piektdiena, 2011. gada 2. septembris

Laika un telpas pārvarēšana

Pārvarēt laiku un telpu nozīmē- noņemt savu apzināto koncentrēšanos no telpas/laika plūsmas. Tas notiek tad, kad apzināti izvēlamies ieiet pasaulē, kurā nav laika. Gara dimensijā nav laika, tur kļūstat par ceļotāju laikā uz savu pagātni un nākotni, lai atklātu savu garīgo likteni.

Ceļojot cauri laikam uz pagātni, jūs varat dziedināt un atbrīvot tās sava gara daļas, kas iesprūdušas laikā emocionālu traumu gadījumos un citos pārpratumos. Jūsu pagātnes atlaišana atbrīvo iesprūdušās enerģijas, kas tajā pat brīdī kļūst pieejamas tagadnes momenta spēcināšanai. Un tāds spēcināts tagadnes moments spēj ceļot uz jūsu nākotni, lai sazinātos ar jūsu nākotnes Es un atklātu to, par ko jūs patlaban pārtopat, lai uzzinātu, kādēļ esat te ieradies. Saplūstot ar savu nākotnes Es, jūs spējat saskatīt tagadnē radīto un izdarīt kādas korekcijas, ja redzat ko tādu, kas jums nepatīk. Jūs varat iemācīties radīt kaut ko īpašu. Piemēram, ja jūs tagad momentā rakstāt grāmatu, tad varat aizceļot uz nākotni, lai sīkāk uzzinātu to kā notiek grāmatas radīšana.

Apziņai, kas piesaistīta zemei, šķiet neiespējami ceļot laikā. Apziņai, kas ir pilnīgi pakļauta fiziskās izpausmes parādībām ir grūti uztvert savu garīgo likteni un izprast pirms šīs dzīves parakstīto līgumu. Vienīgais veids kā uzzināt savus garīgos kontraktus, kamēr atrodaties uz zemes, ir pieslēgt savu apziņu gara pasaulei, nevis šīs pasaules troksnim.

Iemācoties iziet no laika un telpas jūs atbrīvojat sevi no paverdzinošām domformām, kas iepin jūs zemu vibrāciju enerģijās. Tā ir garīgā brīvība, kas ļauj pieredzēt augstākās varbūtības un iespējamības.

12 soļi laika un telpas pārvarēšanai:
1) radiet savās mājās vai kaut kur savā īpašumā svētu vietu. Piepildiet šo vietu ar jūsu Augstākā Es enerģiju. Izveidojiet altāri, uzlieciet sveces un kristālus vai ko tādu, kas paceļ garu. Pavadiet tur pēc iespējas vairāk laika.
2) nomieriniet prātu ar koncentrēšanās vingrinājumiem, tādiem kā fokusēšanos uz sveces liesmu ik dienas 10 minūtes.
3) meditējiet. Ik dienas veltiet laiku komunikācijai ar garu.
4) ik dienas praktizējiet pranayamas elpošanas vingrinājumus, lai apgādātu savu ķermeni ar skābekli.
5) atdzīviniet savu ķermeni ar dzīvības spēka vingrinājumiem, jogu un tai chi.
6) atviegliniet un padariet vieglāku savu ķermeni, ēdot daudz dzīvas pārtikas (ne jau dzīvniekus...).
7) uzsāciet rakstīt dienasgrāmatu; pierakstiet savas intuitīvās domas un sajūtas.
8) regulāri izzinoši atrodieties dabā ar mērķi to izzināt, pētīt un novērot.
9) pētiet sapņus, gan nomoda, gan miega laika un atkodējiet to simbolus.
10) apgūstiet un attīstiet nebijušas pieredzes.
11) praktizējiet vizualizēšanu, attīstiet iztēli, paaugstiniet jaunradi.
12) attīstīt intuīciju un ekstrasensoro apziņu.

Fragments no Deboras jaunās grāmatas.


Tulkoja Māra Brante