otrdiena, 2011. gada 2. augusts

Akaši hronikas par 2011.gada augustu

Akaši Hronikas par 2011.gada augustu

Saņemts caur Dženu Eramitu
http://www.akashictransformations.net/in
http://waytosoul.ru
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
Kādas enerģijas un notikumus mēs varam sagaidīt 2011.gada augustā?


Šī mēneša enerģija būs sajūtama, kā patiešām liela, bet arī ļoti viegla. Tā rada iztukšotības sajūtu, kas dažus cilvēkus varētu padarīt nervozus. Daži no jums šajā mēnesī jutīsies tā, it kā jums paklājs tiktu izrauts no kāju apakšas. Sastopoties jūsu dzīvēs ar dažādām problēmām, varētu būt grūti atrast atbalsta punktu/enkuru. Varētu būt grūti atrast kaut ko, pie kā turēties, vai kā sevi stabilizēt.

Ir svarīgi kā nekad agrāk, lai šajā mēnesī jūs labi rūpētos par saviem ķermeņiem, izdarot vienu ieelpu vienā reizē (to take one breath at a time), izvēloties palikt līdzsvarotiem un koncentrētiem, jo enerģija būs plaša un viegla, ka jūs varētu sākt zaudēt savu fokusu un varat viegli sākt justies kā apmaldījušies.

Šī enerģija tik ļoti paplašinās zināmā mērā tāpēc, ka jūlijā tik daudz kas ir mainījies un jums vēl nav īsti skaidrs, ko šīs pārmaiņas nozīmē un kāda pēc šīm izmaiņām būs jūsu dzīve. Informācijas trūkums rada tukšumu. Šī informācija augustā tiks papildināta. Esiet pacietīgi, tas ir būtiski. Svarīgi ir arī meklēt jaunu informāciju. Šis mēnesis ir piemērots laiks, lai izdarītu izvēli, lai izvairītos no lēmumu pieņemšanas atlikšanas/kavēšanas. Ja nav pārliecības par to, ko uzsākt, pie kāda varianta apstāties, jebkurā izveidojušamies situācijā izdariet kaut vai daļēju izvēli. Varbūt jūs nezināt vai vēlaties iet visu redzamo ceļu lejup, izdariet kaut vai vienu soli un gaidiet līdz saņemsiet vairāk informācijas.

Tukšuma sajūta var gan atbrīvot, gan radīt baiļu sajūtu. Ja bailes ir radušās, vērsieties pie sava ķermeņa, sazemējieties. Kad jūtaties nobijies izdariet dažas dziļas ieelpas, ieēdiet veselīgu pārtiku, izejat pastaigāties, papriecājieties par dabu. Domās koncentrējieties uz sazemējošu enerģiju. Tas ir – izdariet to, kas parasti jums palīdz koncentrēties un nomierināties, lai izvairītos no pārliecīgas tukšuma sajūtas ap jums šajā mēnesī.

Kā mēs varam gūt maksimālo labumu no šīs enerģijas?

Tukšums un paplašināšanās ir patiesi apgaismojoša lieta. Tā ir domāta, lai jūs atbrīvotu. Taču atbrīvošanās neiestāsies, kamēr jūs nebūsiet apguvuši pacietību. Esot sazemētiem, jūs gūsiet milzīgu labumu, izmēģinot visu jauno, kas parādās jums līdzās, vai – paraugoties uz apstākļiem no jauna skatupunkta.

Augusts ir lielisks laiks, lai izmēģinātu „iesācēja prātu”. Dariet visu, ko darījāt iepriekš, taču raugoties uz visu no pilnīgi jaunas perspektīvas. Apdomājiet, kādi ir jūsu pieņēmumu un ko jūs sagaidāt, un ļaujiet apstākļiem attīstīties tā, it kā jūs redzētu situāciju, nezinot pie kā tā novedīs; esiet atvērti jebkurai iespējai.

„Iesācēja prāts” var izrādīties neticami efektīvs, tāpēc, ka augustā ir tik daudz pārmaiņu. Attīstot sevī jaunus ieradumus vai jaunas spējas, tomēr saglabājot visus vecos pieņēmumus, jūs gatavojaties būvēt to pašu veco, ierobežoto dzīvi, kāda jums bijusi iepriekš.

Savukārt, izmantojot „iesācēja prātu”, jūs ieraudzīsiet jaunus apstākļus, izmantosiet jaunu pieeju, jums parādīsies iespēja veidot savu dzīvi plašāku, nekā tas iepriekš bija iespējams. Lūk, tas ir galvenais veids, kā gūt maksimālu labumu augusta mēnesī.