otrdiena, 2017. gada 30. maijs

Sieviete un sazemēšanās

https://gintafiliasolis.wordpress.com/2015/11/07/sieviete-un-sazemesanas/

Mūsdienu sievietei, kura iet garīgās izaugsmes ceļu, ir ļoti svarīgi periodiski veikt kādas sazemēšanās tehnikas. Kāpēc?
Tādas smalkās garīgās enerģijas pārpilnība mentālā plānā atrauj sievieti no zemes, viņa sāk zaudēt savas materiālās vērtības, spēju radīt pārpilnību, nomierināt savus mīļos, dot drošības sajūtu saviem bērniem, uzturēt ģimenes pavardu un dalīties savā enerģijā ar vīrieti tuvības laikā. Pie tam, pārāk no zemes atrauta sieviete, savu dzīvi izdzīvos caur galvu, caur analīzi, domām un pārdomām (tāda sajūta, ka uz savu dzīvi skaties no televizora ekrāna, bet nepiedalies tajā). Vēl pie tā viņa būs atrauta no savām jūtām un arvien grūtāk būs tās paust.
Un, protams, aizmirstot par savu fizisko ķermeni, par savu sākotnējo materiālo dabu, sieviete pievilks slimības, kuras nemitīgi atgriezīs to savā ķermenī un liks pievērst tam uzmanību un nodarboties ar to.
Lai kas tads nenotiktu, ir regulāri jāveic sazemēšanās prakses.
Būt sazemētai nozīmē – sajust savu ķermeni, būt šeit un tagad, sajust saikni ar zemi, ar savu sievietes materiālo enerģiju, sajust ar savu ķermeni cilvēkus, izjust savas emocijas!
Sievietei tas ir ļoti svarīgi. Tādā veidā viņa saņem Bhumi enerģiju, Mātes Zemes enerģiju un tāda materiāli sazemēta sieviete spēja valdīt pār savu stihiju – matēriju, kas nozīmē, ka viņai vienmēr būs ēdiens, apģērbs, rotas un viņas mājā valdīs pārpilnība.
Sazemējoties, mēs ap sevi radam mīlestības lauku, savā dzīvē pievelkam dažādas labas lietas, kas arī ir sievietes pienakums!
Šobrīd mums visām saikne ar Zemi ir kļuvusi ļoti vāja. Mēs bieži vien lidināmies mākoņos, sapņojam, analizējam, domājam-domājam-domājam, aizmirstot dzīvot īstenībā, savā ķermenī, savos dažādajos stāvokļos, tā zaudējot ļoti daudz enerģijas.
Lai atjaunotu šo harmoniju – regulāri praktizējiet sazemēšanos.
Kādas tad ir šīs sazemēšanās prakses?
To var darīt caur:
ēdienu (īpaši tām, kuras regulāri ietur kādas diētas un gavē):
Svaigi augļi bieži paceļ enerģiju augšup, bet, lūk graudaugiem, maizei, pupām — piemīt sazemējošs spēks, pēc tiem ir stabilitātes un tāda kā svara sajūta.

fiziskajiem vingrinājumiem, mājas tīrīšanu, sportu, dejām, pastaigām, trauku mazgāšanu, veļas mazgāšanu u.t.t.
Visas šīs sieviešu “lietas” liek mums atslēgties no domām un pārnest savu uzmanību uz ķermeni, tas nozīmē – stimulēt sazemēšanos. Ļoti noderīgas ir dejas, kurās piesit kāju pie zemes!
kontaktu ar augiem un zemi (puķu pārstadīšana, nezāļu ravēšana dārziņā u.t.t.)
Tiešs kontakts ar zemi nomierina, saved kārtībā domas, harmonizē sievišķo Mēness enerģiju.
kontaktu ar dzīvniekiem (glaudīt, ķemmēt, mazgāt);
Rūpējoties par saviem mīluļiem, mēs palīdzam sev nodibināt kontaktu ar Māti Zemi un tādā veidā nomierinamies. Sievietes intuitīvi to jūt un tāpēc iegādājas sev dažādus mīluļus – kaķīšus, sunīšus.
pastaigām ar basām kājām pa zemi — pats labākais veids kā sevi atgriezt ķermenī, īpaši, ja tas notiek pēc lietus vai pa sniegu;
aplaistīšanos ar ūdeni — arī lieliski atgriež mūs ķermenī. Tāpat ļoti efektīva ir peldēšana un ūdens dzeršana;
darbu ar akmeņiem (kristāliem). Piemēram – akmeņu terapija, vienkārša darbošanās un sarunas ar minerāliem rada sievietē harmoniju ar viņas 1. čakru un dara to mierīgāku. Var meditēt uz akmeņu īpašībām.
masāžu — palīdz aktivizēt sajūtas, noņem ķermeņa blokus Tāpēc labi ir veikt masāžas kursu 1 reizi trīs mēnešos.
pirti ar slotiņām un aplaistīšanos;
Kur gan vēl var tik spēcīgi sajust savu ķermeni un izjust tik daudz patīkamu sajūtu, kā pirtiņā, peroties ar slotiņu, pēc tam, lecot ūdenī vai sniegā, dzerot smaržīgu zāļu tēju ar medu.
bungu mūziku;
Katra skaņa atbilst noteiktai čakrai un aktivizē mūsos vajadzīgā enerģijas, bungu skaņa ir tīra zemes skaņa, tāpēc tās ir tik populāras sabiedrībās, kas spēcīgi saistītas ar zemi (piemēram dažādās ciltīs);
Paklausieties bungu skaņas un jūs uzreiz sajutīsiet, kā aktivizējas jūsu 1. un 2. čakras. Ķermenī rodas vibrācijas un spēcīgas sajūtas! Bungām ir milzīga enerģētika un spēks un tāpēc tās bieži tiek izmantotas pat kara stratēģijās!
apskāvieniem un ķermeņa pieskārieniem;
Ir ārkārtīgi svarīgi apskaut savus bērnus un mīļos!
seksuālā tuvība atgriež sievieti viņas ķermenī, māca būt kontaktā ar sevi, sajust, izdzīvot, just. Caur seksuālo tuvību sieviete var atstrādāt daudzus savas dzīves aspektus, ja viņa klausās savu ķermeni un mācās sekot savām vēlmēm;
miegam vai “līķa pozai” (Šavasanai) arī ir miera un sazemēšanās enerģija. Tieši tāpēc naktī mēs atjaunojam savus spēkus. Vispār horizontāls ķermeņa stāvoklis ir spējīgs sazemēt un dod enerģiju, tāpēc sievietei ir veselīgi gulšņāt bez kādas grāmatu lasīšanas un domām. Vienkārši gulēt un baudīt gultas patīkamo siltumu un savu ķermeni.
Praktizējot visu šo, mentālā enerģija, kas koncentrējusies ap galvu, nolaižas zemāk, izplūstot pa visu ķermeni.
Tieši fiziskais ķermenis — ir galvenais enerģijas, kas nāk no zemes pie mums, vadītājs. Sievietei Zemes enerģia ir viņas bāzes enerģija, tāpēc tai jābūt pietiekamā daudzumā.

Baudiet!
Tulkoja: Ginta FS