pirmdiena, 2011. gada 15. augusts

Solāras prognoze augustam 2011

No Solāras prognozes AUGUSTAM 2011
PĀRSLĒGŠANĀS UZ PATIESO DZĪVI 
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Atslēgas vārdi 11:11 Aktivācijas DESMITAJIEM Vārtiem 11. Septembrī ir:
PATIESĀS DZĪVES DZĪVOŠANA KĀ PATIESAJAM.
Tie nes mums pieredzi, kas palīdzēs mums dzīvot dzīvi daudz patiesāk. Vispirms, mums ir jāatmet viss, kas ir neatbilstošs. Jebkādi nepatiesuma un kompromisu lauki kļūst arvien acīmredzamāki. Neatrisinātās problēmas – gan mazas, gan lielas – nāk gaismā. Tas notiek tādēļ, ka ilgu laiku šie jautājumi netika skarti godīgi, bet tā vietā – tika slēpti ‘zem deķa’.
 
Jaunā Patiesā Dzīve ir daudz vairāk – kā tikai ārējo apstākļu pārmainīšana; tas ir – pilnīgi jauns dzīves veids. Kad mēs sākam dzīvot savu Jauno Patieso Dzīvi – mums ir pilnīgi jauna IZPRATNE par to – KAS mēs esam, KĀDĒĻ esam šeit, KAS mums patiešām ir SVARĪGI, KĀ mēs attiecamies pret CITIEM, KAS ir ĪSTS, un KĀ mēs gribam tagad DZĪVOT savu dzīvi.
 
Sadalītas dzīves jautājums paceļas tieši tagad. Tā bieži vien ir neērta, un dažreiz sāpīga – PLAISA starp mūsu PATIESO Dzīvi, un mūsu DUALITĀTĒ bāzēto dzīvi. Mums ir ‘normālā’ mūsu darba un ģimenes dzīve, un mūsu nedaudz slepenā dzīve, ko mēs dzīvojam kā Patiesie. Mēs nevaram saņemties To, Kas Mēs Patiesībā Esam, ievietot savā vecajā dzīvē, baidoties, ka – ja mēs darīsim to – mūsu vecā dzīve var sabrukt. Tas, ko mēs bieži aizmirstam, ir tas – ka VISI mūsu vecās dzīves NEĪSTIE aspekti atrodas sabrukšanas procesā, vienalga – gribam mēs to vai nē.
 
Katru dienu, kad mēs turpinām šo veco dzīves sadalīšanas paternu, mēs ļaujam savai enerģijai pavājināties un izšķīst. Dzīve, kas nebalstās uz Patiesumu, saglabā mūsu bezspēcību. Mēs ierobežojam savu Radošumu un nobremzējam sava Potenciāla patiesu piepildīšanos. Mēs nevaram vairs turpināt dzīvot divas atsevišķas dzīves divās personās, ar diviem atšķirīgiem veidiem lietu kārtošanā, ar divējādu attieksmi pret citiem. Šis stāvoklis nav veselīgs, un pievieno nevajadzīgu stresu mūsu dzīvei. Sadalītās dzīves problēma turpināsies un pieaugs spēkā – kamēr mēs vai nu ļausim AIZIET savai vecajai dzīvei, vai arī SAVIENOSIM tās abas KOPĀ. Mēs varam apvienot tās kopā – ienesot Savu Patieso ES – savā vecajā dzīvē. Mēs varam padarīt VISUS savas dzīves aspektus – par SIRSNĪGIEM un GODĪGIEM. Mēs varam VISAS savas dzīves situācijas risināt ar dabisku pašcieņu, ieklausoties savā SirdsGudrībā VIENMĒR.
 
