pirmdiena, 2011. gada 15. augusts

Desmit atlaišanas

Ronna German & Erceņģelis Mihaēls
(fragments no grāmatas „Uz Gaismas Spārniem”)
"On Wings of Light" by Ronna Herman
"Десять освобождений"
из книги Ронны Герман "На крыльях Света"
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Es piesaucu savu vareno ES ESMU Klātbūtni – piepildīt mani ar Viedumu, ar Vērīgumu, un ar Mīlošu Nodomu. Lai Notiek Tā!
 
1. Es atlaižu jebkuras gaidas attiecībā uz savu garīgo izaugsmi un tālākvirzību. Katru dienu es dzīvoju TAGAD momentā – koncentrējoties uz harmonisku attiecību izveidošanu: starp savu ķermeni, prātu un emocijām – un manu Augstāko ES.
 
2. Es atbrīvoju sevi no visiem līgumiem un norunām, kas sasaista mani trīsdimensionālajā realitātē – ar manu māti, tēvu, bērniem, vīru (sievu), brāļiem, māsām, draugiem, skolasbiedriem, kolēģiem, skolotājiem, skolniekiem, un visiem citiem cilvēkiem.
 
3. Es atbrīvoju sevi no jebkuriem maldīgiem priekšstatiem par Mīlestību, Prieku, Mieru, Harmoniju, Drošību, Pārpilnību, Radošumu, Dzīvesspēku, Veselību, Labklājību, Novecošanu un Nāvi.
 
4. Es atbrīvoju sevi no pienākuma – glābt pasauli, vai jebkuru šinī pasaulē. Es apzinos, ka mana misija ir – ATZĪT SAVU Meistarību, un būt – par dzīvu mīlošu piemēru citiem – negaidot ne no viena neko.
 
5. Es atbrīvoju sevi no visiem agrākajiem uzslāņojumiem manas ķermeniskās formas šūnu atmiņā. Es pieprasu – savu Dieva doto Skaistumu, Veselību un Labklājību, zinot – ka tas ir mans DABISKAIS Esības stāvoklis. Man vienkārši jāseko Gara draudzīgajiem pamudinājumiem – lai manifestētu šo Pilnību.
 
6. Es atlaižu visas gaidas attiecībā uz manām Radošajām spējām un darbu. Es strādāju un Radu – savam priekam un baudai. Un es zinu, ka mana PĀRPILNĪBA nāk no Gara, nevis no maniem pūliņiem. Man vienīgi ir JĀNOTIC, ka ESMU TO PELNĪJIS.
 
7. Es atbrīvoju sevi no trīsdimensionālās VARAS un AIZSARDZĪBAS, lai viņiem nav kontroles pār mani, manu Pārpilnību un Drošību. Man ir pietiekami spēka – manifestēt savu Drošību, būt par absolūti pašpietiekamu personību, un pilnībā PAŠAM kontrolēt savu likteni.
 
8. Es atbrīvoju sevi no visiem atlikušajiem karmiskajiem parādiem un enerģiju disharmonijas – visos savos Ķermeņos: fiziskajā, mentālajā, emocionālajā un astrālajā. Tagad es viegli un eleganti atrisinu visas situācijas, un izpaužos Gaismā – lai pievienotos Paradīzes līdz-Radīšanai uz Zemes.
 
9. Es atlaižu visus maldīgos priekšstatus – par savām spējām – gūt zināšanas, gudrību, un atbilstošu informāciju no Gara un Augstākajām Sfērām. Es smeļu jaunas zināšanas un gudrību – lai mācītos, pilnveidotos, un kalpotu par dzīvu piemēru apkārtējiem.
 
10. Es atbrīvoju sevi no jebkāda nosodījuma un gaidām attiecībā uz citiem cilvēkiem – zinot, ka IKVIENS aizņem SAVU VIETU pasaulē, un atrodas SAVĀ evolūcijas LĪMENĪ. Es VISIEM dāvāju Mīlestību un Atbalstu, un Dalos ar informāciju, kad tā tiek lūgta – saprotot, ka mana Patiesība – ne vienmēr ir Patiesība arī priekš citiem.