pirmdiena, 2011. gada 15. augusts

Erc.Mihaēls: Jūs esat drosmīgas dvēseles

Jūs esiet drosmīgās dvēseles. Erceņģeļa Mihaēla vēstījums.
Saņemts caur Ronnu Herman. 2011.gada augusts
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Mīļotie Meistari, vispirms ļaujiet mums atvieglot jūsu sirdis. Pacelšanās process priekš jums nav jauns, jūs iepriekš to esiet sasnieguši daudzas reizes. Jūs visi – esiet visaugstākās raudzes Meistari, jo citādi jūs nebūtu izvēlēti par Ceļu Rādošām Zvaigžņu Sēklām šim bezprecedenta evolūcijas procesam, kādu Zeme un cilvēce pašlaik piedzīvo. Jums ir ekspertu pilnvaras un jūs esiet daudzkārtīgi pierādījuši savu meistarību savu daudzo kosmisko ceļojumu laikā.
 
Katrs jauns piedzīvojums fiziskajā apziņā dod jums jaunus noteikumus, jaunu misiju un lielāku daudzveidību problēmu pārvarēšanā. Mēs gribam, lai jūs saprastu, ka tiem no jums, kuri iznāk priekšplānā kā kvalificēti Pasaules Kalpotāji, ir bijusi plaša pieredze šajā Visumā un tā daudzajos Apakšvisumos. Šis Visums ar laiku sāka paplašināties, izvēlētas Zvaigžņu Sēklas tika pārstādītas no citām laika joslām un citiem Apakšvisumiem, lai uzraudzītu un palīdzētu unikālajās programmās, kas īpaši izstrādātas cilvēcei un citām dzīvības formām. Šo īpašo Zvaigžņu Sēklu grupu galvenā Dievišķā Misija/Uzdevums ir rādīt ceļu tiem, kuri ir gatavi attīstīties uz priekšu nākamajā paplašinātās apziņas līmenī, lai bezgalīgais ciklu un Dievišķo programmu skaits tiktu pabeigts.
 
Kop-Radīšanas process ir ļoti grūts fiziskās izpausmes plānā un tas prasa lielu drosmi un gudrību, lai uzdrošinātos ieiet nezināmajā, kad priekškars sedz jūsu atmiņas, jo jūs uzsākat savu Zemes pieredzi daudz plašākā Gaismas un Ēnu spektrā. Jūsu prasmes un patiesā identitāte tika ieslēpti jūsu Svētajā Sirdī un Prātā un bieži vien nebija saskatāmi līdz pēdējam laikam, līdz jūs sākāt apzināties Jūsu Augstākā Es pamudinājumus.
 
Zemes un cilvēces pacelšanās process ir unikāls daudzējādā ziņā. Pirmkārt, tā ir tik strauja pacelšanās, kāda nekad vēl nav tikusi piedāvāta.
 
Arī tiem no jums, kuri ir Ceļa Rādītāji šajā Evolūcijas Posmā, jūsu zemes kontrakts/misija saturēja Dievišķā Neapmierinātības izraisītās Atmošanās Atmiņu Sēklu Kristālus. Šiem Dievišķās Gaismas Sēklu Kristāliem bija jātiek jūsu Augstākā Es aktivizētiem un lejuplādētiem jūsu apzinātajā izpratnē, kad jums bija pienācis laiks uzsākt savu Pašatklāsmes ceļojumu.
 
Ja jūs palūkojaties atpakaļ uz savu dzīvi, jums vajadzētu spēt atpazīt tās reizes, kad jūsu Augstākais Es un Eņģeliskie pavadoņi bīdīja jūs noteiktā virzienā vai radīja negaidītus notikumus/atbrīvošanu, lai veicinātu un palīdzētu jums apgūt zināšanas un attīstīt īpašas iemaņas. Jūs nekad neesiet bijuši vieni, Mīļotie. Jūsu misija ir bijusi pārāk nozīmīga, lai jūs tikt atstāti bez atbalsta. Lielā Pacelšanās stratēģija kopš paša sākuma ir tikusi organizēta un kontrolēta no mūsu Dieva Tēva/Mātes, Lielās Kosmiskās Gaismas Padomes un Eņģeļu Leģionu puses, kuri apgaismo un virza mūsu Apakšvisuma radīšanas un paplašināšanās procesu.
 
Daudzi no jums ir pieredzējuši ārkārtējus pārbaudījumus un uzdevumus visas šīs dzīves laikā, lai taptu sagatavoti jūsu noslēdzošajai Zemes misijai. Tomēr jūs piekritāt pilnā mērās sastapties ar jūsu ēnas pusi - vienreiz un uz visiem laikiem, lai būtu spējīgi piedalīties šajā ārkārtīgi grūtajā un nozīmīgajā Zemes un cilvēku rases Pacelšanās misijā, kopā ar visiem mūsu Apakšvisuma aspektiem.
 
