trešdiena, 2017. gada 17. maijs

2 noteikumi, kas izmainīs jūsu dzīvi un attiecības uz visiem laikiem

http://www.slowyogalife.com/2-noteikumi-kas-izmainis-jusu-dzivi-un-attiecibas-uz-visiem-laikiem/#sthash.uLp7zhYG.dpuf

Ir tikai divi noteikumi mūsu attiecību dzīvē, kas patiešām strādā. Tie der gan sievietēm, gan vīriešiem. Tie, kas tos nezina, ir nolemti tērēt savu laiku un nervus nepiemērotiem cilvēkiem.
PIRMAIS LIKUMS. ATTIECĪBĀS IR JĀBŪT VIEGLI.
Ir jābūt viegli jau no paša sākuma. No pirmās minūtes. Cilvēks, ar kuru uzreiz jūtaties  kā seni paziņas jums derēs daudz labāk kā tāds, kas visu laiku ir jāaptekalē. Jauneklis, ar kuru jūs pēc 15 minūtēm esat gatava ieslēgties lielveikala tualetē ir daudz labāks par to, kuram jūs 7 gadus rakstījāt un nesaņēmāt atbildi.  Meitene, kas uzreiz izrādīja par jums interesi, ir daudz labāka par nepieejami skaistuli, kura ir jāved uz Bahamu salām. Vienkārši nozīmē labi. Sarežģīti –  tātad slikti.
Tā ir aksioma, kas nav jāpierāda. Turklāt attiecībās vispār nekas nav jāpierāda.
Neviens nav jāiegūst, neviens nav jāiebaro un nevienam nav jāskrien pakaļ. Ja izdarīsiet to vienu reizi, jūs to darīsiet visu laiku, bet kā atbildi katru dienu saņemsiet vien kaprīzu ģīmi. Ja uzreiz neizdevās, neaizdegās, neiekūrās, nevelciet kaķi aiz astes.  Tas nozīmē, ka tas nav jūsu cilvēks.  Sarežģītas attiecības velkas gadiem tikai tiem, kuriem ir garlaicīgi, kuriem ir daudz brīva laika. Pārējiem šīs ciešanas tikai bojā nervus.
Nav vērts veidot sarežģītas attiecības. Attiecības, kurās jūs tikai to vien darāt, kā dejojat kāda stabules pavadībā. Tas ir apkaunojoši. Agri vai vēlu jūsu pacietības limits būs cauri. Neļaujiet sevi ievilkt sarežģītās attiecībās.
OTRAIS LIKUMS, KAS NAV MAZĀK SVARĪGS. ATTIECĪBĀS IR JĀRADA PRIEKS.
Arī šis apgalvojums neprasa pierādījumus. Tiklīdz kā attiecības vairs nenes prieku, bet gan rūgtumu, izbeidziet tās pašā saknē.  Nepierodiet pie kašķiem, asarām un trauku plēšanas.  Atlieciet garās sarunas, pārmetumus, abpusējus apvainojumus. Tas nav normāli. Tas ir ceļš uz elli!  Tiklīdz no attiecībām pazūd prieks, tās kļūst bezjēdzīgas. Šķiet, kas gan var būt vienkāršāks? Taču daudzi cilvēki gadiem sagremo savus aizvainojumus un sāpes. Viņi aizņem savas smadzenes ar nevajadzīgiem strīdiem. Nedariet to! Tiklīdz jūs saprotat, ka jūsu vārdi atņem prieku, aizveriet muti! Sākās kašķis, ejiet prom! Cilvēks grib tikai apvainot un pārmest – neļaujiet sevī iesēt vainas apziņu. Ejiet prom! Attiecības ir vajadzīgas priekam! Visas pārejās attiecības „bērnu dēļ”, „Tāpēc, ka visi tā dzīvo”, „ieraduma pēc”, „Tāpēc, ka bez viņa ir vēl sliktāk”… ir vienkārši jāpaņem un jāaiznes uz miskasti.
Avots: https://econet.ru/articles/129583-2-pravila-kotorye-izmenyat-vashu-lichnuyu-zhizn-navsegda
- See more at: http://www.slowyogalife.com/2-noteikumi-kas-izmainis-jusu-dzivi-un-attiecibas-uz-visiem-laikiem/#sthash.uLp7zhYG.dpuf