piektdiena, 2017. gada 26. maijs

Cilvēka iekšienē mīt pūlis

“Cilvēka iekšienē mīt pūlis. Savā starpā visu laiku sarunājas daudzas personības, un pārsvarā tās visas ir konfliktā. Pasaules Vienotības Universitātes mērķis ir veidot vienotību visu šo personību starpā un izbeigt iekšējo dialogu. Kad beidzas iekšējais dialogs, tad cilvēks ir vienotībā. Kad cilvēks ir vienotībā, tad visu, ko vien tas vēlas, arī iegūst.
Vienotība pamatā tiecas pēc piepildījuma.
Pirmais fokuss vērsts uz bagātību. Kad sasniegta bagātība, tā palīdz piepildīt vēlmes. Kad vēlmes piepildītas, tad sāk augt Es. Tad cilvēks ir orientēts ne tikai uz sevi, bet tam sāk rūpēt arī ģimene un draugi. Sāk parādīties rūpes par sabiedrību. Es izplešoties un augot, cilvēku sāk interesēt visas valsts liktenis. Vēl nākamajā pakāpē sākas interese par visu pasauli. Un vēl nākamā pakāpe ir - cilvēks sāk aizdomāties par dzīvniekiem un augiem.
Bet sākums ir iekšējā vienotībā, un tad cilvēks kļūst ļoti uztverīgs. Tad uzkrāj bagātību un piepilda vēlmes. Un tad Es.
Vienotība nenorāda kādu ceļu, vienotība ir ceļš. Vienotību var sasniegt arī, apspiežot sevi, kontrolējot savas vēlmes un caur askētismu. Arī tas ir ceļš. Bet Pasaules Vienotības Universitāte neiesaka iet šo ceļu.
Vienotība saka: “Piepildiet sevi. Ļaujiet sev izpausties visā pilnībā.” Un šis ceļš aizved tur, kur eksistējat tikai jūs viens. Tas nozīmē, jūs kļūstat par visu.

Vēlreiz mēs atkārtojam, mēs nesakām: “Tāds ir ceļš.” Mēs sakām: “Arī tas ir ceļš”. Ja tas jums der, tad ejiet to.”
šrī Bagavāns
FB grupa SAULES TEMPLIS
FB lapa Oneness Latvia