pirmdiena, 2017. gada 8. maijs

MAZĀS ASTROZIŅAS 08.05.-14.05.


MAZĀS ASTROZIŅAS
08.05.-14.05.

Šī būs nedēļa, kad piedzīvosim ļoti daudzveidīgas un samērā jaukas enerģijas. Līdz ceturtdienai Mēnestiņš aug un mēs varam sākt jaunus projektus. Enerģijas labvēlīgas, lai pieņemtu tieši ar materiāliem jautājumiem saistītus lēmumus. Otrdiena ir negaidīto ziņu diena, turam ausis, acis vaļā. Visu dienu arīdzan nāks fiksās idejas, kuras realizēt būs jāpasteidzas.

Pilnmēness Skorpionu zīmē būs naktī no trešdienas uz ceturtdienu. Tas sadalīs nedēļu divās samērā atšķirīgās daļās. Ap pilnmēnesi pavērojam, kā likumīgi varam lietot dzīves baudas. Tas, ka ir aizliegtais auglis, piedod baudām asumiņu, bet tomēr! Vai pēkšņi varbūt varam šo to legalizēt. Ap pilnmēnesi būs iespējams pameklēt jaunas baudas.

Nedēļas nogales enerģijas vairāk paredzētas aktīvai atpūtai pie dabas un pārgājieniem, nevis acu pielikšanai naktslokālos. Ir labas enerģijas ceļojumu plānošanai un jaunu prieka avotu meklēšanai. Šajā nedēļā enerģijas ir ļoti harmoniskas, kuru ietvaros pieņemtie īstermiņa, taktiskie lēmumi būs labi. Viena no gada aktīvākajām un labākajām nedēļām. Ķeram jaukos debesjuma vējus!

Andis
geste.astro@gmail.com