trešdiena, 2011. gada 3. augusts

SaLuSa 15.jūlijs/2011

Mēs vēlētos ieteikt jums pievērst īpašu uzmanību jūsu presei un citiem ziņu jaunumiem, tā kā viņu ikdienas jūtu izplūdumos pārmaiņas sāk ieņemt vietu un reāla patiesība sāk parādīties. Jums būs jāizmanto jūsu ieskati, jo kādu laiku vēl būs puspatiesība. Notiek tas, ka augstākas vibrācijas paceļ jūsu apziņas līmeni un tas tikai stiprina jūsos nelokāmību tiekties pēc patiesības. Tās drosmīgās dvēseles, kurām ir ko teikt, sajūt tumšo niknumu, par cik viņas turas pārliecinoši un ir sagatavotas, lai pārdzīvotu sekas. Lai to ievērotu, mums ir viņu karma, bet kur tik mēs varēsim, jūs varat būt pārliecināti, mēs sniegsim viņiem savu aizsardzību. Reizēm tie šķiet izgāžas savos mēģinājumos ienest lietas būtības lielās ļaužu masās, taču bieži vien vajadzīgais tiek paveikts, mētājoties ar pierādījumiem par pārkāpumiem un tiešām noziedzīgām darbībām. Ilgu laiku Illuminati šķita, ka viņi spēs tikt sveikā, tomēr tas viņus darīja vieglprātīgus un aukstasinīgus, kad tie tiek atklāti, kas patiesībā viņi ir, ar konkrētiem pierādījumiem par saviem noziegumiem. Mums vajag, lai jūs turpināt „zondēt” un pastāvīgi virzāt patiesību atklātā vietā un jūs saņemsiet atbalstu tikmēr, kamēr ļaužu spēks būs tik spēcīgs, ka to vairs būs nespējams ignorēt.

Dabīgi, ka dualitātes konstruēšanas laikā, jūs vēlētos sagaidīt situācijas, kad varētu piedāvāt iespēju tiem, kas izmanto citus cilvēkus. Tās darbojas no sīkiem noziegumiem, līdz pat smalki organizētām bandām, kurām ir gandrīz neierobežotas pilnvaras. Lai nu kā, līdz ar Gaismas un atmodas palielināšanos, kas notiek un nepārtraukti pieaug, tumšās enerģijas tiek pavājinātas un viņu efektivitāte jau nav tāda, kāda tā bija agrāk. No Gaismas tas sniedz jums lielāku iespēju vadīt jūs tālāk, līdz ar jūsu svarīgo darbu, jūs saņemsiet atbalstu no citiem Gaismas Darbiniekiem, kas ir no neredzētām sfērām. Mēs dažkārt organizējam palīdzību, kuru jūs bieži vien saucat par noderīgām sakritībām, un nu jūs zināt, ka mēs esam bijuši iesaistīti. Protams no mums tas prasa samērā nelielas pūles un mēs koncentrējamies uz daudz svarīgākiem notikumiem.


Mēs varam iedvesmot cilvēku vai augu idejas, vai informāciju viņu zemapziņā, kas kad viņu virsma šķiet ir viņu paša. Tumšie arī mēģina ietekmēt jūsu prātus, bet tas parasti nav tieši, ja vien viņi nenodarbojas ar jums personīgi. Prātu ietekmējošas narkotikas vai prāta kontrole tiek izmantota, lai pārņemtu vadību pār jums un tikai visspēcīgākie prāti var pretoties tam, lai to pārvarētu. Viņi izmanto grandiozas metodes, kuras jums nav zināmas un jūs esat raduši domāt un rīkoties noteiktā veidā, kas tikai dod labumu viņu plāniem. Atbilde ir pacelt jūsu apziņas līmeni tik ātri, cik vien jūs to varat un stingri stāvēt ar saviem uzskatiem, lai Gaisma tādā veidā kļūtu par jūsu aizsargu. Ķimikālijas vairāk uzbrūk jūsu veselībai, bet ir bez iedarbības uz jūsu prātu. Tā kā mēs to jau nesen pieminējām, tad tās tika novāktas, tāpēc tagad tām ir maza iedarbība uz jums.