Jā, jūs tikāt ieprogrammēti visdziļākajā Dvēseles līmenī, lai meklētu augšupeju un Gaismu. Tomēr jūs, Ceļa Rādītāji, kas tagad uzņematies Pasaules Kalpotāju lomu, arī tikāt informēti, ka pat tad, ja jūs centīsieties no visas Sirds, esot Klātesošiem, lai paceltos Gaismā visas šīs dzīves laikā, jums ir jāpiekrīt palikt uz Zemes fiziskajā ķermenī tik ilgi, cik vajadzīgs, lai palīdzētu nostiprināt Radītāja Pilnveidoto Gaismu.
 
Vai tad mēs jums neesam teikuši daudzas reizes, ka jūs – esiet Sargi, Pārveidotāji un Gaismas Nesēji? Adamantiskās Gaismas Daļiņas ir magnetizētas un novirzītas uz tiem, kuru enerģētiskie paraksti/Dvēseles Dziesma ir noskaņoti uz daudz augstākiem ceturtās dimensijas līmeņiem un augstāk, un šīm Dievišķajām Gaismas daļiņām ir jātiek aktivizētām ar jūsu līdzcietīgās beznosacījumu mīlestības enerģijām. Pacelšanās process Zemei un cilvēcei nevar tikt īstenots bez jums visiem, kas nesiet Radītāja Gaismu.
 
Mēs iesakām jums bieži apmeklēt un pavadīt laiku dažādās Gaismas Piramīdās, par kurām mēs esam jums stāstījuši šo gadu laikā, kā arī apmeklēt Debesu Gaismas Pilsētu, kas apgaismo jūsu rajonu/valsti. Darbojoties/strādājot piramīdā, jūs variet iztēloties un radīt jebko, ko sirds vēlas, kas harmonizē ar jūsu Dievišķo Plānu un kalpo visu vislielākajam labumam. (visu augstākajam labumam.) Šeit arī jūs varat savienoties ar savu Augstāko Es, lai saņemtu palīdzību nepatīkamu problēmu risināšanā jūsu ikdienas dzīvē, ko jūs tiecaties atkal padarīt harmonisku.
 
Mēs noteikti iesakām jums doties uz jūsu personīgo Gaismas piramīdu pirms aizmigšanas vai arī dažkārt apmeklēt Gaismas Pilsētu, kur jūs saņemsiet palīdzību jūsu fiziskā ķermeņa attīrīšanā, atjaunošanā un dziedināšanā. Pirms došanās gulēt, caur jūsu nodomu, ieejiet vienā no Gaismas Pilsētas Pacelšanās Paātrinājuma Zālēm, kas atrodas ieejas līmenī Sestajā Dimensijā. Šis ir vislabākais veids, kā palīdzēt līdzsvarot un harmonizēt jūsu fizisko ķermeni. Mīļotie, mēs iesakām jums meklēt izpratni un ticēt, ka tā ir mūsu vislielākā vēlēšanās palīdzēt jums izveidot lielu harmoniju, skaistumu un vienotu veselumu (svētumu) uz Zemes, tieši tur, kur jūs dzīvojat. Jūsu misija ir nest mieru, pārpilnību un Debesu harmoniju uz Zemes, tādejādi radot drošu un svētu vidi sev apkārt un pēc tam daloties šajā brīnumainajā dāvanā ar citiem caur savu piemēru un kalpošanu.
 
Jūs, avangards, esiet pavadījuši gadus, apvaldot savu emocionālo dabu, apgūstot zināšanas un gudrību, izmantojot savu mentālo ķermeni un cenšoties apvienot un pielāgot jūsu galveno čakru sistēmu tādejādi, lai jūsu fiziskais ķermenis spētu integrēt apgūt un nodot retinātas Radītāja Gaismas frekvences. Tagad ir laiks koncentrēties uz jūsu Svēto Sirdi un Prātu, jo jūs cenšaties saskaņot labās un kreisās smadzeņu puslodes un pilnīgāk atvērt savu Vainaga čakru, lai Gaismas kolona, kas savieno jūs ar Jūsu Dievišķo Es Esmu Klātbūtni, kļūtu tikpat plaša kā tavas galvas Vainags (kāds tas ir bijis sākumā). Katrs nākamais solis Pacelšanās procesā piesaista aktīvu, apzinātu attiecību meklēšanu/veidošanu ar augstāku un attīstītāku jūsu Augstākā Es Aspektu. Pacelšanās – ir process, kurā Jūs apzināti pārvietojaties jūsu Augstākā Es enerģijās/vibrāciju laukā un tad dodieties tālāk retinātās Dievišķās enerģijas laukos, kas nodēvēti par daudz augstākām dimensijām.
 
