piektdiena, 2017. gada 12. maijs

Sievietes garīgais ceļš

https://gintafiliasolis.wordpress.com/2016/05/07/sievietes-garigais-cels/

Tu vari uzvilkt trīs svārkus – vienu virs otra, visas kleitas pēc kārtas, un nebūt sieviete. Tu vari ataudzēt garus matus, apprecēties, garšīgi gatavot, dzemdēt bērnus un nekļūt par sievieti. Tu vari emocionāli rūpēties un būt uzmanīga pret Viņu, bet vai tas tevi padara par sievieti?
Sākumā tev savā sirdī, un pēc tam, savā galvā jāatklā sava apbižotās un neapmierinātās mātes balss, piedod tai un kļūsti par savas dzīves saimnieci.
Pieņem savu tēvu un piedod viņam to, ka viņš tev neiedeva to,  par ko tu tik ļoti sapņoji.
Iemācies pati dot sev visu, ko vēlies un iemācies iztikt bez tā, ko tu gribi.
Lai kļūtu par karalieni, sākumā vajag pabūt pelnrušķītes lomā, pamazgāt netīrās grīdas tad, kad tev to ļoti negribās. Iziet visas šīs meistarklases, visus etapus, kas būs ļoti vērtīgi tavai tālākajai dzīvei.
Iemācies mīlēt to, ko nīsti un nīst to, ko esi mīlējusi.
Atklāt un ieiet savu senču atmiņā, izdzirdēt viņu dziesmas un pieņemt viņu dāvanas, pabūt viesos pie senās Sievietes, kas sargā visa dzīvā līdzsvaru.
Tu simtiem reižu metīsies ceļos, simtiem reižu celsies, dosies kosmosā un uzzināsi, kā skan patiesas vientulības tukšums.
Un tad, kad tu sapratīsi un izzināsi visu to, kā dēļ esi atnākusi šeit, tu iemācīsies būt pati.
Peldēt, lidot, lēkāt, rūkt, kliegt, dziedāt un dejot.

Tu atklāsi savu personīgo avotu. Tev vairs nebūs svarīgi bez gribas, bezgalīgi peldēt no viena krasta uz otru, no viena vīrieša pie otra.
Tu kļūsi brīva un iemācīsies izvēlēties Savas Dzīves plūduma virzienu.
Un jebkura vētra, kas plosās ārpusē, tev kļūs par fantastisku stihiju deju, jo tu pati esi stihija. Tevī ir tūkstošiem un tūkstošiem dažādu izteiksmes veidu, seju, sajūtu un emociju, jo tu pati esi straume.
Sajūti, kā tas ir, atgriezt sevi sev!
Un tad, kad tu iznirsi no saviem personīgajiem dziļumiem, kad kārtību nojauksi ar haosu, un pēc tam haosu savedīsi kārtībā un tas beidzot pazaudēs cerību uz jebko,.tu to ieraudzīsi…
To, kurš izgājis caur uguni un ūdeni, kurš lidojis un kritis, to, kurš, tāpat kā tu, ir piekusis un spēcīgs vienlaicīgi.
Jums būs ko pastāstīt viens otram, bez vārdiem.

Autori: Anna Bragina, Vedana Vēbere
Avots: www.galaxysss.com