svētdiena, 2011. gada 21. augusts

Ilarions 21.augusts/2011

Viedas Meistars Ilarions
21.-28.augusts/2011
Mīļie!
 
Mūsu sirdis ir pilnas, redzot jūs tik drošsirdīgi ejam cauri ikdienai un cenšoties pārspēt apkārt riņķojošās enerģijas. Tas prasa nepārtrauktu fokusēšanos un atcerēšanos par to, kas patiesībā esat, un, kāpēc atrodaties tieši te un šajā vietā, iezemējot lielāku Gaismas daudzumu. Daudzas un interesantas lietas notiek enerģētiskajos līmeņos un mēs esam apmierināti ar mūsu abpusēji sasniegto progresu.
 
Zemes atmosfērā turpinās ieplūst lielāks Kosmisko enerģiju daudzums un tāpēc jums jāturpina ikdienas garīgās prakses, lai saglabātu sasniegto frekvenču līmeņus; lai būtu iezemēti savos enerģiju laukos, ejiet un vērsieties pie Dabas visās tās formās. Tas šobrīd ir ļoti svarīgi. Sniedziet sev radikālu paš mīlestību, tad spēsiet paplašināt cilvēces apziņas lauku uz augstākiem Gaismas un līdzsvara līmeņiem.
 
Patlaban tiek atkodēta pamatīga informācija un enerģijas; padariet par savu nodomu-saņemt šo Dieva apstiprināto palīdzību, un tā varēsiet iezemēt atkodējumus savā Būtībā. Tāpēc ir tik svarīgi iezemēt ienākošās enerģijas Zemes Mātes kristāliskajā kodolā, tām ir augstas frekvences, agrāk tādas nav bijušas; tāpēc ir svarīgi palikt līdzsvarotiem savā enerģiju laukā. Lūdzot jaunos atkodējumus, lūdziet arī to, lai tie tiktu lejup ielādēti jūsu Būtībā viegli, ātri un droši. Ap katru no jums atrodas neskaitāms eņģeļu daudzums un tie nodrošina to, lai ar jums viss būtu kārtībā tad, kad savos četros zemākajos ķermeņos transmutējat zemās enerģijas; atcerieties, visu laiku turpinās aizvien pieaugoša jūsu blīvo fizisko ķermeņu attīrīšanās un izkopšana.
 
Jūs esat izvēlējušies būt par daļu no šī procesa un vienīgais ceļš ved uz priekšu. Atveriet vēl vairāk un plašāk savas sirdis eņģeļiem un Viedas Meistariem un ik dienas lūdziet mūsu vadību un atbalstu. Mēs esam gatavi sniegt palīdzību un mīlestību jebkurā brīdī. Ikkatram un ikvienam tagad pieejama tāda palīdzība- kā nekad agrāk. Laikā, kas tuvojas, mēs ļoti ceram, ka jūs savu pieaugošo apziņu un sapratni, empātiju un līdzjūtību vajadzības brīdī dosiet tālāk jūsu brāļiem un māsām, tāpat kā mēs to esam darījuši ar jums. Tāds ir augstāko pasauļu un Kosmiskais likums.
 
Tāpat mēs jums iesakām ik dienas ietīt sevi transmutējošajā Violetajā liesmā, lietojot tās piesaukšanu vai vizualizēšanas metodes, jo Violetā Liesma šobrīd ir vissvarīgākais instruments. Jūs jau esat izveidojuši visiedarbīgāko transmutāciju, attīrīšanās un transformāciju instrumentu komplektu un ik dienas iekļaujat to savās garīgajās disciplīnās; tas atvieglo jūsu dzīvi.

Tam visam, kam patlaban izejat cauri, ir kāds augstāks mērķis un nolūks- jūs radāt telpu Svētajam Kristus Es, lai tas varētu iezemēties jūsu būtībā un izpausties caur jums. Cik vareni tas ir? Process sākās pirms vairāk kā 2000 gadiem un tagad ir gatavs pāriet uz nākamo līmeni. Ziniet, mīļie, jums vienmēr ir mūsu mīlestība un atzinība, jo tas ir neticams darbs, ko veicat Visa Kas Ir Radītāja un Dievišķā Plāna vārdā.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 



Tulkoja Māra Brante