Nesenā pagātnē sniegtajā vēstījumā, mēs jums teicām:
 
Elektromagnētiskā enerģija vēl pilnībā nav izprasta. Radīšanas Uguns spēks cilvēci ir skāris trijos veidos:
 
I Berzes Uguns: Ķermeņa Uguns
II Saules Uguns: Dvēseles Uguns
III Elektromagnētiskā Uguns: Gara Uguns
 
Mēs centīsimies sniegt jums izpratni par to, kā katrs no šiem „Ugunīgajiem Radīšanas Spēkiem” skar cilvēci:
 
BERZES UGUNS*ĶERMEŅA UGUNS: atrodoties fiziskajā ķermenī, jūs tiekat pakļauti spēcīgu dabas spēku ietekmei. Ir nepieciešama spēcīga iedarbība, lai radītu un manifestētu/izpaustu objektus materiālā formā. Jums ir jāizvelk „Gara Uguns”, Dievišķā Griba un Mūsu Dieva Tēva Spēks jūsu fiziskajā ķermenī, lai izmantotu Berzes Uguni. Nodoms, koncentrēta doma, skaidrs redzējums un spēkpilna rīcība ir nepieciešami, lai veiksmīgi dzīvotu materiālajā/fiziskajā eksistences plānā.
 
Jums parādās drudzis vai palielinās ķermeņa temperatūra jeb Ķermeņa Uguns, lai cīnītos pret invazīvām zemu frekvenču baktērijām un vīrusiem. Turklāt, daži no pacelšanās simptomiem paredz izmantot Berzes Uguni. Reizēm jūs variet sajusties tā, it kā atrastos intensīvas enerģijas ātrvārāmajā katlā, jo zemāku frekvenču enerģijas tiek izspiestas virspusē un jūs tiekat konfrontēti ar jūsu agrāko domu un rīcības negatīvajām izpausmēm. Jūsu ķermenis dažkārt sakarsīs līdz „drudžainai intensitātei”, kad jūs atrodieties „vecās graujošās enerģijas ietekmes” sadedzināšanas procesā. Jūs variet arī sajusties tā, it kā jūsu mugurkauls būtu „uguns stienis”, kad jūsu Augstākais Es lejuplādē virkni augstāku frekvenču vibrāciju paternus. Mūsu mīļotais vēstītājs - Ronna ir izjutusi šos „sprieguma lēcienus” daudzas reizes agrāk, kad mēs ar viņu pilnīgāk apvienojam mūsu spēkus, gatavojoties semināriem vai intensīvām čenelingu sesijām.
 
SAULES UGUNS*DVĒSELES UGUNS: lieliskās, spēcīgās un spožās Radītāja Saules izstaro Saules Uguni visām dzīvajām būtnēm. Tā ir Augstākā Radītāja un mūsu Dieva Tēva/Mātes spēkpilnās un dzīvinošās Būtības ārējā izpausme. Kad jūs kļūstat apzināti un sākat pievērst uzmanību jūsu Dvēseles un Augstākā Es grūdieniem, „Dievišķās Neapmierinātības Uguns” sāk spoži degt jūsu Sirds Centrā. Lielo Sauļu Saules Uguns viscaur Omniversā Apgaismo debesis un izkliedē tumsu – citu Radītāja diženuma ārējo izpausmi. Tā kā jūs pārvietojaties dziļāk un dziļāk jūsu Dievišķā Es noslēpumos un brīnumos, Dvēseles Uguns kļūs par Gara Uguni un jūs vairs nebūsiet tikai cilvēks ar Dvēseli. Jūs atkal kļūsiet par Dievišķu Garīgu/ Apgaismotu Būtni, kura izbauda daudzās dažādās Radītāja izpausmes. Mūsu Dieva Tēva/Mātes Gars mīt Dvēselē un jūsu uzdevums ir apvienot tik daudz Svētās Uguns, cik tas ir iespējams.
 
ELEKTROMAGNĒTISKĀ UGUNS*GARA UGUNS: Kad jūs sasniedzat enerģētisko parakstu, ko veido „ceturtās dimensijas vidus” un augstākas Gaismas frekvences, jūs esiet gatavi saņemt pilnu spektru Dievišķās Apziņas Gaismas Daļiņu, kas tiek dēvētas par Gaismas Adamantiskajām/Dimantiskajām Daļiņām, kas ir Radītāja elektromagnētiskā degviela. Uz jums vairs neattiecas ierobežojošās, novājinošās blīvo trešās/ceturtās dimensiju frekvences. Jūs esiet gatavi magnetizēt sevi, integrēt, pārvaldīt un izstarot tīru Radītāja Būtību, jo jūs kļūstat par pieredzējušiem Meistariem un veiksmīgiem Radītājiem fiziskajā plānā. Radīšanas Elektromagnētiskā Uguns – ir daļa no jūsu Dievišķās Pirmdzimtības tiesībām, tomēr jums ir jāpierāda, ka esiet atbildīgi šīs spēcīgās, lieliskās Gara Uguns pārvaldītāji, pirms jums tiks atļauts būt par patiesiem Kosmiskās Gaismas/Uguns Nesējiem.
 
Mēs noslēgsim šo vēstījumu ar vēl būtiskāku informāciju, kuru mēs nesen nodevām mūsu vēstniecei. Mēs vienmēr esam tuvumā, lai vadītu, sargātu, iedvesmotu un aizsargātu jūs, un mēs nododam Jums mūsu visdziļāko pateicību un mūžīgu mīlestību.
 
Es Esmu Erceņģelis Mihaels