Augusta ienāciens ir, kā iešana caur milzīgu Portālu – uz pārsteidzošu Jauno Ainavu, kad daudzas vecās Durvis ir aizvērušās aiz mums. Ir jauna sapratne – par PABEIGTĪBU, un par Durvīm, kas aizveras – kādas nebija bijis iepriekš. Par cik mēs izejam caur spēcīgo Augusta Portālu – milzu PĀRSLĒGŠANAS poga ir PALAISTA, un mēs tagad esam GATAVI pārkonfigurēt KATRU mūsu dzīves aspektu – uz Lielu Patiesumu. Ir pienācis laiks – sākt balstīties uz mūsu jaunajiem pamatiem, pabeigt iesāktos projektus, un savest lietas kārtībā, lai tādejādi mēs varam pilnībā apdzīvot savu jauno Patieso Dzīvi. Masīvs Radošais UZLIESMOJUMS nes mums jaunas iespējas, jaunas izdevības, jaunus cilvēkus, jaunas vietas, un mums visapkārt izkliedēto elementu MILZĪGU SINTĒZI. Šis Radošais Uzliesmojums dod mums tālejošas radikālas pārmaiņas, kas turpināsies visu mēnesi. Šis ir MŪSU LAIKS – izdarīt DROSMĪGUS LĒMUMUS, domāt ĀRPUS iegrožojumiem, sekot savas Sirds Gudrībai, un iet ATKLĀTI, kā Patiesajiem.
 
Jaunās Patiesās Dzīves Dzīvošana iegremdē mūs bezgalīgi dziļajā Ultra Diženajā Realitātē. Tā ir PILNĪGA PĀRSLĒGŠANĀS NO VISA, KO MĒS DOMĀJĀM, KA ZINAM. Izmaiņas ir tik dziļas, ka tas ir gandrīz – kā apdzīvot jaunu planētu. Tas izmaina to – ko mēs redzam visapkārt, tas izmaina to – ko mēs sajūtam, tas izmaina to – ko mēs domājam, izmainās tas – kā mēs mijiedarbojamies ar apkārtējiem, izmainās tas – kā mēs darām, un kā mēs kārtojam lietas. Mēs tagad virzāmies – kombinējoties savas Sirds Gudrībai un plašai Atvērtībai – lai ieietu NEZINĀMAJĀ – ar DROSMI, ATVĒRTĪBU, un AIZRAUTĪBU jaunas Pieredzes gūšanā.
 
Daļa no mūsu uzmanības centrējas tieši tagad – lai pabeigtu kaut ko, kas vēl nav atrisināts. Vienlaicīgi – JAUNAIS ienāk mūsu dzīvēs – no pavisam negaidītām pusēm. Situācijas ienāk mūsu dzīvē, kuras virspusēji raugoties – izskatās, kā vecā pagātnes materiāla atkārtojums, bet kad mēs paskatāmies uz tām kā ĪSTENIE – mēs redzam, ka tās ir pilnīgi JAUNAS. Tas mums rāda to, ka pat situācijas, kas var izskatīties, kā vecas situācijas – nemaz nav tādas, kādas tās liekas – ja mēs saņemam tās – ar ATVĒRTĪBU, ATKLĀTĪBU, un PATIESUMU. Par cik pasaule pamatīgi pārmainās – mums ir jāsaprot, ka šīs dziļās izmaiņas skar arī daudzas vecās struktūras, pievienojot tām – JAUNUMA elementu. Kad mēs tiekamies ar vecajām situācijām KĀ ĪSTENIE – tas ATBRĪVO mūs no mūsu vecajiem UZSKATIEM. Tas PĀRVĒRŠ mūsu veco UZTVERI, un atļauj JAUNAJAM IENĀKT – ar Svaiguma eksploziju.
 
Bieži vien – lietas notiek NE TĀ, kā bijām plānojuši, bet tomēr – tās izrādās labākas, nekā mēs bijām gaidījuši. Izkliedētie elementi pēkšņi apvienojas jaunā pārsteidzošā veidā. Mēs atrodam lietas, kuras bijām meklējuši iepriekš ilgu laiku. Un atrašana ir viegla.
 
Ir pienācis laiks – IEVADĪT Pilnīgi Jaunu Pasauli. Tā nav jauna nodaļa Vecajā Grāmatā – tā ir PAVISAM JAUNA Grāmata. Tas ir pacelts/uzlabots Esības stāvoklis, kad mēs esam pozicionējušies – paplašinātā ŠEIT un TAGAD Centrālajā Punktā. Tas ļauj mums risināt lietas – super paātrinātā gaitā. Masīvas bezprecendenta pārmaiņas ir mums visapkārt. No šī brīža – UZ PRIEKŠU – NEKAS NEBŪS TĀ – KĀ BIJA LĪDZ ŠIM.
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?&f_tid=3346673