otrdiena, 2011. gada 23. augusts

Kuthumi, El Morija, Sen Žermēns par lavandas zilo enerģiju

Sacred School of Om Na and Wisdom of the Light
Iknedēļas vēstījums

Meistars Kuthumi, Meistars El Morija un Meistars Sen Žermēns: Sirds modināšana
Saņemts caur Natalī Glassonu
22.augusts/2011

Mīļās un jaukās gaismas būtnes, kas atrodas uz Zemes, tagad mēs piesaucam jūsu uzmanību un ļaujam saplūst mūsu enerģijām ar jums, mēs paužam mūsu gaismas apziņu un viedumu. Mēs nākam pie jums kā viena balss, bet esam Meistara Kuthumi, Meistara El Morija un Meistara Sen Žermēna enerģijas. Mums ir kāda īpaša informācija, ar to arī vēlamies dalīties, jums ir jāzina par notiekošo pāreju. Radītājs ir lūdzis cilvēcei šajā ārkārtīgi īpašajā izaugsmes un pieredzes laikā atmodināt jūsu sirds čakru. Šī atmoda būs intensīvāka tiem, kuri zina par notiekošajiem procesiem, bet visi pieredzēs viedas meistaru darbu savās sirds čakrās, īpaši nakts miega laikā.

Kā jau zināt, tad mēs ieejam jaunā enerģiju ciklā, tāpēc ir vajadzīga sagatavošanās. Mēs, Meistari Kuthumi, El Morija un Sen Žermēns esam uzņēmuši no Radītāja dvēseles nākošās gaismas vibrācijas, un tagad iemiesojam, nesam sevī un dalāmies šajā vajadzīgajā gaismā un apziņā. Mēs darbojamies kā šīs gaismas pārraudzītāji, bet vēl daudzi citi viedas meistari strādā ar šo pašu enerģiju, lai veicinātu tās integrāciju ar cilvēku sirds čakrām. Katra cilvēka viedas meistara pavadonis ir lūgts novirzīt mūsu pausto enerģiju cilvēka sirds čakrā. Gaismas vibrācija ir lavandas zilā krāsā un sniedz remdinošas, mierpilnas un atbrīvotas sajūtas. Lavandas zilās gaismas mērķis ir atslābināt sirds čakras enerģijas, īpaši sirds čakras nomalēs, lai paplašinātos, atmostos un attīstītos sirds čakras klātbūtne, kā arī, lai tā paustu lielākus gaismas apjomus. Lavandas zilā gaisma arī dziedina sāpes, kas uzkrājušās sirds čakrā, vai nu tās radušās no atšķirtības no Radītāja, salauztām attiecībām, mīļo nāves vai citu kritikas. Tiks atbrīvoti visi aspekti, kas saslēguši sirds čakru, tādējādi padarot vieglāku apjausmu, ļaušanu aiziet vecajam un dziedinot visas vecās enerģijas širds čakrā. Sirds čakra spēs ieelpot un apjaust tās pozitīvās enerģijas, kas mīt sirdī, un tad dvēsele daudz pilnīgāk spēs paplašināties un starot.

Tas ir ļoti svarīgi, lai šis process notiktu tagad- sirds čakras iekšienē un ap to, jo ļaus cilvēkiem būt daudz līdzjūtīgākiem, daudz pilnīgāk apzināt savu sirds čakru un mīlestību. Cilvēces sirds čakrās vēl tiks iezemēti daudzi gaismas stari, tā paplašinot, attīstot un ļaujot spēcināties sirdij, un tikai tad daudzi apjautīs- kādu spēku, apziņu un gaismu tie patiesībā nes sevī, savās sirdīs un dvēselē. Mūsu vēlme ir- kaut ātrāk pienāktu tas laiks, kad cilvēku sirds čakras būs pilnīgi atvērtas un brīvas, lai varētu brīvi no sevis un caur sevi laist enerģijas plūsmu. Tas sniegs tādu mieru, līdzsvaru un apmierinātību, jo cilvēki tad spēs sajust mīlestību sevī un pielietot to garīgajai attīstībai uz Zemes.

Enerģijas iedarbība uz sirds čakru var būt divējāda: daži sajutīs sirds čakras pēkšņu atvēršanos, bet citiem šķitīs, ka tā aizveras, jo enerģija, kas to apņem, rada aizsargājošu lauku. Varētu rasties ļoti dīvainas sajūtas, jo nespēsiet izjust mīlestību vai arī to izpaust, bet tas pāries tad, kad sirds atbrīvosies un atpūtīsies, un vajadzīgās enerģijas tiks izšķīdinātas. Tieši lavandas zilā enerģija sniedz šo spēcīgo relaksējošo ietekmi un dažiem tas var izsaukt apātiju vai miegainību, bet arī tas pāries un tieši tāpēc varat piesaukt pirmo gaismas staru, lai tas lietu savu aktīvo dzīvīguma gaismu cauri jūsu būtībai un jūs sasniegtu lielāku vitalitāti. Ir svarīgi ļauties laikam un ļaut sirdij atpūsties un transformēt tajā esošās vecās enerģijas, tās ietekmē visu pārējo jūsu būtību kā sāpju atmiņas, kas var būt uzkrājušās auras laukā vai fiziskā ķermeņa šūnu līmenī. Pienācis laiks attīrīšanai un sirds čakras dziedināšanai, kā arī visiem tiem aspektiem, kas dziļi saitīti ar sirds čakru.

