trešdiena, 2011. gada 21. septembris

SaLuSa vēstījums, September 16, 2011

Mūsu misija ar jums bija saistīta jau ilgu, ilgu laiku. Mēs sekojām jūsu progresam pat atgriežoties tajās senajās civilizācijās kas jums ir pazīstamas kā Atlantīda un Lemūrija.  Mums vienmēr ir bijusi kaut kāda ietekme jūsu evolūcijā, bet tā ir bijusi tikai tādā mērā, kādā mums bija atļauts rīkoties. Brīvās gribas faktors spēlēja galveno lomu jūsu pieredzēs un mēs nevēlējāmies iejaukties tajā, ko jūs esat radījuši šim mērķim. Ieteikumi/vadība ir atļauta un asistēšana Mātei Zemei bija daudz svarīgāka šajos laikos. Radītājs izsludina, ka Debesbraukšana nobeigtu jūsu dualitātes ciklu un mums ir tas gods un atbildība redzēt jūs to nobeidzam.
Mēs vēlētos jums atgādināt, ka šajā ciklā, pretēji jūsu iepriekšējam ciklam, mums ir bijušas tiesības iejaukties nekādā neskaidrā veidā. Savādāk Tumšie šobrīd būtu iznīcinājuši Zemi un visu dzīvību uz tās. Tagad tiek darīti secinājumi, sakarā ar jūsu pieredzēm dualitātē un tas parāda to, ka drīz vien jūs satiksieties ar saviem priekštečiem no Iekšējās Zemes. Kad jūsu apziņas līmeņi attiecīgajā vietā ir fokusēti, jūs pietiekami labi progresējat, lai atjaunotu saites ar viņiem un kopā jūs apgūsiet savu seno vēsturi. Visiem jums tas nebūs nekas pilnīgi jauns, par cik kontakti tika darīti laiku pa laikam ar tiem, kas atrada sevi ieejam Iekšējā Zemē. Pazīstamākie no tiem ir Admiral Byrd un Colonel Billie Faye Woodard, kuru pieredzes ir labi dokumentētas.
Mīļie, patiesība līdz ar laiku var būt daudz ekstraordinārāka nekā fikcija, lai gan jūsu fantastikas rakstnieki bieži vien bija iedvesmojušies, lai atklātu jums to. Kad jūs paskatāties atkal uz „Zvaigžņu ceļu” (Star Trek), tā ir tāda TV programma, kas apzināti vai citādi ir sagatavojusi jūs mūsu atnākšanai. Galaktiskā Federācijā ir neskaitāms daudzums civilizāciju, kas pēc izskata ir līdzīgi cilvēkiem, bet ir arī tādas, kas ir pavisam savādākas. Viena lieta, kas tiem ir kopīga ir garīgās apziņas līmenis, kas viņiem ļauj piebiedroties mums. Tādēļ jums ir jātiekas ar viņiem, lai izjustu viņu plūstošo mīlestības enerģiju un jebkādas bailes nekavējoties izzudīs, par cik vienatnē tas var būt maldinoši.
Mēs vēlētos jums atgādināt, ka jums ir piešķirta Galaktiskās Federācijas piederība, bet to protams gūs tie, kas ir pacēlušies un kuriem ir pietiekami augsts apziņas līmenis. Te neviens neizvēlās, par cik jūsu gatavība mums ir viegli pamanāma, un ka bieži citētais Pievilcības Likums ir tajā iesaistīts. Mēs vēlētos paātrināt pievienot tās visas dvēseles, kas beidzot sasniedza augstākus līmeņus un laika faktoram nav nozīmes, par cik jums ir visa bezgalība, lai to izdarītu. Atslēgas faktors ir tajā, ko jūs vēlaties piedzīvot un cik ilgi to vēlaties turpināt. Tomēr atcerieties arī, ka reiz jūs bijāt ļoti augsta statusa Gaismas Būtnes. Jūs aizrautīgi pieredzat zemākās vibrācijas, zinot, ka tas paplašinās jūsu apziņu, tādā veidā ļaujot jums palīdzēt citiem, kas sekotu jūsu pēdām.
Dzīve ir tik lielisks piedzīvojums, kas nekad nebeidzas, jo Radītājs ir reiz sapņojis būt vairākās radīšanās. Pāri jums plešas lieliski izaicinājumi un iespējas kalpot un palīdzēt citiem. Sevis apkalpošana drīz mainīsies uz kalpošanu visām dvēselēm, un jūs redzēsiet sevi kļūstam par daļu no kopīgas apziņas. Tas ir dabiskās evolūcijas ceļš, līdz beidzot jūs kļūsiet par Vienu ar Visu Kas Ir Avotu. Bet pēc jūsu aprēķiniem tas ir ļoti tāls ceļš un tur joprojām ir daudz kur ceļot.
Es esmu SaLuSa no Siriusa, un lai neizklausītos kā noniecinātājs vēlētos teikt, ka Cilvēku Civilizācija ir bijusi Zīdaiņu Skolas līmenī. Tas bija rezultāts, kad tika zaudēti jūsu augstākās apziņas līmeņi, kas notika, kad jūs noslīdējāt caur dažādām dimensijām, kur patlaban atrodaties. Faktiski jūs paveicāt brīnišķīgu progresu tikai 30 gadu laikā kopš Harmoniskās Saplūšanas. Esiet droši, ka jūs smagi strādājāt lai paceltu sevi augšup un jūs guvāt panākumus. Palīdzība vienmēr būs jums klāt un daudzas dvēseles jums atbildēja un pievienojās jums uz Zemes. Rezultātā jūs pārtopat par patiesām Gaismas Būtnēm un mēs mīlam jūsu apņemšanos sasniegt debesbraukšanu. Esiet svētīti katrs un ikviens no jums.
Paldies Tev SaLuSa
Mike Quinsey.
Tulkoja Artūrs