otrdiena, 2017. gada 30. maijs

Dienas horoskops 2017 gada 30. maijs

Dienas horoskops 2017 gada 30. maijs
Wow. Ļoti interesants atklāsmju laiks, kad ideāli ir meditēt uz īpašis sasprintām situācijām, kurās atradīsiet izdeju un sa
...vā ziņā šī meditācija būs kā spēja sameklēt gaismu tuneļa galā. Ja necīnīsies par sevi līdz pēdējam, tad esi gatavs saņemt čūskas, skorpiona vai zirnekļa kodienu apziņā, kas lēmām tevi noindēs pašam to nepamatot. Šī situācija arī nozīmē, ka cilvēks var atskārst savu slimību un sāpju cēloņus un pēc kļūdu labojuma (antidota saņemšanas) tu kļūsi imūns pret iepriekšējām problēmām.
Protams Venēras atrašanās pēdējā grāda robežās un atrašanās gandantas punktā dara savu - daudzi jutīsies nemīlēti, nesaprasti, būs pēkšņas problēmas ar naudu un ļoti derētu izvairīties no pirkumiem kam jāsimbolizē status un spēks.

Dienas nakshatras enerģija ir labvēlīga visam, kas ir saistīts ar medicīnu un ārstniecības līdzekļiem; agresīvām darbībām - iesūdzēt tiesā, rīkoties ar uguni, veikt stratēģisku uzbrukumu, iesaistīties sacensībās; atbrīvoties no liekā un nevajadzīgā (kā čūska nomaina veco ādu), šķirties, pārtaukt biznea attiecības; strādāt ar indi un ķīmiskiem šķidrumiem; rīcībā liek ieturēt pacietību notikumos un koncentrēties visos iesaistītajos procesos, kā arī rīkoties pareizā brīdī (kā čūska, kas ķer medījumu pareizajā brīdī); gatavot rīcības plānus un stratēģijas; sexam (īpaši strādājot ar kundalīni enerģiju) un pavedināšanas manipulācijām; maģiskiem rituāliem; mācīties lietas sfērā, kas patīk (būs padziļināta spēja koncentrēties). Labi ir atvērt biznesu sfērā kur ir liela konkurence (konkurenti būs jāiznīcina). Esiet uzmanīgi ar ārsniecības līdzekļiem un ņemam vērā, ka viena un tā pati lieta var gan izārstēt gan nogalināt - nozīme ir daudzumā un pielietošanas tehnikā. Savstarpējā komunikācijā arī savstarpējā vārdu apmaiņa būs "dzēlīgā" kā čūskas kodieni, kā arī tiem kam ir spēcīgs skatiens var sabiedēt un paralizēt oponentu . Būs paaugstināta intuīcija un jūtīgums pret apkārtnes notikumiem.
Sievietēm ir labi pavedināt vīriešus ar spēcīgu acu skatienu.

Nerekomendējas slēgt laulības; ņemt kredītus un aizdot naudu; veikt dažādas masu un sociālās aktivitātes (nodedzināsiet tiltus).
Enerģiju pārvalda: Ashlesha (līdz 9:26)
Dienas rezultatīvākais laiks: 11:11 līdz 14:15
Planētu stāvokļa ziņas:
1) Patreiz ir 2as Paap Kartari Yogas izveidojušās visumā, kas nozīmē, ka daudzi tuvākos pusotru mēnesi jutīsies īpaši saspīlēti (kā uzlikti uz vilciena sliedēm).
2) Venēra atrodas savā VISLABĀKAJĀ pozīcijā - turpinam aktivitātes un atrodas savā pēdējā grāda robežās - Gandantas punktā (sarežģītā risinājuma laikā).
3) Saturns ir retrogādā stāvoklī un atkal Gandantas punktā, tādēļ sarežģīto karmisko "mezglu" lietas atkal tiek risinātas pilnā sparā.