Ārpus Zemes atrodas lielāks spēks, nekā tas ir virs tās, un, kā daļa no jūsu pacelšanās, tas pastāvīgi izstaro Gaismu. Tātad jūs varat redzēt, ka neskatoties uz to, ko tumšie jums liek darīt, mūsu reakcija ir vairāk nekā atbilstoša, lai samazinātu to ietekmi. Kādu dienu nākotnē, jūsu vibrācijas sasniegs tik augstu līmeni, ka zemākām enerģijām nebūs nekāda ietekme pār jums. Patreiz mainās jūsu ķermeņa šūnas, un kad tās būs kristāliskas, jūs būsiet neaizskarami. Tas laiks pienāks, kad jūs augšāmcelsieties, un nekas cits, piemēram, slimības, nespēs jūs kaut kādā veidā mainīt. Uzkāpiet uz mūsu kuģa un jūs neredzēsiet nevienu pierādījumu par ārstiem vai slimnīcām kā tādām. Mums ir dziedēšanas kameras, bet mūsu līmenī, tās ir lai līdzsvarotu mūsu enerģijas. Esiet pārliecināti, par katru jūsu dzīves aspektu ir parūpējušies, ja jūs dzīvojat augstākās dimensijās. Itin viss apkārt jums ir brīnišķīgas enerģijas, kas ir pacilājošas un dāvā prieku un laimi. Nedaudz pasmiesimies un teiksim, ka jūs nekad neredzēsiet skumju vai nomāktu Visuma Būtni. Mūsu dzīves ir viena nepārtraukta mīlestības izpausme, kas caurvij mūsu būtību. Uz Zemes jūsu prāti ir pārblīvēti ar tik daudzām bažām un problēmām, ka jums ir tik maz iespējas tiem mierīgajiem brītiņiem, kas ir ļoti svarīgi jums. Pamēģiniet atpūsties, it īpaši tagad, kad uz jums tiek likts tik liels spiediens, jo pat augstās enerģijas, kuras jūs saņemat, var izsaukt nogurumu.


Protams mēs jau zinām, kas jums būs nepieciešams, lai beidzot paceltu sevi uz Augšāmcelšanās sagatavošanos. Jūs būsiet cita persona un vairāk dievišķīgāka un jūs patiesi tapsiet par Gaismas Būtnēm. Visas pārmaiņas, kuras jūs piedzīvosiet, būs diezgan uzmundrinošas un atstās jūs svētlaimīgā valstī. Tas būsiet patiesais jūs, kādi jūs arī bijāt gadsimtiem ilgi un tādēļ nejutāties dīvaini vispār. Jūs būsiet tādi kā mēs, lai mēs varētu sanākt kopā kā Viens Vesels un mēs ne ar ko neatšķirsimies viens no otra. Jūs atgriezīsieties līdz jūsu statusam kā Meistari ar visām komandām un atribūtiem, kas tam sekos. Mēs zinām, ka patlaban jūs nespējat iedomāties šāda veida pārmaiņas, bet tās nāks, gluži kā jūs varētu teikt ātri un bez žēlastības. Nav laika ko zaudēt, un mēs esam sagatavoti uzdevumiem, kas virzās. Tie sāksies ar visu darbību satraukumu, kas sekos viens pēc otra.


Vai jūs varat apsvērt, cik tuvu tas viss ir, kā dažas nopietnas pārmaiņas ir netālu no piepildījuma. Kad tās sāksies, mēs vēlētos lai tā būtu brīvi plūstošas un bez problēmām. Mums vēl būs laiks, lai paskaidrotu ko mēs darām, bet varētu teikt tā, ka nevaram ilgi vazāties ar tiem, kas nespēj izprast visa tā nozīmi. Mums būs apmācības programmas, lai apgaismotu viņus un tiks sniegtas iespējas, kas atbildēs uz tiem jautājumiem, kas radīsies. Mūsu plāns piesedz visas iespējamās situācijas, tāpēc mēs sagaidām, ka lietas darbosies nevainojami un lai apmierinātu ikvienu. Jūs varbūt atceraties, bet mēs neesam iesācēji šajā jomā, jo ar Augšāmcelšanās procesu mēs saskārāmies jau daudzas reizes agrāk.


Laika gaitā mēs piesedzām vairākus subjektus, kuriem būtu sava ietekme uz jūsu tuvāko nākotni. Tāpēc jums vajadzētu būt labi sagatavojušamies uz atlikušo periodu līdz pat cikla beigām. Grūtības drīz beigsies, bet paturiet prātā, ka ir daudz cilvēku, kuriem ir steidzami jāpievērš uzmanība un tie būs mūsu pirmie mērķi. Mēs virzīsimies ātri un lielais Galaktiskās Federācijas daudzums tiks galā bez problēmām. Tie būs aizraujoši laiki un jūs būsiet labi informēti par mūsu darbībām.


Es esmu SaLuSa no Siriusa un sūtu jums mīlestību visu to vārdā, kas ir iesaistīti jūsu lielajā pacelšanā.


Paldies Tev SaLuSa
Mike Quinsey.


Tulkoja Artūrs