Jūs varat piesaukt mūs, Meistaru Kuthumi, Meistaru El Moriju un Meistaru Sen Žermēnu strādāt ar jūsu sirds čakru un lavandas zilo gaismas vibrāciju, lai palīdzētu jūsu sirds čakras izplešanai pirms dodaties vakarā gulēt, tad vienkārši sakiet:
 „Meistar Kuthumi, Meistar El Morija un Meistar Sen Žermēn, es piesaucu jūsu enerģiju un klātbūtni un lūdzu tagad mani ieskaut savās enerģijās. Lūdzu, palieciet ar mani šonakt miega laikā un ievadiet manā būtībā un sirds čakrā lavandas zilo gaismas vibrāciju, lai mana sirds čakra iegūtu lielāku atbrīvotību un mieru. Palīdziet dziedināt, paplašināt un attīstīt manu sirds čakru, un es paužu lielāku mīlestību un manī ir lielāka apziņa par manu sirds čakru un tās vadību un nozīmi. Es pateicos par jūsu enerģiju, gaismu un palīdzību.”

Pats svarīgākais, mēs vēlētos, lai jūs meditētu vai mierīgi apsēstos, piesaucot mūsu izstaroto lavandas zilo gaismu, ļaujot tai ienākt jūsu sirds čakrā ar tās tīro dziedināšanu un atbrīvotību.
Vienkārši sakiet:
 „Meistar Kuthumi, Meistar El Morija un Meistar Sen Žermēn, lūdzu, tuvojieties man un ieskaujiet mani gaismas trijstūrī. Meistars Kuthumi nostājas man priekšā un Meistars El Morija un Meistars Sen Žermēns man abās pusēs. Veidojot šo svēto gaismas trijstūri, tas nodrošina pilnīgu un absolūtu aizsardzību visos laikos. Es pieņemu mani apņemošo lavandas zilās gaismas trijstūri un lūdzu vēl papildus kā aizsardzību lavandas zilās gaismas trijstūrī ieskaut manu sirds čakru un uzsākt dziedināšanas procesu.”
 (kādu brīdi izjūtiet to)

„Lūdzu, ielaidiet lavandas zilo gaismu laukā ap manu sirds čakru, jo vairāk gaisma apņem manu sirds čakru, jo dziļāk tā ieiet manā sirds čakrā, palīdzot un veicinot tai atbrīvoties, izšķīdināt spriedzi, stresu, bailes, šķēršļus un blokus. Es dziļi elpoju un dodu atļauju uzsākt dziedināšanas procesu.”
 (Koncentrējieties uz savu elpošanu, jūs varat to darīt minūtes 20, lai ļautu notikt dziedināšanai un atbrīvošanai. Izelpojiet cauri jebkādām sāpēm vai diskomfortam, kas var rasties vai parādīties sirds atbrīvošanās procesu rezultātā.)

„Pateicos, Meistar Kuthumi, Meistar El Morija un Meistar Sen Žermēn, par palīdzību un par šī procesa norisi un attīstību, kā arī par to, ka tam ir pievērsta mana uzmanība.”

Tas ir ļoti ārstnieciski- iedomāties, sajust vai apzināt jūsu sirds čakru, kas ir apņemta ar lavandas zilo gaismu, zinot, ka pēc kāda laika jūsu sirds čakra būs kļuvusi daudz lielāka un atvērtāka, ar lielākām spējām mīlēt un izjust mīlestību. Būtu ļoti vērtīgi praktizēt šo garīgo praksi 10 dienas, lai ļautu sirdij visā pilnībā lavandas zilajā gaismā atbrīvoties. Lūdzu, ziniet to, ka tas nenozīmē, ka būsiet uzņēmīgāki pret sāpēm vai arī jums ir vajadzīga kāda papildus aizsardzība. Sirds čakra kļūst stiprāka un spēcīgāka tad, kad tā atveras, bet dažkārt varētu izjust vārīgumu, kad sākat aprast ar izmaiņām, kas notikušas sirds čakrā. Kad sirds čakra atbrīvojas, tad patiesībā pieaug tās gaismas vibrācijas, ko tā sevī satur.

Mēs te esam priekš jums un mīlam jūs bez kādiem nosacījumiem, piesauciet mūsu palīdzību, kad vien tā vajadzīga un mēs būsim ar jums enerģijā, gaismā, mīlestībā un dvēselē.

Mīlestībā,
Meistars Kuthumi, Meistars El Morija un Meistars Sen Žermēns


Tulkoja Māra Brante