svētdiena, 2011. gada 18. septembris

Sanandas vēstījums- Jaunā Zeme 4.un 5.dimensijā; 16.septembris/2011

Jaunā Zeme 4.un 5.dimensijā- Sananda,
16.septembris/2011
Channeler: 
Jautājums: Kāda būs “Jaunās Zemes” (4/5D) realitāte? Vai tā būs tik dramatiski citādāka- kā daudzi to saka?

Atbilde: Dažiem tā nešķitīs nepavisam dramatiska, bet gan vairāk līdzināsies tam kādas ir sajūtas, kad esi „mājās”. Jūs jau to zināt, ka šajā laikā uz zemes inkarnējušās daudzas būtnes no citām planētām un dimensijām. Kā dievišķām būtnēm, jūsu dabīgais pamata stāvoklis ir- būt priecīgām, mīlēt bez nosacījumiem un atrasties vienmēr pieaugošā pārpilnības plūsmā. Dažiem nākšana uz šejieni un blīvākas realitātes pieredzēšana bija pašu veikta izvēle, pat tāda kā ziedošanās tam, kas tiek saukts par Tēvu/Māti vai visu-kas-ir.

Tāpat kā jūsu Buda, es iesaku izvēlēties „vidus ceļu”, tas atrodas līdzsvarā starp visa veida ekstrēmumiem. Jo kāds Gara iespaidā var kļūt pārāk „garīgi pacelts”, bet cits var kā saindēties (apskurbt) ar Mīlestību. Šajos laikos viedi būtu palikt tagad momentā un reaģēt uz notikumiem un realitāti tādu, kāda tā atritinās jūsu priekšā. Tāda ir atbilde jūsu sākotnējam jautājumam par Pārejas konceptu kā tādu, kas kļuvis pārāk sakaitēts. Ja jūs tagad varētu iziet no šīs „spēles”, tad redzētu, ka viss ir kārtībā un notiek dievišķā apziņā. Patiesībā, rīkojoties jūs radāt notiekošā aspektus. Daži radīs brīnumainu eksistenci, kas piepildīta ar bērnišķīgiem brīnumiem un nevainību. Citiem būs skaista, bet savādāka pieredze. Tāpat kā pastāv daudzi jūsu būtības daudzie aspekti un dimensijas, arī tad nebūs „viens izmērs, kas der visiem” pacelšanās pieredze, saprotiet?

Tas ir kas tāds, kas visā radītajā vēl nav pieredzēts (bezprecedenta gadījums). Daudzās galaktikās un uz daudzām planētām ir notikušas pārbīdes un izaugsmes, bet ne tādas, kā tagad notiek uz Gaijas. Tāpēc ir svarīgi saglabāt katram savas pozitīvās domas un darbību un pēc iespējas attālināties no bailēm. Tas ir tāpat kā jaundzimušais bērniņš ir pakļauts enerģijai un videi, kurā tas ienāk. Jūs paši piedzimstat sev un jaunajai Gaijai. Man patiesībā jāsaka- patiesajai, īstajai Gaijai; atgriežoties pie viņas oriģinālās perfektās formas un izskata, uzturlīdzekļiem un skaistuma, jūs atgriežaties pie visas viņas varenības.

Kalpojot Gaismai.
Es esmu Sananda.


Tulkoja Māra Brante