ceturtdiena, 2011. gada 4. augusts

Vēstule no Debesīm #3903

Bye bye, Ego 2.augusts/2011


Dievs teica:


Cik skaista ir Mūsu mīlestība, visu laiku krustu šķērsu, tik daudz krustojoties, ka visur tagad ir viena mīlestība. Nav tukšu vietu bez mīlestības. Mīlestība ne tikai pārklāj, tā caurstrāvo. Nav iespējas nekur paglābties no Mūsu mīlestības. Bet jūs tomēr esat sev iestāstījuši un noticējuši citu teiktajam. Tie nebija mīlestības stāsti.


Mīlestības plūsmu nevar aizturēt. To var tikai aizklāt. Bloķētā mīlestības plūsma pati sevi atbrīvos tādā vai citādā veidā. Labāk, ja mīlestība atbrīvo sevi kā mīlestība, nevis kas cits. Neapspiediet savu mīlestību.


Labāk mīlestību atsegt. Tā kā jūs atsedzat rokas vai novelkat džemperi. Ļaujiet, lai redz jūsu mīlestību. „Noparkojiet” savu mīlestību tieši uz ielas. Tad redzēsiet, ka jūsu mīlestība vairojas, tās kļūst vairāk.


Jūs nevarat mīlēt tikai vienu cilvēku, jo mīlestības daba ir izplesties. Jūs varat būt uzticīgs, bet mīlestību nevar izolēt tā kā jūs domājat. Ja varat mīlēt vienu, tad varat mīlēt arī vairāk kā vienu. Atspirdziniet sevi mīlestībā un ziniet, tā ir jūsējā, kas dzied no baļķu plostiem.


Jūs esat mīlestības balsti un nesēji. Jūs esat mīlestība un tiklīdz jūs pārtrauksiet to īpašnieciski turēt pie sevis, tā nesīsiet un atklāsiet mīlestību sevī. Vai domājat, ka mīlestība ir kaut kur nošķirta vai tiek turēta ārpus redzamības, vai arī mīlestība ir nosodījums par kādu iedomātu likuma pārkāpumu, ko mīlestībai piestiprinājis jūsu prāts? Jūsu ego- prāts cieši uzskatīja, ka mīlestība nekur tālu nevar iet, ka tai ir jāpaliek kaut kādās noteiktās robežās, tā it kā tā būtu labi apmācīta iet tikai tik tālu un ne tālāk. Vairs nerunājiet pretī mīlestībai, tā ir tāpēc, lai jūs to dotu.


Protams, mīlestība ir brīvs gars. Mīlestība nepazīst likumus un noteikumus. Mīlestība ir mākslinieks, kas spēj gleznot visos apstākļos. Mīlestība nav atkarīga no ierobežojumiem. Mīlestība ir brīva. Tā neskatās cauri mazām brillītēm. Pavisam nē. Mīlestība izspēlē vienu kārti pēc otras un tās visas ir priekam. Nav cita iemesla mīlēt, kā tikai prieks. Ļaujiet būt mīlestībai un tad spēsiet plaši mīlēt. Tad jūsu mīlestībai nebūs gala, tāpat kā Manējai.


Jūs varat atrast iemeslus, lai mīlētu, vai arī iemeslus, lai nemīlētu, tomēr mīlestība pati par sevi nav iemesls. Mīlestība mīl tāpēc, ka tā mīl. Labāk ir mīlēt nekā nemīlēt. Tad mīlestībai parādās jēga. Mīlestība jūtas kā mājās itin visur. Mīliet bez iemesla. Mīliet, jo jūs esat radīti, lai mīlētu.


Nākotnē nebūs iespējams izvairīties no mīlestības. Ar katru brīdi mīlestībai kļūs vieglāk izstarot jūsu dzīvē. Padomājiet, cik tas būtu jauki, ja visam pa priekšu ietu mīlestība. Un tā nāktu vienmēr pretim pirmā. Ko gan mīloši cilvēki varētu novietot mīlestībai priekšā? Dusmas? Naudu? Lepnumu? Ego būtu jāpaliek kaut kur pamestam. Kad mīlestībai ir kas sakāms, tad tur nav vietas ego. Ego tad būs novecojis un nemoderns. Ego būs prom. Jūs būsiet no tā brīvi. Kāds milzīgs solis tas būs. Ego vairs nevaldīs pār jums. Tas vairs necentīsies valdīt pār jums. Ego pat nespēs neko uzsākt. Un sāks stostīties. Sastopoties ar mīlestību, ego nav citas izejas- tikai prom.


Ardievu, ego. Mīlestība ir atnākusi uz palikšanu. Tu te vairs nevari palikt. Tavas dienas ir galā. Atā-atā, ego. Bye-bye, ego.




Permanent Link: http://www.heavenletters.org/bye-bye-ego.html
Thank you for including this link when publishing this Heavenletter elsewhere.
Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts


Gloria Wendroff, Godwriter




Tulkoja Māra Brante