātus un garu lielākas gaismas saņemšanai. Pārstājiet raizēties par savām fiziskajām nepilnībām. Jūsu fiziskais ķermenis ir kā gliemežvāks, kas satur visskaistāko garu un mēs, no Dievišķā vai jebkura cita augstākā labuma gara, arī to redzam.
Svarīgi ir ne tikai pamanīt abas- gan vīrišķās, gan sievišķās- enerģijas, bet izmantot tās ikdienas dzīvē. Neslēpieties no tām, nāciet un rādiet pasaulei, cik patiesībā esat skaisti. Daudzi cilvēki tik tikko ļauj sev izpaust savas enerģijas, bet jūs atņemat sev un šīm vīrišķajām un sievišķām enerģijām radošo izpausmi, ko tās meklē un ir pelnījušas. Tās negrasās ar jums sarunāties un neteiks, ko tās grib, jums ir tām jāpieslēdzas, jānoskaņojas un jāizlemj, ko jūs saņemat. Ļaujiet sirdij sevi vadīt, mīļie, tad zināsiet. Neminiet vai nepieņemiet kaut ko tāpat vien. Kad ejat kopā ar savu sirdi, jūs VIENKĀRŠI zināsiet, jūsu iekšējā balss vai intuīcija jums pateiks. Tad tikai sev jāuzticas tajā, ko ieraudzīsiet un atradīsiet. Pilnīga uzticēšanās dažkārt ir tikpat grūta kā mīlēšana bez nosacījumiem. Es un citi esam te, katrā jūsu solī, ja jums ir vajadzīgs mūsu atbalsts, mīlestība un vadība.
Violetā liesma un Septītais stars, kas arī ir violets, attīra un tīra ne tikai jūs, bet arī jūsu dzīvi no negatīvā, bailēm vai vienalga kā, kas ierobežo un neļauj jums patiesi augt un attīstieties. Tas strādā pavisam vienkārši. Daudziem cilvēkiem ir saites, attiecības, draudzības, saistības un sakari ar cilvēkiem, kas patiesībā nav pret jums labi, tie jūs nomāc un rada caurumus jūsu laukā caur kuriem ienāk zemas enerģijas jūsu enerģētiskajā laukā. Jums pašiem vien ir jāierobežo saskarsme ar šiem cilvēkiem, ar viņu klātbūtni; dariet to pakāpeniski un pamazām, ja jums tā ir vieglāk, bet tikai tad sāksiet justies vieglāk un „gaišāk”, jo atvirzīsieties no viņu negatīvās enerģijas. Bet, ja jūsos ir kas tāds, ko nevēlaties sevī saskatīt, vai arī, kam baidāties sevī tuvoties, tad pienācis laiks tieši tajā ieskatīties. Es nedomāju par bailēm no čūskām, zirnekļiem vai ūdens, bet par lietām, kas skar jūs pašus, bet jūs no kautrējaties vai izvairāties, meklējot citus izskaidrojumus. Tagad pienācis laiks ieskatīties sevī un saskatīt šīs savas būtības aspektus, nosaukt tos vārdā, apgūt šīs sevis paša daļas, jo tās sniedz jums teicamas mācības. Kamēr neesat ieskatījušies savu baiļu sejā, jūs ierobežojat savu garīgo izaugsmi.
Es novēlu jums katram atbrīvoties un kļūt vieglākam un gaišākam, lai spētu uzņemt vairāk gaismas un mīlestības, lai apmainītos savstarpējā mīlestībā, jo arī citi ir pelnījuši šādu skaistu dāvanu. Jā, es to uzskatu par dāvanu. Kad sūtāt beznosacījumu mīlestību un mirdzošu gaismu kādam citam cilvēkam, pat tādam, kuru nepazīstat vai ar kuru jums nav nekādu attiecību, jūs sūtāt no savas sirds vistīrāko dāvanu visiem- MĪLESTĪBU. Jūs neko neprasāt pretim, jūs necerat uz atbildi, jūs vienkārši mīlat tāpēc, ka šī mīlestība sniedz jums harmoniju, prieku un laimi.
Lūdzu, Dieva mīļie bērni, ziniet, ka es jūs bezgalīgi mīlu, un ziniet, ka esamu tas uz kuru var paļauties. Es mudinu jūs meklēt vēl papildus informāciju par violeto liesmu un tās noslēpumiem, mācieties to pielietot biežāk un viedāk.
Un tā tas ir, erceņģelis Zadkiēls caur Džūliju Milleri
.
.
©2011 Industry Canada. Reproduction of this publication is prohibited without the name of individual that created the work and the entire piece of work remains completely as it was found. And giving credit to the source where the material was located.



Tulkoja Māra Brante