trešdiena, 2017. gada 17. maijs

Aromterapeites Ingas Nemšes lekcija EĻĻAS ČAKRU SABALANSĒŠANAI


Aromterapeites Ingas Nemšes lekcija EĻĻAS ČAKRU SABALANSĒŠANAI


Sestdien, 20.maijā 13:00-14:00

Svētdien, 21.maijā 13:00-14:00

Festivālā “Helsus” Jelgavas Pasta salā

Vides dārzā, LATVIAN AROMA-ESSENCE un CADE kopīgajā stendā



Pilnīgi visas fiziskā ķermeņa slimības sākas smalkajā plānā – tā saucamajos cilvēka smalkajos jeb enerģētiskajos ķermeņos. Slimības fiziskajā plānā sāk izpausties tad, kad smalkajos ķermeņos ir radušies energoinformatīvi traucējumi, kas izpaužas kā smalko ķermeņu deformācija.


Enerģētiskie ķermeni jeb aura veido cilvēka organisma enerģētisko atmosfēru. Savukārt galvenie enerģētiskie kanāli veido enerģētiskos centrus – čakras. Čakras kalpo kā enerģijas rezervuāri, ar kuru palīdzību cilvēks enerģiju uzņem. Tā tālāk izplatās pa enerģētiskajiem kanāliem, kuri stiepjas pa visu fizisko ķermeni.


Cilvēkam dzīves laikā dažādu pārdzīvojumu un apslāpētu, neizreaģētu emociju rezultātā viņa čakru darbība palēninās. Tās aizveras un vairs negriežas atbilstošā ātrumā, tādējādi radot „aizsērējumus”, kuri neļauj brīvi plūst cilvēka dzīvības enerģijai. To ir iespējams labot ar ēterisko eļļu palīdzību. Dabīgai ēteriskajai eļļai piemīt attiecīgā auga dzīvības enerģijas spēks, un tā spēj efektīvi iedarboties gan uz cilvēka fizisko, gan enerģētiskajiem ķermeņiem, likvidējot enerģiju nosprostojumus.


Katra ēteriskā eļļa vibrē noteiktā frekvencē (52 – 580 MHz) un līdz ar to atbilst noteiktai krāsai (šīs krāsas vibrācijai). Tā kā arī katras čakras vibrācijas atbilst noteiktai frekvencei, ar ēterisko eļļu palīdzību iespējams čakru darbību harmonizēt.



Aromterapeites Inga Nemšes lekcijā uzzināsi, kā top eļļas čakru sabalansēšanai un, kā tās lietot. Varēsi tās visas pasmaržot un, ja vēlēsies, iegādāties sev tīkamākās.


Būs pieejami arī dabīgi kosmētikas produkti saulainajai sezonai!