piektdiena, 2017. gada 12. maijs

11. maijā – Vājprātīgais maija Pilnmēness. Piesargies un nodrošinies!

http://www.la.lv/11-maija-vajpratigais-maija-pilnmeness-piesargies-un-nodrosinies/

Maija Pilnmēnesi Skorpiona zīmē, kas šogad iekrīt 11. maijā dēvē par Vājprātīgo pilnmēnesi tā milzīgās ietekmes dēļ, vēsta astroloģe Vera Hubelašivili, atgādinot par riskiem un mudinot izmantot šī brīža sniegtās iespējas savā labā.
Augoša Mēness augstākais punkts jebkurā laikā ir augstas enerģijas sakopojuma brīdis. Dienā pēc Pilnmēness iespējams paaugstināt savu enerģētiku un sasniegt izvirzītos mērķus bez lielām pūlēm.
Pilnmēness Skorpionā iestājās naktī uz ceturtdienu. Kas vēl jāpaspēj izdarīt tuvākās diennakts laikā, lai ne tikai izvairītos no mēness negatīvās ietekmes, bet arī uzlabotu savu dzīvi?
Galvenais, atgādina ezoteriķi, ir skaidri apzināties, ko vēlies sasniegt, bet no kā gribi izvairīties.
2017. gada maijā mēness augstākajā punktā atrodas 11. datumā, Skorpiona ietekmē, kas īpaši saasina jūtas un emocijas, var izraisīt konfliktus un strīdus, nesaprašanos starp pašiem tuvākajiem cilvēkiem.
Lai nepieļautu negatīvo emociju pārsvaru, pacenties parūpēties par savu emocionālo komfortu: palīdzēs audiomeditācija, pastaigas svaigā gaisā, laba maltīte. Jo vairāk pozitīvu emociju pats spēsi radīt, jo veiksmīgāk paies maija pilnmēness laiks.
Paaugstinātā enerģija nozīmēs arī to, ka cilvēkiem gribēsies “visu, uzreiz un divreiz”. Tomēr astrologi pārliecināti, ka milzīgi daudz plānu var radīt enerģijas zudumus, disbalansu un fiziskās un garīgās pašsajūtas pasliktināšanos.
Lai to nepieļautu, vajadzētu prasmīgi sadalīt savus spēkus un noteikt prioritātes. Neķeries pie daudziem darbiem uzreiz – labāk velti spēkus pašiem grūtākajiem.
Pilnmēnesī tāpat ievērojami paaugstinās naudas enerģijas līmenis: ezoteriķi bieži izmanto šo laiku dažādiem naudas piesaistes rituāliem.

11. maijā to iesaka darīt ar šādiem līdzekļiem:
– veikt jebkuru rituālu ar monētām;
– izgatavot naudas amuletu;
– noskaitīt buramvārdus bagātības vairošanai.
Visi trīs veidi lieliski noderot finansiālās veiksmes vairošanai nākotnē. Dažus no tiem lasi šim rakstam pievienotajos materiālos zemāk!
Pilnmēness Skorpiona zīmē var nopietni kaitēt tiem, kas neprot kontrolēt un apspiest kā negatīvās, tā pozitīvās izpausmes, padarot tās pārāk saasinātas.
Nesavaldība pilnmēness laikā var radīt nekontrolējamu situāciju, tāpēc gan ārsti, gan bioenerģētiķi iesaka ievērot dažus vienkāršus piesardzības pasākumus:
– nelietot alkoholu;
– vairāk laika veltīt vaļaspriekiem;
– izvairīties no kontakta ar cilvēkiem, kas tevi kaitina.