otrdiena, 2017. gada 23. maijs

Par Pasaules Vienotības Universitāti

Par Pasaules Vienotības Universitāti
"Vienotība nav jauna reliģija. Vienotība ir kā cukurs, ko pieliekat pie kafijas, tējas vai piena. Vienotība palīdz kristietim kļūt par labāku kristieti, islāmistam par labāku islāmu, budistam par labāku budistu. Vienotība palīdz komunicēt ar savu dievišķo un saņemt no tā svētību. Tā neuzspiež pilnīgi neko no ārpuses. Tā darbojas tikai cilvēka paša ietvaros. Vienotība nav kas ārējs vai kas tāds, kas censtos visu mainīt. Tā palīdz katram pašam kļūt vai līdzināties pagātnes senajiem viedajiem- tas arī viss.

Visas problēmas sākas apziņas līmenī. Problēmas tiek radītas zemākajos apziņas līmeņos un zemākie apziņas līmeņi nespēj risināt problēmas, jo tie paši ir šo problēmu cēlonis. Tāpēc, labākais problēmu risināšanas veids ir pacelt apziņas līmeni, un tieši tas ir tas darbs, kas cilvēkam ir jāizdara! Kolektīvi tas izpaužas šādi- ja paaugstinās apziņas līmenis, tad samazinās problēmas.

Kā indivīdi, mēs esam iekšēji sašķelti, fragmentēti. Arī ģimenēs ir šķelšanās. Tāpat arī sabiedrība ir sašķelta. Valstis ir sašķeltas. Mūsu pasaule ir sašķelta. Mums ir dažādas ticību sistēmas, dažādas ideoloģijas, dažādas ekonomiskās sistēmas un kas tik vēl viss! Viss tas ir radījis šķelšanos. Un šī šķelšanās novedusi mūs konfliktā. Patlaban Vienotība sāk ar indivīdu. Tā tuvina vienotībai katru indivīdu, kas noved pie vienotības ģimenē, tālāk jau pie vienotības sabiedrībā, tad pie vienotības valstī, tad pie pasaules līmeņa vienotības. Kur ir vienotība, tur nebūs konfliktu. Kur nebūs vienotības, tur būs konflikti. Un tā, Vienotības mērķis ir sniegt katram cilvēkam individuālo mieru un, cilvēkam esot individuālajā mierā, miers būs arī visā pasaulē.


Ja runājam par kādām praksēm, tad Vienotība iesaka Čakra D’jana. Bet jūs tāpat varat sekot un praktizēt piemēram Tai Chi vai kādu jogas veidu. Tā var būs arī kāda meditācija. Varat izmantot jebkādas prakses, kas patīk, apmierina un jums der. Vienotība nesaka, ka viena prakse ir labāka par citu, vai kāda prakse ir vislabākā. Tā kā mēs esam pieraduši izmantot čakra d’jana, tad runājam par to. Bet tas nenozīmē, ka tā ir vienīgā prakse. Izvēle ir jūsu ziņā, izvēlieties sev atbilstošu, patīkamu un tādu praksi, kas dara jūs laimīgu."
šrī Bagavāns

FB grupa SAULES TEMPLIS
FB lapa Oneness Latvia